Ο Αρχάγγελος Τζόφιελ και η σεζόν της Αφροδίτης (Αρχάγγελος Ρέιτσελ), η Γαλαξιακή μάχη στον ουρανό μας, παρακαλώ συλλογιστείτε

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 10:10 το βράδυ πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 7520, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞081∞-∞UA9UA9B∞-∞J4H4H4H4H4H4∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200705_1345228325110200726196237.jpg

– Η σεζόν του Αρχαγγέλου Τζόφιελ και της Θεάς Αφροδίτης (Αρχάγγελος Ρέιτσελ) είναι επίσημα εδώ που είναι πάντα μια χαρούμενη περίσταση. Εισήχθη από μια πολύ ειδική πανσέληνο καθαρισμού, και αυτό θα προκαλέσει μια μεγάλη αίσθηση ανακούφισης για τις επόμενες 27 Αρχαγγελικές Ημέρες.

“Το φως μας κορυφώνεται στα σύννεφα για να αποκαλύψει τα παιδιά του θεϊκού παιχνιδιού στον υπέροχο ωκεανό”. – Αρχάγγελος Τζόφιελ

Ως παιδί, παρατηρήσαμε ένα διαφορετικό συναίσθημα σε ένα σημείο των καλοκαιρινών διακοπών, μια εποχιακή αλλαγή Αρχαγγέλου θα ήταν ο λόγος. Είναι πιο πιθανό να παρατηρήσετε αυτές τις αλλαγές ως παιδί όταν είστε εγγενώς κοντά στις δυνάμεις του θείου. Χάνουμε αυτήν την έμφυτη ικανότητα καθώς η εκπαίδευση διαμορφώνει το μυαλό μας, εκτός εάν παραμένουμε επιμελώς στην πορεία και ακολουθώντας την εσωτερική μας πορεία.

– Η Γαία επέστρεψε στο πνεύμα, αλλά τουλάχιστον έχουμε λίγο διάλογο για το γιατί. Είναι ο ισχυρισμός της ότι υπάρχουν πολλές επιλογές που δεν έχουμε ακόμη κάνει. Αλλάζει τα πράγματα ένα προς ένα και ρωτάει το υποσυνείδητο μυαλό μας για το τι προτιμούμε. Κατά τη γνώμη μας, αυτό πρέπει να αισθάνεται πάρα πολύ σαν ένα ταξίδι στο γραφείο των οπτομέτρων, με αυτήν να ρωτάει για πάντα “εάν ένα ή δύο είναι καλύτερα;”. Θα βοηθήσουμε τις λεγεώνες μας να ψηφίσουν για τα θέματα που αντιμετωπίζονται στις σημερινές εργασίες.

– Ο εγκέφαλος ξέρει πολύ περισσότερα από όσα αφήνει, ξέρει κάθε πιθανό αποτέλεσμα και κατεύθυνση σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο. Μπορεί να βοηθήσει τα ένστικτά σας με λογική, όπως απαιτείται, καθώς μπορεί να υπολογίσει όλα τα πιθανά αποτελέσματα εντός του 90% του νου που δεν γνωρίζουμε.

– Η κβαντική περίεργη κατάσταση πρόκειται να τρελαθεί, παρατηρώντας ότι ο αριθμός “44747474” θα ξεπεράσει τις λεγεώνες μας.

– Η γαλαξιακή μάχη που είδαμε ως φόντο πολλών εκθεμάτων πυροτεχνημάτων εύκολα κατακλύστηκε από την τυπική μας ασφάλεια. Αν και πιάστηκε από πολλές συσκευές πολυμέσων, δεν ήταν τόσο δραματική όσο φαίνεται.

– Οι “Maxwell Sisters” δεν είναι εξαιρετικά έξυπνες ιδιοφυΐες, έχουν δοθεί τεχνολογίες από κακόβουλα αστέρια. Αυτές οι φυλές των αστεριών αισθάνονται τώρα ότι έχουν πέσει θύματα παραβίασης της σύμβασης και θέλουν να επιστραφεί. Δυστυχώς, αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται σε πολλούς κλάδους πολλών κυβερνήσεων, επομένως περιπλέκει σημαντικά τα θέματα. Υπάρχουν πολλά χρονοδιαγράμματα όπου παίζεται, δεν είμαστε σίγουροι για το ποιο θα αναλάβει γιατί πρόκειται για τρισδιάστατο ζήτημα, αλλά θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε ωστόσο.

– Μία από τις πιο υποτιμημένες λεγεώνες μας είναι το “Plant and Animal Legion”, αλλά πρόκειται να αναλάβουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη φυσική μεταμόρφωση, η οποία είναι μια δραστική αλλαγή. Όταν συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα, λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι οι λεγεώνες μας και όλα είναι υπό έλεγχο. ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, αυτό σημαίνει ότι δεν σας βλάπτει.

– Αυτό που φαίνεται να είναι μια αύξηση στις “Φυσικές καταστροφές” είναι το κουμπί αυτοκαταστροφής του Κ.Κ.Κ. Αυτό ήταν προφανώς σκόπιμο και προκλήθηκε με τον ίδιο τρόπο που ήταν ο σεισμός της Φουκουσίμα, παρόλο που οι πλημμύρες ολοκληρώθηκαν με μια πολύ πιο αργή μέθοδο.

– Στην 5D πραγματικότητά μας, δίνουμε στους ντόπιους την καρδιά του πλανήτη καθώς γνωρίζουν τους ρυθμούς της το καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι οι τρόποι των παλαιών θα υπάρχουν σε αυτόν τον εξελισσόμενο σύγχρονο κόσμο, με τις φυλές της Αφρικής να διδάσκουν στην ανθρωπότητα πώς να συνδυάζουν τα δύο πολύ αποτελεσματικά. Υπάρχει μια μακρά ιστορία μεταξύ των λεγεώνων και των φυλών της «Αμερικής» καθώς οι πρώτες συναντήσεις τους λατρεύονται και στις δύο πλευρές της ιστορίας, και το σύμφωνο που έγινε εκείνη την ημέρα εξακολουθεί να ισχύει.

Θα ήταν άδικο για εμάς να μην αναφέρουμε τους αυτόχθονες της «Αυστραλίας», καθώς θα είναι ηγέτες στην ιατρική και την κοινότητα, και οι αυτόχθονες της «Ασίας» που θα φέρουν έναν νέο τρόπο για τη διατήρηση των πόρων, καθώς και τους αυτόχθονες της “Artic” που θα φέρει φως στις πιο σκοτεινές νύχτες. Αυτό συνδέεται πάρα πολύ με την επιρροή που έχουν τα “φανταστικά κύτταρα” σε όλη τη ζωή, και οι ρυθμοί της γης μας θα επαναρυθμιστούν από αυτήν τη δήλωση.

– Ένας αγαπητός μου φίλος έχει αφήσει το σώμα του για ένα πιο ελεύθερο επίπεδο συνείδησης. Ήταν ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους που μου έδειξαν καλοσύνη μετά το δεύτερο κώμα μου, όταν κατά συνέπεια, έχασα όλα όσα είχα και τον γιο μου. Όταν αναγκάστηκα στο σπίτι των αποξενωμένων οικογενειών μου, το έκαναν όσο πιο άβολα γίνεται. Με έλεγχε κάθε μέρα, όπως έκανε σε όλη μου τη ζωή. Γνωρίζοντας ότι ήμουν μόνος μου από τα 17 μου, αυτός και η οικογένειά του διασφάλισαν ότι είχα πάντα ένα μέρος να πηγαίνω τις Κυριακές και τις διακοπές, παρόλο που ήταν μακριά από πλούσιους.

Φυσικά, ένιωσα ότι του χρωστάω να τον βλέπω με ασφάλεια στην άλλη πλευρά. Προς έκπληξή μου, μπήκα σε μια κριτική ζωής, την οποία δεν είχα ξαναδεί, γιατί αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό πράγμα που συνήθως δεν θυμάται ακόμη και η προσωπικότητα που περνάει από την εκδήλωση.
Αυτό με οδηγεί σε αυτό …

Έχω περπατήσει στο μονοπάτι που ο φίλος μου πρόκειται να περπατήσει 3 φορές σε αυτήν την προσωπικότητα. Έχει γίνει ΤΩΡΑ μια όμορφη διαδικασία, δεν ήταν πάντα έτσι, αλλά είναι ΤΩΡΑ. Κατασκευάσαμε κάθε φυσική διαδικασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και αυτό ήταν απαραίτητο μόνο επειδή παραβιάστηκε. Είμαι πολύ περήφανος για τις προσπάθειές μας για την αποκατάσταση της διαδικασίας ζωής και θανάτου, γενναία για κάθε τελευταίο όντας στις λεγεώνες μας!

20200705_1347424635289367470805903.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο “The 9 setting”, αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμο και έτοιμο για σκοπούς μεταστολής.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Τουμπίελ, Αρχάγγελος Κέρκιελ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιελ, Αρχάγγελος Άγκλα , Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Οριόν, Αρχάγγελος Ομίελ, Αρχάγγελος Αδωνάχαιλ, Αρχάγγελος Αμπασταρχόν, Αρχάγγελος Βαρχέλ, Αρχάγγελος Ντακίκελ, Αρχάγγελος Ντακίκελ

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Radiant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο, εξοπλιστείτε και θα πάτε.

(Παθητική και ενεργή)
Το μετάλλιο λάμψης του Αρχαγγέλου Ιεζεκιήλ σάς επιτρέπει να εκπέμψετε θεραπευτική και προστατευτική ενέργεια στον εαυτό σας και σε όλα όσα θέλετε να το στείλετε. Είναι πολύ χρήσιμο για πράγματα προφανή και όχι τόσο προφανή.

(Παθητική και επιθετική)
Η ακτινοβόλη έκρηξη του Αρχάγγελου Χάρουτ χτυπά σαν μεταφυσική βόμβα νετρονίων σε όποιον θέλει να σας κάνει κακό. Κρατά οποιονδήποτε μπορεί να σας δίνει το κακό μάτι από το να μπορεί να σας βλάψει.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να συμβάλει στην κίνηση πραγμάτων που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200705_1347424635289367470805903.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Πρέπει να σας πω ότι είναι το νούμερο ένα πράγμα που κάνουμε λάθος αυτή τη στιγμή, οπότε χρειαζόμασταν να το βάλουμε στις σημερινές εργασίες. Η Gaia πιστεύει ότι είμαστε αναποφάσιστοι στις επιλογές που αντιμετωπίζουμε. Τα κύρια θέματα που πρέπει να συλλογιστείτε είναι παρακάτω, παρακαλώ σκεφτείτε τα, έχει σημασία με τους βαθύτερους τρόπους.

Θυμηθείτε, όλοι είμαστε “φανταστείτε τα κύτταρα”, άτομα που επηρεάζουν οτιδήποτε άλλο γύρω μας. Η συλλογισμός αυτών των αντιλήψεων και η λήψη απόφασης σε αυτές, είναι σαν να ψηφίζουμε και όταν όλες οι ψήφοι μετρηθούν, το κεντρικό σημείο όλων των απόψεων θα εκδηλωθεί. Έχοντας αυτό υπόψη, όσο υψηλότερη είναι η συνείδηση τόσο περισσότερο βάρος θα έχει η γνώμη σας.

* Θέλετε μια οικονομική δομή; Εάν ναι, με ποιο τρόπο, Εάν όχι, Ποια είναι η αντικατάστασή του;

* Τι γίνεται με την οργανωμένη θρησκεία; Είναι κάτι που χρειάζονται οι εργάτες για να οργανωθούν με τέτοιο τρόπο; Λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαστε οι πνευματικοί ηγέτες, πολλοί θα ακολουθήσουν, τι λένε Ye ‘;

* Πιστεύετε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο ή λιγότερο ελεύθερο χρόνο;

Υπάρχει ένα τεράστιο ποσό μεταστολής που πρέπει να γίνει λόγω της ανοησίας της πανσελήνου του “OD” και των πάρτι της αυλής τους. Αυτό θα εκδηλωθεί ως ρεύματα μαύρης και γκρίζας πυκνότητας που κατευθύνονται προς την άκρη του σύμπαντος, θα καταστρέψει αυτήν την ενέργεια χτυπώντας την από πάνω με φλόγες ουράνιου τόξου. Μιλώντας με ακρίβεια, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο τα υψηλότερα διαστάσεις σκουάνουν τα μεγάλα σχέδια και γεννά την έκφραση, “Ο άνθρωπος κάνει σχέδια και ο Θεός γελάει”.

Υπάρχουν μικρές κακόβουλες πύλες που υλοποιούνται, αυτές οι πύλες είναι έτοιμες να αφήσουν τα κακόβουλα όντα σε αυτήν τη διάσταση. Καταστρέψτε όλες τις νεοσυσταθείσες πύλες με μια κόκκινη και μαύρη αύρα αίματος, οι περισσότερες από αυτές θα είναι πολύ μικρές, καθώς χρειάζονται 3 πλήρεις ημέρες για να λειτουργήσουν οι πύλες “OD”. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπαθί και ασπίδα για να τα κλείσετε, να τα ράψετε με νήμα ουράνιου τόξου ή να κάνετε και τα δύο. Δεν υπάρχει μεγάλη ορμή προς την κατεύθυνση του ανοίγματος αυτών των πυλών, απλώς πρέπει να βεβαιωθούμε ότι τα έχουμε όλα για να το διατηρήσουμε έτσι.

Το οργανωμένο σκοτάδι προσπάθησε να κάνει ένα ξόρκι που θα ανάγκαζε τα μικροτσίπ στα χέρια όλων των ανθρώπων. Αυτό ξεκίνησε στην πίσω αυλή του “μια άλλη λέξη για τον Φράχτη” και της αναπληρωτής συζύγου του.

Οραματιστείτε το τσιπ που αφήνει το αριστερό χέρι κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού στη γη, και μετά οραματίστε τα να πηγαίνουν κατευθείαν κάτω από το λαιμό (ή απέναντι από την τρύπα), του ζευγαριού που προωθεί αυτή την ατζέντα. Αυτό θα τους αναγκάσει να απαντήσουν σε αυτές τις προτάσεις και θα τις θεωρήσει υπεύθυνες για τις προθέσεις τους.

Στη συνέχεια, σκουπίστε τον ιό που προσπαθούν να απελευθερώσουν με σμαραγδένιες πράσινες φλόγες που κατακλύζουν τη γη με την πρόθεση να το κάνουν για 72 μετρήσεις.

Τέλος, πρέπει να καταπιούν τη γη με βιολετί, ροζ και φλόγες ουράνιου τόξου για 72 μετρήσεις το καθένα. Θα αισθανθείτε αμέσως την ανακούφιση που εμπνέουν αυτές οι προσπάθειες.

20170915_182009_sky_clouds_scape_stock_by_astoko_dbnlfw2-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply