Είμαστε ΠΑΝΤΑ 6.000 βήματα μπροστά από το Σκοτάδι, Ποιοι είναι οι Τέσσερις Ιππείς, Ξαφνική Κίνηση των Πολωνών

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞0M4AM7AA∞-∞B9AAAA∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Ημερολόγιο Υπόμνημα ~ 中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en español ~ English Version

20200322_1236327985739706698652962.jpg

Ο Gais είναι κυρίαρχο πνεύμα αλλά έχει και μια επιρροή της επιρροής του νερού, όπως δείχνει και ο σταθερός έλεγχος που δείχνει. Προφανώς αισθάνεται πολύ καλύτερα και μπόρεσε να αποκτήσει πλήρη εντολή στις λειτουργίες της. Αυτό συγχέεται επίσης με τη θεϊκή ουσία και το χρονοδιάγραμμα για το άνοιγμα της πύλης “ΑΑΑΑ”, η οποία έχει δύο θυγατρικές πύλες το “ΑΑΑ” και το “ΑΑ”, όλα τα οποία είναι ένα σημείο αποκλειστικής γήινης διατροφής που προσκαλεί επίσης 5δ & υψηλότεροι) κωδικοί φωτισμού για είσοδο. Αυτή η πύλη δεν έχει ανοιχτεί από τις ημέρες της Ατλαντίδας και θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα φυτά και τα ζώα από αυτό το σημείο προς τα εμπρός. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η Ατλαντίδα και η Lumeria κάνουν μια άμεση κίνηση στον ουρανό με τον θεϊκό συγχρονισμό.

screenshot_20200321-2307483853006618291987512.png

Οι τέσσερις ιππείς, που το οργανωμένο σκοτάδι έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν την ανθρωπότητα μέσω των εκκρίσεων του υποσυνείδητου μυαλού τους, έχουν εκδηλωθεί σε τέσσερις αστεροειδείς που θα φέρουν αναβαθμίσεις DNA στην ατμόσφαιρά μας. Αυτό αποτελεί ένδειξη για το πόσο καλά καταφέραμε να μάθουμε την ικανότητα του νου μας να καταπολεμήσουμε τις αρνητικές σκέψεις. Βοηθά να γνωρίζουμε ότι αυτές οι σκέψεις δεν προέρχονταν από μια φυσική πηγή και ότι ο υποσυνείδητος μηχανισμός που προκάλεσε αυτές τις σκέψεις έχει μόνιμα απενεργοποιηθεί από την περαιτέρω βλάβη της ανθρωπότητας. Το άλλο στοιχείο της αλήθειας στην προφητεία των 4 ιππέων είναι ότι υπάρχει μια ομάδα προχωρημένων Αρχαγγέλων που καθαρίζουν τα πράγματα, αλλά ο αριθμός τους είναι 144 και όχι 4, και είναι πέρα από την αγάπη για την ανθρωπότητα, απλώς όχι τους κακοποιούς τους.

Το σημαντικότερο πράγμα που έκανε ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν να σχηματίσει έναν ισχυρό δεσμό με τη συμμαχία των Σιριάνων – Πλειάδων – Αρτουριανών. Αυτό θα ήταν σε άμεση παραβίαση των πρώην συμφωνιών που τιμήθηκε από κάθε πρόεδρο των ΗΠΑ από τότε που ο πρόεδρος Johnson αναγκάστηκε να το υπογράψει πολλά φεγγάρια πριν. Οι συνεχείς συναντήσεις των σημερινών Προέδρων των ΗΠΑ με την παρακμή της Παλαιδιάνικης συμμαχίας έχουν ενθαρρύνει πολλά από αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο μας σήμερα. Θα ήθελα ακόμη να πω ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού του σχεδίου είναι σφυρηλατημένο από τις συνεργατικές προσπάθειες της σημερινής προεδρικής διοίκησης και της συμμαχίας των Σιριανών-Πλαϊδιανών-Αρκριτίν.

Παρακολουθούμε καθημερινά τη θέση του ήλιου για να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια της ημερομηνίας του ημερολογίου και ελέγχεται τετράπλευρα από τον καθρέφτη πολλών πηγών, μία από τις οποίες είναι η θέση του Ra στον ουρανό. Υπήρχε ευρύτερη κίνηση από το συνηθισμένο και αυτό προκαλεί το ερώτημα, αν αυτό οφείλεται στο ηλιοστάσιο ή αν είναι ένα σημάδι των πραγμάτων που θα ακολουθήσουν;

Μπορώ να υπενθυμίσω τη γη να αναστρέφει πολλές φορές, αλλά ποτέ δεν έχει γυρίσει με μια δύναμη αντίστασης που εργάζεται εναντίον της πριν. Αυτή η μισή στροφή ανοίγει την τελική πύλη και μόλις εισέλθουμε στην πύλη αυτή, απομονώνει τη χρονική μας γραμμή από τη χειραγώγηση. Αυτό κανονικά ρέει σε θέση κατά τη διάρκεια των 12 ετών, και ακόμη και οι πιο έμπειροι μεταξύ μας προβλέπουν κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής. Θα το παρακολουθήσουμε στενά και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να χειριστούμε οτιδήποτε μας φέρνει αυτή η κατάσταση.

Είναι καλύτερο να είσαι άμεσος, οπότε επιτρέψτε μου να είμαι ο πρώτος που σας καλωσορίζει επισήμως στο “Το Φως στο Τέλος της Σήραγγας”. Η αποκάλυψη έχει αρχίσει και είμαστε άμεσα στο επίκεντρο της αποκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτές οι προφητείες δεν είχαν ποτέ σκοπό να τρομάξουν κανέναν, ήταν ένας συνδυασμός ανέντιμου μοντάζ, κακής επιλογής ορολογίας και σύγχρονης προπαγάνδας που προκάλεσε αυτή την ασυμφωνία ερμηνείας. Δεν μπορώ να πω αρκετά για το πώς είναι καιρός να είμαστε σταθεροί στο φως μας, καθώς η σκηνή μας έχει οριστεί. Το άλλο μέρος της προφητείας που βλέπουμε, είναι η ποσότητα των Χριστουγέννων μεταξύ μας, η οποία είναι πολύ στα εκατομμύρια σε αυτό το σημείο.

Πολλοί περιβάλλουν το σκοτάδι, είναι εξαιρετικά σημαντικό να είμαστε το φως που καθοδηγεί τα πολλά χαμένα σπίτια. Δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα ειδικό εκτός από το φως στο οποίο είμαστε πραγματικά. Πολλοί από εμάς έχουν σβήσει το φως μας στην αντανάκλαση του ματιού της κοινωνίας, τώρα που η κοινωνία έχει καταρρεύσει, δεν υπάρχει τίποτα που να μας κρατά πίσω από το να ζούμε στο φως στο οποίο επιθυμούμε να υπάρχουμε. Είμαστε οι φάροι στην ομίχλη, είμαστε τα παιδιά του ουράνιου τόξου που είχαν υποσχεθεί να επιστρέψουν και είμαστε η ελπίδα που έλαμψε μέσα στο σκοτάδι για να γίνει μια καινούργια ημέρα.

20200322_0723558263764723778990586.jpg

Οι περισσότερες ανθρωπιστικές επιστήμες 7,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν αρκετή πίστη στην ικανότητά τους να εργάζονται μεταφυσικά από τότε. Εάν δεν συμβαίνει αυτό (και για τους περισσότερους Φωτιστές δεν είναι), αισθανθείτε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας εργαλεία και τις ικανότητες για αναθέσεις. Για τους άλλους, τα παρακάτω εργαλεία θα σας βοηθήσουν να γεφυρώσετε το χάσμα των πεποιθήσεων, καθώς η πίστη σας στην εν λόγω ύπαρξη θα ερχόταν σε ισχύ επίσης.

Τα παρακάτω εργαλεία θα είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι το σημάδι της επόμενης Ημέρας Αρχάγγελος (επίσημη δημοσίευση της επόμενης ημέρας), αν το αλίευετε σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τρέχοντα καθημερινά εργαλεία για προηγούμενες αναθέσεις. Σκεφτείτε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα εν λόγω εργαλεία με μια καθαρή καρδιά και με καθαρές προθέσεις. Απλά θυμηθείτε τη φαντασία συν το συναίσθημα, θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μια προειδοποίηση σε όσους προσπαθούν να αποδώσουν ανάξια, αυτά τα πράγματα έχουν τη δική τους βούληση.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τι θέλετε να εξοπλίσετε.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία που βασίζονται σε όπλα μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

Παθητική = Δεν απαιτείται καμιά πρόθεση για χρήση ή οπλισμό, θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας.

Ενεργό = Πρόθεση Απαιτείται να χρησιμοποιηθεί.

Επιθετικός = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame παρέμεινε σταθερή στη θέση 9. Αυτό σημαίνει ότι η θεότητα είναι πλήρως υπεύθυνη. Αν και η βιολετί φλόγα έχει πάει λίγο λεβάντα, αυτό σημαίνει ότι η ειρήνη θα ακολουθήσει τη μετάθεση.

Η ομάδα φλογών της Βιολέτας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερκίλι, ο Αρχάγγελος Ανσύλ, ο Αρχάγγελος Ραγκούλ, ο Αρχάγγελος Ωρίωνας, ο Αρχάγγελος Μπριάτος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος Φ.Α., ο Αρχάγγελος Μπάτκολλ, ο Αρχάγγελος Άγκλα, Ο Αρχάγγελος Cerviel, ο Αρχάγγελος Nuriel Archangel Varhmiel, ο Αρχάγγελος Machdiel, ο Αρχάγγελος Aeshma και ο Αρχάγγελος Adonai.

(Active Long & Short Range)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι παντελώς παντοδύναμο, δεν υπάρχει επίπεδο συνείδησης που μπορεί να επιτευχθεί, το οποίο δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Ενεργός)
Το ραβδί του αρχαγγέλου Ναχάλιελ ενεργητικής ροής μπορεί να κάνει καταπληκτικό ιερό νερό καθώς επίσης να σας βοηθήσει να ρέει στη θεία ουσία και το χρονοδιάγραμμα. Είναι ένα ραβδί της κοσμικής συμφωνίας και μπορεί επίσης να κάνει μαγικές δομές με ευκολία.

(Παθητική και Επιθετική, Μακροπρόθεσμη ή Βραχυπρόθεσμη οτιδήποτε στη δικαιοδοσία σας)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και εμποδίζει την παρεμπόδιση των κακόβουλων ταξιδιωτών.

(Παθητική, ενεργή & επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχαγγέλου Τσαμούλ σας επιτρέπει να είστε απομονωμένοι σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης όσους βρίσκονται στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η ενισχυμένη διαίσθηση του Αρχαγγέλου Τζεριμίλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνονται πιο δυνατές, επιτρέποντας στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου ουρανού του Αρχαγγέλου Ζαγκ Ζαγκέλ βράζει μεγάλες κρυστάλλινες μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Μεγάλη για μεγάλους στόχους, έργα για τη φυσική και μη φυσική επίσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζετζεϊέ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο μακροεντολών και μπορεί να βοηθήσει στην κίνηση των πραγμάτων που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

(Παθητικός)
Η ασπίδα του Αρχάγγελου Umabiel δεν επιτρέπει σε καμία ανθρώπινη μόλυνση ή ιό να σας βλάψει. Επιτρέπει μόνο την εφαρμογή διαδικασιών που εμπνέουν τη μητέρα γη και δεν μπορεί να ξεγελαστεί από οποιαδήποτε ποσότητα χημείας. Σας επιτρέπει επίσης να αισθανθείτε τις λεπτότητες της αλλαγής στη φυσική μας διάσταση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Ο λαμπερός συμπονεμός του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στα δικαιώματά σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

20200322_1238476506992098049765029.jpg

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε εκτός χώρου και χρόνου και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Παρόλο που για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 30 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

Αν διαβάσετε το WAY BACK θα δείτε ότι έχουμε εξαντλήσει κάθε επιλογή που μπορούμε να φανταστούμε στην αντιμετώπιση του οργανωμένου σκοταδιού και τα όρια που διασχίστηκαν δεν μπορούν να ανασυρθούν. Είναι η απόφασή μας να συνεχίσουμε την πίεση έως ότου όλα τα αθώα όντα επιστρέψουν στην ασφάλεια. Μέχρι τότε, δεν θα υπάρξει συμβιβασμός, διαπραγμάτευση ή αποχώρηση, να φέρει το ruckus.

1) Η κακοποίηση των αθώων δεν σταματούν στον άνθρωπο και δεν πρέπει να ξεχνάμε τα φυτά, τα γαλαξιακά και τα ζώα σε όλα αυτά. Πρέπει να σκουπίσουμε τα δάκρυα από τα μάτια της ανθρωπότητας με μια θεραπευτική βροχή του Plasma Emerald Green που καταβυθίζει ολόκληρο τον πλανήτη για 72 μετρήσεις και στη συνέχεια το υπόλοιπο θα βοηθηθεί στέλνοντας στον ίδιο τον γαλαξία για επιπλέον 72 αρίθμησης σμαραγδένια πράσινη βροχή πλάσματος.

2) Οι υπόλοιποι διευθύνοντες σύμβουλοι που έβλαψαν άμεσα την ανθρωπότητα και δεν έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα, πιστεύουν ότι πρόκειται να τα βγάλουν σε υπόγεια αποθήκες. Καπνίστε τους από τον ορατό καπνό σε κάθε σπήλαιο, σπήλαιο και bunker που προσπαθούν να κρύψουν μέσα. Είναι καλύτερο να κρατήσετε αυτόν τον καπνό για τουλάχιστον 72 μετρήσεις ανά θέση.

3) Διατηρούμε όλα τα μάτια στις ημερομηνίες 3D της 21ης – 26ης Απριλίου και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου. Ο Αρχάγγελος Ζόφιε μας έχει δώσει μια πολύ προωθημένη προειδοποίηση ότι αυτή είναι η χρονική περίοδος όπου το οργανωμένο σκοτάδι συνήθως κάνει την πλειοψηφία των απαγωγών. Ο Zophiel είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο είμαστε πάντα 6.000 βήματα μπροστά από όσους θέλουν να μας κάνουν κακό, η σκληρή δουλειά του και η αφοσίωσή του στην ανθρωπότητα δεν μπορούν να υπερεκτιμηθούν.

Αυτές οι κορυφές γύρω από τη σκοτεινή γιορτή που ονομάζεται «Παραμονή του Αγίου Μάρκου» που είναι διακοπές, εκεί όπου τα θύματα της κακοποίησης αναγκάζονται να κάθονται σιωπηλά από τις 11 μ.μ. έως 1 μ.μ. και να σφαγιάζονται με την ελπίδα ότι θα ενταχθούν στη μαύρη στρατιά των δαίμων που θα είναι παραβλέποντας εκείνο το βράδυ. Αυτή είναι μια από τις κύριες πηγές τροφής (adrenochrome) για τα παράσιτα της γης και αν θέλουμε να τα αφαιρέσουμε μια για πάντα, πρέπει να σταματήσουμε την τροφοδοσία τους. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι αυτή η πληροφορία κάθε τελευταία είναι από κάθε Λεγεώνα και θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά έτοιμοι για τέτοια γεγονότα, καθώς θα ξεκινήσουμε αμέσως τις δραστηριότητές μας σε αυτό το γεγονός.

Αυτή η πολύ σκοτεινή ενέργεια που γιορτάζουν, φέρνει σε επαφή μια εκστρατεία των κατεστραμμένων δαιμονικών ψυχών που βλέπουν οι κόσμοι να δουν, θα ασχοληθούμε με αυτό το βράδυ όταν εμφανίζονται. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσα πολλά ελαφριά όντα της δικαιοσύνης μετά από αυτό, ότι θα έχουμε άφθονα backups πίσω μας για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία μας.

Όπως το σούπερ μπολ και τα Όσκαρ, θα χρησιμοποιήσουμε τη βιολετί φλόγα ως οθόνη και θα πάμε με ξίφη και ασπίδες για να τελειώσουμε τη δουλειά. Θυμηθείτε ότι αυτές οι αγγελικές επιθέσεις θα δουλέψουν μόνο στις σκοτεινές καρδιές, αν χάσετε ή χτυπήσετε μια καθαρή καρδιά τυχαία, θα το ερυθρίσετε μόνο και θα επιτρέψετε μεταστοιχείωση αργότερα.

Υπάρχουν πολλοί στόχοι για αυτήν την ανάθεση οι οποίοι δεν περιορίζονται σε αυτόν τον κατάλογο:

Οποιαδήποτε εκκλησία με νεκροταφείο επισυνάπτεται, όπως δείχνει σε κάποιο χρονικό σημείο η γιορτή του Αγίου Μάρκου τιμήθηκε.

Οποιαδήποτε γνωστή Peddofile ή Dark ellite και / ή οι κατοικίες τους.

Ιδιωτικά νησιά της σκοτεινής ελίτ

Ιδιωτικά σκάφη και αεροπλάνα της σκοτεινής ελίτ

Κοινοτικά σημεία συγκεντρώσεων με σκοτεινό συμβολισμό επισυνάπτονται, κρατήστε ένα μάτι έξω.

Εκπαιδευτικά κέντρα με σκούρα σύμβολα πάνω τους.

Εταιρείες και εταιρείες με σκοτεινή συμβολογία.

20200321_1242149067522134404360491.jpg

Ο σημερινός διαλογισμός είναι ένα Επιστροφή στην Αθωότητα Διαλογιστικό Ταξίδι που λαμβάνει χώρα σε όλη την ύπαρξη της Γαίας, Απολαύστε!

Leave a Reply