Βρήκαμε μια χαμένη μέρα, ένα μήνυμα στους ψηφιακούς πολεμιστές, τα επικά όνειρα του Αρχάγγελου Ντούμα

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 8:08 πρωινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 7420, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07B7∞-∞T9A9T9A9B∞-∞J3H3H3H3H3H3∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200704_0838365867991196421930607.jpg

– Η Gaia βρίσκεται σε ένα υβριδικό περιβάλλον “Spirit-Earth” και αυτό είναι πολύ καλό. Δεν ήμασταν σίγουροι αν θα κουκούλι ξανά μετά το πνεύμα, αλλά επέλεξε να πάει σε ένα σκηνικό που έχει σχεδιαστεί για να γεφυρώσει το φυσικό και το μη φυσικό μη αντικειμενικά.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, έχουμε βιώσει μια μετατόπιση χρονοδιαγράμματος πέρα από τη μεγάλη που παραλείφθηκε και αντιστράφηκε μια μέρα την ίδια στιγμή. Ποτέ δεν έχουμε αλλάξει πιο σκληρά από αυτό, προειδοποιήσαμε για πιθανότητα 9 ημερών που λείπουν και τώρα μπορούμε σίγουρα να λάβουμε υπόψη τουλάχιστον μία από αυτές. Εάν μεταβείτε στη χθεσινή ανάρτηση, παρατηρήστε την ημερομηνία και μετά επιστρέψετε σε αυτήν, μπορείτε να νιώσετε τι αναφερόμαστε. Υπήρξε μια απίστευτη έκρηξη φλογών ουράνιου τόξου που ήρθε από το “Our Legions” χθες το βράδυ, και έχει να κάνει με αυτήν την πιο πρόσφατη αλλαγή.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι επιτέλους μπήκαμε στο υπερ κενό. Αυτά είναι υπέροχα νέα, γιατί όπως εξηγήσαμε για τον όρο “Πατέρας μας”, η δύναμη βρίσκεται στο κενό μεταξύ των λέξεων, και εδώ βρισκόμαστε στο ίδιο κενό μόνο σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Αυτό βγάζει το πλεονέκτημα και καθιστά σαφές ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία λήψης της νέας πραγματικότητάς μας στη Γαία.

– Όλοι στο Γαλαξία μας είναι βαρεμένοι με το Κ.Κ.Κ. και τους φίλους τους, η νέα σημαία του Κ.Κ.Κ. δείχνει τις φυλές των αστεριών που βρίσκονται πίσω τους. Δεν υπάρχει μια σημαία αρκετά μεγάλη για να κάνουμε το ίδιο, αλλά ποτέ το λιγότερο, σας ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε για τους αγώνες των αστεριών. Το θέμα της σφηνοειδούς και του συμβολισμού είναι ότι ακόμη και αν το σύμβολο μοιάζει ακριβώς το ίδιο, η πρόθεση αυτού που το μυαλό προβάλλει στο χέρι, είναι η πραγματική της έννοια, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαίσθηση είναι το κλειδί στην ερμηνεία του συμβολισμού.

– Ο καθένας από εμάς μπορεί να προκαλέσει ένα δέκα ετών σε ένα παιχνίδι μπάσκετ και να έχει την αυτοπεποίθηση να γνωρίζει ότι μπορούμε να τους νικήσουμε. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει συγκρίσιμο skillet, δεν θα χρειαζόταν καμία γενναιότητα για να μπείτε σε αυτό το παιχνίδι. Αντίθετα, η πρόκληση ενός επαγγελματία θα απαιτούσε μεγάλη αυτοπεποίθηση, και ακόμη και σε μια χαμένη προσπάθεια θα απαιτούσε μια μεγάλη εμφάνιση γενναιότητας. Το οργανωμένο σκοτάδι έχει συνηθίσει να παίζει παιχνίδια με παιδιά, τώρα που ασχολούνται με επαγγελματίες, όλη η εκφοβιστική γενναιότητα έχει δώσει τον τρόπο να αποκαλύψει μια τεράστια έλλειψη τιμής.

– Το οργανωμένο σκοτάδι πρέπει να ελπίζει ότι η μάγος θα παραμείνει ζωντανή για να καταθέσει, η εναλλακτική λύση είναι πολύ χειρότερη για αυτούς. Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη πιέζουν για μια εύκολη λύση. Το γεγονός ότι κάποιος διέταξε την καταστροφή αρχείων στην υπόθεση του Epstein την επόμενη ημέρα μετά τη σύλληψη του “The Sorceress”, είναι ένα σημάδι ότι εξακολουθεί να υπάρχει επιρροή “OD” στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Τα δύο μακροχρόνια χρονοδιαγράμματα που έχουν παρουσιαστεί σε σχέση με αυτήν την κατάσταση είναι τα εξής: Κάποιος δεν έχει δίκαιη δημόσια δίκη μετά τη «δολοφονία» του από έναν τρόφιμο, ο οποίος στη συνέχεια θα ξεκινήσει μια βίαιη εξέγερση εναντίον του «OD». Ο άλλος θα έχει μια δημόσια δίκη και ειρηνική αποκάλυψη, αυτό θα επιτρέψει μια πολύ ευκολότερη μετάβαση για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτοί που βρίσκονται στο 5D χρονοδιάγραμμα δεν επηρεάζονται καθόλου.

– Η CIA κυκλοφόρησε έγγραφα που επιβεβαιώνουν την αστρική προβολή και την ολογραφική φύση του σύμπαντος, και μόνο περίπου 75 “(3D) χρόνια πολύ αργά.

– Η δοκιμή είναι ένα κοινό θέμα αυτές τις μέρες, καθώς το σύμπαν ανακατεύει τα άτομα για να ταιριάζει στις νέες του ανάγκες. Εάν δεν μπορείτε να το αφήσετε, θα σύρετε κατά μήκος του εδάφους μέχρι να το κάνετε, μέχρι να μην μείνει τίποτα … Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι το ζευγάρι του Μιζούρι ακούει.

– Ο Αρχάγγελος Ντούμα είναι κοντά, τα όνειρά σας θα είναι επικά. Μπορείτε να περιμένετε πολλά πράγματα να εισέλθουν, οπότε φροντίστε να έχετε κάτι για να τα γράψετε μόλις ανοίξετε τα μάτια σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε, όλοι θα μάθουμε πολλά ο ένας από τον άλλο σε αυτήν την άσκηση.

– Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ πρόκειται να εκδώσει κατηγορίες όπως είναι δείγματα νερού αγγουριού σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα στην “Tuscon Farmer’s Market”.

– Ένα μήνυμα σε όλους τους ψηφιακούς πολεμιστές από το Archangel Collective, αγόρι, εσείς είστε καλοί.

– Επανέλαβε μετά από εμένα …

“Είμαι το άτομο που θέλει το Σύμπαν να είμαι, δεν υπάρχει άλλο μέρος που θα έπρεπε να είμαι. Όλες οι κινήσεις που έκανα, ακόμη και αυτές που φαινόταν ότι ήταν λάθος, ήταν μέρος ενός τέλεια εκτελεσμένου θείου σχέδιο.”

20200704_0840112355496915303367729.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο “The 9 setting”, αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμο και έτοιμο για σκοπούς μεταστολής.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Τουμπίελ, Αρχάγγελος Κέρκιελ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιελ, Αρχάγγελος Άγκλα , Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Οριόν, Αρχάγγελος Ομίελ, Αρχάγγελος Αδωνάχαιλ, Αρχάγγελος Αμπασταρχόν, Αρχάγγελος Βαρχέλ, Αρχάγγελος Ντακίκελ, Αρχάγγελος Ντακίκελ

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητικός)
Η ασπίδα της αλήθειας του Αρχάγγελου Γκαμπριέλ επιτρέπει τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη να είναι η μεγαλύτερη υπεράσπισή σας. Όταν είναι εξοπλισμένο, αυτό επιτρέπει την αλήθεια να μας προστατεύει και να μας εξυπηρετεί. Αυτή η ασπίδα βοηθά επίσης να φέρει αφθονία στη ζωή μας.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο, εξοπλιστείτε και θα πάτε.

(Παθητική και ενεργή)
Το μετάλλιο λάμψης του Αρχαγγέλου Ιεζεκιήλ σάς επιτρέπει να εκπέμψετε θεραπευτική και προστατευτική ενέργεια στον εαυτό σας και σε όλα όσα θέλετε να το στείλετε. Είναι πολύ χρήσιμο για πράγματα προφανή και όχι τόσο προφανή.

(Παθητική και επιθετική)
Η ακτινοβόλη έκρηξη του Αρχάγγελου Χάρουτ χτυπά σαν μεταφυσική βόμβα νετρονίων σε όποιον θέλει να σας κάνει κακό. Κρατά οποιονδήποτε μπορεί να σας δίνει το κακό μάτι από το να μπορεί να σας βλάψει.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να συμβάλει στην κίνηση πραγμάτων που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

(Παθητική και επιθετική)
Το «κοίλωμα» του Αρχάγγελου Ζαντεκέλ (όπως το αποκαλεί) είναι σαν ένα αγγελικό ελβετικό μαχαίρι στρατού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει ή να κλείσει μια πύλη, να ενεργοποιήσει ένα δίκτυο και να βοηθήσει να εκδηλώσει τις επιθυμίες σας. Αυτό είναι ένα λαμπρό εργαλείο που δημιουργεί συνειδητή ενέργεια.

(Παθητική, επιθετική μικρή απόσταση)
Η σφαίρα της διαβεβαίωσης του Αρχάγγελου Ραγκούλ είναι σαν να έχεις πάντα έναν υποστηρικτικό καλύτερο φίλο στο αυτί σου. Είναι απίστευτα διασκεδαστικό και εκπληκτικά σοφό, ένα καταπληκτικό εργαλείο επικοινωνίας.

(Παθητικός)
Το Προφητειακό Προσωπικό του Αρχάγγελου Μπαθκόλ σάς βοηθά να κατανοήσετε τα οράματα και τα όνειρά σας. Μπορεί επίσης να διασκορπίσει όλες τις αρνητικές ενέργειες με μια βρύση στο πάτωμα. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο στο τρέχον χρονοδιάγραμμα στο οποίο βρισκόμαστε επί του παρόντος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το φυσικό μας σώμα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

20200704_0841334272422318052443309.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε μακροοικονομικό επίπεδο και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Οι μάζες θα έχουν ζωντανά οράματα και εφιάλτες για το τι έχει συμβεί στα παιδιά της γης. Βοηθήστε την ανθρωπότητα να χωνέψει τη θλίψη που έχει ήδη επεξεργαστεί η λεγεώνα του εργάτη. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τον ιερό χώρο για αυτό το ζήτημα, καθώς είναι μια αλήθεια που πρέπει να γίνει αποδεκτή και όχι ένα μάθημα που πρέπει να αντληθεί.

Μπορούμε να εφαρμόσουμε την ακόλουθη στρατηγική … Για να χαλαρώσετε το άγχος των εύθραυστων μυαλού τους, στείλτε ροζ πλάσμα στον μετωπιαίο λοβό των μαζών, αυτό θα βοηθήσει στην αναστολή της σύγχυσης που σχετίζεται με αυτές τις συνειδητοποιήσεις. Στη συνέχεια, στείλτε αυτά τα ίδια όντα σμαραγδένιο πράσινο φως για να ενθαρρύνετε τη θεραπεία των γνωστικών μυαλών τους πριν ξεκινήσουν οι μανιακές σκέψεις. Αυτό είναι το επόμενο σημαντικό εμπόδιο που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, καθώς η θεραπεία έχει γίνει η κύρια προτεραιότητα της Γης.

