Ευχαριστώ Όποιος κι αν είστε, Ανατάραξη, Ζητώντας ελέγχους ασφαλείας, Schuman Intel του Αρχάγγελου Zophiel

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞062∞-∞08A2O8A2A2∞-∞E2C2CC2C2C2∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο. Κατά τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι ακόλουθες 3:00 (τοπικές) θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Πληροφορίες ημερολογίου 

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano

Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~  हिन्दी ~ 日本人 ~ עברית

20200418_202002127606678458382670.jpg

– Η Gaia είναι σε καθαρή ατμόσφαιρα κυρίαρχη μορφή, και την αισθανόμαστε με κάθε έννοια της λέξης. Όχι μόνο θα το δούμε σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και σε πολύ προσωπικό επίπεδο. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι βραχώδεις, αλλά θα είναι πραγματικά μια ευλογία στην πιο αγνή της μορφή.

– Υπάρχουν περισσότερα νέα αστέρια που βλέπουν στον ουρανό από ό, τι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι υπάρχει. Η ποικιλία που εμφανίζεται είναι τόσο μεγάλη και εκλεκτική που θα χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να αποκρυπτογραφήσουμε ποιος είναι ποιος αυτή τη στιγμή. Την επόμενη φορά που οι αγώνες των αστεριών επιθυμούν να επιδείξουν τα πλοία τους, παρακαλούμε να μας προειδοποιήσετε για να έχουμε τις κάμερες και τα προγράμματά μας έτοιμα. Περιμένουμε επίσης ένα τεράστιο flyby επίσης, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα στον ουρανό.

– Δεν μπορείτε να πολεμήσετε μια διάσταση που είναι πάνω από τη συνείδησή σας. Τούτου λεχθέντος υπάρχει μια πλήρως συνειδητοποιημένη παντοδύναμη δύναμη θεότητας, η οποία γίνεται όλο και πιο φυσική και επιρροή κάθε στιγμή.

– Υπήρχε μια ανεξάρτητη δύναμη (από τις λεγεώνες μας) που έχει αφαιρέσει τα συστήματα απόκρυψης για διάφορα κακόβουλα αστέρια που κατοικούν στη Γη. Η αληθινή μορφή πολλών όντων θα αποκαλυφθεί στιγμιαία εξαιτίας αυτού. Πρόκειται για μια σχετικά νέα ομάδα που δεν έχει κανέναν κύριο πλανήτη για να ισχυριστεί ως κατοικία.

– Ως συλλογική, είναι καιρός να αποκαταστήσουμε την τιμή στην ανθρωπότητα. Ενώ ο άνθρωπος υποστηρίζει τη σημασιολογία, οι κακόβουλες φυλές αστεριών γλείφουν τα χείλη τους. Οι περισσότεροι πόλεμοι κερδίζονται και χάνουν στην προπαγάνδα, είναι καιρός να αλλάξουμε το κείμενο. Εναπόκειται στους εργάτες του φωτός να λάμψουν την αρετή, την ηθική και τη δύναμη της θεότητας στην πρώτη γραμμή της ανθρωπότητας.

– Κάθε ον έχει μια ενεργητική υπογραφή, το ανθρώπινο σώμα είναι ένας αγωγός αυτής της ενεργητικής υπογραφής και έτσι φυσικά συμπτώματα προκύπτουν εξαιτίας αυτών. Εάν οι αρνητικές εισροές τροφοδοτούνται συνεχώς στο ανθρώπινο σώμα, θα εκδηλωθούν ως ασθένεια. Απλώς για να σας υπενθυμίσω ότι η ενέργεια έχει πολλές μορφές, σωματική, ψυχική, συναισθηματική και πνευματική.

– Η γενική νοημοσύνη της ανερχόμενης και της επόμενης γενιάς έχει ξεπεράσει πολύ εκείνους που ήρθαν πριν από αυτούς. Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια δεν μπορούν να αποκλειστούν, το Διαδίκτυο έχει δημιουργήσει έναν νέο κόσμο στον οποίο ο παλιός φρουρός χάνεται μέσα του. Ο παλιός φρουρός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ήρθε η ώρα να παραιτηθεί και να παρουσιάσει έναν νέο φρουρά που είναι περισσότερο σε επαφή με τη σημερινή ανθρωπότητα. Αυτή η δήλωση υπερβαίνει όλες τις βιομηχανίες, τις ομάδες, τα όρια και τις ιδεολογίες.

– Τα συμπτώματα ανάληψης είναι σε υψηλά επίπεδα. Μην ανησυχείτε εάν εσείς ή η γη αρχίσει να τρέμει χωρίς προειδοποίηση. Είναι μια απόλυτα φυσιολογική απόκριση στο ηλεκτρικό πλάσμα που προέρχεται από τον ήλιο και έχει μορφή ιερών γεωμετρικών σχεδίων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αιχμές του συντονισμού Schumann και οι δραματικές εικόνες από τον ήλιο είναι τόσο άφθονες αυτή τη στιγμή. Ο Αρχάγγελος Zophiel λέει ότι τουλάχιστον ένα μέρος του Spulman Schulman παράγεται τεχνητά, αλλά αυτό δεν αφαιρεί από το γεγονός ότι οι λήψεις είναι στο υψηλό όλων των εποχών.

– Η πτώση της κοσμικής πίεσης που μόλις βιώσαμε ήταν γευστική. Αυτό συνέπεσε επίσης με ένα νέο χρονοδιάγραμμα μακροεντολών που φαινόταν φαινομενικά από το πουθενά και εκδηλώθηκε στα όνειρά μας.

– Υπάρχουν τεχνολογίες που διαβάζουν την ώθηση των σκέψεων, ενώ αυτό μπορεί να μοιάζει με την επιστημονική φαντασία μυστικών έργων, είναι απλά ο πολύ δεκτικός κρύσταλλος χαλαζία που βρίσκεται σε όλους τους επεξεργαστές τεχνολογίας σας. Δεδομένων των φοβερών δημοσίων σχέσεων που έχει λάβει πρόσφατα η βιομηχανία τεχνολογίας, θα ήταν συνετό να διερευνήσουμε την ασφάλεια πολλών πραγμάτων που θεωρήσαμε δεδομένα ως ασφαλή.

Για να μην αναφέρουμε την ατζέντα που ανακοινώθηκε δημόσια για να εγχύσει σε όλους ένα τσιπ RF, στο οποίο οι άνθρωποι της Γης είχαν πει ΟΧΙ, ξανά και ξανά. Αυτή η παράβαση δεν θα επιτρέπεται, όχι από τα χέρια των λεγεωνών, αλλά από τα χέρια της ανθρωπότητας παγκοσμίως. Είναι σχεδόν σαν οι άνθρωποι πίσω από αυτήν την ατζέντα, να προσπαθούν να πεθάνουν από έναν θυμωμένο όχλο, και πρέπει να επιμείνω ότι αυτός ο δρόμος δεν πρέπει να ακολουθηθεί. Όπως ακριβώς θέλουν, να θυσιάζονται από το χέρι του φωτός και να αποκαταστήσουν τις δυνάμεις τους στην επόμενη ζωή τους.

– Η συμβουλή της αποφυγής των πολιτικών αναταραχών ενθαρρύνεται πολύ, δεν περιλαμβάνει ειρηνικές διαμαρτυρίες και μιλώντας για αυτό που πιστεύετε, αυτό σημαίνει απλώς ότι διατηρείτε όλες τις επικοινωνίες για να παραμείνετε ειρηνικές. Ακόμα κι αν προκύψει έντονη διαφωνία, η ψυχραιμία πρέπει να προκαλείται ανά πάσα στιγμή. Η αμφίδρομη επικοινωνία είναι ένας πολύ αναποτελεσματικός τρόπος για να επιτευχθούν τα πράγματα στη σύγχρονη κοινωνία μας.

– Ο Ντέιβιντ Γουίλκο στοχεύεται από κακόβουλα αστέρια που προσπαθούν να μπουν στο σώμα του, παρακαλώ βοηθήστε τον Ντέιβιντ να πολεμήσει τις πολλές αόρατες δυνάμεις που τον ακολουθούν αυτή τη στιγμή. Μας αρέσει ο David πώς ήταν, και τα καθημερινά μας μεταφυσικά εργαλεία θα βοηθήσουν τον φίλο μας να βγάλει πολύ αποτελεσματικά.

– Υπάρχει σαφώς μια ξένη επιρροή που μολύνει τις ενέργειες πολλών κυβερνητικών ηγετών, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα προστατεύσουμε αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις απόφασης, με μεταφυσικά εργαλεία. Εάν δεν είναι απαραίτητο, θα τους ευλογήσει με έναν εξαιρετικά θετικό τρόπο, εάν είναι απαραίτητο να πάρουν έναν πονοκέφαλο και την ψυχή τους πίσω.

«Δεν κληρονομούμε τη γη από τους προγόνους μας, την δανείζουμε από τα παιδιά μας». – Αρχηγός Σιάτλ

20200418_2021521207735109731807575.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα σημερινά εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση, δεν μπορούμε πλέον να επιτρέψουμε στα μεταφυσικά εργαλεία να είναι ανοιχτά, να αποδίδονται με σύνεση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα ​​από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα του Violet Flame είναι στο σετ των 9, ω!

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Galizur, Archangel Tatrasi Ο Αρχάγγελος Οριόν, ο Αρχάγγελος Χαραχέλ, ο Αρχάγγελος Σέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αϊσμά, ο Αρχάγγελος Σάμπλο και ο Αρχάγγελος Οτζέιελ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργητική ενέργεια είτε με μεταστροφή – μεγάλη έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με ένα ξεκάθαρο δρόμο προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να αφαιρούμε τα ενεργειακά εμπόδια που περιβάλλουν την αφθονία.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία. Οραματιστείτε τις ράβδους χρυσού χρησιμοποιώντας το ραβδί του Αρχαγγέλου του Άριελ και βάλτε το στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα ξίφη των Αρχαγγέλων Νασαραγιέλ και του Αρχάγγελου Ισραφίλ. Λέω οραματίστε το χρυσό γιατί η Gaia ελέγχει το χρυσό και τα χρήματα μετρητών, καλά ξέρετε αυτή την ιστορία. Επίσης, η γαλαξιακή ομοσπονδία διαπραγματεύεται σε χρυσό και η εκδήλωση σε αυτήν τη μέθοδο ευθυγραμμίζεται επίσης με τις νομισματικές τους μεθόδους και οποιοδήποτε σύστημα νομισμάτων βάσει θεότητας.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Έχει επίσης τη δυνατότητα να αφαιρέσει οποιοδήποτε και όλα τα εμπόδια που εμποδίζουν κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200418_2022363651315377645129984.jpg

Εργασίες:
Αυτές οι εργασίες ισχύουν οποιαδήποτε μέρα, καθώς είμαστε πέρα ​​από το χώρο και το χρόνο, και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Αν και για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα. Ειδικά, αν το βλέπετε αυτό 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευσή του, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Το Emerald Green Plasma ζητείται από μερικές από τις βαθύτερες πτυχές του σύμπαντος. Αυτό το κάλεσμα έχει ληφθεί σαφώς από όλες τις πτυχές των λεγεωνών μας και πρόκειται να ξεκινήσει μια ΜΕΓΑΛΗ θεραπευτική εκστρατεία. Οι στόχοι είναι οι μάζες της γης, τα νερά και οι αέρες αυτή τη στιγμή. Το σμαραγδένιο πράσινο πλάσμα είναι πολύ δεκτικό και χρειαζόμαστε ένα στοιχείο συμπόνιας για να απομακρυνθούμε από αυτό το πλάσμα επίσης. Κρατήστε για μια μέτρηση 72 για κάθε στόχο. Στη συνέχεια, παρακαλώ κατακλύστε τη γη με το πλάσμα του ουράνιου τόξου για 72 μετρήσεις επίσης.

2) Ρίξτε μια γρήγορη σάρωση όλων των κυβερνητικών ηγετών, δεν έχει σημασία η γνώμη σας για αυτούς, εάν έχουν μολυνθεί από μια βλαβερή ψυχή, όπως τους ή όχι, αυτό βοηθά όλη την ανθρωπότητα. Θα ήταν σοφό να το διατηρήσουμε στο καθημερινό μας φύλλο εργασίας. Βρισκόμαστε σε έναν περίπλοκο κόσμο όπως είναι, η αφαίρεση επιβλαβών οντοτήτων από οποιονδήποτε άνθρωπο μπορεί να βοηθήσει μόνο την ανθρωπότητα.

3) Ένα πολύ μεγάλο γεγονός σιφωνισμού μόλις τελείωσε, πρέπει να αντικαταστήσουμε την αποτυχημένη ενέργεια με καθαρή αγάπη. Καλέστε τα ακόλουθα φώτα για να περάσετε μέσα από το σκάφος σας και αφήστε το να ρέει απευθείας στην καρδιά της Γαίας:

Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό Μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Κιρκίρι – Ροζ Χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Indigo – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Ουράνιο τόξο

glacier_meltdown_by_eresaw_ddv5q4z-pre

Ο σημερινός Διαλογισμός έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει έναν ευφορικό κόσμο συν-δημιουργίας.

Leave a Reply