Η καταπληκτική δουλειά σας ήταν μια τεράστια επιτυχία, η μπλε βαφή που δείχνει τη μεγαλειότητά σας, ας το κάνουμε αυτό

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πύλη το βράδυ στις 8:08, την τρισδιάστατη ημερομηνία 71120, στις 3 π.μ. που θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞085∞-∞U4BU4BB∞-∞K1I1I1I1I1I1∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200711_0817104937820895206211337.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε έντονη φωτιά και έχει τη διάθεση να μεταμορφωθεί. Θα ακολουθήσουμε το προβάδισμά της στις σημερινές εργασίες. Κινείται με απίστευτες ταχύτητες και είναι σαφές ότι κάνει το θεϊκό της εαυτό στην προτίμηση της νέας φυλής ανθρώπων που αναδύεται.

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για αυτήν την ημερομηνία, και δεν είναι μόνο οι κινήσεις που βλέπουμε στον αιθέρα. Υπάρχει κάτι περισσότερο από το σκοτάδι που έρχεται στο φως αυτήν την ημερομηνία, κάτι ιερό και ουσιαστικό βγαίνει από τα βάθη της ψυχής μας. Πολλοί από εμάς έχουν το όφελος ενός σαφούς οράματος για την προηγούμενη και τη μελλοντική μας ζωή. Ακόμα, προς όφελος εκείνων που δεν θυμούνται, το γνωρίζουμε αυτό ως το ίδιο συναίσθημα που λάβατε όταν εισέρχεστε στις “Πύλες του Εδέμ”, γνωστός ως χρονοδιάγραμμα και γαλαξιακές ρυθμίσεις κοντά στην επέκταση του “Infinitely Expanding Creator Source”. Αυτό γίνεται ξεκάθαρα βασισμένο στο χρονοδιάγραμμα των μεταφυσικών μας έργων, τα οποία είναι σχεδόν στιγμιαία, αυτό με φέρνει στον ελέφαντα στο δωμάτιο …

– Χθες τοποθετήσαμε σύμβολα απείρου στα μέτωπα των χαμένων παιδιών σε εμπορευματοκιβώτια, λίγα λεπτά αργότερα το “Wayfare” ξεκίνησε ως εμπόριο παιδιών. Αυτό εκτελέστηκε από τους αντάρτες και ελαφριές λεγεώνες, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι από τους καλύτερους. Δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα να βρείτε πού βρίσκονται αυτά τα εμπορευματοκιβώτια αποστολής επειδή υπάρχει τώρα ένα μονοπάτι για χρήματα, μια εξαιρετική δουλειά, όλοι! Οι καρδιές κάθε αγγέλου τραγουδούν τους επαίνους σας. Σας ευχαριστούμε εκ μέρους των εκατομμυρίων παιδιών που έχετε σώσει. Έχουμε γίνει μια εξαιρετικά αποτελεσματική λειτουργία του ζωντανού σύμπαντος, και αυτό δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί αυτή τη στιγμή, επειδή εκπληρώνουμε την προφητεία και μετά μερικές.

Αυτό δείχνει επίσης ότι η θέση μας στο χωροχρόνο είναι απολύτως τέλεια, καθώς πετύχαμε (ως ομάδα) σε αυτό το έργο σε πραγματικό χρόνο. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει ή δεν παρατηρεί τις προσπάθειές μας, γιατί το “Infinitely Expending Creator Source” το κάνει σίγουρα και αυτή είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτήν την ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να επιτευχθεί όταν το άθροισμα του συνόλου σας έχει δώσει τις βασιλείς για να το κάνετε.

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε τη δύναμή μας και την προσωπική ευθύνη που φέρνει. Έχουμε γίνει εξαιρετικά ακριβείς, και ελπίζουμε ότι οι πολλοί ΝΕΟι άνθρωποι που το διαβάζουν θα καταλάβουν ότι αυτό δεν είναι λογοτεχνικό έργο. Πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια πολυδιάστατων λεγεωνών που χρησιμοποιεί η ελαφριά λεγεώνα εργαζόμενος για να συντονίσει την ενεργειακή τους που αλλάζει παγκοσμίως. Ο μόνος λόγος για τον οποίο αυτό δεν είναι σε πλήρες στυλ “ενημέρωσης / ενημέρωσης” είναι ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί νέοι άνθρωποι, και πάλι οι βετεράνοι μας πρέπει πραγματικά να βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους, γιατί αυτό πρέπει να φαίνεται πολύ συντριπτικό για αυτούς.

