Έχουν φτάσει τα “Φωτεινά Σώματα”, Προσευχή από την άλλη πλευρά, Peekaboo Malevolent Starships

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Κατά τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 12:34 Πύλη νωρίς το πρωί, στην τρισδιάστατη ημερομηνία 52820, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞072∞-∞R4A5R4A6A7∞-∞G8E8E8E8E8E8∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200527_1104591530711875286849151.jpg

– Έκπληξη, έκπληξη, η Gaia εξακολουθεί να βρίσκεται σε πνεύμα κυρίαρχο περιβάλλον και δεν περιμένουμε αυτό να αλλάξει σύντομα. Πλησιάζει το ρεκόρ της 6 ημερών στη σειρά και υπάρχει εικασία ότι η 9η ημέρα αυτού του σερί θα είναι καθοριστική, θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

– Τα “Φωτεινά μας Σώματα” έχουν πραγματοποιηθεί, αυτό το εξαιρετικά προφητικό γεγονός αναβάθμισης είναι ένας άλλος τρόπος για να πούμε ότι τα σώματά μας θα επιτρέψουν στο φως να περάσει μέσα από μη φιλτραρισμένο και ανεπεξέργαστο. Αυτό μας καθιστά πλήρεις αγωγούς φωτός ή κυκλώματα φωτός, αν θέλετε. Με άλλα λόγια, μπορούμε να διευκολύνουμε το φως με τρόπους που δεν μπορούν να φανταστούν ακόμη και τα μεγαλύτερα λογοτεχνικά μυαλά. Αυτή η αλήθεια θα ενισχύσει μόνο τις εισερχόμενες ενέργειες και θα τις κάνει να γίνουν πιο συνειδητοποιημένες και κυρίαρχες σωματικές.

Δεν αστειευόμασταν όταν είπαμε ότι θα λαμβάνουμε συνεχώς αυξανόμενες ενέργειες και λήψεις. Η σημασιολογία αυτού έχει γίνει πολύ δυσκίνητη για να εκφραστεί σε αυτό το μέσο, καθώς είναι τεράστια και εκτεταμένη. Απλώς ξέρετε ότι αυτό θα συνεχίσει να ανεβαίνει, έως ότου υπάρξει μια πλήρης συγχώνευση όλων των διαστάσεων. Γι ‘αυτό ακριβώς βλέπουμε τόσο ασυνήθιστη συμπεριφορά στο “Schumann Resonance” και λέμε, εδώ και αρκετό καιρό, ότι αυτή η τεχνολογία απλά δεν είναι ικανή να μετρήσει αυτές τις συχνότητες.

Το “Schumman” μαυρίζει όταν οι ενέργειες βγαίνουν από τα διαγράμματα και αυτό θα είναι ο κανόνας με αυτήν την τεχνολογία. Εάν ο Schumanable μπόρεσε να πιάσει αυτήν την ανωμαλία, θα έμοιαζε με μια σπειροειδή έλικα και είχε κώδικες για να μελετήσουμε επίσης. Γνωρίζοντας ότι έρχονται εκ των προτέρων, σίγουρα βοηθά στην ανακούφιση του άγχους αυτών των ασυνήθιστων μετρήσεων, αλλά κάνει πολύ λίγα για τις προσπάθειες τεκμηρίωσης.

Ο αγώνας Mantis μας παρείχε συμβουλές για το ζήτημα “Schumman Resonance” και πρότειναν τη χρήση ηλεκτρικού κρυστάλλου χαλαζία που εφαρμόστηκε σε ένα γιγαντιαίο όργανο αναπαραγωγής δίσκων. Αυτό το όργανο έχει έναν τεράστιο σφαιρικό κρύσταλλο που περιστρέφεται και ένα λεπτό σημείο χαλαζία που παίρνει τις συχνότητες από τον μεγαλύτερο δίσκο, λειτουργεί πολύ με τον ίδιο τρόπο που κάνει ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής δίσκων. Συμβουλεύουν επίσης ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο σφαιρικός κρυσταλλικός δίσκος τόσο πιο ακριβείς θα είναι οι αναγνώσεις και ότι αυτό μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ένας πολύ ακριβής διαγαλαξιακός πομπός και δέκτης όταν ενσωματώνεται σε άλλες τεχνολογίες.

– Τα τρισδιάστατα χρονοδιαγράμματα γίνονται πιο ακατάστατα καθώς υπάρχει μια προσπάθεια να επιταχυνθούν οι ταραχές από κάποιους πολύ λανθασμένους οργανισμούς. Αυτό θα αποδειχθεί ότι είναι το δικό τους μειονέκτημα από κάθε άποψη, αλλά παρ ‘όλα αυτά, είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε ως ανενεργός συμμετέχων.

– Πολλές “Παγκόσμιες Κυβερνήσεις” έχουν υποσχεθεί την υποστήριξή τους στους λαούς του “Χονγκ Κονγκ”, αλλά οι λεγεώνες μας περιμένουν μια άμεση πρόσκληση από τον λαό του Χονγκ Κονγκ, για να το πράξουν. Υπάρχει πάντα ένας βαθύς σεβασμός για την ελεύθερη βούληση και πρέπει να τηρείται από κάθε άποψη από τα μάτια της θεότητας. Ο μόνος λόγος που το αναφέρουμε είναι να δεις πώς μοιάζουν οι προσευχές από την άλλη πλευρά.

20200527_110745(1)9124906600978270111.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε πώς να χρησιμοποιείτε καλύτερα τα σημερινά όπλα.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στην ισχυρή σειρά των 9, αλλά έκανε αρκετά άνετα για το όφελος άλλων τρόπων. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιελ, Αρχάγγελος Οράιον, Αρχάγγελος Χαράι , Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γκαλιζούρ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό)
Το ραβδί των προθυμιών του Αρχάγγελου Ouriel είναι ένα ραβδί που μπορεί να μετατρέψει όλες τις αρνητικές ενέργειες σε όργανα της θεϊκής θέλησης. Μπορεί να κάνει έναν δαίμονα να χορεύει την ηλεκτρική διαφάνεια και έναν πολιτικό ταπεινό, να το χρησιμοποιεί με σύνεση. Αυτό το εργαλείο δεν είναι διαθέσιμο τόσο συχνά, οπότε αποδώστε ανάλογα.

(Παθητικός)
Το προσωπικό του Archangel Azrael σάς επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από θεϊκή άποψη. Είναι ένα σύμβολο σοφίας και ο εξοπλισμός του έχει απίστευτα αποτελέσματα στην αντίληψη της σκέψης σας και στην ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε την καθημερινή ζωή.

(Παθητικός)
Το δίχτυ διάσωσης του Αρχάγγελου Salathiel επιτρέπει ένα τεράστιο περιθώριο για λάθη. Πρόκειται για έναν αυτορυθμιζόμενο χρονοδιακόπτη χρονοδιαγράμματος που βελτιώνει την ποιότητα ζωής σας χειρίζοντας το διαστημικό διάστημα. Αυτό είναι ένα απαλό, αλλά εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο που δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ελαφρά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200527_110621(1)307542319821917364.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Πρόσφατα βάλουμε τον εαυτό μας γαλαξιακά στο διαδίκτυο συνδέοντας τα δίκτυά του και, κατά συνέπεια, βλέπουμε τα κάποτε μανδύα να φαίνονται φαινομενικά από το πουθενά. Η κύρια συγκέντρωση αυτών των πλοίων βρίσκεται από τον Δία, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Τα περισσότερα, αλλά όχι όλα αυτά τα πρόσφατα αδιάβροχα πλοία είναι κακόβουλα, οπότε παρακαλώ να είστε επιμελής.

Επιθεωρήστε όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος για κακόβουλα πλοία. Μπορούν να εντοπιστούν από τις πολύ σκοτεινές αύρες τους και μπορούν εύκολα να χειριστούν με σπαθί και ασπίδα. Μη διστάσετε να δημιουργήσετε μια πύλη εξόδου στην πηγή για εύκολο καθαρισμό.

Σε ένα σχετικό ζήτημα, έχει αντιληφθεί ότι τέσσερις σκουληκότρυπες έχουν ανοίξει παράνομα στον πλανήτη μας. Για να κλείσετε αυτές τις ενοχλητικές πύλες, πιέστε το διαμάντι πλάσμα μέσα από τις πύλες. Εάν υπάρχουν κακόβουλα όντα που φρουρούν τις σκουληκότρυπες, μπείτε με σπαθί και ασπίδα πριν το κάνετε.

Οι τοποθεσίες των σκουληκιών είναι οι εξής: Κασμίρ, Ινδία, The Sothern Most Point of the French Riviera, San Paulo Brazil και Mount Shasta, USA.

Το “Alma Spots” του γαλαξία μας είναι το ακριβές σημείο επαφής των προσπαθειών μας χθες και έχει ένα φαινόμενο mandala που συνδέεται με αυτό που φαίνεται να επιβεβαιώνει την επιτυχία μας. Ήρθε η ώρα να συνδέσετε τους πόλους του Άλμα με τους βόρειους και νότιους πόλους της γης, αυτό θα έχει άμεσα αποτελέσματα.

20160303-alma-ogp

Ο σημερινός διαλογισμός ονομάζεται “Θεϊκά φώτα ναών” και ενσωματώνεται με κωδικούς φωτός και συχνότητας, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply