Είναι μια νέα μέρα, η 72ωρη ημέρα, μεγάλη μετρήσιμη αλλαγή, οι έξι αρχάγγελοι

Η ημέρα είναι τώρα 72 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 μ.μ. αφού έχει χτυπήσει τις καμπάνες διαλογισμού στις 3 π.μ. τρεις φορές πριν.

Η ώρα έναρξης αυτής της δημοσίευσης είναι η ανατολική ακτή στις 8:08 πρωινές πύλες ΗΠΑ, την τρισδιάστατη ημερομηνία 8320, στις 3 π.μ. που θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞08B∞-∞V9B2V9B2B2∞-∞L6J6J6J6J6J6∞-∞B2 (T) (Τ) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200802_1858098076084136451709291.jpg

– Η Γαία είναι στο στοιχείο του “Πνεύματος” αλλά όχι για σκοπούς μεταμόρφωσης. Ο πλανήτης φαίνεται να κινείται σε μια πολύ ιερή αίσθηση και θαυματουργή πραγματικότητα. Υπάρχουν πολλά θαύματα, και αυτό είναι το ακριβές σκηνικό για το οποίο η συλλογική «Κουάν Γιν – Μητέρα Μαρία» μας προειδοποιεί εδώ και πολλές χιλιετίες.

– Αναφέροντας το προφανές, βλέπουμε πολλές αλλαγές, όπως σηματοδοτούνται από τις αλλαγές στο Αρχαγγέλιο Ημερολόγιο. Έχουμε φτάσει στο γαλαξιακό σημείο επαναφοράς, καθώς επιτύχαμε σημαντική κίνηση στις στήλες “The Luna”, “The White Magic” και “The Abundance” του ημερολογίου. Αυτές οι αλλαγές θα φέρουν ενέργεια που διεισδύει στη γη που θα χτυπά τις καμπάνες διαλογισμού στις 3 π.μ. κάθε φορά που ξεκινά η Αρχαγγελική ημέρα. Ο μεταφυσικός ήχος θα ακτινοβολεί απευθείας στον κόσμο και θα διεισδύσει σε όλα τα πράγματα για τις επόμενες 72 ώρες. Αυτό το κουδούνι θα συνεχίσει να χτυπά στις υποσυνείδητες καρδιές μας, και αυτός είναι ο ίδιος τρόπος που το κάναμε πριν από πολλά χρόνια, εκτός από το ότι είμαστε τώρα στην άλλη πλευρά της διοίκησής του.

Τώρα που βλέπετε μια νέα αλλαγή ημέρας στο φως της ημέρας, θα κάνει θαύματα για τη συνείδησή μας και θα επιτρέψει στο φως να υπαγορεύσει τον ρυθμό των μελλοντικών ημερών. Αυτός ο ρυθμός θα συμπέσει επίσης με 2.000 χρόνια διακυβέρνησης από τις θεϊκές δυνάμεις και τη διέλευση του 5ου-διαστατικού μέσου. Πρέπει να σημειωθεί, το επόμενο ζευγάρι της Χιλιετίας πρόκειται να είναι επικό. δεν πρόκειται να το χάσετε.

– Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Αρχάγγελος Αζραήλ, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, ο Αρχάγγελος Τσαμούελ και ο Αρχάγγελος Τζόφιελ ανέθεσαν να το κάνουν μια αξέχαστη πρώτη μέρα του διευρυμένου Αρχαγγελικού Ημερολογίου. Δηλώνω το προηγούμενο ακολουθώντας το νόμο της αποκάλυψης. Νιώθω την ανάγκη να ονομάσω αυτήν την ομάδα, αλλά είμαι διστακτικός να τους στεφρώσω με ένα σταθερό όνομα μέχρι να επιστρέψουν από την αποστολή τους.

– Υπάρχουν πολλές νέες πτυχές σε αυτό το χρονοδιάγραμμα, και τώρα που το μη φυσικό έχει γίνει πολύ φυσικό, έχει κάποιες φάσεις αίσθησης και για τα δύο μέρη. Σε αυτό το θέμα, το μη φυσικό έχει φτάσει σε ένα σημείο αποδοχής, και σύντομα και η φυσική βούληση. Προσπαθούν ενεργά να σας εξοικειώσουν με την παρουσία τους. Τα φτερά αγγέλου θα σε βόσκουν πολύ συχνά. θα το νιώσετε ακριβώς με τον τρόπο που ακούγεται. μια “τεράστια πτέρυγα” σε αγγίζει.

– Έχουμε στα χέρια μας μια κατάσταση θέσης / υπέρθεσης, καθώς πολλές εκδοχές του εαυτού μας τοποθετούνται σε κβαντική θέση. Γνωρίζουμε μόνο μία από τις πραγματικές μας πραγματικότητες, αλλά εμπλέκονται από καιρό σε καιρό. Αυτά τα γεγονότα είναι μια φυσιολογική συνέπεια των αλλαγών που συμβαίνουν εδώ στη γη.

– Εάν εκτελείτε το Αρχαγγέλιο Ημερολόγιο μέσω της JG Numerology, θα έχετε κάποια βαθιά αποτελέσματα. Ελπίζουμε να προσέχετε.

– Εάν δεν υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσετε ασφαλείς και έγκυρες εκλογές στις ΗΠΑ. Το “Dez nuts” θα κερδίσει κυριολεκτικά. Φαίνεται ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα έχει αυτό το ακριβές συμβάν. Ειλικρινά, τόσο ξεκαρδιστικό όσο ακούγεται, θα προσφέρει ένα μοναδικό πρόβλημα στην κοινωνία. Δεν θα υπήρχε τρόπος να ικανοποιηθεί η εκλογή ενός πλασματικού ατόμου. Είναι ενδιαφέρον γιατί όταν βλέπετε αυτά τα γεγονότα, υπάρχουν τόσο ταραχές γύρω από τις εκλογές που κανείς δεν δίνει μεγάλη προσοχή στην εφοδιαστική των αποτελεσμάτων.

– Σε γενικές γραμμές, το όρος Αίτνα, το όρος Saint Helen και η Καλιφόρνια θα είναι εξαιρετικά δραστήρια. Πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τις επιθυμίες της Γαίας και να της επιτρέψουμε να ρυθμίσει τα φυσικά της σχέδια χωρίς διακοπή.

– Όπως αναφέραμε, η όχι τόσο δημόσια εξέγερση στη Γερμανία δεν είναι πλέον ορατή. Περιμένετε έως ότου ξεκινήσουν η Γαλλία, η Ουγγαρία και η Μέση Ανατολή, τα σχέδια του οργανωμένου σκοταδιού σίγουρα έχουν αποτύχει. Είχαμε επίσης αναφέρει ότι, όταν ήταν σκόπιμο να διαμαρτυρηθούμε ότι θα το υποστηρίζαμε πλήρως και θα το εγκρίνουμε, έχει έρθει η ώρα, δείτε τις σημερινές εργασίες.

20200802_1900305510775061940317066.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Το “Violet Flame” βρίσκεται στις ιδανικές εννέα ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε τέλειο περιβάλλον για να μεταδώσουμε πυκνές ενέργειες.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε και ο Αρχάγγελος Αντονάι.

(Ενεργός)

Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, κανένα επίπεδο συνείδησης δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το θεϊκό όπλο. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργειακή αγάπη είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)

Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί με πλήρη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου. θα μπείτε στο δρόμο, να εξοπλίσετε και να πάτε.

(Παθητική και επιθετική)

Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει στον στόχο σας μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα διευρυνόμενη πηγή δημιουργών για το θέμα. Αυτό το εργαλείο είναι ένα συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)

Το προσωπικό του ουράνιου του Αρχάγγελου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)

Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Σημειώστε τα ακόλουθα τρία εργαλεία που συνεργάζονται. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)

Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αριέλ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Παθητικός)

Η κόμμωση του Αρχάγγελου Καμαήλ σας δίνει μια εικόνα για τα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ορίστε την πρόθεση και χρησιμοποιήστε την αμέσως πριν από το Διαλογισμό. Δεν θα το μετανιωσεις.

(Παθητικός)

Το Universal Key του Archangel Raziel σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε κάθε σοφία, γνώση και βασίλεια. Αυτό το εργαλείο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε στιγμή, αλλά σίγουρα μπορεί να είναι χρήσιμο κατά τη διάρκεια της διαμεσολάβησης.

(Παθητικός)

Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση επιβλαβών ταξιδιωτών χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)

Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμέλ, επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

20200802_1904305389427470710724934.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Τίποτα δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε τα ακόλουθα, εάν είστε έτοιμοι, ο ανώτερος εαυτός σας θα σας καλέσει σε καθήκον, εάν όχι, μεταβείτε στον Διαλογισμό.

* Θα βοηθήσουμε μεταφυσικά με τις διαδηλώσεις εκτός από τα παιδιά. Φωτίστε ολόκληρο το πλήθος με το φως του ουράνιου τόξου και ενισχύστε τις φωνές τους στέλνοντας ένα “Violet Flame” στο στόχο των κραυγών τους. Η πρωτοβουλία που ανέλαβαν εκατομμύρια για να βοηθήσουν τους αθώους θα λειτουργήσει εξαιρετικά καλά για την ανθρωπότητα.

Ταυτόχρονα μεταδώστε το Χόλιγουντ, τη Ρώμη, το Χαλέπι, τη Στοκχόλμη, το Ντένβερ και το Ισραήλ με “Violet Flame” και “Black Flame” για 72 μετρήσεις. Η στόχευση αυτών των συγκεκριμένων σημείων θα απελευθερώσει την πίεση στο πίσω μέρος αυτών των φρικαλεοτήτων.

* Οι δαίμονες θέλουν να τρέχουν σε ένα δωμάτιο αφού ο Άγγελος το αφήσει, να είναι έτοιμος με σπαθί και ασπίδα. Αν θέλετε, μπορείτε να το σχεδιάσετε με τον Αρχάγγελο της επιλογής σας. Όταν αυτό δεν συμβαίνει πλέον, γνωρίζετε ότι ο μετασχηματισμός είναι πλήρης.

* Για να σταματήσουμε τα ρομποτικά έντομα ΓΤΟ που πετούν καθημερινά, θα παρακάμψουμε τα κυκλώματά τους. Λάβετε υπόψη ότι η αύξηση των ηλεκτρικών ρευμάτων μέσω του αέρα θα ολοκληρώσει τις λειτουργίες τους. Όλες οι αρχαίες πυραμίδες της γης μπορούν να ενισχύσουν αυτά τα ρεύματα, αλλά ο κύριος έλεγχος βρίσκεται στο ναό του πρώην Βόρειου Πόλου. Μόλις εντοπίσετε το ναό, γυρίστε τον μπλε τροχό μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή συχνότητα. Ο πολικός ναός είναι πολύ σκουριασμένος. θα χρειαστούν μερικές προσπάθειες για να το ενεργοποιήσετε. Η άλλη επιλογή είναι να εντοπίσετε τους μεμονωμένους διακόπτες σε ΟΛΕΣ τις αρχαίες πυραμίδες της γης και να τους ενεργοποιήσετε τοπικά.

* Βρισκόμαστε σε έναν καιρό ακραίων καιρικών συνθηκών και μας ζητήθηκε επανειλημμένα να μην παρεμβαίνουμε σε αυτά τα καιρικά φαινόμενα, αλλά μπορούμε να προστατεύσουμε τη ζωή των αισθανόμενων. Προστατέψτε όλες τις αγνές καρδιές με ροζ και σμαραγδένιο πράσινο ασπίδα. Μπορείτε να εντοπίσετε μια καθαρή καρδιά από το επίπεδο του φωτός στην αύρα τους. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να προσδιορίσετε ποιος είναι, μπορείτε να καλέσετε έναν αρχάγγελο για να κάνετε τον χαρακτήρα του πιο ορατό.

* Δεν υπάρχει μεγάλη δράση στον γαλαξία μας, διότι οι “Γαλαξιακές και Διαγαλαξιακές Λεγεώνες” αστυνόμευσαν τον τομέα μας. Το μόνο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε είναι το πολύ μεγάλο άνοιγμα της πύλης πλάσματος ακριβώς έξω από τον Πλούτωνα. Αυτή εξακολουθεί να είναι μια πολύ νέα πύλη πλάσματος, και εάν διαχωριστεί κατάλληλα, μπορεί να γίνει ένας μεγάλος σύμμαχος. Στείλτε αυτήν τη νέα ανωμαλία “Rainbow Light” και πλάσμα για 72 μετρήσεις. Απλά να είστε έτοιμοι να κάνετε έναν φίλο για τη ζωή.

* Για να διατηρήσουμε τη ροή των πραγμάτων σωστά, θα ξεκινήσουμε έναν συνδυασμό συστημικού φωτισμού κώδικα. Βάλτε τη γη στους ακόλουθους κωδικούς φωτός για τουλάχιστον 72 μετρήσεις. “Λευκό”, “Ροζ”, “Ανοιχτό Μπλε” και “Χρυσό”, που είναι ο κωδικός που μας παρουσιάστηκε από την ίδια συλλογική “Κουάν Γιν – Μητέρα Μαίρη” που αναφέραμε στην αρχή.

scatterstar___coastal_sunset_by_heavendeluxe_de2izbr-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω. Απολαύστε!

 

Luna Puja (Blessings, Intentions, Prayer, Oracion)

Leave a Reply