Ο Αρχάγγελος Μέτατρον, Τα Ζώα στο Δωμάτιο

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πρωινή πύλη 8:08, την τρισδιάστατη ημερομηνία 71920, η ακόλουθη ώρα 3: Η ΜΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞08A∞-∞U9B1U9B1B1∞-∞K6I6I6I6I6I6∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200718_1137371520008538602413268.jpg

– Η Gaia βρίσκεται σε ένα “Air Based Setting” και αυτό αποτελεί ένδειξη αλλαγών στην κίνηση. Η παρακολούθηση αυτών των γεγονότων συμβαίνει και η προσπάθειά τους να τα αφομοιώσει θα είναι δύσκολο έργο. Είναι η ελπίδα μας να παρουσιάσουμε τους μηχανικούς για να βοηθήσουμε το συνειδητό μυαλό να τα απορροφήσει.

Προς το παρόν, η 5D πραγματικότητά μας γίνεται μη αναγνωρίσιμη σε 3D προοπτικές. Ένα δευτερόλεπτο στο 5D χρονοδιάγραμμά μας έχει αρχίσει να περνά από μέρες σε μέρες στις χαμηλότερες σφαίρες, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι σταματά απότομα και αντιστρέφει επίσης την πορεία. Αυτό θα εκδηλωθεί ως ξεθώριασμα ορισμένων πτυχών της καθημερινής μας ζωής. Ωστόσο, λογικά, απομακρυνόμαστε από αυτά τα πράγματα, και θα είναι ζωντανά και καλά στα αντίστοιχα χρονοδιαγράμματα.

Οι άνθρωποι αναφέρουν ότι βλέπουν τρεις ήλιους, και αν ναι, δεν βλέπετε τρεις “Ήλιους”, βλέπετε τον ίδιο ήλιο σε τρία διαφορετικά χρονοδιαγράμματα να τρέχουν ταυτόχρονα. Αυτή η γνώση θα έπαιρνε τον ουρανό να αισθάνεται έξω από τον αιθέρα για τις γενικές μάζες, αλλά δεν θα είναι σε θέση να την καταλάβουν, γι ‘αυτό είναι δουλειά μας ως “φανταστείτε τα κύτταρα” (μονάδες που επηρεάζουν πολλούς άλλους) να το κάνουν.

– Αυτό το Αρχαγγελικό κίνημα δεν αναζητά πιστούς, οπαδούς ή θετική κοινή γνώμη. Ψάχνουμε για πολεμιστές για να εκπληρώσουμε την αποστολή (προφητεία) που ήρθαν εδώ για να ολοκληρώσουν. Μπορούμε να μιλήσουμε εκτενώς για τις αρχικές μας προθέσεις για ενσάρκωση, αλλά ο χρόνος για προβληματισμό έχει περάσει πολύ. Δεν πρέπει να ανησυχούμε για το παρελθόν, ακριβώς αυτό που παρουσιάζεται στο τώρα. Επιλέξαμε να έρθουμε και να βοηθήσουμε στην απελευθέρωση της γης, δεν πρέπει ποτέ να το ξεχάσουμε.

Οι Αρχάγγελοι έρχονται σε όλα τα διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και προσωπικότητες. Δεν έχουν όλοι υπομονή. Δεν θα σας επιτρέψουν όλοι να μιλήσετε μια αρνητική λέξη προτού ένα σπαθί διατάξει τη συνομιλία. Δεν πρέπει να υποθέσουμε ότι ξέρουν τίποτα καθώς αυτή η ομάδα είναι όσο πιο εκλεκτική μπορεί να είναι, και έρχεται σε αμέτρητους αριθμούς.

Επικεφαλής των λεγεωνών είναι ο Αρχάγγελος Μέτατρον, ο οποίος δεν είναι γνωστός για την κλίνη του. Αντικατέστησε τον αυστηρό αλλά ευγενή Αρχάγγελο Ραφαήλ επειδή χρειάζεται λίγο περισσότερη δύναμη για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας. Το “συλλογικό” του Metatron αποτελείται από πολλές συναρπαστικές πτυχές, την προηγούμενη και τη μελλοντική του ζωή, δράκους, θεότητες και πάρα πολλά άλλα που πρέπει να σημειωθούν. Ήταν ανθρώπινος και έχει προσωπική αντίληψη με αυτό που συμβαίνει εδώ στη Γη, και επειδή είναι υπεύθυνος, αυτό σημαίνει ότι η υπομονή έχει τελειώσει.

