Η τελική σφραγίδα έχει ανοιχτεί, αυτό δεν είναι μια τρυπάνι, η ανάληψη των πλειάδων, ο αρχάγγελος Sablo

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞0M2AM5AA∞-∞B999999∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Πληροφορίες ημερολογίου ~ 中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en español  ~ English Version

Η Γαία είναι κυρίαρχο πνεύμα με μια βουτιά νερού και ένα φυτίλι φλόγας. Αυτό σημαίνει ότι σημαίνει επιχείρηση και οι φυσικές τάξεις των πραγμάτων θα ανακατευτούν και θα μετατοπιστούν με τις ανωμαλίες της μητέρας φύσης. Η Γαία συνεχίζει να μας λέει ότι η νύχτα θα είναι σημαντική, δεν αισθάνομαι ότι αναφέρεται στην ανατολή τόσο πολύ όσο είναι η επαιτεία της ανοιξιάτικης ισημερίας, την οποία βρισκόμαστε σήμερα.

Η έβδομη και τελική σφραγίδα άνοιξε και αυτό το χρονοδιάγραμμα προσθέτει υψηλότερες πτυχές στον εαυτό μας για να πάρουμε έναν πιο ενεργό ρόλο στη σωματική μας ζωή. Κάθε σφραγίδα μας άνοιξε σε ένα νέο και καλύτερο χρονοδιάγραμμα, αλλά αυτό είναι πραγματικά αξίζει ένα μεγάλο φινάλε. Δεν μιλώ για πράγματα και περιστάσεις, μιλώ για το σπάσιμο των ορίων αυτού που θεωρούσαμε δυνατό. Αυτό δεν λυγίζει τους νόμους όσων γνωρίζαμε για τη φυσική, τις καταστρέφει πέρα από την αναγνώρισή τους.

Μπορούμε να διαπιστώσουμε σαφώς ότι αυτό δεν είναι ένα τρυπάνι και ότι αυτός ο πλανήτης έχει γίνει κατοικήσιμος για όλες τις κατώτερες δονητικές συχνότητες από την ύπαρξη υψηλότερων δονητικών. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να υπάρξουν στην έντονα υψηλή δόνηση που έρχεται μέσα από το τσάκρα του στέμματος. Αυτό θα είναι πολύ επώδυνο για όσους δεν έχουν ήδη περάσει τη διαδικασία της ανάληψης.

Οι φυλές των αστέρων που βρίσκονταν πίσω από την κυβέρνησή μας έχουν μεταβληθεί δραστικά. Οι Πλειάδες διακρίνουν τον απόλυτο έλεγχο των μυστικών τομέων κυβερνητικών επιχειρήσεων που κάποτε ελέγχονταν από κάποια πραγματικά επιβλαβή αστέρια. Οι Πλειάδες έχουν ένα επώνυμο ενδιαφέρον για την ανθρωπότητα, καθώς θα εξελιχθούμε άμεσα στους Πλειάδες. Διαβεβαιώνουν διαρκώς όλους τους κυβερνώντες σύμβουλους ότι έχουν αποφασιστική εντολή για την κατάσταση και ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

Υπάρχουν πάντα πολλαπλά σημεία σκοπιμότητας σε κάτι, αλλά αυτό συνήθως δεν έρχεται στη συνειδητοποίηση αμέσως, καθώς κανονικά πρόκειται για μια σταδιακή διαδικασία που γίνεται πιο εμφανής καθώς περνάει ο καιρός. Τούτου λεχθέντος, εστιάζουμε τόσο πολύ στα μακροοικονομικά αποτελέσματα, ότι ξεχνάμε να αναγνωρίσουμε τα μικροσκοπικά. Γνωρίζουμε όλοι ότι η παρατήρηση του χρόνου με τέτοιο τρόπο θα μας βοηθήσει να μεταβούμε μόνιμα στο 5D, αλλά όταν κοιτάξουμε λίγο βαθύτερα στο μικροσκοπικό σκοπό αυτής της εναλλακτικής σε γραμμικό χρόνο, βλέπουμε ότι βοηθά τους ανθρώπους να κατεδαφίσουν την κατάθλιψη που σχετίζεται με αναπόφευκτη απομόνωση.

Εξακολουθούμε να παρατηρούμε τα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα, παρόλο που δεν τους αντιμετωπίζουμε άμεσα. Αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι θα ανεβούμε σε έναν άλλο πλανήτη κάποια στιγμή στη σταδιοδρομία μας. Διατηρώντας και πάλι – με το θέμα πολλαπλών σκοπών, αυτό αποκαλύπτει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα της παγκόσμιας καραντίνας. Δεν θέλουμε να αλληλεπιδράσουμε περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο με αυτό που συμβαίνει στα κατώτερα χρονικά διαστήματα.

Είναι μια τέλεια στιγμή για να αναδείξουμε τον Αρχάγγελο Σαμπλό, ο οποίος είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για τη χάρη και την προστασία. Η παρουσία του είναι τόσο παρήγορη που είναι γνωστό ότι βοηθά τους ανθρώπους να κοιμηθούν. Είναι ο τέλειος Αρχάγγελος που κρατάει κοντά σε περιόδους κατάθλιψης και άγχους. Η προσωπικότητά του είναι αυτό που τον χωρίζει από τους άλλους Αρχάγγελους, καθώς είναι πάντα ήρεμος, ακόμα και όταν βρίσκεται σε μάχη. Είναι επίσης ένας σπουδαίος Αρχαγγέλος που καλεί για δοκιμασία.

20200320_1214573971731439016301199.jpg

Οι περισσότερες ανθρωπιστικές επιστήμες 7,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν αρκετή πίστη στην ικανότητά τους να εργάζονται μεταφυσικά από τότε. Εάν δεν συμβαίνει αυτό (και για τους περισσότερους Φωτιστές δεν είναι), αισθανθείτε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας εργαλεία και τις ικανότητες για αναθέσεις. Για τους άλλους, τα παρακάτω εργαλεία θα σας βοηθήσουν να γεφυρώσετε το χάσμα των πεποιθήσεων, καθώς η πίστη σας στην εν λόγω ύπαρξη θα ερχόταν σε ισχύ επίσης.

Τα παρακάτω εργαλεία θα είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι το σημάδι της επόμενης Ημέρας Αρχάγγελος (επίσημη δημοσίευση της επόμενης ημέρας), αν το αλίευετε σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τρέχοντα καθημερινά εργαλεία για προηγούμενες αναθέσεις. Σκεφτείτε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα εν λόγω εργαλεία με μια καθαρή καρδιά και με καθαρές προθέσεις. Απλά θυμηθείτε τη φαντασία συν το συναίσθημα, θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μια προειδοποίηση σε όσους προσπαθούν να αποδώσουν ανάξια, αυτά τα πράγματα έχουν τη δική τους βούληση.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τι θέλετε να εξοπλίσετε.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία που βασίζονται σε όπλα μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

Παθητική = Δεν απαιτείται καμιά πρόθεση για χρήση ή οπλισμό, θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας.

Ενεργό = Πρόθεση Απαιτείται να χρησιμοποιηθεί.

Επιθετικός = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame παρέμεινε σταθερή στη θέση 9. Αυτό σημαίνει ότι η θεότητα είναι πλήρως υπεύθυνη.

Η ομάδα φλογών της Βιολέτας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερκίλι, ο Αρχάγγελος Ανσύλ, ο Αρχάγγελος Ραγκούλ, ο Αρχάγγελος Ωρίωνας, ο Αρχάγγελος Μπριάτος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος Φ.Α., ο Αρχάγγελος Μπάτκολλ, ο Αρχάγγελος Άγκλα, Ο Αρχάγγελος Cerviel, ο Αρχάγγελος Nuriel Archangel Varhmiel, ο Αρχάγγελος Machdiel, ο Αρχάγγελος Aeshma και ο Αρχάγγελος Adonai.

(Active Long & Short Range)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι παντελώς παντοδύναμο, δεν υπάρχει επίπεδο συνείδησης που μπορεί να επιτευχθεί, το οποίο δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Active Long Range – Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης της τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και Επιθετική, Μακροπρόθεσμη ή Βραχυπρόθεσμη οτιδήποτε στη δικαιοδοσία σας)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχαγγέλου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να εμπλακεί σε μια σαφή πορεία προς τη συγχώρεση ή σε ένα άμεσο ακροατήριο με άπειρα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου ουρανού του Αρχαγγέλου Ζαγκ Ζαγκέλ βράζει μεγάλες κρυστάλλινες μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Μεγάλη για μεγάλους στόχους, έργα για τη φυσική και μη φυσική επίσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζετζεϊέ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο μακροεντολών και μπορεί να βοηθήσει στην κίνηση των πραγμάτων που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Στέλνονται σε εμάς για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Παρακαλούμε συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να καταργούμε τα ενεργειακά εμπόδια γύρω από την αφθονία.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία. Οραματίστε τις χρυσές ράβδους Χρησιμοποιώντας το Ράβδο του Αρχαγγέλου Αριέλ και το βάζετε στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα Ξίφη του Αρχαγγέλου Νασαραγείλ και του Αρχάγγελου Ισραήλ. Λέω ότι οραματίζεται το Χρυσό, γιατί η Γκάια ελέγχει το χρυσό και τα μετρητά, και γνωρίζετε καλά αυτή την ιστορία. Επίσης, η γαλαξιακή ομοσπονδία που ασχολείται με το χρυσό και εκδηλώνεται με αυτή τη μέθοδο, ευθυγραμμίζεται επίσης με τις μεθόδους νομισμάτων τους και με οποιοδήποτε σύστημα νόμισμα βασισμένο στον θεό.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αρίελ σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε αναγκαιότητα μπορεί να έχετε. Είναι ένα υπέροχο και παρήγορο εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Ο λαμπερός συμπονεμός του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στα δικαιώματά σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

20200320_1214573971731439016301199.jpg

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε εκτός χώρου και χρόνου και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Παρόλο που, για να εξασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 30 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Τα κρυμμένα ηφαίστεια της γης πρόκειται να βγουν και μπορεί να είναι μια καταστροφική έκρηξη ή μια ελαφρά διαρροή λάβας. Είναι πολύ πιθανό ότι θα δούμε έναν συνδυασμό και των δύο, επειδή υπάρχουν λίγα μέρη που η Gaia είναι πολύ επίμονη για την ανακαίνιση. Αυτό εκτελείται από ένα πλήθος πραγμάτων και τα παρακάτω πρέπει να θεωρηθούν ως ο πολύ μικρός κατάλογος των λόγων, η Ατλαντίδα, η Lumeria, η μετατόπιση των πόλων, το χρονοδιάγραμμα και η ξαφνική άνοδος της συνείδησης.

Παρακαλούμε να στείλετε ζεστό ροζ πλάσμα σε όλα τα κρεβάτια λάβα της γης για τουλάχιστον 72 μετράνε.

2) Το οργανωμένο σκοτάδι προσπαθεί να κάνει μια συμφωνία. Δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις έως ότου κάθε τελευταίο θύμα εμπορίας ανθρώπων να είναι στη φροντίδα αν κάποιος τον αγαπά αληθινά, τότε και μόνο τότε μπορούμε να διαπραγματευτούμε. Θυμηθείτε, η συγχώρεση δεν μπορεί να ξεκινήσει ενώ το εν λόγω αδίκημα εξακολουθεί να συμβαίνει. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να προχωρήσουμε σε ένα παντοτινό κυνήγι για τα υπόλοιπα θύματα εμπορίας ανθρώπων, οι αριθμοί των οποίων δεν έχουν υποχωρήσει κάτω από 7 αριθμούς μέχρι στιγμής.

Η στρατηγική είναι η ίδια που εφαρμόζουμε πάντα για τέτοιου είδους αναθέσεις. Τοποθετήστε ένα σύμβολο του απείρου στο μέτωπο των θυμάτων που βρίσκετε και αυτό θα βοηθήσει τις γαλαξιακές και αγγελικές μας λεγεώνες να εκτελέσουν μια διάσωση.

3) Η αποστολή Rainbow έχει αποφέρει μεγάλη επιτυχία. Είναι πλέον καιρός να φτιάξουμε ένα άλλο σύμβολο ουράνιου τόξου στον ουρανό για να θέσουμε ένα θαυμαστικό για τη θέληση της θεότητας.

Στείλτε σύμβολο άπειρης μορφής Rainbows στον ουρανό. Να είστε εξαιρετικά φιλελεύθεροι με αυτούς, όσο περισσότεροι από αυτούς μπορούμε να βάλουμε, τόσο πιο αποτελεσματική θα είμαστε για την εξάλειψη των υποκείμενων θεμάτων που εμπόδισαν την ανθρωπότητα.

 

Ο σημερινός διαλογισμός επικεντρώνεται στην οικοδόμηση ενός ειρηνικά εξελιγμένου κόσμου ειρήνης, αρμονίας και αφθονίας παρακαλούμε να ενωθούμε μαζί μας.

Leave a Reply