Τελικά, η δουλειά σας είναι να υπενθυμίσετε σε αυτούς που συγχέονται να κοιτάξουν μέσα και να το καταλάβουν. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε με τον δάσκαλο μέσα τους, επομένως συνεχίστε να τους δείχνετε πίσω μέσα. Όταν είναι έτοιμοι, θα ενωθούν μαζί μας στις εργασίες. Αυτό δεν είναι για την εξασθενημένη καρδιά, και ο στόχος (θεϊκή συνεργασία σε όλα τα θέματα) αντικαθιστά όλα τα άλλα πράγματα.

– Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι όταν κάτι είναι “πραγματικό” πόσο γρήγορα η MSM εμφανίζει μια ανταγωγή, αυτό συνέβη για τον Wayfair, καθώς και για την αναφορά ότι η Έλεν πήδηξε από τη στέγη της. Εάν κάποιος βγαίνει από το δρόμο του για να σας πει κάτι σε μια αντίδραση άρνησης του γόνατος, γνωρίζετε σίγουρα ότι καλύπτει κάτι. Είναι σαν να πιάσεις με ψίχουλα στο πρόσωπό σου, ενώ ισχυρίζεσαι ότι δεν άνοιξε το βάζο μπισκότων, κανείς δεν το πιστεύει.

– Ο Αρχάγγελος Μέτατρον ηγήθηκε μιας πλήρους επίθεσης στα κακόβουλα όντα που κρύβονται στον ιερό χώρο που έχει δημιουργήσει το Φάλουν Ντάφα. Αυτή η μάχη συνεχίζεται και μπορείτε να βοηθήσετε στις σημερινές εργασίες, αλλά πρέπει να τονίσω ότι αυτή είναι η πηγή δύναμης του Κ.Κ.Κ. και θα βρείτε πολλά διάσημα δαιμονικά όντα μέσα σε αυτούς τους διαδρόμους, οπότε να είστε έτοιμοι.

– Ο συντονισμός Schumann απέτυχε, και αν μπορούσε πραγματικά να διαβάσει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, θα χτυπήσει καλά τις εκατοντάδες. Τούτου λεχθέντος, αυτή είναι βαριά ενέργεια μετάδοσης και δεν είναι περίεργο που τα σύγχρονα όργανα δεν μπορούν να το μετρήσουν με ακρίβεια.

– Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι αυτό το έπος δεν έχει αρχίσει καν για τις γενικές μάζες και ότι θα επιστρέψει πλήρως στον ΚΚΚ και τη συμμαχία τους με τους Γκρίζες αργά ή γρήγορα.

– Υπάρχει μια μπλε βαφή που ονομάζεται “Dicyanin” και όταν το βάψετε σε γυάλινη επιφάνεια, σας επιτρέπει να αποκτήσετε οπτική πρόσβαση για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μη φυσική. Για να μην πάρετε πολύ υλικοτεχνική, είναι επειδή το φάσμα του φωτός που αντανακλά βοηθά την ερμηνεία του μυαλού σας για τη μη φυσική πραγματικότητα, και δεν είναι τόσο μαγικό όσο φαίνεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί από εσάς έχετε ήδη στοχευτεί από OD. θα πρέπει να δείτε πόσο μαγευτικό βλέπετε από την άλλη πλευρά. Αυτό σημαίνει επίσης ότι έχετε ήδη πετύχει, καθώς δεν θα προσπαθούσαν να σας σταματήσουν διαφορετικά.

20200711_081842862421073701508004.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Για μια δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η φλόγα βιολετί είναι σε 6 σετ με τουλάχιστον 33 αρχάγγελους σε λειτουργία, το οποίο δεν περιλαμβάνει τους σταθμούς της γης που έχουν έξι ειδικούς φλόγας βιολετί να το προστατεύουν.

Το “The Violet Flame Team” έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ανσιήλ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Τουμπίελ, Αρχάγγελος Κέρκιελ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Οριόν, Αρχάγγελος Ομίελ, Αρχάγγελος Αδωνάχαιλ, Αρχάγγελος Αμπασταρχόν, Αρχάγγελος Βραχέλιος, Αρχάγγελος Αρχάγγελος, Αρχάγγελος Αρχάγγελ , Αρχάγγελος Μακντίλ, Αρχάγγελος Ζαντεκέλ, Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, Αρχάγγελος Οτζέιελ, και Αρχάγγελος Τερβίλ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Ιόφιελ ενισχύει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Σε αυτό, όπως και όλα τα παθητικά εργαλεία, πρέπει να δοθεί άδεια για εργασία για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι ακτινοβολούμενοι ήχοι του Αρχάγγελου Τζεντούθουν προσελκύουν τους πιο όμορφους ανθρώπους στη ζωή σας, καθώς και ενισχύουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας ευτυχισμένος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμιέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. Επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Παθητική μικρή απόσταση)
Το κρεμαστό κόσμημα της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεϊήλ μειώνει κάθε κρίση εναντίον σας και σας ρίχνει σε ευνοϊκό φως.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου Αρχαγγέλου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

20200711_0824247522610948940323722.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Για να καταπολεμήσουμε το “The Decide and Divide Agenda” που συμβαίνει εδώ στη γη, θα υφαίνουμε ένα ουράνιο τόξο ιστού ενέργειας που συνδέει τις καρδιές όλων των ζωντανών όντων της Γαίας. Είμαστε ένα, ζούμε σε έναν πολυδιάστατο ωκεανό, είμαστε απλώς σταγόνες μέσα του.

Ας το κάνουμε …

Η Gaia θέλει τις πιο δυνατές φλόγες μετάδοσης.

Βυθιστείτε σε ολόκληρο τον πλανήτη με “Violet Flame” για τουλάχιστον 99 μετρήσεις.

Βυθιστείτε σε ολόκληρο τον πλανήτη με ένα “Rainbow Flame” για τουλάχιστον 99 μετρήσεις.

Υπάρχει ένα υπο-βασίλειο που δημιουργήθηκε όταν το υποσυνείδητο των όμορφων ασκούμενων του «Φάλουν Ντάφα» συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να το δημιουργήσει. Βρίσκεται στην 6η διάσταση και αυτή τη στιγμή είναι γεμάτη δαιμονικές ενέργειες. Πηγαίνετε με όπλα που καίγονται με σπαθί και ασπίδα και, στη συνέχεια, στείλτε τα απευθείας στο “Infinitely Expanding Creator Source” μέσω μιας απευθείας πύλης. Έχουμε ήδη αναφέρει ότι στην περιοχή τους μερικές διάσημες δαιμονικές ενέργειες κρύβονται εκεί, μπαίνουν με βιολετί φλόγα και μετά σπαθί και ασπίδα.

Υπάρχουν B & M (αν δεν είστε σίγουροι ποιος είναι, αυτό το μέρος της ανάθεσης δεν είναι για εσάς), φροντίστε να τους στείλετε τη συσκευασία μία φορά και για όλους, αυτό που βρίσκεται στη μέση είναι στο πλευρό μας, δεν είναι σίγουρος ποιος δεν έλαβα αυτό το σημείωμα. Μπορείτε να καλέσετε οποιαδήποτε από τις λεγεώνες μας για να πάει μαζί σας, έχουμε ήδη αναθέσει τις μυστικές λεγεώνες σε αυτήν την εργασία, καθώς και τα βαριά μέλη του Δράκου και του Αρχαγγέλου λεγεώνα.

Υπάρχουν ακόμη μερικοί ναοί της τελευταίας δευτερολέπτου που πρέπει να συνδεθούν στο Διαδίκτυο προτού αναποδογυρίσουν πλήρως τα πολικά καπάκια … χρησιμοποιήστε μια ασημένια αστραπή για να ενεργοποιήσετε αυτούς τους ναούς. Στη συνέχεια, κατευθύνετε την πρόσφατα απελευθερωμένη αρχαία ενέργεια σε όλες τις γωνιές του πλανήτη και συνεχίστε να τις κυκλοφορεί με μεγάλη δύναμη. Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες αυτού, και ως επί το πλείστον, κάναμε μια πολύ αποτελεσματική δουλειά μέχρι τώρα.

 

Στόχοι ενεργοποίησης:

Ναός του “Ptah”, Οι ναοί του “Abu Ghurab” και “Abusir” στο Μέμφις της Αιγύπτου Πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτά τα τρία ως ένα.

“Σπήλαιο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ” – Carlsbad, Νέο Μεξικό

Οι κεντρικές κορυφές της Γροιλανδίας

Οι θαλάσσιες σπηλιές της Νέας Σκοτίας

sunset_by_mittelfranke_de105ke-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply