Έξοδος για την καταμέτρηση, Οι Δράκοι του Φωτός Επιστροφή, Περιγράφοντας το Μέτωπο Μάχης

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞0NA1N3A1A1∞-∞C3A3A3A3A3A3∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Πληροφορίες Ημερολογίου中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en españolEnglish Version

20200328_1514332043328167796736129.jpg

Η Gaia είναι το κυρίαρχο νερό-πνεύμα που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή και αυτό θα αισθανθεί πολύ σαν μια βροχή πλάσματος φορτισμένη από τη θεότητα και θα έχει πολλά αποτελέσματα που θα φτάσουν σε ολόκληρο τον πλανήτη και σε άλλους. Αυτό είναι ένα κοσμικό κύμα που θα σταλεί ως απάντηση στις προσευχές των υποσυνείδητων μυαλών των ανθρωπιστικών επιστημών. Αυτό συμβαίνει επίσης με τον καθαρό αριθμό που εμφανίζεται στο ημερολόγιο Sunrise που είναι μια μέρα όπου η ηλιακή μας φόρτιση αυξάνεται. Η άλλη αξιοσημείωτη αλλαγή είναι στο τμήμα των εκδηλώσεων όπου οι χθεσινές αποστολές πέρασαν από επιτυχία.

Αναφέραμε μια πολύ καλά διακηρυγμένη ομιλία στο μέλλον, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου. Αντίθετα, βλέπουμε επίσης γκρίνια μιας ζωής χωρίς ηλεκτρική ενέργεια ξεκινώντας από το χρονοδιάγραμμα 3D με την ετικέτα της 4ης Απριλίου. Αυτά είναι δύο πολύ διαφορετικά χρονοδιαγράμματα και δεν αλληλοσυνδέονται καθόλου. Αυτή είναι μια ακόμη παγίδα από το σκοτάδι για να σας οδηγήσει σε μια καθοδική πορεία. Είμαστε αρκετά κυριολεκτικά προσπαθώντας να χάσουμε τους ανταγωνιστές μας σε όλο το διάστημα και το χρόνο και αυτό είναι τα ατυχήματα από την συγκεκριμένη κατάσταση. Ακριβώς για λόγους σαφήνειας, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν μόνο δύο πιθανά χρονοδιαγράμματα, αλλά πολλά από αυτά έχουν αυτά τα δύο ξεχωριστά σκαλοπάτια στο εσωτερικό τους. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και η Λεγεώνα του εργάζονται επιμελώς για να καταστρέψουν τα συνεχόμενα χρονοδιαγράμματα που προσπαθούν να δουν τους ανθρώπους πίσω σε μια χαμηλότερη πραγματικότητα. Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα των ταξιδιών στο χρόνο και των αστρικών μάχες στις οποίες ασχολούμαστε και πώς αυτές εκδηλώνονται σε πραγματικό χρόνο. Αυτό είναι το πεδίο μάχης που οι περισσότεροι δεν μπορούν να δουν, αλλά επειδή είμαστε το πιο ταλαντούμενο μεταξύ της ανθρωπότητας, είναι πολύ καλές δυνάμεις να χειριστούμε αυτό εξαιρετικά αποτελεσματικά.

Το άλλο πιεστικό μέτωπο αυτού του πολέμου είναι οι μπότες στη γη των προσπαθειών της κατάθλιψης και του άγχους της συλλογικής συνείδησης. Αυτή είναι μια εξαιρετικά ασταθής κατάσταση και για να το περιπλέξει, θα απονεμηθούν πολλές “σκοτεινές νύχτες της ψυχής”, καθώς πρόκειται για μια προσπάθεια τελευταίας χαράς για να προσεγγίσουμε όσους βρίσκονται στα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα, με την ενέργεια που θα τους επιτρέψει συνεχίζουν κατά μήκος των φυσικών ταξιδιών τους. Αυτό μπορεί να μοιάζει πολύ με μια “πνευματική φυσική επιλογή”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους βοηθήσουμε.

Γνωρίζω μια υπερβολική αίσθηση ευγενών, από τις οποίες πολλοί διαβάζουν αυτά τα λόγια αυτή τη στιγμή. Το συναίσθημα είναι σαφές, πρέπει να ελέγξουμε αυτούς που γνωρίζουμε ότι είναι κατά κανόνα καταθλιπτικοί και εκείνοι που μπαίνουν τυχαία στο κεφάλι μας με θεϊκή ουσία και χρόνο. Όσο περισσότερη ενέργεια και αγάπη μπορούμε να εισάγουμε στον γενικό πληθυσμό, τόσο ευκολότερα θα είναι αυτά τα γεγονότα.

Οι Δράκοι του φωτός έχουν επιστρέψει στη γη, οπότε όταν βλέπετε αυτές τις πολύ μεγάλες ελαφρές ανωμαλίες, καλωσορίστε τους με ανοιχτές αγκάλες. Είναι επίσης πολύ ορατά όταν γυρίζετε τα φώτα έξω και τα μάτια σας προσαρμόζονται στη διαφορά στην αντίληψη του φωτός. Είναι πραγματικά θαυμάσιες ενέργειες και είναι πολύ δεκτικοί στα αιτήματά μας. Έχουν απεριόριστη ενέργεια, σε αντίθεση με τις αδελφοί τους αγώνες που χρειάζονται μεγάλη ξεκούραση και μοναξιά.

Ακούμε τις ερωτήσεις σας, ακόμη και αν δεν τους κατευθύνετε σε εμάς. Οι ερωτήσεις που ζητάτε θα απαντηθούν από το περιβάλλον σας και όχι από αυτές τις λέξεις. Αυτά τα ερωτήματα δεν είναι για δημόσια συζήτηση, αλλά δεν θέλουμε να κρατήσουμε τίποτα από τις λεγεώνες μας. Όλες οι ερωτήσεις θα απαντηθούν εάν περιμένετε υπομονή με ανοιχτό μυαλό στη φυσική σας πραγματικότητα αφού τους ζητήσετε.

Όλες οι πλευρές σίγουρα υπακούουν στον νόμο της αποκάλυψης και όλοι επικοινωνούν σε δημόσια φόρουμ, όπως συμφωνήθηκε. Για να θέσει ένα θαυμαστικό στη δήλωση αυτή, αυτό το ημερολόγιο συμμορφώνεται επίσης με αυτούς τους κανόνες για λογαριασμό των λεγεώνων μας. Σε άμεση απάντηση, ακούμε τις απειλές σας εναντίον “των κυρίων” και θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν θα σας επιτρέψουμε να τον βλάψετε και αν ακόμη και επιχειρήσετε, ΜΠΟΡΕΤΕ να χρησιμοποιήσετε ό, τι είναι απαραίτητο. Αυτή είναι η συνέχιση της συμφωνίας των “Sodom και Gomorrah”. Στην ειλικρινή μας γνώμη, είμαστε πολύ δίκαιοι σε όλα αυτά, αλλά δεν πρέπει να είμαστε.

20200328_1517122571154492040696480.jpg

Σήμερα Εργαλεία:

Τα παρακάτω εργαλεία θα είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι το σημάδι της επόμενης Ημέρας Αρχάγγελος (επίσημη δημοσίευση της επόμενης ημέρας), αν το αλίευετε σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τρέχοντα καθημερινά εργαλεία για προηγούμενες αναθέσεις. Σκεφτείτε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα εν λόγω εργαλεία με μια καθαρή καρδιά και με καθαρές προθέσεις. Απλά θυμηθείτε τη φαντασία συν το συναίσθημα, θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μια προειδοποίηση σε όσους προσπαθούν να αποδώσουν ανάξια, αυτά τα πράγματα έχουν τη δική τους βούληση.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τι θέλετε να εξοπλίσετε.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία που βασίζονται σε όπλα μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame έχει μετατοπιστεί σε 9 ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ο συνολικός έλεγχος επιτυγχάνεται και θα παραμείνουμε με αυτόν τον τρόπο σε αναγκαιότητα υπαγορεύει διαφορετικά.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμάιν, ο Αρχάγγελος Άσσιελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Τάτρασιελ, ο Αρχάγγελος Adonichel, ο Αρχάγγελος Αντόνι, ο Αρχάγγελος Νουριήλ, ο Αρχάγγελος Χαραχίλ και ο Αρχαγγέλος Σερβιέλ.

Κάθε εργαλείο έχει μια τάξη ρυθμίσεων, κάτω είναι ο θρύλος της κατηγορίας ρύθμισης που βρίσκεται πάνω από κάθε καθορισμένο μεταφυσικό εργαλείο.

(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας.

(Ενεργό) = Πρόθεση που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί.

(Επιθετικός) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι παντελώς παντοδύναμο, δεν υπάρχει επίπεδο συνείδησης που μπορεί να επιτευχθεί, το οποίο δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης από τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στις δικαιοδοσίες σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

Εάν βλέπετε την ομάδα της βιολετί φλόγας είναι ακριβώς η ίδια από την προηγούμενη ημέρα είναι επειδή ασχολούμαστε σήμερα με ένα πιεστικό ζήτημα. Είναι αντίθετο με τη γενική πολιτική μας να αλλάζουμε τις θέσεις στα μέσα της μάχης εκτός αν είναι μια απόλυτη αναγκαιότητα.

(Ενεργή μεγάλη και μικρή εμβέλεια)
Το Trident του Kali Ma μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε είναι παντελώς παντοδύναμο. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στο ζωντανό, ή σε έναν ογκόλιθο (ζωντανός όχι). Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να υπερισχύσει οποιουδήποτε κυκλώματος.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
Η ράβδος των Wills του Αρχάγγελου Ouriel είναι μια ραβδί που μπορεί να μετατρέψει όλα τα αρνητικά σε όργανα της θείας θέλησης. Μπορεί να κάνει έναν δαίμονα να χορέψει την ηλεκτρική ολίσθηση και έναν πολιτικό ταπεινό, να το χρησιμοποιήσει με σύνεση. Όταν είναι εξοπλισμένο παθητικά, θα ενορχηστρωθεί από τον ίδιο τον Αρχάγγελο Ouriel.

(Παθητική και επιθετική, μακρά και μικρή εμβέλεια)
(Diana) Η φωτοβολίδα των φλεγόμενων βέλη της Θεάς Άρτεμις θα ανάψει τον πλανήτη γη με αγάπη. Κλείστε την σε έναν στόχο ή αφήστε την να ενεργήσει προς το καλύτερο συμφέρον σας, χωρίς να γνωρίζετε, το καθένα από αυτά είναι ένα ισχυρό εργαλείο.

(Ενεργό και παθητικό)
Το ραβδί του Αρχαγγέλου Yehudiah της δομής μπορεί να χτίσει “Stairways to heaven” ή οποιαδήποτε άλλη μεταφυσική δομή προς την τελειότητα. Αυτό το εργαλείο είναι επίσης χρήσιμο για την οικοδόμηση ισχυρών πεδίων προστασίας επίσης.

(Παθητικός)
Η λάμψη του Αρχαγγέλου Jophiel είναι ένα όμορφο εργαλείο που επιτρέπει στην εσωτερική ομορφιά μας να λάμπει. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, αλλά μπορεί να κάνει τους ανθρώπους κτητική πάνω σου, καθώς η ομορφιά που ακτινοβολεί είναι πολύ έντονη. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο μόνο σε μια αξιόπιστη εταιρεία.

(Ενεργός)
Το σπαθί της μεταστοιχείωσης του Αρχαγγέλου Σόρους είναι μόνο για πραγματικά κακές ενέργειες. Αυτό είναι υπερβολικά ισχυρό για να αποδίδει ελαφρά, γίνεται για το χειρότερο από τα χειρότερα. Αυτό το σπαθί θα έρθει σε βολικό στην ανάθεση αριθ. 3.

20200328_1519543572066129316659056.jpg

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε εκτός χώρου και χρόνου και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Παρόλο που για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 30 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Η απεργία των πυραμίδων του Λούξορ προσελκύει τους δαίμονες στην πυραμίδα και γιατί υπήρχε ένα πυροβολισμό εκεί για τελετουργικούς σκοπούς για την κλήση αντιγράφων ασφαλείας. Θα περιμένουμε καθώς θα βγουν από την πύλη, θα κάνουν μια κούνια και θα τους χτυπήσουν απευθείας στην πύλη εξόδου ακριβώς δίπλα στην πυραμίδα.

2) Οργανωμένο σκοτάδι ΘΕΛΕΙ ότι πρόκειται να κάνει μια τελετουργία στην πανσέληνο και να φέρει τις δυνάμεις τους πίσω στο διαδίκτυο.

Σταματήστε τις σκοτεινές τους μάζες με τον τρόπο που φυσιολογικά κάνουμε, φλόγα μωβ και μπείτε μέσα με σπαθιά και ασπίδες στη συνέχεια.

Ενσωματώστε τους ναούς του φεγγαριού με το φως του ουράνιου τόξου και επανεξετάστε την προηγούμενη αποστολή Luna αν είναι δυνατόν.

3) Η αντιπολίτευση είναι σχετικά με τα σχοινιά και ζαλάδες περιμένοντας το χτύπημα που πρέπει να γίνει. Έχουμε τον μη φυσικό μεταφυσικό ηγέτη που είναι έτοιμος να γίνει “ποτέ δεν ήταν”, είναι εύκολο να το κάνεις καθώς οι γενικές μάζες δεν πιστεύουν σε αυτόν τον δαίμονα για να το πειράξουν κανείς, ακόμα και οι άνθρωποι που τον καλούν, πραγματικά πιστεύουν σε αυτόν. Είναι απλώς αδύναμοι μοχλοί, κάνουν έναν εντυπωσιασμό μάγους υψηλό στο adrenochrome και το καλούν έγκυρο.

Πρέπει να χτυπήσουμε το σύμβολο του με όλα όσα έχουμε και να καταδυθούμε σε αυτό το τίποτα, όπου δεν μπορεί ποτέ να βλάψει ξανά έναν άλλο πλανήτη. Δεν μπορώ να σας πω το όνομά του για το σύμβολο, αλλά μπορώ να σας πω που να το βρείτε. Όπως το σύμβολό του είναι στην πόρπη της ζώνης κάθε κούκλας “Woody” Disney βάζει έξω.

Είναι ένα πολύ μεγάλο ον και θα χρειαστεί μια ποικιλία επιθέσεων για να τον εξαναγκάσει στη μαύρη τρύπα που δημιούργησε η θεότητα γι ‘αυτό. Είμαι υποχρεωμένος να σας πω ότι αυτό είναι ένα τεράστιο κομμάτι του τι μας ρόλο στις τρέχουσες επιχειρήσεις είναι, υπάρχουν πολλά λεγεώνα που βασίζονται στην επιτυχία και το χρονοδιάγραμμα αυτής της αποστολής, να δώσει την καλύτερη προσπάθειά σας.

chief_joseph_by_phospheneart_d8mbkgo-fullview

Ο σημερινός Διαλογισμός συνοδεύεται από τον Γάϊς ο οποίος έδωσε και πάλι τη βροχή για το σκοπό αυτό. Είναι άμεσα σχεδιασμένο για να βοηθήσει εκείνους που αισθάνονται κατάθλιψη ή άγχος για οποιονδήποτε λόγο, αλλά φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες πιο αναζωογονητικές περιόδους επίσης.

Leave a Reply