Η τεράστια πύλη 11 x 1, “Ο μεγάλος σεισμός”, Παρακαλώ βοηθήστε αυτά τα παιδιά, είμαστε πίσω από εχθρικές γραμμές

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“Α0Μ8Α1Ν1Α1Α1Α0-ΑΟΟ1Α1Α1Α1Α1Α1Ε0-ΑΒ1 (Τ) (Τ)

Πληροφορίες Ημερολογίου ~ 中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en español ~ English

20200326_1704456947947707109426836.jpg

Η Γκάια αποφάσισε να παραμείνει στατική στη Γη. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η σεισμική δραστηριότητα που βιώνουμε θα συνεχίσει να εντείνεται. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αν αποφασίσει να μείνει εδώ για αυτή την ευθεία, όπως στην αρχαιότητα, που ήταν ο πρόδρομος σε ένα μεγάλο σεισμό που θα εκτιμούσα να είναι κάπου μεταξύ 9 και 13 στην κλίμακα Ρίχτερ. Μπορούμε επίσης να εκτιμήσουμε ότι αυτή η κλίμακα δεν υπήρχε την τελευταία φορά που επλήγη ο συγκεκριμένος σεισμός.

Αυτός ο συγκεκριμένος σεισμός συμβαίνει κάθε φορά που η Ατλαντίδα ή η Λούμερια ανεβαίνουν και / ή η γη σκύβει. Μας θυμίζει πολλά όταν ένας άξονας σπάει σε ένα αυτοκίνητο, αλλά τίποτα δεν είναι πραγματικά σπασμένο. Είναι πολύ δύσκολο να αρθρώσετε αυτό το γεγονός στο σύνολό του, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα αφήσει καμία αμφιβολία σε αυτό που είναι, όταν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με την ξαφνική αναταραχή που αναφερόταν στο χθες. Αυτό είναι πάρα πολύ “ο μεγάλος σεισμός” οι Καλιφόρνιοι έχουν προγνωστικά για δεκαετίες, παρόλο που δεν θα είναι υπερ-τοπική στην Καλιφόρνια.

Αυτό συμπίπτει επίσης με το πολύ μεγάλο 11111111111 AKA (1A1A1A1A1A1) το οποίο μόλις άνοιξε και είναι πολύ όπως η πύλη 1111 από μια υψηλότερη πηγή, καθώς είναι ένα σύνολο (11) 1’s. Αυτό είναι πάντα ένα σημάδι ότι έρχεται μεγάλη θετική αλλαγή, αλλά δεν έχουμε δει ποτέ τόσο μεγάλη πύλη 1111 και σίγουρα μπορεί να υποθέσει ότι πρόκειται να είναι δραματική καθώς προέρχεται από πάνω από την 144η Διάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα πράγματα πηγαίνουν χωρίς περιστατικό, σημαίνει απλά ότι θα καταλήξουν για τη βελτίωση όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Μπορούμε να δούμε δημόσιες αποδείξεις σχετικά με τα οργανωμένα σκοτάδια, καθώς όλο και περισσότεροι υπάλληλοι χαμηλού επιπέδου κάνουν συμφωνίες για να φέρουν όλα αυτά στο φως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ellen αναφέρθηκε όταν δήλωσε ότι υπήρχε ένας προδότης μεταξύ τους, παρόλο που σαφώς δεν γνωρίζουν ποιοι είναι από τότε (και υπάρχουν περισσότεροι από λίγοι).

Υπάρχουν πολλοί που τραγουδούν όπως είναι στη σκηνή στο Met, και επειδή όλοι βρίσκονται σε “καραντίνα” εκεί πραγματικά δεν υπάρχει κάτι οργανωμένο σκοτάδι μπορεί να κάνει γι ‘αυτό. Η ιεραρχία τους έχει πάρει όλους τους ελέγχους “γυμνό” στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, και ο κύριος συνεργάτης με τις αρχές εξακολουθεί να παίζει μαζί με την ομάδα και έχει εγείρει ελάχιστη υποψία λόγω της.

Οι λεγεώνες μας βρίσκονται επίσημα πίσω από τις εχθρικές γραμμές και προχωρούν δυναμικά. Ο ορισμός αυτός ποικίλλει από την ανάληψη ενός σώματος το οποίο κάποτε καταλάμβανε ένα αρνητικό όν, από τη φυσική προσπέλαση σε μια γεωγραφική θέση και όλα ενδιάμεσα. Με κάθε τρόπο έχουμε σημειώσει πρόοδο στη μάχη για να τερματίσουμε την τυραννία τους μια για πάντα. Είμαστε σχεδόν στο σημείο όπου μπορούμε να εστιάσουμε την προσοχή μας σε πολύ μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα, αλλά πρέπει να μείνουμε επιμελείς μέχρι τότε.

Σε πολύ σχετικές ειδήσεις ένα πολύ περίφημο σκοτεινό web video πρόκειται να παιχτεί από ένα mainstream media outlet σε μια “τυχαία” έκδοση. Αυτό θα εξαλείψει όλη την υπόλοιπη δυναμική που έχει συγκεντρώσει ποτέ το οργανωμένο σκοτάδι και θα φέρει τα εγκλήματά τους στο φως μέσα σε μια αναλαμπή ενός ματιού. Αυτό θα συμβεί μετά από πολλές παρεμβάσεις μεταξύ των δύο πλευρών που θα αισθάνονται σαν τις κλασικές ραπ μάχες των πρώτων ημερών του hip hop και θα τελειώνουν με μια “κίνηση του γκάνγκστερ” καθώς τελικά καλούν την απελευθέρωση αυτού του βίντεο.

“Με τη Μεγάλη Εξουσία, Έρχεται Μεγάλη Ευθύνη” ~ Stan Lee

20200326_1706074095748622658392967.jpg

Σήμερα Εργαλεία:

Τα παρακάτω εργαλεία θα είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι το σημάδι της επόμενης Ημέρας Αρχάγγελος (επίσημη δημοσίευση της επόμενης ημέρας), αν το αλίευετε σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τρέχοντα καθημερινά εργαλεία για προηγούμενες αναθέσεις. Σκεφτείτε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα εν λόγω εργαλεία με μια καθαρή καρδιά και με καθαρές προθέσεις. Απλά θυμηθείτε τη φαντασία συν το συναίσθημα, θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μια προειδοποίηση σε όσους προσπαθούν να αποδώσουν ανάξια, αυτά τα πράγματα έχουν τη δική τους βούληση.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τι θέλετε να εξοπλίσετε.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία που βασίζονται σε όπλα μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame έχει μετατοπιστεί σε 9 ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ο συνολικός έλεγχος επιτυγχάνεται και θα παραμείνουμε με αυτόν τον τρόπο σε αναγκαιότητα υπαγορεύει διαφορετικά.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμάιν, ο Αρχάγγελος Άσσιελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Τάτρασιελ, ο Αρχάγγελος Adonichel, ο Αρχάγγελος Αντόνι, ο Αρχάγγελος Νουριήλ, ο Αρχάγγελος Χαραχίλ και ο Αρχαγγέλος Σερβιέλ.

Κάθε εργαλείο έχει μια τάξη ρυθμίσεων, κάτω είναι ο θρύλος της κατηγορίας ρύθμισης που βρίσκεται πάνω από κάθε καθορισμένο μεταφυσικό εργαλείο.

(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας.

(Ενεργό) = Πρόθεση που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί.

(Επιθετικός) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι παντελώς παντοδύναμο, δεν υπάρχει επίπεδο συνείδησης που μπορεί να επιτευχθεί, το οποίο δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης από τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και εμποδίζει την παρεμπόδιση των κακόβουλων ταξιδιωτών.

(Παθητική, ενεργή & επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχαγγέλου Τσαμούλ σας επιτρέπει να είστε απομονωμένοι σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης όσους βρίσκονται στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η ενισχυμένη διαίσθηση του Αρχαγγέλου Τζεριμίλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνονται πιο δυνατές, επιτρέποντας στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Στέλνονται σε εμάς για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Παρακαλούμε συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να καταργούμε τα ενεργειακά εμπόδια γύρω από την αφθονία.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία. Οραματίστε τις χρυσές ράβδους Χρησιμοποιώντας το Ράβδο του Αρχαγγέλου Αριέλ και το βάζετε στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα Ξίφη του Αρχαγγέλου Νασαραγείλ και του Αρχάγγελου Ισραήλ. Λέω ότι οραματίζεται το Χρυσό, γιατί η Γκάια ελέγχει το χρυσό και τα μετρητά, και γνωρίζετε καλά αυτή την ιστορία. Επίσης, η γαλαξιακή ομοσπονδία που ασχολείται με το χρυσό και εκδηλώνεται με αυτή τη μέθοδο, ευθυγραμμίζεται επίσης με τις μεθόδους νομισμάτων τους και με οποιοδήποτε σύστημα νόμισμα βασισμένο στον θεό.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αρίελ σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε αναγκαιότητα μπορεί να έχετε. Είναι ένα υπέροχο και παρήγορο εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
Το Flaming Sword του Αρχαγγέλου Ισραήλ μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που στρέφονται σε εσάς σε μια κλίμακα Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που επιθυμείτε να φανερωθεί θα συμβεί.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
Το Flaming Sword του Αρχάγγελου Νασαραγιέλ μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Έχει επίσης τη δυνατότητα να αφαιρέσει όλα τα εμπόδια που παρεμποδίζουν κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στις δικαιοδοσίες σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

20200326_1704312217618313003810768.jpg

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

1) Έχουμε αποσυναρμολογήσει το σκοτάδι ‘Manhattan Island πέτρινο alter κόβοντας το καλώδιο τους. Σε μια απεγνωσμένη απόπειρα να μετατραπεί και πάλι ο θυσιαστής. Η πόλη της Νέας Υόρκης επαναστάθηκε με το Άγιο Άγιο Νερό επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί σκίζεται ο θυσιαζόμενος ναός τους.

Θα επιστρέψουμε στο διάστημα και στο χρόνο και θα βεβαιωθούμε ότι αυτό το νερό είναι ενσωματωμένο με το σωστό juju. Θα κινητοποιήσουμε αυτή την κίνηση και θα ξεπεράσουμε το νερό με την επίδρασή της με σμαραγδένιο πράσινο, ροζ, και ουράνιο τόξο πλάσμα. Αυτό, με τη σειρά του, θα φέρει την κατάλληλη ενέργεια που απαιτείται για να διατηρηθεί ένας χώρος της αίσθησης της ειρήνης.

2) Δεν υπάρχει τίποτα ιερό στο οργανωμένο σκοτάδι. Υπάρχουν πολλοί δορυφόροι που θέλουν να διαταράξουν τους βιορυθμούς κάποιου όταν βρίσκονται σε διαλογισμό ή οτιδήποτε άλλο προκαλεί αύξηση των κυμάτων Alpha. Υπάρχουν 28 δορυφόροι που μετρούν τη συχνότητα και κατόπιν προσβάλλουν τη συχνότητα δημιουργίας. Υπάρχει ένας μαζικός διαλογισμός που θα λάβει χώρα στις αρχές Απριλίου, αλλά εάν οι δορυφόροι αυτοί εξακολουθούν να είναι σε θέση να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Εμείς, ο ισχυρότερος από εμάς, μπορούμε εύκολα να διορθώσουμε αυτή την κατάσταση, παίρνοντας αυτούς τους δορυφόρους έξω. Λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό μας που έχουμε για την επιτυχία σε αυτούς τους τύπους αποστολών, θα ήθελα να πω ότι αυτό δεν θα είναι ένα θέμα για πολύ.

Η στρατηγική είναι η ίδια όπως και με όλα τα κακόβουλα αντικειμενικά αντικείμενα, χτυπήστε τα με όλα όσα πήρατε με μηδενικό σεβασμό. Αυτά τα στοιχεία υπάρχουν μόνο για να βλάψουν τους ανθρώπους, δεν υπάρχει κανένας μοναδικός λόγος για να είμαστε ευγενικοί γι ‘αυτό.

3) Το οργανωμένο σκοτάδι περιπλέκει και έχει εγκαταλείψει εκατοντάδες χιλιάδες θύματα εμπορίας ανθρώπων. Καλούμε τη συμπόνια σας να συνεχίσετε να μας βοηθάτε να βρούμε αυτά τα θύματα.

Α) Τοποθετήστε ένα σύμβολο άπειρου στα κεφάλια τους για να βοηθήσετε τη λεγεώνα των επαναστατών να τα βρει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Β) Τους έχουν περιβάλλει με πυκνό σκοτάδι και θα τους κρατήσουν κρυμμένους στο φως όταν φτάσει ένα ορισμένο επίπεδο συνείδησης και το βλέμμα μετατοπιστεί σε υψηλότερες διαστάσεις. Προσπαθήστε να καταστρέψετε αυτά τα ιερά και επίσης να διαταράξετε οποιοδήποτε λευκό θόρυβο που χρησιμοποιούν για να καλύψουν τις κραυγές τους.

Ανυπομονούμε την ημέρα που απελευθερώνονται και εκείνη την ημέρα θα δουν δάκρυα χαράς που βρέχονται από το πρόσωπο κάθε αρχαγγέλου που υπάρχει.

Πρέπει να επιμείνω ότι αν είστε σκασμένοι ότι βλέπετε αυτό που βλέπετε και βοηθήστε τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά σας επειγόντως. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να είστε ο πιο γενναίος, μην σταματήσετε μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το έργο. Οι εξουσίες μας είναι τόσο καλές όσο το πώς τις χρησιμοποιούμε.

colossus_of_light_by_asmodios_ddtb8hd-pre

Ο σημερινός Διαλογισμός ονομάζεται “Ο Ιερός Διαλογισμός του Νερού”

Leave a Reply