Κοιτάζοντας μπροστά, αλλαγές στην αναφορά ημερολογίου, επιλέξτε τρία αρχαγγελικά εργαλεία

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞0N3A1N6A1A1∞-∞C6A6A6A6A6A6∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Πληροφορίες Ημερολογίου中文版 Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en español ~ English Version

20200331_1758243317798051637657761.jpg

Η Gaia βρίσκεται σε ένα κυρίαρχο περιβάλλον πυρκαγιάς, αλλά αυτό δεν πρόκειται να παραμείνει για πολύ καιρό, καθώς θα αλλάζει πολύ συχνά όλη μέρα, κάθε μέρα. Επαναβαθμίζει και δεν έχει καμία μορφή ή μορφή που μπορεί να προβλεφθεί αυτή τη στιγμή. Αυτό συμπίπτει με τις ΜΕΓΑΛΕΣ κινήσεις που συμβαίνουν στον Κόσμο και τον Γαλαξία.

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω …

Δεν είμαστε συνωμοσία, επιβεβαιώνουμε αυτά τα μηνύματα σε σας μέσα από τα ρίγη στο σώμα σας, το πουλί που έρχεται με τη θεϊκή ουσία και το χρόνο και τους τόπους που πηγαίνουμε στο διαλογισμό, επιτρέπουμε την απείρως αυξανόμενη πηγή δημιουργού να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη και τίποτα αλλού. Λάβαμε κάποιες αποφάσεις και πρέπει να υπενθυμίσω ότι οι επόμενες μέρες είναι υπό τον έλεγχό μας, όχι μια παγκόσμια τάξη και ασφαλώς όχι μια θεωρία συνωμοσίας. Είμαστε ο φρουρός της θεότητας και βρισκόμαστε μπροστά στις υψηλότερες και πιο βαθιές έννοιες της θείας θέλησης. Αυτή δεν είναι μάχη της σύγχρονης εποχής, αυτή είναι μια μάχη που ξεκίνησε πολύ πριν ξεκινήσει η γη, αλλά πρόκειται να τελειώσει εδώ και τώρα.

Τα παραπάνω δεν λέγεται ότι επιβεβαιώνουν την πίστη σας στις λεγεώνες, Σας λέγεται επειδή είστε ένα άμεσο μέρος των λεγεώνων. Λάβετε υπόψη ότι είμαστε οι καλύτεροι από τους καλύτερους να έχουμε ενσάρκωση ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη και οι καλύτεροι είναι και από την πλευρά μας. Αυτό συμβαίνει επειδή είστε πραγματικά πολύτιμα στα μάτια αν η θεότητα και θα σταματήσει σε τίποτα για να εξασφαλίσει την επιτυχία της απελευθέρωσης των εδαφών. Η Αγγελική και η Γαλαξιακή οικογένειά σας θα είναι ακριβώς δίπλα σας και ακριβώς έξω από την πόρτα σας.

Αυτό λέγεται ότι πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Θα αναφερθούμε περισσότερο από το κανονικό και θα πρέπει να κρατήσουμε αυτές τις πληροφορίες συνοπτικές και να αποκομίσουμε μόνο την κορυφή των σημαντικότερων πληροφοριών, καθώς σχετίζεται με αυτό που συμβαίνει σήμερα. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα μπορέσετε να συμπεριλάβετε πολλά, καθώς πρέπει να παρουσιάσουμε τις πιο σχετικές πληροφορίες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή.

Ο ακόλουθος είναι ενεργός μέχρι την επόμενη ανατολή του Μιχαήλ που είναι επίσης την ίδια μέρα που θα ανοίξει η πύλη 444.

– Η πύλη ανοίγει σε περίπου 4 ανατολές, να ενημερωθεί ότι κάθε αρχαγγέλιο που υπάρχει θα φτάσει για αυτή τη σύμβαση

– Ο Nibiru σπρώχτηκε στο παρελθόν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Δεν είμαι ελεύθερος να πω γιατί, αλλά την τελευταία φορά που πήγε σε αυτό το περιβάλλον Marduk, υπήρξε ένα καταστροφικό γεγονός που απομάκρυνε μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεινοσαύρων.

– Παρακολουθούμε προσεκτικά τις θέσεις του ήλιου και βλέπουμε ότι ο ρυθμός της στροφής του άξονα παίρνει μεγάλες ταχύτητες. Η άλλη μεταβλητή είναι ότι ο γαλαξίας είναι πολύ αλληλένδετος με αυτή την κίνηση και μπορεί επίσης να ακολουθήσει το παράδειγμα. Σημειώστε ότι αυτό θα εκδηλωθεί σε λίγες μέρες και δεν θα συνδεθεί πριν την επόμενη ανατολή του Μιχαήλ.

– Οι αναβαθμίσεις “Superhero” θα έρθουν σε άμεσο συγχρονισμό με αυτά τα γεγονότα.

– Υπάρχουν παλμοί που προέρχονται από έναν άγνωστο γαλαξία, λέμε άγνωστοι επειδή πρόκειται για αγάπη που προέρχεται από τον γαλαξία ενός παράλληλου σύμπαντος.

– Η Ημέρα των Αρχαγγέλων θα βρεθεί σύντομα σε ένα διάδρομο 36 ωρών, γεγονός που θα μεταβάλλει το χρονοδιάγραμμα της εκδήλωσης από αυτό που συνηθίζουμε σήμερα.

– Το Mandible Bone θα δονήσει και θα σας προκαλέσει κάποια δυσφορία καθώς οι τρόποι επικοινωνίας αλλάζουν επίσης.

– Το Dark Magic είναι άκυρο και οργανωμένο σκοτάδι έχει συνειδητοποιήσει ότι εκεί έχασε αυτή τη μάχη.

– Πραγματοποιείται μια τεράστια προσπάθεια ψεύτικης προπαγάνδας. Ψάξτε την καρδιά σας για αυτό που είναι αλήθεια και τι δεν είναι. Υπάρχουν περισσότερες ημερήσιες διατάξεις από ό, τι μπορεί κανείς να μετρήσει στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή.

– Είμαστε πολύ σοβαροί όταν είπαμε ότι η σεισμική δραστηριότητα θα αυξηθεί.

– Ναι, πολλά συμβαίνουν πίσω από τα σκηνικά, και ναι, οι άνθρωποι αισθάνονται άρρωστοι, μπορούμε να επικυρώσουμε και τις δύο δηλώσεις. Τούτου λεχθέντος, ο λόγος αυτής της μυστηριώδους ασθένειας είναι πολλαπλάσιος και πρέπει να αναζητήσετε μια λύση με έναν πολύπλευρο τρόπο, καθώς αυτός και ο χρόνος φαίνεται να καταλαμβάνουν διάφοροι οπορτουνιστές. Υπάρχουν περισσότερα από ένα “σχέδια” που εκτελούνται αυτή τη στιγμή και δεν πρέπει να είμαστε ανόητοι να πιστέψουμε διαφορετικά. Αυτός ο κόσμος δεν είναι μαύρος και άσπρος και έχει κάθε σκιά που μπορείτε να φανταστείτε εκεί, όλα τα οποία μετατρέπονται αμέσως, σε αυτή τη στιγμή.

– Δεν είδαμε αυτό το επίπεδο Αρχαγγελικής και Ανθρώπινης Συνεργασίας από τις ημέρες των Εσσαίων και, αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, να το καταφέρουμε.

20200331_1800147839722601476282406.jpg

Σήμερα Εργαλεία:

Τα εργαλεία της ημέρας θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη θέση, με εξαίρεση τα τρία που επιθυμείτε να εξοπλίσετε μακροπρόθεσμα.

Για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σωστά προστατευμένοι, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε 3 εργαλεία που δεν θα εκπνεύσουν για εσάς, όσο τα μεταφέρετε με καθαρή καρδιά. Θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία των αρχαγγέλων που γνωρίζετε καλύτερα εάν αποφασίσετε να πάρετε αυτή την επιλογή. Πάντα να έχετε κατά νου ότι προτιμούμε να χρησιμοποιείτε τα δικά σας εργαλεία και τις ικανότητές σας αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω εργαλεία.

Χρησιμοποιήστε το παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των εν λόγω όπλων.
(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας. (Ενεργός) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame έχει μετατοπιστεί σε 9 ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ο συνολικός έλεγχος επιτυγχάνεται και θα παραμείνουμε με αυτόν τον τρόπο σε αναγκαιότητα υπαγορεύει διαφορετικά. Εάν βλέπετε την ομάδα της βιολετί φλόγας είναι ακριβώς η ίδια από την προηγούμενη ημέρα είναι επειδή ασχολούμαστε σήμερα με ένα πιεστικό ζήτημα. Είναι αντίθετο με τη γενική πολιτική μας να αλλάζουμε τις θέσεις στα μέσα της μάχης εκτός αν είναι μια απόλυτη αναγκαιότητα.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμάιν, ο Αρχάγγελος Άσσιελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Τάτρασιελ, ο Αρχάγγελος Adonichel, ο Αρχάγγελος Αντόνι, ο Αρχάγγελος Νουριήλ, ο Αρχάγγελος Χαραχίλ και ο Αρχαγγέλος Σερβιέλ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι παντελώς παντοδύναμο, δεν υπάρχει επίπεδο συνείδησης που μπορεί να επιτευχθεί, το οποίο δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης της τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχαγγέλου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να εμπλακεί σε μια σαφή πορεία προς τη συγχώρεση ή σε ένα άμεσο ακροατήριο με άπειρα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου ουρανού του Αρχαγγέλου Ζαγκ Ζαγκέλ βράζει μεγάλες κρυστάλλινες μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Μεγάλη για μεγάλους στόχους, έργα για τη φυσική και μη φυσική επίσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζετζεϊέ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο μακροεντολών και μπορεί να βοηθήσει στην κίνηση των πραγμάτων που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Στέλνονται σε εμάς για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Παρακαλούμε συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να καταργούμε τα ενεργειακά εμπόδια γύρω από την αφθονία.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία. Οραματίστε τις χρυσές ράβδους Χρησιμοποιώντας το Ράβδο του Αρχαγγέλου Αριέλ και το βάζετε στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα Ξίφη του Αρχαγγέλου Νασαραγείλ και του Αρχάγγελου Ισραήλ. Λέω ότι οραματίζεται το Χρυσό, γιατί η Γκάια ελέγχει το χρυσό και τα μετρητά, και γνωρίζετε καλά αυτή την ιστορία. Επίσης, η γαλαξιακή ομοσπονδία που ασχολείται με το χρυσό και εκδηλώνεται με αυτή τη μέθοδο, ευθυγραμμίζεται επίσης με τις μεθόδους νομισμάτων τους και με οποιοδήποτε σύστημα νόμισμα βασισμένο στον θεό.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αρίελ σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε αναγκαιότητα μπορεί να έχετε. Είναι ένα υπέροχο και παρήγορο εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
Το Flaming Sword του Αρχαγγέλου Ισραήλ μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που στρέφονται σε εσάς σε μια κλίμακα Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που επιθυμείτε να φανερωθεί θα συμβεί.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
Το Flaming Sword του Αρχάγγελου Νασαραγιέλ μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Έχει επίσης τη δυνατότητα να αφαιρέσει όλα τα εμπόδια που παρεμποδίζουν κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στις δικαιοδοσίες σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

20200331_1759011199499351244765790.jpg

Αναθέσεις:

Πρέπει να κάνουμε ορισμένες προσαρμογές στον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε. Θα δώσω δύο γενικές αποστολές, καθώς θα αφήσουμε κάποιον να μιλήσει σε μια φωτογραφία, καθώς πρέπει να συνηθίσουμε τη μη λεκτική επικοινωνία. Μέχρι τη στιγμή που βγαίνουμε από τις σπηλιές μας, η φωνή θα είναι ευγενική και όχι αναγκαιότητα. Το Galactic δίκτυο θα είναι πολύ δυνατά, καθώς οι άλλες μορφές σύνδεσης γίνονται όλο και λιγότερο προσιτές.

1) Μείνετε αληθινός – Συνδεθείτε με τη Γαία, ρωτήστε της τι χρειάζεται από εσάς αυτή τη στιγμή. Συνδεθείτε με τον Σέρζι (ο γαλαξίας μας) και ρωτήστε τον ίδιο, στη συνέχεια μη-προφορικά συνδέστε την καρδιά με την καρδιά με το σύμπαν και ρωτήστε το ίδιο ενεργά. Θα σας καθοδηγήσουν ακριβώς σε ό, τι αφορά την εκτίμησή σας σε σχέση με αυτές τις στιγμές, μην επιτρέπετε μια μέρα να περάσει χωρίς να γίνει αυτό.

2) Engulf Gaia με πλάσμα και φως για καταμέτρηση 72 δευτερολέπτων, παρακάτω είναι ένας αρχαίος κώδικας χρώματος που χρησιμοποιούμε, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε combo που σας ταιριάζει.

Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Καρπός – Ροζ Χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Ινδικό – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Rainbow

3) Η αντιστοίχιση τριών εξηγείται στην παρακάτω φωτογραφία.

starburst_playmat_by_thekayeman_dcjnkc3-pre

Ο σημερινός Διαλογισμός τιτλοφορείται “Μια Σημαντική Στιγμή με τη Θεότητα” Παρακαλώ αφιερώστε μια στιγμή για να γίνετε ένας με την ιερή σας παρουσία.

Leave a Reply