“Ο πατέρας μας”, 12η διαστατική αναβάθμιση, οπισθοδρομικός χρυσός, συμβουλές από τους Αρχάγγελους, ο Αρχάγγελος Ουριέλ επέστρεψε

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 11:11 πρωινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 61320, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07A3∞-∞S5A6S5A7A8∞-∞H9F9F9F9F9F9∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200613_0927385050403038569529903.jpg

– Η Γαία κινείται γρήγορα από τη φάση της κουκούλας και τώρα κάθεται μέσα στο στοιχείο της φωτιάς. Παραδόξως, αυτό έχει επίσης εκδηλώσει ένα ήρεμο συναίσθημα, καθώς ο μετασχηματισμός που λαμβάνει χώρα έχει ένα ψήφισμα. Το ημερολόγιο υποδεικνύει ότι θα πραγματοποιηθεί αύριο ταχεία αλλαγή βάσει συμβάντων, μπορούμε επίσης να το περιμένουμε γιατί πολλές άλλες πηγές αναφέρουν επίσης αυτήν την ημερομηνία.

– Θα αντιμετωπίσουμε περισσότερες εκρήξεις, οπότε μείνετε ήρεμοι, πονοκεφάλους, ζάλη, στομαχικές διαταραχές και πόνοι στην πλάτη είναι όλοι φυσιολογικοί. Με το ποσό της πυκνής ενέργειας που κατεβάζουμε αυτή τη στιγμή, αυτή είναι μια πολύ μικρή τιμή που πληρώνουμε. Για να μην αναφέρουμε την ακραία υπνηλία που προκαλείται από μια πολύ συγκεκριμένη αναβάθμιση από τη 12η διάσταση.

– Το κενό είναι θεότητα στην πιο αγνή του ουσία, ο πιο ακριβής τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ιερό για τη θεότητα θα ήταν απλά ένα κενό κουτί, επειδή είναι στο κενό που υπάρχει πιθανότητα όπου το θεϊκό είναι στο πιο καθαρό. Όταν η θεότητα βρίσκεται σε κατάσταση δυνατοτήτων γίνεται όλο και όλα τα πράγματα, όταν γίνεται μια στερεά μορφή γίνεται αυτή η μορφή. Πάρτε τον όρο “Πατέρας μας”, είναι το χάσμα μεταξύ της λέξης “Our” και της λέξης “Father” ως προς το πού θα βρείτε τη δύναμή του.

– Τα κακόβουλα αστέρια της γης έχουν κάνει αυτό το τέχνασμα σε άλλους πλανήτες, τώρα που έχουν ηττηθεί, πολλές άλλες φυλές αστεριών με λαβές μαζί τους φτάνουν σε μαζικές ποσότητες. Θα πρέπει να αφήσουμε αυτό να ξεχωρίσει, υπάρχουν πάρα πολλά κινούμενα μέρη για να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτό το σημείο. Θα πρέπει να εγκαταλείψουμε την ιδέα της τιμωρίας ή της εκδίκησης για να το επιτρέψουμε αυτό.

– Ο χρυσός που λείπει από τον Βασιλιά Σολομώντα (που ανήκει στους εργάτες του φωτός) ανακτήθηκε. Μεταφέρθηκε σε ένα αστέρι που ήταν πολύ μανδύα, αλλά απενεργοποιήθηκε σε σύγκρουση και έτσι δεν είχε άλλο λειτουργικό εξοπλισμό. Για όσους από εσάς θυμάστε αυτό το έπος, το πλοίο βρισκόταν στο εξωτερικό χείλος του γαλαξία όταν ανακτήθηκε.

Αυτός ο πλούτος θα σας βρει με ασυνήθιστους και εκλεκτικούς τρόπους. Αυτός ο πλούτος είναι πολύ συνειδητό ον και είστε σίγουροι ότι δεν θα ξεκουραστεί μέχρι να βρει κάθε εργάτη του φωτός.

– Υπάρχει μια έκφραση “Απλά κόψτε το ξύλο”, με άλλα λόγια, μην αναλύσετε υπερβολικά την κατάσταση, είναι απλώς ξύλο, κόψτε το. Είναι πολύ εύκολο να υπερπλέγεις τα πράγματα φέρνοντας μια προσδοκία για τέλεια περίσταση στην εξίσωση. Αυτό δεν είναι παραγωγικό, βάλτε τον εαυτό σας στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο και φέρετε τη χάρη σας στο μονοπάτι και μετά παρακολουθήστε την ομορφιά να αναπτύσσεται κάτω από τα πόδια σας. Απλώς ξεκινήστε και αφήστε την τελειότητα να αναπτυχθεί με θεϊκή ουσία και συγχρονισμό.

– Οι συμβουλές που δίνουν οι Αρχάγγελοι σχετικά με τα μακροχρόνια χρονοδιαγράμματα που παρουσιάζονται είναι, ζητούν από την ανθρωπότητα να δημιουργήσει μια πιο υγιή κοινωνία και να κάνει έντονες αλλαγές. Αυτό είναι προφανές, καθώς προφανώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε, πρέπει να είμαστε γενναίοι και να πάρουμε μια απόφαση για το πώς κατευθύνεται ο κόσμος μας. Ήρθε η ώρα να συγκεντρώσετε την ελαφριά κοινότητα για να δημιουργήσετε μια υποκουλτούρα που τελικά θα γίνει το περιβάλλον της μακροοικονομικής κουλτούρας.

Σε σχετικές ειδήσεις, ο Αρχάγγελος Ουριέλ επέστρεψε από το σαββατικό.

20200613_0928572429785324337151751.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame είναι στο 9, αυτό είναι το βέλτιστο περιβάλλον του.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, Ενεργή & Επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχαγγέλου Τζεριμιέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200613_0930182381655321612934139.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Οι Nightriders είναι πάλι σε αυτό, όταν συναντήσετε κακόβουλη νυχτερινή ενέργεια στον ύπνο σας, εξετάστε το ως ευκαιρία να τους στείλετε τη συσκευασία. Χρησιμοποιήστε το “Ξίφος και ασπίδα” και, στη συνέχεια, στείλτε τα στο σπίτι μέσω μιας πύλης εξόδου μόνο εάν είναι δαιμονικά, αλλά εάν αντιμετωπίζετε έναν γαλαξιακό, χρησιμοποιήστε σπαθί και ασπίδα και καλέστε τις γαλαξιακές λεγεώνες να τις αφαιρέσετε.

Το βλέμμα προς το μέλλον με θετικό τόνο είναι ένας καλός τρόπος για να διατηρήσετε τη ροή της ενέργειας, αλλά αν θέλετε να κάνετε πραγματικά μια αλλαγή, ταξιδέψτε μέσα στο χώρο και το χρόνο, για να αλλάξετε τα πράγματα από μια προοπτική μηδενικού σημείου.

Υπάρχει ένας θυσιαστικός Μάρτιος, σαν τις σκοτεινές διακοπές του “Saint Marks”. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις τρισδιάστατες ημερομηνίες του 620 -621 και θα οργανωθεί από ζωντανούς ανθρώπους σε προσπάθειες να καταλάβει την ενέργεια του ηλιοστάσιου. Σταματήστε το ενεργητικό τους γεγονός, καθώς πρόκειται να προκαλέσει πολλά δεινά πηγαίνοντας εκεί μπροστά από το χρόνο. Αυτή η στρατηγική μας επιτρέπει να κάνουμε τη θετική ενεργειακή δουλειά που απαιτείται και εκείνη την ημέρα.

Χρησιμοποιώντας τη βιολετί φλόγα για να ανακοινώσετε τον εαυτό σας, σκοτεινές οντότητες χωρίζονται από τους ανθρώπους τους. Αυτό το καθιστά πολύ πιο εύκολο να τα στείλετε πίσω στην “πηγή” μέσω μιας απευθείας πύλης, αυτή είναι μια άλλη περίπτωση όπου η χρήση σπαθιού και ασπίδας είναι η καλύτερη τακτική σας. Αυτοί είναι χαμηλόψυχοι και δεν πρέπει να προκαλούν πάρα πολλά προβλήματα, είναι απλώς μια κουραστική εργασία που τους αφαιρεί ένα προς ένα.

Ο δακτύλιος της φωτιάς της επερχόμενης έκλειψης θα είναι έντονος και θα συγκεντρώσει το φως με πολύ βαθιές μεθόδους. Εάν βάλουμε τις φλόγες του Ra (Our Sun) με πλάσμα ουράνιου τόξου, φλόγα και φως, η έκλειψη θα ρυθμιστεί για να κάνει θετικές αλλαγές. Απλά απολαύστε τον ήλιο με πλάσμα ουράνιου τόξου, φως και φλόγα για τουλάχιστον 72 μετρήσεις. Ο Ρα προσκαλεί αυτή τη βοήθεια καθώς πιστεύει ότι αυτό θα κάνει πολλά πράγματα, αλλά πάνω απ ‘όλα θέλει να ενισχύσει τον δεσμό του με τους εργάτες του φωτός.

double_rainbow_and_slovenian_rural_landscape_by_luka567_ddzammz-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply