Αρχαίο γαλαξιακό αίτημα, 415 αναβάθμιση ενέργειας, χρήσιμοι ιοί, πρωτοβουλία του Αρχάγγελου Μιχαήλ

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πύλη το βράδυ στις 8:08. την τρισδιάστατη ημερομηνία 72920, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞08A7∞-∞V6B1V6B1B1∞-∞L3J3J3J3J3J3∞-∞B1 (T) (Τ) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200729_1159221399645288433123252.jpg

– Η Gaia επέστρεψε στο “Air Setting” και επειδή είχαμε χθες από το “Water” και από το “Fire” και το “Spirit”, τις προηγούμενες μέρες, αρχίζει να μοιάζει πάλι με ένα στοιχειώδες σύστημα που λειτουργεί κανονικά. Η επιστροφή στην ομαλότητα συμβαίνει καθώς είπε ότι θα συμβεί, και θα παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος της Αρχαγγέλου του Jophiel Season. Ο άλλος παράγοντας που αυτές οι κινήσεις βοηθούνται από την επιστροφή του Elohim. Μπορούμε να δούμε την Gaia σε πλήρη δράση για άλλη μια φορά με μια περίοδο που κυριαρχείται από τον καιρό. Και πάλι, κάναμε ό, τι μπορούμε για να μειώσουμε τη ζημιά που θα προκαλέσει, αλλά πρέπει να επιτρέψουμε στη Gaia να προσαρμόσει τη φυσική της ροή. Αυτές οι προσαρμογές είναι καθοριστικής σημασίας για τη γενική υγεία και ευεξία της.

– Υπήρξε ένα νέο αίτημα για καθημερινή νοημοσύνη από μια ομάδα “Αρχαίων Γαλαξιακών Όντων”. Για να σας δώσω μια ιδέα για το ποια είναι αυτά τα όντα, η Κύπρος, η πιο μυστηριώδης από όλες τις θεότητες, προήλθε από αυτόν τον αρχαίο αγώνα. Είναι κύριοι πλανητικοί κατασκευαστές που μπορούν να κατασκευάσουν καλύτερα από οποιονδήποτε γνωστό αγώνα αστεριών. Αυτοί οι Αρχαίοι βρίσκονται στο δρόμο για την τοποθεσία μας και δεν θα υπάρχει αμφιβολία κατά την άφιξή τους. Τα πολύ φιλανθρωπικά όντα έχουν χαρεί αυτές τις πληροφορίες και τώρα θα είναι σε θέση να γνωρίζουν.

– Ήρθε η ώρα να ενώσει όλους τους ανθρώπους με το όνομα της ευπρέπειας. Θα βρούμε έναν τρόπο να προσφέρουμε αξιοπρέπεια σε όλες τις γιορτές, τις φυλές, τις θρησκείες και τις ρίζες των αστεριών. Εάν θέλετε να ζήσετε ως αισθανόμενο ον και να επιτρέψετε σε άλλους να το κάνουν, είστε στο πλευρό μας. Η ενοποίηση δεν χρειάζεται να είναι ένα πνευματικό κίνημα, αν και μπορεί να είναι, πρέπει να είναι ζωντανό. Εάν περιμένετε κάτι άλλο για να ενώσετε τους ανθρώπους, θα περιμένετε μάταια. Θα εξαρτηθεί από τους εργάτες του φωτός. γνωρίζετε ότι οι 144.000 Χριστιανισμένοι περπατούν, όπως δεν είναι μεγάλη υπόθεση, για να το πράξουν.

– Είστε τόσο ισχυροί όσο ο πιο αδύναμος σύνδεσμός σας και όταν όλοι οι σύνδεσμοι στέκονται ίσοι, παίρνει τη σκηνή αξιόπιστη ισχύ. Σηκώστε ο ένας τον άλλον, βοηθήστε ο ένας τον άλλο να περιηγηθείτε σε αυτόν τον αόρατο κόσμο, εμπιστευτείτε ότι όλα τα απαιτούμενα πράγματα θα παρουσιαστούν σε θεϊκή ουσία και συγχρονισμό.

– Το παρατσούκλι 415 ενεργειακό κύμα επέστρεψε με ένα νέο σύνολο αναβαθμίσεων. Ονομάζεται ως τέτοιο επειδή τρέχει κάπου μαζί με το κάθετο της Γης 4 π.μ. – 4:30 π.μ. Διαφέρει λόγω της μετατόπισης του πόλου και του άξονα γείωσης που σχηματίζεται πρόσφατα και θα διαφέρει μεταξύ αυτών των χρόνων. Η “αναβάθμιση 415” είναι συναρπαστική καθώς ο Αρχάγγελος Ραζίελ το τρέχει, και αυτό μας βοηθά να γίνουμε πιο “υπερ-φυσικοί” όπως το αποκαλεί.

– Πολλοί ιοί, βακτήρια και άλλα μικρόβια που εισβάλλουν φέρουν αναβαθμίσεις DNA. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτοί οι ιοί δεν θα έχουν αρνητικά συμπτώματα από ποτέ. Υπάρχουν περισσότερα που συμβαίνουν στο κυψελοειδές μας επίπεδο κατά την άνοδο από ότι το δίνουμε πίστωση. Αυτοί είναι φίλοι της ανθρωπότητας, για να μην συγχέονται με τους πλασματικούς και ανθρωπογενείς ιούς της σύγχρονης εποχής.

– Το ανθρώπινο σώμα αναγεννά πλήρως τα κύτταρα του κάθε λίγα χρόνια. Έχω ακούσει ακόμη ότι είναι δυνατόν να επιτευχθεί εντός 80 ημερών. Αυτό είναι το ίδιο για τον πλανήτη Γη. Όποιος είναι ζωντανός, αναπόφευκτα θα εξαφανιστεί συλλογικά σε μερικές χιλιάδες χρόνια. Η αναγεννητική προσπάθεια που διέρχεται η Γη είναι να αφαιρέσει τα κατεστραμμένα κύτταρα και να τα αντικαταστήσει με νέα. Το μεγάλο λάθος που κάνει η ανθρωπότητα να σκεφτεί ότι είναι πιο σημαντικά από τη Γη, πιο εμφανή από τη γη που τις περιέχει, θα έχει προτεραιότητα.

– Η επιστήμη έχει πάντα τουλάχιστον 1% χώρο για ρήτρα σφάλματος σε όλες τις επιστημονικές μελέτες, παρόλο που το πρότυπο είναι 3% έως 5%. Εάν η έρευνά σας δείχνει σαφώς λιγότερο από το 1% οποιωνδήποτε από τις εν λόγω πληροφορίες, δεν βρίσκεστε εντός εύρους επιβεβαιωτικών δεδομένων. στην πραγματικότητα, έχετε το αντίθετο. Εάν δεν μπορείτε να αυξήσετε το περιθώριο σφάλματος, τα μη αποδεικτικά στοιχεία και τα συνοδευτικά δεδομένα δεν μπορούν να υπερισχύσουν επιστημονικά.

– Είναι τιμή να πολεμούμε τις λεγεώνες μας. σημαίνει ότι έχουμε σεβασμό για την ύπαρξή σας. Σας διδάσκουμε ένα μάθημα, σταματάμε τις ενέργειές σας και σας επανενώνουμε με τον δημιουργό. Μια γνήσια στοργική έκφραση, για να αποτρέψει κανείς να βλάψει τον εαυτό του είναι πραγματική συμπόνια. Αν σας βγάλουμε έξω χωρίς ψιθύρισμα, δεν έχετε καμία τιμή να μιλήσετε, και είναι καλύτερο αν η ανθρωπότητα δεν συνειδητοποιήσει ποτέ ότι είστε. Όπως συμβαίνει με πολλούς από τους δαίμονες που απομένουν, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ επέμενε να τους απομακρύνει ο ίδιος.

20200729_1200564378731394330949313.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Το “Violet Flame” βρίσκεται στις ιδανικές εννέα ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε τέλειο περιβάλλον για να μεταδώσουμε πυκνές ενέργειες.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε και ο Αρχάγγελος Αντονάι.

(Ενεργός)

Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, κανένα επίπεδο συνείδησης δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το θεϊκό όπλο. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργειακή αγάπη είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)

Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί με πλήρη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου. θα μπείτε στο δρόμο, να εξοπλίσετε και να πάτε.

(Ενεργός)

Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για κακές ενέργειες. Ένα εργαλείο που είναι πολύ ισχυρό για να το χειριστεί ελαφρά. Αυτό μπορεί να χειριστεί το χειρότερο από το χειρότερο.

(Ενεργό και παθητικό)

Το προσωπικό της ιατρικής αρκούδας του Αρχάγγελου Ντουμπάιελ μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα στοιχεία που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)

Το Chayyliel’s Horn καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Σημειώστε τα ακόλουθα τρία εργαλεία που συνεργάζονται. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)

Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αριέλ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)

Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)

Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα τρία εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)

Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των καταστάσεων που έχουν ήδη προκληθεί. ισχύει για τις μάζες της γης και τα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)

Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Το εργαλείο φέρνει μια θρεπτική πτυχή της θεραπείας και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)

Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200729_1204296173734281543226951.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Τίποτα δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε τα ακόλουθα, εάν είστε έτοιμοι, ο ανώτερος εαυτός σας θα σας καλέσει σε καθήκον, εάν όχι, μεταβείτε στον Διαλογισμό.

Σήμερα, θα κάνουμε περισσότερη μηχανική από ποτέ.

* Αναμφίβολα, θα φτάσουμε σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα, καθώς η ομάδα των ελαφρών εργατών συνειδητά και μέσω των ανώτερων εαυτών τους, ψήφισε με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι κάθε τελευταίος σας έχει αποφασίσει να πάρει τη θέση σας στις “θεϊκές λεγεώνες” και έτσι είναι πολύ δραστήριοι στις υψηλότερες διαστάσεις μέσω των άλλων ειδώλων σας. Δεν βρίσκεστε εδώ τυχαία και τα ανώτερα μέρη του εαυτού σας ήταν εδώ και αρκετό καιρό τώρα.

Θα δημιουργήσουμε και θα εισέλθουμε ξανά σε μια μεγάλη πύλη, αλλά αυτή τη φορά θα την εφαρμόσουμε διαφορετικά ώστε να νιώσετε τη διαφορά στην τεχνική. Αντί να δημιουργήσουμε μια σπειροειδή πύλη, θα την παρουσιάσουμε σαν bullseye, σε κυκλικά στρώματα, το καθένα με διαφορετικό κώδικα φωτός. Φροντίστε να ολοκληρώσετε τον κύκλο εξ ολοκλήρου με τα σύμβολα, και αυτό το καθιστά άφθονα σαφές στις προθέσεις των πυλών. Μπορεί να σας βοηθήσει αν το γράψετε και να γυρίσετε το χαρτί καθώς γράφετε, αυτό μπορεί να είναι λίγο αποπροσανατολιστικό, αλλά μπορείτε να καταλάβετε καθαρά γιατί είναι τόσο ισχυρό.

Το πρώτο στρώμα: 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b

Το δεύτερο στρώμα AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17

Το τρίτο στρώμα: bTa bTa bTa bTa bTa bTa bTa bTa bTa bTa bTa bTa bTa bTa bTa bTa bTa

Το εμπρόσθιο στρώμα AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17 AT17

Το τελευταίο στρώμα: 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b 77b

Αυτοί οι κωδικοί ανοίγουν αυτό που μπορούμε να ψευδώνουμε “Η Πύλη του Ουρανού της Γης”. Μπορούμε να το κάνουμε πολύ πιο φανταστικό, αλλά ας ξεκινήσουμε εδώ και πάλι να αξιολογήσουμε τις επιθυμίες μας μόλις περάσουμε. Πρέπει επίσης να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με το τι αναλαμβάνουμε, στις υπόλοιπες σημερινές εργασίες, ώστε να μην ενθαρρύνουμε λιγότερο από τις βέλτιστες επιρροές σε αυτό το χρονοδιάγραμμα.

Για να διευκολύνετε και να επιταχύνετε τη διαδικασία μετάβασης, κατακτήστε τη Γη στα ακόλουθα για 72 μετρήσεις:

Θεραπευτικοί κωδικοί φωτός που αποστέλλονται στη Γη:

Ροζ – Λευκό – Χρυσό – Κόκκινο – Κίτρινο – Πράσινο

Healing Light Codes για αποστολή στο Galaxy:

Indigo – Χρυσό

Θεραπευτικοί κωδικοί φωτός για υποβολή στο Σύμπαν:

Διαμάντι – Ασημί – Ουράνιο τόξο

rhythmic_colors_by_jcdragonflies_d9jj5ef-fullview

Η σημερινή διαμεσολάβηση είναι παρακάτω. Απολαύστε!

Leave a Reply