Βγάζοντας το “Squidworth”, Εργάζοντας το “Neowise”

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πύλη 1:11 Απόγευμα & 8:08 το βράδυ, την τρισδιάστατη ημερομηνία 72320, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞08A3∞-∞V2B1V2B1B1∞-∞K9I9I9I9I9I9∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200723_1143072081557748319398889.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε υδάτινη ατμόσφαιρα και αυτό συνήθως δείχνει ότι έχει ξεκινήσει μια μακροπρόθεσμη αλλαγή. Δεν βλέπουμε τις κινήσεις της να δείχνουν κάτι τέτοιο, αλλά μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι σχετίζεται με τη μεγάλη πύλη που δημιουργήσαμε στις χθεσινές εργασίες. Όσο ακριβής μπορεί να είναι, θα κρίνουμε μέχρι να δούμε τα συγκεκριμένα σημάδια που αναζητούμε.

– Αν όλα είναι θολά, είναι επειδή ο χρόνος πηγαίνει πιο γρήγορα από την αντίληψη. Αυτό είναι συνέπεια της μη ύπαρξης στην ίδια γη. Ο μόνος λόγος για τον οποίο παίζουμε αυτό το ολογραφικό δράμα είναι να αποφύγουμε μαζικά μανιακά επεισόδια που σχετίζονται με οξεία αλλαγή. Ως εκ τούτου, ως συλλογική, επιλέξαμε να βαδίσουμε σταδιακά σε αυτό το παράδειγμα και να μην καταδυθούμε.

– Μερικά όντα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την προσαρμογή σε 36 ώρες την ημέρα, επειδή μέρα και νύχτα ελέγχουν την αντίληψή τους. Εάν ζούσατε κοντά στους μαγνητικούς πόλους, το φως της ημέρας δεν θα υπαγόρευε την πτώση και τη ροή σας. Θα περιορίζεστε μόνο από το πώς επιλέγετε να αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητά σας. Σε κάθε δικαιοσύνη, όσοι έχουν αυτό το ζήτημα δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχει ακόμη και το Αρχαγγελικό Ημερολόγιο, και έτσι δεν έχουν αυτό το ξεχωριστό πλεονέκτημα.

– Το «οργανωμένο σκοτάδι» έχει πέσει σκληρά και έχει γίνει πολύ απελπισμένο. Είναι σαν να γνωρίζουν ότι το πλοίο βυθίζεται και χτυπούν κάθε κουμπί στη γέφυρα, ελπίζοντας ότι κάποιος θα τους σώσει.

Ο οπλισμός του κεντρικού αντισυμβαλλομένου δεν λειτουργεί σωστά και, συνεπώς, οι δυνατότητες μεγάλης εμβέλειας είναι στην καλύτερη περίπτωση ανακριβείς, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί τοπικά. Οι καιρικές επιθέσεις εναντίον των γειτόνων τους είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν, εναπόκειται στους τοπικούς εργάτες να σταματήσουν αυτές τις καιρικές επιθέσεις. Αυτό εμπίπτει στην κατηγορία του γιατί χρειαζόμαστε μια ισχυρή τοπική παρουσία σε συνδυασμό με μια ισχυρή μακροοικονομική παρουσία. Η τεχνική για να σταματήσετε αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα προέρχεται απευθείας από το τσάκρα (πύλες, ζώνες) στις παλάμες των χεριών σας.

Η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα με επιτυχία τα τσάκρα των χεριών ήταν όταν αποθάρρυνα μια καταιγίδα επειδή παρατήρησα έναν κύριο σε μια αναπηρική καρέκλα να βρέχεται και δεν μπορούσε να τον βοηθήσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ήμουν πολύ νέος και απογοητευμένος σε ένα σύμπαν όπου θα συνέβαινε αυτό, το οποίο στη συνέχεια έκλεισε με έμφαση την καταιγίδα. Το μάθημα που πήρα από αυτό είναι, όταν τα συναισθήματά σας είναι πολύ υψηλά, γίνεστε ο πιο ισχυρός σας. πρέπει να εννοείς τι κάνεις για να είσαι αποτελεσματικός. Μόνο στοχεύοντας τους με πρόθεση δεν θα το κάνει, πρέπει να καλείται από τα βάθη της συναισθηματικής ψυχής σας.

– Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα γραπτά είναι μια ομαδική προσπάθεια και είναι μόνο εδώ για να μας κρατήσουν στην ίδια σελίδα. Απλώς οργανώνουμε την ενέργειά μας, επανασυνδεόμαστε με τα υψηλότερα μέρη του εαυτού μας και μαθαίνουμε πώς να χρησιμοποιούμε τις ικανότητές μας με οργανωμένο τρόπο. Ο λόγος για τον οποίο αντηχεί τόσο σκληρά είναι ότι μια συγκεκριμένη πτυχή του εαυτού σας είναι άμεσα υπεύθυνη για τις πληροφορίες που σας παρουσιάζονται εδώ.

