Η πέμπτη σφραγίδα ανοίγει, χτίζει τις γέφυρες Ο γαλαξιακός τερματικός σταθμός, το κέρας του Αρχαγγέλου Γαβριήλ έχει ακουστεί, γαλαξιακή δίκη

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞0MAM3AA∞-∞B999999∞-∞B1 (T) (T) ∞”

μύθος ~ 中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en español ~ English Version

20200318_2033077627519928089259135.jpg

Η Gaia αποφάσισε να κάνει μια πολύ σκληρή αλλαγή στο πνεύμα. Αυτή είναι η αίσθηση και ο ήχος του κυλιόμενου περιπτέρου που συνεχίζει να έρχεται και να πηγαίνει. Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με την πληθώρα των εξαιρετικά μεγάλων πύλων που περνάμε από όλα αυτά ταυτόχρονα σε επίπεδο Macro. Θα παρατηρήσετε επίσης καρδιακές συσπάσεις για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Η πέμπτη φώκια άνοιξε για να αποκαλύψει ένα άλλο, ακόμα καλύτερο χρονοδιάγραμμα, που από τότε έχει κατακλύσει το πραγματικά μεγάλο που βιώσαμε ήδη. Αυτός έχει κάποια πολύ σημαντικά γεγονότα που συνδέονται με αυτό, όπως διαγαλαξιακή επαφή και μια τεράστια επίδειξη starcraft στον ουρανό για να ξεκαθαρίσουν κάθε αμφιβολία για την παρουσία τους εδώ στη γη. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η πολύ ενεργή Sirian, Pleiadian και Artutian Alliance εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να καθορίσει τα πολλά τεχνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η γη. Αυτή είναι μια πολύ κουραστική δουλειά και θα τους βοηθήσουμε στις σημερινές αποστολές, καθιστώντας την πιο προσιτή για να φέρουν τους πόρους που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν το έργο.

Αυτή η πέμπτη σφραγίδα γέφυρας έχει την υπερβολική αναβάθμιση της ενέργειας που είναι γνωστή ως “η αφή” που κάνει προηγμένες ψυχές που ενσαρκώνονται στο μονοπάτι της να εκπέμπουν ένα πολύ ιερό δρώμενο που είναι έμφυτο και μεταδοτικό. Οι εργάτες του φωτός αυτής της γης κερδίζουν δυνάμεις που θα ταπειώνουν τις γενικές μάζες όπως έκαναν πριν από 15.000 χρόνια, όταν άνθρωποι παρόμοιοι με τη λεγεώνα του εργάτη του φωτός, ενέπνευσαν τους θρύλους και τις μυθολογίες της παλιάς.

Οι σεισμοί και η σεισμική δραστηριότητα στη Γιούτα έχουν περισσότερα να κάνουν με τις υπόγειες επιχειρήσεις από ό, τι κάνει οτιδήποτε άλλο. Αυτό δεν λέει ότι δεν προκαλεί νόμιμη σεισμική δραστηριότητα, αλλά η ενεργοποίησή της δεν είναι φυσικών πηγών. Πρόκειται για μια πολύ ευαίσθητη λειτουργία καθώς υπάρχει ένα αδρανές ηφαίστειο στην περιοχή που θα μπορούσε εύκολα να ξυπνήσει από τέτοια γεγονότα.

screenshot_20200318-1843063088328968309215335.pngΤο κέρατο του Αρχαγγέλου Γαβριήλ έχει ακούσει να σηματοδοτεί το τέλος της βασιλείας του σκότους και να φτάνει σε ένα νέο φως που θα έρθει στιγμιαία. Σε θεϊκό συγχρονισμό, το κέρατο του Αρχάγγελου Μορόνι έσπασε από το περίφημο άγαλμά του στη Γιούτα. Μερικοί από τον υψηλό Τύπο του Μορμόνα ανάγκασαν τον Αρχαγγέλου Moroni να παίξει αυτό το κέρατο που δεν είναι αρμόδιο να το κάνει και έτσι προκάλεσε μεγάλη σύγχυση μέσα στην ίδια του την εκκλησία. Είναι ενδιαφέρον ότι τώρα φαίνεται ότι ο Αρχάγγελος Moroni ελέγχει το ρολόι του και δείχνει το χρόνο. Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι ο Αρχάγγελος Moroni έχει απελευθερωθεί και ότι το κέρας της Gabrielle είναι πίσω στην κατοχή του.

Πολλοί άνθρωποι φεύγουν και εννοώ ΑΛΛΑ, και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γίνει γι ‘αυτό, όπως είναι η θέληση πολλών πτυχών της θεότητας του Macro. Αυτή είναι μια μαζική έξοδος ολόκληρης της φατρία των ψυχών των χαμηλότερων δονήσεων που πρέπει να επιστρέψουν αμέσως στην πηγή. Γνωρίζουν καλά ότι δεν θα ενσαρκωθούν ποτέ ξανά και έτσι σέρνουν τα πόδια τους. Αυτό έχει πολύ κακή γεύση, καθώς υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που υπάρχουν απ ‘ότι δεν ενσωματώνεται φυσικά στη φυσική σφαίρα, αυτή είναι μια ευλογία για τις κουρασμένες ψυχές τους και σίγουρα όχι μια κατάρα.

