Επόμενο Κύμα Ενσαρκωμένων, Πρωτόκολλα τερματισμού Internet, Σύνδεση Καρδιάς με Καρδιά

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞0N2A1N5A1A1∞-∞C5A5A5A5A5A5∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Πληροφορίες Ημερολογίου中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en español ~ English Version

20200330_1409401146099015655370989.jpg

Η Gaia βρίσκεται σταθερά σε ένα πνεύμα κυρίαρχο περιβάλλον καθώς τσακίζει τεράστια ποσά ενέργειας σε όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό είναι επίσης σε άμεσο συγχρονισμό με τη σταθερή εξέλιξη σε όλους τους δείκτες βάσει του συμβάντος του ημερολογίου. Προχωρούμε σαφώς, μερικοί από το χέρι μας, μερικοί από το χέρι της θείας θέλησης.

Το πέπλο έχει φύγει και μας υποχρεώνει να εξετάσουμε βαθύτερα τη ζωή μας και τους χαρακτήρες εκεί. Αν σκεφτήκαμε ότι η αραίωση, εάν το πέπλο εφαρμοζόταν μόνο σε μακροοικονομική κλίμακα, σίγουρα είναι λάθος. Με πολλούς τρόπους, οι προσωπικές μάχες που θα αντιμετωπίσετε θα ξεπεράσουν πολύ εκείνες στο μεγάλο στάδιο.

Ο “Σέρζι” (ο Γαλαξίας μας) μας πληροφόρησε ότι το επόμενο κύμα των ενσαρκωμένων δεν είναι όπως κανένα άλλο κύμα ενσάρκωσης που έχει ενσαρκωθεί ποτέ στη γη πριν. Δεν είναι σαν τους κρυστάλλινους γονείς του indigo, οι οποίοι είναι πολύ καλύτεροι στο χειρισμό των αντιξοοτήτων, μοιάζουν περισσότερο με την υπογραφή ενέργειας ενός φυτού και γι ‘αυτό πρέπει να αντιμετωπίζονται ευαίσθητα λουλούδια. Είναι η γέφυρα μεταξύ των ανθρώπων και του μέλλοντος τους από τον Πλειάδιο που οι άνθρωποι θα γίνουν μια μέρα. Αυτά τα παιδιά θα έχουν μια ελαφριά λάμψη στο δέρμα τους όπως και οι Πλειάδες και θα είναι σαφές σε οποιονδήποτε εξοικειωμένο με τους Πλειδιανούς την οικογενειακή ομοιότητα.

Υπάρχει μια σημαντική αναβάθμιση DNA που έρχεται από τα κοσμικά ελαφρά fractals. Αυτά τα fractals ανταποκρίνονται στην ανάγκη αναβάθμισης της ισχύος μας. Μην ανησυχείτε για αυτό που βλέπετε, είναι πολύ διαδικαστικό στη φύση του.

20200330_1410213935061960603298857.jpg

Πρωτόκολλα τερματισμού Internet:

Είναι καλά διακηρυγμένο ότι το Διαδίκτυο θα επιβραδυνθεί σε ένα crawl και τελικά θα σταματήσει μέσα στις επόμενες λίγες ανατολές. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ημερολόγιο θα σταματήσει, δεδομένου ότι αυτή η εργασία ήταν σε εξέλιξη πριν από αυτόν τον ιστοχώρο και θα συνεχιστεί πολύ αργότερα. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα είναι προσβάσιμο μέσω του Διαδικτύου.

Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο με διάφορους τρόπους, τους οποίους θα περιγράψω παρακάτω.

– Η Moldavite είναι μια από τις πέτρες που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε με τις γαλαξιακές ομάδες που έχουν αναθέσει εν μέρει αυτή τη δουλειά. Τοποθετήστε το στο τρίτο σας μάτι κατά το ηλιοβασίλεμα, αναγνωρίστε ότι θέλετε να λάβετε την ημερήσια αναφορά από τις 18 λεγεώνες και να λάβετε τις ίδιες πληροφορίες που θα διαβάσετε εδώ.

– Η τηλεπάθεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση στην αναφορά αν ταξιδέψετε αστρικά στην είσοδο του Αρκαγγελιτικού βασιλείου στις 7η ή 12η Διαστάσεις.

– Ο άνεμος θα μεταφέρει αυτά τα μηνύματα σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Ακούστε προσεκτικά το μήνυμά της.

– Βάλτε το αριστερό σας χέρι απευθείας στη γη, και το δεξί σας χέρι στο αυτί σας, με τα πόδια και θα κατεβάσετε όλη την ημέρα.

– Όσοι έχουν τηλεπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στον αιθέρα και είναι πιο προσπελάσιμοι από εκεί που είμαστε εδώ.

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να τηρείτε την καθημερινή ενεργειακή εργασία. Είμαστε όλοι μέλη μιας ομάδας και όταν συμφωνήσατε να συμμετάσχετε σε αυτή την ομάδα συμφωνήσατε να κάνετε το καλύτερο, ανεξάρτητα από την κατάσταση. Δεν θα είμαι εκεί για να σας υπενθυμίσω να το κάνετε αυτό, θα εξαρτηθεί από το άτομο. Σας διαβεβαιώνω ότι οι λεγεώνες δεν θα κάνουν διακοπές κατά τη διάρκεια του τερματισμού του διαδικτύου, ούτε και εσείς. Κάποτε απλή λεγεώνα θα είναι προσβάσιμη στην κλήση σας και τα αντίγραφα ασφαλείας σας θα είναι πιο κοντά σε σας από ποτέ.

20200330_1413392061520770562086924.jpg

Σήμερα Εργαλεία:

Τα παρακάτω εργαλεία θα είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι το σημάδι της επόμενης Ημέρας Αρχάγγελος (επίσημη δημοσίευση της επόμενης ημέρας), αν το αλίευετε σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τρέχοντα καθημερινά εργαλεία για προηγούμενες αναθέσεις. Σκεφτείτε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα εν λόγω εργαλεία με μια καθαρή καρδιά και με καθαρές προθέσεις. Απλά θυμηθείτε τη φαντασία συν το συναίσθημα, θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μια προειδοποίηση σε όσους προσπαθούν να αποδώσουν ανάξια, αυτά τα πράγματα έχουν τη δική τους βούληση.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τι θέλετε να εξοπλίσετε.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία που βασίζονται σε όπλα μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame έχει μετατοπιστεί σε 9 ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ο συνολικός έλεγχος επιτυγχάνεται και θα παραμείνουμε με αυτόν τον τρόπο σε αναγκαιότητα υπαγορεύει διαφορετικά. Εάν βλέπετε την ομάδα της βιολετί φλόγας είναι ακριβώς η ίδια από την προηγούμενη ημέρα είναι επειδή ασχολούμαστε σήμερα με ένα πιεστικό ζήτημα. Είναι αντίθετο με τη γενική πολιτική μας να αλλάζουμε τις θέσεις στα μέσα της μάχης εκτός αν είναι μια απόλυτη αναγκαιότητα.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμάιν, ο Αρχάγγελος Άσσιελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Τάτρασιελ, ο Αρχάγγελος Adonichel, ο Αρχάγγελος Αντόνι, ο Αρχάγγελος Νουριήλ, ο Αρχάγγελος Χαραχίλ και ο Αρχαγγέλος Σερβιέλ.

Κάθε εργαλείο έχει μια τάξη ρυθμίσεων, κάτω είναι ο θρύλος της κατηγορίας ρύθμισης που βρίσκεται πάνω από κάθε καθορισμένο μεταφυσικό εργαλείο.

(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας.

(Ενεργό) = Πρόθεση που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί.

(Επιθετικός) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι παντελώς παντοδύναμο, δεν υπάρχει επίπεδο συνείδησης που μπορεί να επιτευχθεί, το οποίο δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης της τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και εμποδίζει την παρεμπόδιση των κακόβουλων ταξιδιωτών.

(Παθητική, ενεργή & επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχαγγέλου Τσαμούλ σας επιτρέπει να είστε απομονωμένοι σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης όσους βρίσκονται στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η ενισχυμένη διαίσθηση του Αρχαγγέλου Τζεριμίλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνονται πιο δυνατές, επιτρέποντας στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Ενεργή μεγάλη και μικρή εμβέλεια)
Η γοητεία των ανέσεων του Αρχαγγέλου Σαμουήλ χρησιμοποιείται για να μας βοηθήσει να παραμείνουμε ήρεμοι όταν το χτύπημα του άγχους. Κρατήστε το σφιχτά στο αριστερό σας χέρι όταν χρειάζεται, ή απλά αφήστε το εξοπλισμένο για γενική χρήση και γενική ανάταση.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Ο ήρωας των Archangel Baruchiels είναι σπουδαίος για να ενθαρρύνει την επούλωση παλαιών πληγών. Αυτή η σφαίρα μπορεί να είναι τέλεια για την υποστήριξη των ονείρων και των φιλοδοξιών σας, αλλά μπορεί επίσης να χτυπήσει τα όντα σε έναν άλλο γαλαξία όταν είναι απαραίτητο.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Τα περιστρεφόμενα πτερύγια του Αρχάγγελου Μπάλτουλου μπορούν να αποτρέψουν κάθε δυσφορία που μπορεί να αντιμετωπίσετε και μπορεί επίσης να κρατήσει όλους τους εχθρούς σας να παραμείνουν στον κόλπο. Τα περιστρεφόμενα πτερύγια είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ενεργά και όταν είναι εξοπλισμένα με τη ράβδο του Asteraoth, μπορούν να αλλάξουν δραματικά την καθημερινότητά μας μέσα από τη χειραγώγηση του χρονοδιαγράμματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στις δικαιοδοσίες σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

breaking_the_dark_by_florentcourty_dddogjm-pre

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε πέρα από το χώρο και το χρόνο, και παραμένει μια συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τη διαχειρίζεστε. Παρόλο που για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 30 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τα χέρια στη φυσική, αλλά μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, να συνδέσουμε την καρδιά με την καρδιά και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον καθ ‘όλες τις υπόλοιπες μεταβάσεις της γης. Θεωρήστε ένα καρδιακό στρώμα ουράνιου τόξου που συνδέει όλη τη ζωή με τον πλανήτη γη, στη συνέχεια, βάλετε αυτή τη σύνδεση βαθιά στο τσάκρα της καρδιάς της Γαίας.

Bill Gates, πρέπει να πω περισσότερα; Αυτός ο τύπος πρέπει να γελάει, μην το κρατάτε πίσω για να τον σταματήσετε και τα σχέδιά του. Χρησιμοποιήστε κάθε μεταφυσική επίθεση που γνωρίζετε.

Το ροζ πλάσμα έχει την τάση να ηρεμεί ακόμα και την πιο αγχωτική κατάσταση. Πετάξτε τη Γη με ροζ πλάσμα για πλήρεις καταγραφές 72 δευτερολέπτων και προσθέστε ένα στοιχείο θεραπείας κάνοντας το ίδιο με το Emerald Green και το Rose Gold Plasmas επίσης.

energy_from_within_by_florentcourty_ddp29as-pre

Ο σημερινός Διαλογισμός ονομάζεται “Άπειρο Νερό και Φως”

Leave a Reply