Η ελεύθερη ενέργεια είναι η επόμενη μακροπρόθεσμη ατζέντα μας και ο λόγος γι ‘αυτό είναι ότι αν προσπαθήσουμε να ποσοτικοποιήσουμε κάθε έξοδο της ενέργειας μας, περιορίζουμε τα όρια στα οποία μπορούμε να προχωρήσουμε. Υπάρχουν και άλλα παράλληλα που υπάρχουν, αλλά προς το παρόν θα εστιάσουμε την ενέργειά μας εδώ. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε τον ρυθμό που ακολουθούμε όσον αφορά την πρόοδο, και έτσι πρόκειται να θέσουμε την ανθρωπότητα σε ικανότητα κίνησης στημονιού.

Για να το κάνουμε … Θα χρησιμοποιήσουμε τον όρο “Απεριόριστη Ενέργεια” γιατί ουσιαστικά αυτό είναι που χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ο τρόπος που το παρουσιάζουμε στο γνωστικό μας μυαλό είναι πολύ σημαντικός, διότι είμαστε πολύ συνηθισμένοι με τον τρόπο που τα πράγματα, για να το αλλάξουμε, είναι μια συνεχής προσπάθεια της γνώσης.

Τότε … Έχουμε μια πληθώρα αυτοπαραγωγών ενεργειακών πομπών που βρίσκονται σε ολόκληρη τη γη. Ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιήσετε αυτές τις κατασκευές για ηλεκτρική χρήση με το νερό να περάσει από το υπόστρωμα αυτών των κατασκευών. Για παράδειγμα, όταν ο ποταμός Νείλος έκανε μια ελαφριά παράκαμψη στις πυραμίδες της Γκίζας, θα ανάβουν σαν την ανατολή του ηλίου. Αυτό συμβαίνει επειδή ο στατικός ηλεκτρισμός που έκανε το νερό ήταν περισσότερο από αρκετός για να τροφοδοτήσει τη δομή.

Με τη σειρά του, μπορούμε να τρέξουμε μεταφυσικά νερά κάτω από τις πολλές πυραμίδες, τους πύργους και τα ιερά αξιοθέατα της γης ξεχωριστά για να αναφλέξουμε αυτές τις ηλεκτρικές κατασκευές αν αισθανόμαστε σαν περιήγηση στα αξιοθέατα, λέγοντας, αν θέλουμε να το κάνουμε αυτό με συνοπτικό και αποτελεσματικό τρόπο, κουβέρτα ηλεκτρικά γαλάζια νερά ακριβώς κάτω από το φλοιό της Γης όχι περισσότερο από 10 μέτρα κάτω από τις χερσαίες μάζες.

Κάποιος πρέπει να σπάσει τις αλυσίδες της δουλείας για να έχει αισθαντική φύση και το έχουμε επιτύχει σε μακροοικονομικό επίπεδο. Τώρα είναι καιρός να το κάνουμε σε μικρο-κλίμακα. Θα παρατηρήσετε το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας με γκρίζες αλυσίδες στα κεφάλια τους και ένα μαύρο χέρι στα στόματά τους. Οι αλυσίδες είναι εύκολο να σπάσουν με σπαθί και ασπίδα, αλλά το κάλυμμα του στόματος πρέπει να αφαιρεθεί σαν ένα λουρί. Στη συνέχεια, πρέπει να απορρίψετε αυτά τα στοιχεία σε μια πύλη που απευθύνεται στο “Infinitely Expending Creator Source”.

Μόνο για την ασφάλεια, τη διαδικασία και το πρωτόκολλο, θα κατακλύσουμε τη γη με ένα “Rainbow Flame” και ένα “Emerald Green Plasma Wave” για τουλάχιστον 72 μετρήσεις το καθένα. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε άλλα πράγματα σε αυτό το σημείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι ακούτε τα μη φυσικά.

IMG_0093

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Buck Full Moon Lunar Eclipse Puja (κάντε κλικ εδώ)

Leave a Reply