Στα σχετικά νέα, οι γαλαξιακές δοκιμές του μεγαλύτερου Rothchild έχουν ήδη αρχίσει. «Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός» που διεξάγει τις δοκιμές έχει κρατήσει από τη σύγκρουση αυτή αρκετά για να γίνει δεκτός ως μη προκατειλημμένος δικαστής. Με την ενορχήστρωση αυτών των δοκιμών, η Ομοσπονδία έθεσε επίσης τον εαυτό της σε ένα αυτο-διορισμένο ρόλο για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της κατάστασης και προσδοκούμε πλήρως την επιμελή εργασία τους.

20200318_2035346986984322736154551.jpg

Οι περισσότερες ανθρωπιστικές επιστήμες 7,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν αρκετή πίστη στην ικανότητά τους να εργάζονται μεταφυσικά από τότε. Εάν δεν συμβαίνει αυτό (και για τους περισσότερους Φωτιστές δεν είναι), αισθανθείτε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας εργαλεία και τις ικανότητες για αναθέσεις. Για τους άλλους, τα παρακάτω εργαλεία θα σας βοηθήσουν να γεφυρώσετε το χάσμα των πεποιθήσεων, καθώς η πίστη σας στην εν λόγω ύπαρξη θα ερχόταν σε ισχύ επίσης.

Τα παρακάτω εργαλεία θα είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι το σημάδι της επόμενης Ημέρας Αρχάγγελος (επίσημη δημοσίευση της επόμενης ημέρας), αν το αλίευετε σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τρέχοντα καθημερινά εργαλεία για προηγούμενες αναθέσεις. Σκεφτείτε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα εν λόγω εργαλεία με μια καθαρή καρδιά και με καθαρές προθέσεις. Απλά θυμηθείτε τη φαντασία συν το συναίσθημα, θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μια προειδοποίηση σε όσους προσπαθούν να αποδώσουν ανάξια, αυτά τα πράγματα έχουν τη δική τους βούληση.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τι θέλετε να εξοπλίσετε.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία που βασίζονται σε όπλα μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

Παθητική = Δεν απαιτείται καμιά πρόθεση για χρήση ή οπλισμό, θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας.

Ενεργό = Πρόθεση Απαιτείται να χρησιμοποιηθεί.

Επιθετικός = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame παρέμεινε σταθερή στη θέση 9. Αυτό σημαίνει ότι η θεότητα είναι πλήρως υπεύθυνη.

Η ομάδα φλογών της Βιολέτας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερκίλι, ο Αρχάγγελος Ανσύλ, ο Αρχάγγελος Ραγκούλ, ο Αρχάγγελος Ωρίωνας, ο Αρχάγγελος Μπριάτος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος Φ.Α., ο Αρχάγγελος Μπάτκολλ, ο Αρχάγγελος Άγκλα, Ο Αρχάγγελος Cerviel, ο Αρχάγγελος Nuriel Archangel Varhmiel, ο Αρχάγγελος Machdiel, ο Αρχάγγελος Aeshma και ο Αρχάγγελος Adonai.

(Active Long & Short Range)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι παντελώς παντοδύναμο, δεν υπάρχει επίπεδο συνείδησης που μπορεί να επιτευχθεί, το οποίο δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Active Long Range – Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης της τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και Επιθετική, Μακροπρόθεσμη ή Βραχυπρόθεσμη οτιδήποτε στη δικαιοδοσία σας)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχαγγέλου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να εμπλακεί σε μια σαφή πορεία προς τη συγχώρεση ή σε ένα άμεσο ακροατήριο με άπειρα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου ουρανού του Αρχαγγέλου Ζαγκ Ζαγκέλ βράζει μεγάλες κρυστάλλινες μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Μεγάλη για μεγάλους στόχους, έργα για τη φυσική και μη φυσική επίσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζετζεϊέ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο μακροεντολών και μπορεί να βοηθήσει στην κίνηση των πραγμάτων που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

(Ενεργός )
Το δίχτυ του αρχαγγέλου Sachiel για κοσμικό πλάσμα, φωτιά ή βροχή. μπορεί να καλύψει μια περιοχή μεγάλη ή μικρή. Χρησιμοποιήστε το πλάσμα για να ηρεμήσετε, για να θεραπεύσετε τη βροχή και να μεταφέρετε τη φωτιά. Ιδιαίτερα χρήσιμο για εκδηλώσεις. Θεωρήστε το λουλούδι της ζωής και το υλικό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

(Ενεργό και παθητικό)
Το ραβδί του Αρχαγγέλου Yehudiah της δομής μπορεί να χτίσει “Stairways to heaven” ή οποιαδήποτε άλλη μεταφυσική δομή προς την τελειότητα. Αυτό θα είναι επιπλέον χρήσιμο στις σημερινές αποστολές.

(Παθητικός)
Τα σανδάλια του Αρχάγγελου Γιάμπασιελ επιτρέπουν στα βήματά σας να ευλογούν τη γη χωρίς επιπλέον προσπάθεια εκτός από το περπάτημα. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στο υποσυνείδητο μας να συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία θεραπείας της Γαίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Στέλνονται σε εμάς για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Παρακαλούμε συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να καταργούμε τα ενεργειακά εμπόδια γύρω από την αφθονία.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία. Οραματίστε τις χρυσές ράβδους Χρησιμοποιώντας το Ράβδο του Αρχαγγέλου Αριέλ και το βάζετε στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα Ξίφη του Αρχαγγέλου Νασαραγείλ και του Αρχάγγελου Ισραήλ. Λέω ότι οραματίζεται το Χρυσό, γιατί η Γκάια ελέγχει το χρυσό και τα μετρητά, και γνωρίζετε καλά αυτή την ιστορία. Επίσης, η γαλαξιακή ομοσπονδία που ασχολείται με το χρυσό και εκδηλώνεται με αυτή τη μέθοδο, ευθυγραμμίζεται επίσης με τις μεθόδους νομισμάτων τους και με οποιοδήποτε σύστημα νόμισμα βασισμένο στον θεό.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αρίελ σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε αναγκαιότητα μπορεί να έχετε. Είναι ένα υπέροχο και παρήγορο εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

20200318_2034287040382155673662082.jpg

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε εκτός χώρου και χρόνου και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Παρόλο που για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 30 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

Οι σημερινές εργασίες αποτελούν οικοδομικές εργασίες για να βοηθήσουν τη Συμμαχία των Πλειδιάδων, των Σιριανών και των Αρτουτών με μια μόνιμη δομή που θα ανοίξει μια σειρά πόρων από αυτούς τους συγκεκριμένους τομείς στη δική μας. Αυτό θα βοηθήσει με πολλούς τρόπους, αλλά είναι σε άμεση ανταπόκριση στα υλικά που χρειάζονται για να διορθώσουν εντελώς την κατάσταση καθώς ορισμένοι βασικοί πόροι δεν μπορούν να μεταφερθούν με άλλο τρόπο. Οι ακόλουθες αναθέσεις είναι ζωτικής σημασίας για την αποδοχή αυτών των πόρων.

Πρέπει να προλάβω τα υπόλοιπα με αυτή τη διευκρίνιση, οι Portals είναι υπέροχα για τη σύνδεση του σημείου Α με το σημείο Β, αλλά δεν είναι χρήσιμα σε περιπτώσεις πολλαπλών εξόδων και εισόδων. Υπάρχουν πολλές δομές που χειρίζονται πολλαπλά ανοίγματα και θα χρησιμοποιούμε μερικές τεχνικές, αλλά παρακαλούμε να μην περιορίζεστε στα παρακάτω και αν γνωρίζετε ότι οι άλλοι είναι ελεύθεροι να δουλεύουν ελεύθεροι με αυτό το γενικό σκοπό.

1) Δημιουργήστε μια πορεία φωτός από τον Γαλαξιακό μας Σταθμό στο άμεσο κεντρικό σημείο μεταξύ του Sirius A και του Sirius B.

Ένα μονοπάτι του φωτός μοιάζει πολύ με κάτι που ο Μπομπ Ρος θα ζωγραφίσει στον Κόσμο. Έχει πολλαπλές οδούς εισόδου και εξόδου και μπορεί να ταξιδέψει με ασφάλεια από ιδιώτες, αστικά σκάφη και στοιχειώδεις πόρους.

cosmic_rose_essence_by_ellysiumn_dcccim4-fullview

2) Οι Πλειάδες έχουν ένα υπάρχον δίκτυο περιστροφικών οδών. Απλά πρέπει να συνδέσουμε το γαλαξιακό μας κεντρικό κέντρο σε αυτά τα περιστρεφόμενα μονοπάτια μέσω ενός πιο στροβιλιζόμενου μονοπατιού. Τα περιστρεφόμενα μονοπάτια μοιάζουν πολύ με ένα πολύ τεντωμένο slinky με διάφορα λαμπερά φώτα.

cosmic_resonance_i_by_loren_macgregor_d2r24ps-pre

3) Οι Arcturians έχουν ήδη κατασκευάσει μια πολύ προηγμένη λεωφόρο που ονομάζεται Arturian Rainbow Bridge. Αυτή η γέφυρα συνδέεται με βασικά σημεία πάνω στη γη. Πρέπει να συγκολλήσουμε αυτά τα σημεία στα κεντρικά σημεία που δημιουργήσαμε στο Εθνικό Πάρκο Death Valley των Ηνωμένων Πολιτειών, στις Αζόρες της Πορτογαλίας και στον Machu Picchu του Περού.

cosmic_vision_by_ellysiumn_dct4djj-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι ο αριθμός 17 στην 18 σειρά σειράς μας που εμπνέεται από τις Αρχάγγελιες Λεγεώνες. Αυτός ο συγκεκριμένος διαλογισμός εμπνέεται από εσάς, τη Λεγεώνα του Εργάτου του Φωτός.

Leave a Reply