– Η ενοποίηση όλων των ανθρώπων δεν απέχει τόσο πολύ όσο φαίνεται. Οι μάζες θα ήταν περισσότερο από πρόθυμες να το αποδεχθούν αν οι συνθήκες και η ηγεσία ήταν σωστές. Έχουν ένα συγκεκριμένο άτομο που έχουν κατά νου για αυτήν τη θέση, και αυτό το άτομο είναι περισσότερο από πρόθυμο να το κάνει. Δεν είναι κοινή γνώση ότι αυτή είναι ακόμη μια επιλογή, αλλά θα αποκαλυφθεί ως τέτοια αρκετά γρήγορα.

– Πρέπει να ακούτε πολύ προσεκτικά τη σιωπή, υπάρχει ένα σκηνικό επικοινωνίας, να αρχίζετε να συντονίζετε αυτό το δίκτυο ανά πάσα στιγμή.

– Έχω λάβει πολλές ερωτήσεις για προσωπικά μονοπάτια και καταλαβαίνω την περιέργεια, αλλά παρακαλώ μην κοιτάξετε να επικυρώσει την αλήθεια μου, καθώς μπορεί να μας αποσπάσει από τον στόχο μας. Σαφώς, δεν θέλω να γίνω δάσκαλός σας, θέλω να βρείτε αυτό που βρίσκεται μέσα σας. Δεν θέλω τίποτα να αφαιρέσει από τα προσωπικά σας επιτεύγματα. Εάν χαθείτε ποτέ, είναι δουλειά μου να σας δείξω πίσω, όχι να σας βάλω κάτω από την πτέρυγα μου και να σας οδηγήσω στην ασφάλεια. Η ζωή είναι εντελώς προοπτική, και έτσι πρέπει να σχεδιάσετε τις δικές σας μεθόδους από πρώτο χέρι, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να το κάνετε. Η επικύρωση που αναζητάτε βρίσκεται ανάμεσα σε εσάς και τον σύνδεσμό σας για την “Ανεξάρτητα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού”, κανένας άλλος δεν μπορεί να υποθέσει ότι είναι τόσο καλός μέντορας.

– Μην κάνετε το καλύτερο της ζωής σας, αξιοποιήστε στο έπακρο. Το “Σκοπός” είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μας, μπορούμε να επιτύχουμε καταπληκτικά πράγματα όταν θέτουμε τα βλέμματά μας σε αυτό.

20200723_1145204744326655803774291.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Το “Violet Flame” βρίσκεται στις ιδανικές 9 ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε τέλειο περιβάλλον για να μεταδώσουμε πυκνές ενέργειες.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε και ο Αρχάγγελος Αντονάι.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Αρχάγγελου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

(Παθητικός)
Η κόμμωση του Αρχάγγελου Καμαήλ σας δίνει μια εικόνα για τα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ορίστε την πρόθεση και χρησιμοποιήστε την αμέσως πριν από το Διαλογισμό, δεν θα το μετανιώσετε.

(Παθητικός)
Το Universal Key του Archangel Raziel σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε κάθε σοφία, γνώση και βασίλεια. Αυτή είναι μια όμορφη και άγρια βόλτα που μπορεί να σας οδηγήσει οπουδήποτε. Προτείνω τη μελέτη του Αρχαγγέλου Ραφαήλ και την Κρυσταλλική Πυραμίδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

(Παθητική και επιθετική)
Το σπαθί του Αρχάγγελου Μουριέλ είναι ένα δυναμικό όπλο που μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη της γης. Αυτό το σπαθί μπορεί να καλέσει και να σιγήσει τους σεισμούς, καθώς και να φέρει ειρήνη σε ένα ενεργό ηφαίστειο.

(Ενεργός)
Το Kali Ma’s Trident μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο. Είναι απίστευτα χρήσιμο στη ζωή και σε έναν ογκόλιθο (δεν είναι ζωντανό). Είναι ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητικός)
Η χοάνη χρονοδιαγράμματος του Αρχάγγελου Asteroath σας φέρνει σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα από αυτό που στοχεύατε. Ανεξάρτητα από το πότε ή πού πηδούμε, θα σας μεταφέρει πάντα έναν δρόμο ή έναν υψηλότερο. Αυτό κάνει βασικά τα πάντα καλύτερα σε όλους τους τομείς.

(Παθητικός)
Το προσωπικό του Archangel Azrael σάς επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από θεϊκή άποψη. Είναι ένα σύμβολο σοφίας και ο εξοπλισμός αυτός έχει απίστευτα αποτελέσματα στην αντίληψη της σκέψης σας και στην ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε την καθημερινή ζωή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αριέλ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

20200723_1148151481222022642179911.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

* Μετά από μάχες μπρος-πίσω με αυτό, ο Κ.Κ.Κ. ανατίναξε τα φράγματα τους. Ο λόγος για τον οποίο έγινε μια τέτοια συζήτηση είναι ότι αυτό είναι το «Κουμπί Αυτοκαταστροφής του Οργανωμένου Σκότους» και ένα μήνυμα προς τα υπόλοιπα στρατεύματά τους να ενεργοποιήσουν ένα σχέδιο αυτοκαταστροφής. Για να σημειωθεί, δεν έδωσαν κανένα νου στις χιλιάδες ζωές που χάθηκαν.

Σε παγκόσμια κλίμακα, θα ήταν πολύ σοφό να σταματήσουμε αυτήν την κακόβουλη φατρία πριν πατήσουν άλλα κουμπιά αυτοκαταστροφής. Θα κατακλύσουμε ολόκληρη την Ασία με μια «πορτοκαλί φλόγα της αποκάλυψης» για 72 μετρήσεις. Εάν οι γειτονικές τους χώρες δεν λάβουν αυτήν την απειλή πιο σοβαρά, το επίπεδο των πλανητικών σαμποτάζ θα αυξηθεί μόνο.

Ακολουθήστε το “Orange Flame” της Ασίας, με την ίδια ένταση για ολόκληρο τον πλανήτη. Στη συνέχεια, φωτίστε τη γη με το “Rainbow Light” για 72 μετρήσεις.

* Τα παιδιά της γης είναι σε πολύ καλύτερη θέση από ό, τι πριν από λίγους μήνες, αλλά δεν έχουμε ακόμη απελευθερώσει όλα αυτά από τη δουλεία. Υπάρχει μια σκούρα γκρίζα αλυσίδα που συνδέει τις “Κατακόμβες του Βατικανού” με διάφορα αξιοθέατα σε όλη τη γη, ακολουθήστε τις και απελευθερώστε τις ψυχές που συνδέονται με αυτό το κακόβουλο ιερό. Αυτό δημιουργήθηκε το τρισδιάστατο έτος του 1236 μ.Χ. από το πολύ ενοχλητικό πλήρωμα του 1873 που ταξιδεύει με το χρόνο και είναι απολιθωμένο από τις λεγεώνες μας. Εάν συναντήσετε την ομάδα του 1873, είναι καλύτερο να τα στείλετε πίσω στην “πηγή” με μια πύλη που να αναφέρεται ως τέτοια. Εάν σας δώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα, πηγαίνετε σε αυτά με σπαθί και ασπίδα, αλλά θα πρέπει να τρέξουν στην πύλη όταν τους φωνάζετε.

* Κρατήστε τα μάτια σας στην Πολωνία επειδή υπάρχουν περισσότερες από μία απειλές στην περιοχή αυτή τη στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή είναι η πηγή των κακόβουλων πυλών με τις οποίες μας επιτίθενται. Αυτή η ενέργεια είναι γνωστή στην υψηλότερη διάσταση, και έδωσε σε όλους εκεί μια προσπάθεια για τα χρήματα. Αυτό δεν θα ισχύει για εμάς, και θα μπορέσουμε εύκολα να χειριστούμε αυτό το πρόσωπο που φαίνεται καλαμάρι και τη ροή της πύλης που προστατεύει.

Ο λόγος για τον οποίο είμαστε πολύ πιο ισχυροί από τους μη φυσικούς σε αυτά τα σενάρια είναι λόγω της σταθερής γνώσης μας στη φυσική πραγματικότητα. Αυτό στηρίζει τις προσπάθειές μας στον πυκνό υλικό κόσμο, σε αντίθεση με τις πολύ έμμεσες προσπάθειες του μη φυσικού. Αυτό καθιστά όλες τις άλλες διαστάσεις ευάλωτες στις μεταφυσικές μας προσπάθειες και γνωρίζουν καλά αυτό το γεγονός.

Βγάλτε το “Squidworth” με σπαθί και ασπίδα, αφού νικήσει, κλείστε την πύλη με ένα παχύ νήμα ουράνιου τόξου και, στη συνέχεια, συγκολλήστε το με μια έντονη φλόγα πλατίνας. Παρακολουθήστε ο ένας τον άλλον ενώ συμμετέχετε σε αυτήν την εργασία.

* Το “Comet Neowise” βρίσκεται στο πλησιέστερο σημείο στη γη που πρόκειται να είναι και αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να ενισχύσουμε το φως μας. Ανατινάξτε τον όμορφο κομήτη με το φως του ουράνιου τόξου από την ανθρώπινη προοπτική σας για τουλάχιστον 72 μετρήσεις. Αυτό θα αντανακλά και θα ενισχύσει αυτό το φως. είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε τους συνδυασμούς φωτός που επιθυμείτε, αλλά εάν έχετε περιορισμένο χρόνο, το “Rainbow Light” περιλαμβάνει όλα τα φάσματα.

* Σύντομη απο-ενημέρωση.

– Έχουμε πετύχει πλήρη επιτυχία στην απομάκρυνση της 6ης και 4ης διάστασης των κακόβουλων όντων.

– Μπαίνουμε στην πύλη που δημιουργήσαμε καθώς μιλάμε.

– Ο Αρχάγγελος Έλυον εξακολουθεί να επιδεικνύεται.

warmth_of_the_morning_suns_by_uxmal750ad_dbqdfr3-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply