Τα Υπέροχα Έξι, Υψηλότερη Αυτοαφήγηση, Αυτό ήταν Χαριτωμένο

Η ημέρα είναι τώρα 72 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 μ.μ. αφού έχει χτυπήσει τις καμπάνες διαλογισμού στις 3 π.μ. τρεις φορές πριν.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πρωινή πύλη 8:08, την τρισδιάστατη ημερομηνία 8920, οι ακόλουθες 3: Η ΜΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις 3 μ.μ.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞08B2∞-∞W1B2W1B3B3∞-∞L8J8J8J8J8J8∞-∞B2 (T) (Τ) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200807_1324001333908122017255711.jpg

Το ημερολόγιο:

– Η Γαία είναι στο στοιχείο του «Νερού», που είναι η τυπικότητά της για να συνεχίσει τα πράγματα να προχωρούν χωρίς οξεία αλλαγή. Είναι ένα καλό σημάδι ότι η Gaia είναι έτοιμη πρόθυμη και ικανή να διατηρήσει αυτόν τον ρυθμό με κάθε κόστος, διότι θα χρειαστεί μεγάλη εστίαση και μακροζωία για την επίτευξη των στόχων της.

– Οι πρόγονοι των φυσικών μας σωμάτων δεν ήταν τεμπέληδες ούτε οι πρόγονοι των ψυχών μας. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η ηθική της εργασίας είναι ζωτικής σημασίας για τις προσπάθειές μας. Το ανέφερα πολλές φορές ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο οι ελαφριοί εργάτες δεν θεωρούνταν μια βιώσιμη επιλογή μετάδοσης πριν από το ημερολόγιο ήταν ότι η εργασιακή ηθική μας ήταν υπό αμφισβήτηση. Τώρα που η Ημέρα των Αρχαγγέλων έχει διάρκεια 72 ωρών, φροντίστε να καταστρέψετε αυτό το στερεότυπο χωρίς να σας ζητηθεί.

20200807_1327294477781546058467202.jpg

3D ειδήσεις:

– Προσφέρω αυτήν την επόμενη δήλωση σε φιλία, το σχέδιο δράσης για να παίξει ένα κινηματογραφικό δράμα για χάρη της ανθρωπότητας είναι τρομερό. Είμαστε στο σημείο που κάποιος πρέπει να πει αρκετά είναι αρκετός. ας απλώς δημοσιοποιήσουμε την αλήθεια και ας σταματήσουμε τον χαρακτήρα.

– Όταν ο κόσμος επανασυνδέει για λίγο τα σύνορά του, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα μέρος που συμφωνεί μαζί σας. Ορισμένες περιοχές δεν θα ζουν και αυτό θα επιδεινώσει τη μαζική δυστυχία. Λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά δεν πρέπει να συμβούν και η αποκάλυψη της αλήθειας στην ανθρωπότητα, άμεσα και ειλικρινά, θα αποφύγει την κατάσταση εντελώς.

– Η μακροεντολή κατάθλιψης είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η ανθρωπότητα βρίσκεται σε σταυροδρόμι στασιμότητας. Οι άνθρωποι ήταν πολύ συγκρουόμενοι επειδή ήθελαν να ζήσουν χωρίς ένα σύστημα χρέους, αλλά δεν είχαν τη φαντασία να δουν το δρόμο τους από αυτό. Θα αλλάξουμε μεταξύ των ρυθμίσεων μέχρι να διορθωθεί. Η προσαρμογή των παραμέτρων θα προκαλέσει μεγάλη οικονομική αστάθεια έως ότου κάνουμε μια σταθερή συζήτηση για το πώς θέλουμε να αποκτήσουμε τις καθημερινές μας ανάγκες και επιθυμίες.

– Τα ψέματα του “Organized Darkness” αρχίζουν να ακούγονται σαν εξαπατημένος σύζυγος για δέκατη φορά. Η ιστορία δεν έχει νόημα και κανείς δεν τις πιστεύει. Εάν κάποιος σας πει ότι είστε άρρωστοι, παρόλο που αισθάνεστε υγιείς και η μόνη ένδειξη της εν λόγω ασθένειας είναι ο λόγος του, είναι σοφό να πάρετε μια δεύτερη γνώμη. Για να μην αναφέρουμε ότι το κεράσι στην κορυφή είναι ότι οι εν λόγω κατηγορούμενοι της φανταστικής ασθένειας θέλουν να σας πουλήσουν επίσης μια θεραπεία.

– Πολλοί κλώνοι περπατούν, και πολλοί από αυτούς τους κλώνους θα έχουν δημόσιο θάνατο, ώστε το αρχικό τους σώμα να μπορεί να αποσυρθεί στον ελεύθερο χρόνο. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που θα επιχειρήσουν αυτό θα αποσυρθούν στη Μάλτα και τελικά θα αποϋλοποιήσουν.

– Τελικά, η κατάσταση του Κ.Κ.Κ. θα οδηγήσει σε αγωγές που πρόκειται να εκπληρωθούν εναντίον τους από ιδιώτες πολίτες από όλο τον κόσμο. Αυτές οι προσπάθειες δεν θα πάνε πουθενά, αλλά συνοψίζει τι συμβαίνει εδώ, δεν θα υπάρξει λύση για τη ζημιά που κάνουν, η μόνη απάντηση είναι να τις σταματήσουμε αμέσως.

misty_morning_meadow_5k_fsts_by_fortuneseeksthesun63_de2ull1-fullview

5D News και Archangel Hodgepodge:

– Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ βρίσκεται σε μια μάχη εναντίον κάποιου που όλοι γνωρίζουμε καλά, αλλά όχι στην τρέχουσα μορφή του. Επιμένει ότι δεν παρεμβαίνουμε, είναι κλειδωμένος με αυτό το ον, και φαίνεται σαν να είναι αποφασισμένος να μετατρέψει αυτήν την προσωπικότητα πίσω στις λεγεώνες μας.

– Έχουμε τόσους πολλούς προσηλυτισμένους που αναζητούν λύτρωση. Μια εκπληκτική σειρά των γεγονότων, πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την ανάκαμψη, και πολλά έχουν ήδη αρχίσει να το κάνουν. Πολλοί δαίμονες έχουν αλλάξει πλευρές και έχουν αρχίσει να επιτίθενται στο ΚΚΚ από μέσα, θα είναι αυτοί που κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά.

– Είναι δύσκολο να πλαστογραφήσεις τον θάνατό σου όταν ασχολείσαι με τους Αρχάγγελους. Όταν κάποιος περνά, το χειριζόμαστε άμεσα. Εάν το αρχείο σας δεν έχει βρεθεί στο γραφείο μας, βρίσκεστε ακόμα σε κάποιο σώμα.

– Μια αλλαγή χρονοδιαγράμματος από το “Wonderful 6” συμβαίνει σήμερα. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουμε ένα άλμα χρονοδιαγράμματος, καθώς αυτό θα μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσουμε τις προσπάθειές μας και μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε μια πιο τεχνολογικά προηγμένη πραγματικότητα.

– Οι ανωμαλίες του ουρανού αρχίζουν να εμφανίζονται όπως υποσχέθηκαν. Ελπίζουμε να δούμε υπέροχες φωτογραφίες, μη διστάσετε να στείλετε τυχόν καλές φωτογραφίες που θα λάβετε για συμπερίληψη σε αυτήν την αναφορά.

untitled_by_r1lavo_de2vkbx-fullview

Τροφή για σκέψη:

– Παρακολουθήστε τις σκανδάλες σας. μιλούν τόμους για το πού βρίσκεστε στη διαδικασία ανάληψης. Δεν χρειάζεται να φοβάστε πράγματα που δεν επηρεάζουν την πραγματικότητά σας, τη γνώμη σας και οι λέξεις δεν έχουν νόημα για την ψυχή, εκτός εάν προσκληθούν μέσα.

– Αυτό που αντιστέκεστε παραμένει επειδή μια αντίδραση φόβου κρατά την ενέργεια του αντικειμένου στην αύρα σας. Μην το συγχέετε με το να κυνηγάτε το κουδουνίστρα έξω από την παιδική χαρά γιατί όταν αντιμετωπίζετε κάτι απευθείας, δεν αντιστέκεστε. ασκείτε την εξουσία σας να την καταργήσετε.

terabia_plaza_by_drewthomas_art_de2tp83-fullview

Μηχανική:

– Η ταλάντευση της γης γίνεται εξαιρετικά ασταθής. Συνήθως, όταν οι πόλοι γυρίζουν, πηγαίνει στη θέση του με υψηλή αυτοπεποίθηση. Η πολυδιάστατη σύγκρουση έχει προκαλέσει αυτήν την αστάθεια ως τα αστέρια όντα που αντιτίθενται στις αισθανόμενες φιλοδοξίες της ανθρωπότητας. Πιστεύουν ότι το pole flip θα ενθαρρύνει ακόμη περισσότερη εξέλιξη, η οποία αποτελεί άμεση απειλή για όλους όσους θέλουν να βλάψουν τον αγώνα. Θα το διορθώσουμε στις σημερινές εργασίες.

– Πραγματοποιούνται μαζικές λήψεις. Αυτά αλλάζουν γη και θα είναι επίσης ακραία για τα εσωτερικά συστήματα μηχανικής και τσάκρα. Πρόσφατα αναβαθμίσαμε σε ένα σύστημα chakra spin duel με μικρότερα γρανάζια που ταυτόχρονα περιστρέφονται και προς τις δύο κατευθύνσεις. Το νέο μας σύστημα Chakra επιτρέπει πιο προηγμένες λήψεις και αναβαθμίσεις.

– Για σύντομο χρονικό διάστημα, θα ακούσετε τον ανώτερο εαυτό σας να διηγείται τις πιο έγκυρες κινήσεις σας. Αυτή η ακουστική αφήγηση από τις ρυθμίσεις συμπίεσης στο μέρος του αστρικού είναι τόσο περίεργη όσο οποιαδήποτε ανωμαλία ήταν ποτέ. Αυτό το μέρος προκαλεί μια επιπλέον αναβάθμιση που πρόκειται να έρθει δυνατά μέσω του κεντρικού μας ήλιου.

the_horizon_by_annemaria48_de2whxj-pre

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.

Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε όπλα εάν δεν υπάρχει καθαρή αγάπη στην καρδιά σας για τις κινήσεις σας και τα όντα που είναι προσκολλημένα.

Το Violet Flame είναι σε ρύθμιση για 6 (24 AA, 2 +4). Αυτή η ρύθμιση προορίζεται για τον μετασχηματισμό των ενεργειών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Με άλλα λόγια, είναι μια αλλαγή που μπορούμε να δούμε αμέσως.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζάζαθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε, ο Αρχάγγελος Αντονάι, ο Αρχάγγελος Γαλιζούρ, ο Αρχάγγελος AF, ο Αρχάγγελος Νουριέλ, ο Αρχάγγελος Μακντέιλ, ο Αρχάγγελος Αμπασντάρχον και ο Αρχάγγελος Αϊσμά.

(Παθητική και επιθετική)

Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει στον στόχο σας μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα διευρυνόμενη πηγή δημιουργών για το θέμα. Αυτό το εργαλείο είναι ένα συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)

Το προσωπικό του ουράνιου του Αρχάγγελου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)

Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

(Ενεργός)

Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για κακές ενέργειες. Ένα εργαλείο που είναι πολύ ισχυρό για να το χειριστεί ελαφρά, χειρίζεται το χειρότερο από το χειρότερο.

(Ενεργό και παθητικό)

Το προσωπικό της ιατρικής αρκούδας του Αρχάγγελου Ντουμπάιελ μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα στοιχεία που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)

Το Chayyliel’s Horn καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

(Παθητικός)

Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση επιβλαβών ταξιδιωτών χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)

Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμέλ, επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα τρία εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)

Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των καταστάσεων που έχουν ήδη προκληθεί. ισχύει για τις μάζες της γης και τα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)

Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Το εργαλείο φέρνει μια θρεπτική πτυχή της θεραπείας και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)

Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

the_boat_by_ferrymarlon_de2t865-fullview

Ενημέρωση:

* Είναι εκπληκτικό να βλέπεις πόσο δυναμική κάνει μια μικρή ώθηση για να σώσει το κίνημα των παιδιών. Βγαίνει μέσα από εμπόδια και παίρνει υψηλή ισχύ, εξαιρετική!

* Η “πύλη του λιονταριού” έχει ενσωματωθεί αρκετά καλά, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο περισσότερο TLC εάν επιλέξετε να το κάνετε.

20200807_1333115314742382298716244.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Τίποτα δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε τα ακόλουθα, εάν είστε έτοιμοι, ο ανώτερος εαυτός σας θα σας καλέσει σε καθήκον, εάν όχι, μεταβείτε στον Διαλογισμό.

^ Η κατάσταση της εμπορίας παιδιών στην Αυστραλία φθάνει σε πυρετό. Θα υπάρξει σημαντική πρόοδος σε αυτήν την κατηγορία και θα στείλουμε μια πορτοκαλί φλόγα για τον αριθμό των 72 για να επιταχυνθεί η διαδικασία.

^ Η προστασία από το ουράνιο τόξο είναι μια σχετικά αποτελεσματική στρατηγική για την αποφυγή υπολειμματικών ψυχικών επιθέσεων που δεν απευθύνονται απαραίτητα σε εμάς. Για παράδειγμα, εάν επισκεφθείτε το ρωμαϊκό κολόσι, θα νιώσετε πιπιλίσματα μόνο λόγω της επιθετικότητας που είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια. Η υπολειπόμενη ενέργεια που περιγράφεται θα ήταν ιδανική για ασπίδα ουράνιου τόξου.

^ «Το οργανωμένο σκοτάδι», πιστεύει ότι είναι χαριτωμένα, στέλνοντας μας ψυχικές επιθέσεις. Έστειλαν τους πιο δυνατούς δαίμονες που μπορούσαν να καλέσουν και εύκολα ηττήθηκαν. Έχουμε επίθεση εδώ και αρκετό καιρό στον ύπνο μας. Επιτεθείτε σε “OD” μπράβο στον ύπνο τους με σπαθί και ασπίδα. η παχιά αύρα που μοιάζει με πίσσα αποκαλύπτει γρήγορα το πού βρίσκονται.

^ Αναφέραμε ότι θα περάσουμε σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα, κάποια στιγμή μετά το “υπέροχο έξι” μας τραβήξει σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα. Ο συγχρονισμός αυτού πρέπει να είναι ακριβής και να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, και μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αδρανή πύλη χρονοδιαγράμματος που θα ανοίξει και θα κατακλύσει τη γη την πρώτη στιγμή της επιλεξιμότητας. Η πύλη χρονοδιαγράμματος Thks είναι μια ανοιχτή γκρι πύλη με ηλεκτρικά ρεύματα που τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Δώστε συγκεκριμένες οδηγίες στην πύλη και θα μπορέσουμε να κάνουμε και τα δύο άλματα σχεδόν ταυτόχρονα.

^ Στείλτε στη γη μια ανακλαστική γυάλινη φλόγα ουράνιου τόξου για 72 μετρήσεις, ακολουθούμενη από μια υαλώδη βιολετί και σμαραγδένια πράσινη φλόγα για τον ίδιο αριθμό. Αυτή η φλόγα μπορεί να ανοσοποιήσει την ανθρωπότητα ενάντια στην πανούκλα που έχουν κυκλοφορήσει το “Fence” και το Κ.Κ.Κ.

^ Στείλτε τη βιολετί φλόγα στο Θιβέτ. είναι ένας τεράστιος στόχος για κακόβουλες δυνάμεις. Η προσπάθειά μας θα καταστρέψει τις περισσότερες δαιμονικές δυνάμεις. τα υπόλοιπα θα χειριστούμε με σπαθί και ασπίδα.

^ Υπάρχει ενέργεια εισβολής που έχει επηρεάσει ολόκληρο το Σύμπαν μας. Ως ζήτημα αυτοάμυνας, φέρτε την ηλεκτρική μας αύρα σε πολύ έντονα επίπεδα για να εξαλείψετε αυτήν την ενεργητική πανούκλα. Εάν μπορείτε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στο Σύμπαν, κάντε το.

^ Αναφέραμε ότι το μαγνητικό καπάκι της γης δεν πηγαίνει τόσο ομαλά όσο στο παρελθόν. Βοηθήστε στη σταθεροποίηση της ταλάντευσης στέλνοντας χρυσό ηλεκτρικό φωτισμό και από τους δύο πόλους ταυτόχρονα.

timescales_by_lg77_de2wn37-fullview

Οι ουράνιοι θάλαμοι είναι τομείς άμεσων λήψεων και πληροφοριών. Πολλά υπάρχουν, αλλά αυτό που σχετίζεται με αυτήν τη συνομιλία είναι ο «Ουράνιος θάλαμος» του Αρτούριου, ο οποίος έχει πληροφορίες για προηγούμενες ζωές που προηγούνται της γης. Οι πληροφορίες πριν από τη γη που έχουν σχεδιαστεί στην πραγματικότητά μας μέσω του Αρχάγγελου Raziel έχουν κυκλοφορήσει νέες πληροφορίες σχετικά με τη γενεαλογία της ψυχής. Ο σημερινός διαλογισμός διαθέτει Artctutian Celestrial Chambers. Απολαύστε!

Leave a Reply