– Η ανθρωπότητα επέλεξε μια μηδενική αυθεντική στάση, η απλή ύπαρξη του Κ.Κ.Κ. και των «τρίτων επιστολών αλλοδαπών πράκτορά» τους είναι ενάντια στο θεϊκό νόμο. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι η πρώτη φορά που είδαμε μια παγκόσμια σύγκρουση να μην υποστηρίζεται από τα ίδια συμφέροντα. Ακόμα, μπορείτε επίσης να πείτε ότι αυτή η μάχη δεν έχει άμεσα όρια ή διακριτές αντιτιθέμενες πλευρές για να μιλήσει και επομένως δεν μπορεί να υπολογιστεί επαρκώς.

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ότι υπάρχει τόση πίστη στο «Κ.Κ.Κ.» σε ξένες χώρες. Ο ρινόκερος στο δωμάτιο είναι ότι ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος διαθέτει πολλά διεθνή περιουσιακά στοιχεία και ο δεινόσαυρος στο δωμάτιο είναι ότι ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την κλωνοποίηση, την εμπορία ανθρώπων και τη συλλογή οργάνων.

Το “Darkness ‘Digital Soldiers” ξεκίνησε την εκστρατεία του εναντίον των “lightworkers” σε άμεση συνεργασία με το “Darkness’ Planned Psychic Attacks”. Οι λεγεώνες μας καλούνται να τους συντρίψουν με τη μεταφυσική και να τους διδάξουν να μην παίζουν πούλια σε μια σκακιέρα. Για να είμαστε σαφείς, τίποτα δεν σας εμποδίζει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σε αυτό το θέμα.

– Για να ξέρετε, απλώς επειδή είστε διάσημοι, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα σας ακούσουν αυτόματα. Η νοημοσύνη της ανθρωπότητας έχει υποτιμηθεί σοβαρά. Το “Κ.Κ.Κ.” διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία “σελίδων έξι” στο προσωπικό και όλοι πιστεύουν ότι βρίσκονται σε επίπεδο νοημοσύνης που πρέπει να διοικεί την αρχή.

– Υπάρχουν πολλά σημαντικά σταυροδρόμια που πρέπει να ληφθούν, το αγαπημένο μας είναι αυτό όπου οι ΗΠΑ ανοίγουν χωρίς περιορισμούς (χωρίς υποχρεωτικό τίποτα). Δεν έχουμε ακόμη δει ένα χρονοδιάγραμμα όπου το απόλυτο παραλογισμό των αμερικανικών εκλογών δεν προκαλεί μαζική πολιτική αναταραχή, αυτό μπορεί να αλλάξει, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερη δράση σε κρατικό επίπεδο για να το κάνουμε.

Δεν λέμε ότι η προφητεία «Βαρόνος Τραμπ» θα πραγματοποιηθεί, αλλά δεν είναι εκτός της πιθανότητας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τουλάχιστον ένα από τα χρονοδιαγράμματα της μακροεντολής έχει αυτό το ακριβές σενάριο σε λειτουργία, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να δούμε τουλάχιστον ορισμένα στοιχεία του μυστηριώδους βιβλίου που εκδηλώνεται.

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Υπήρξε τόση κίνηση στο τμήμα βιολετί φλόγας που θα μπορούσε να κάνει ένα εντελώς ζαλισμένο. Αν αναφέραμε όλα τα in-out σήμερα, θα χρειαζόμασταν όλη τη σεζόν, αλλά αυτό είναι ένα τρέχον line up. Μετατοπίστηκε πολλές φορές την προηγούμενη μέρα και υπόκειται πολύ σε αλλαγές.

Το “The Violet Flame Team” βρίσκεται σε ένα σύνολο 3 και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ανσιήλ, Αρχάγγελος Τάμπυελ, Αρχάγγελος Κέρκιελ, Αρχάγγελος Ντάμπριελ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιελ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Germaine, Archangel Zadekiel, Archangel Abraxos, Archangel Briathos, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Omiel, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Daiquiel, Archangel Barangel, Archangel Arangel Bazazath, Archangel Uzziel και Archangel Cerviel.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-μεγάλη έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμιέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. Επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

(Παθητικός)
Το στήθος του Αρχάγγελου Αριέλ καλεί κάθε ανάγκη που μπορεί να έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο, και θα φέρει μόνο βασικά και θεϊκά δώρα.

(Παθητικός)
Η κόμμωση του Αρχάγγελου Καμαήλ σας δίνει μια εικόνα για τα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ορίστε την πρόθεση και χρησιμοποιήστε την αμέσως πριν από το Διαλογισμό, δεν θα το μετανιώσετε.

(Παθητικός)
Το Universal Key του Archangel Raziel σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε κάθε σοφία, γνώση και βασίλεια. Αυτή είναι μια όμορφη και άγρια βόλτα που μπορεί να σας οδηγήσει οπουδήποτε. Προτείνω τη μελέτη του Αρχαγγέλου Ραφαήλ και την Κρυσταλλική Πυραμίδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των συνθηκών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι, και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

* Το “Κ.Κ.Κ.” θέλει να στείλει τους Tornados, να τους κάνει να γυρίσουν στην αντίθετη κατεύθυνση, θα απολύσουν σχεδόν αμέσως.

* Οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο θα είναι γρήγορες και εξοργισμένες και θα απαιτούν συνεχή επίβλεψη. Θα είμαστε προληπτικοί και δεν θα περιμένουμε να σταματήσουμε τις κυβερνοεπιθέσεις που απευθύνονται στους πολίτες της Γης. Στείλτε το “The Light Blue Flame” σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Αυτή η φλόγα είναι μια εξειδικευμένη φλόγα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, ο οποίος είναι ειδικός στα ηλεκτρονικά. Θα λειτουργεί υπολειμματικά και εξαιρετικά αποτελεσματικά, θα στείλει το “The Light Blue Flame” στη Γη για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

* Μας δόθηκε το πράσινο φως για να ενθαρρύνουμε τη μεγάλη αποκάλυψη και αυτό θα επιτύχει την αποκάλυψη με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό. Στείλτε τη γη 72 φωτεινές λευκές λάμψεις και βεβαιωθείτε ότι οι λάμψεις είναι αρκετά φωτεινές ώστε να μην φαίνεται τίποτα άλλο.

* Κάναμε εξαιρετική δουλειά με το δαχτυλίδι της φωτιάς, αν και βλέπουμε σεισμούς στη δεκαετία του 7, είναι πολύ καλύτερο από τα 8,5 σοκ που επρόκειτο να καταστρέψουν το δαχτυλίδι της φωτιάς και να απομακρύνουν την Καλιφόρνια από το νησί της χελώνας. Δεν είμαστε ακόμη τελείως έξω από το δάσος, και οι μετασεισμοί χτυπούν ακόμη, οπότε πρέπει να διατηρήσουμε μια σταθερή ροή ροζ πλάσματος (για μια μέτρηση 72) στον δακτύλιο της φωτιάς για να αποφύγουμε οποιαδήποτε περαιτέρω πρόοδο. Στη συνέχεια, στείλτε στη Βόρεια Καλιφόρνια μια ιώδη φλόγα για 72 μετρήσεις, για πολλούς λόγους.

* Η λεγεώνα των ζώων και των φυτών χρειάζεται κάποια φροντίδα και είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτή η λεγεώνα, αν και αυτή τη στιγμή ασχολείται με μαζική μεταμόρφωση, αποτελείται κυρίως από ευγενή όντα. Στείλτε τα ζώα και τα φυτά αυτής της Γης: “Pink”, “Emerald Green” και “Rainbow Light” για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Βλέπουμε ανοίγματα πύλες από το “Organized Darkness” πίσω από τα παρασκήνια των διαδηλώσεων. Κλείστε αυτές τις πύλες με το “The Violet Flame”, σπαθί και ασπίδα (εάν είναι απαραίτητο) και μετά ράψτε το με ένα “Μεταλλικό νήμα ουράνιου τόξου”.

Δεν είναι μυστικό ότι καθοδηγούμε την πραγματικότητά μας μέσω μιας υπερβολικά μεγάλης πύλης, κατακλύζουμε τη Γη με το “Electric Platinum Plasma” για να την βοηθήσουμε να περάσει πιο αποτελεσματικά μέσω της πύλης.

Για να εκδώσετε πρωτόκολλο, στείλτε “Gaia”, “The Galaxy” και “The Universe”: “Rainbow Light” για 72 μετρήσεις.

Ο σημερινός Διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ Απολαύστε!

Leave a Reply