Μια εκπληκτική αντιπολίτευση, έξω από τα ανθρακωρυχεία, Sun Sun Sun Εδώ έρχεται, κρατήστε το!

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞0N5A1N8A1A1∞-∞C8A8A8A8A8A8∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Πληροφορίες Ημερολογίου ~  中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en españolEnglish Version

20200402_1638491044261734798591448.jpg

Σύμφωνα με το θέμα των συνοπτικών και πιο σχετικών πληροφοριών και πάλι …

– Η Gaia είναι κυρίαρχη στην ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή αλλά αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες της ημέρας. Όταν είναι σταθερή στις κινήσεις της, έτσι είμαστε, όταν είναι ενεργός το ίδιο και για εμάς. Σύμφωνα με τα λόγια της CoCo The Gorilla (μέσω της σημαιογραφικής γλώσσας), “Είμαστε η φύση”.

– Όπως περιμέναμε το οργανωμένο σκοτάδι έχει ζητήσει αντίγραφα ασφαλείας. Αυτό μας επιτρέπει να προσελκύσουμε τη βοήθεια της Συριακής – Πλεοδιανής – Αρτουριανής συμμαχίας και γι ‘αυτό σας ευχαριστούμε. Η Συμμαχία, η Γαλαξιακή Λεγεώνα και οι Διαγαλαξιακές Λεγεών στέλνουν μαζικές διαταραχές της ενέργειας στα κακόβουλα όντα που συναντά σήμερα η λεγεώνα των ανταρτών.

– Κατανοούμε τις απειλές που δημιουργεί το σκοτάδι και σε ποιους απευθύνονται. Καταλαβαίνουμε επίσης ότι είναι δύσκολο να απειλήσουμε την παντοδύναμη θεότητα με αδρανείς απειλές. Μας θυμίζει το Nimrod, γυρίζοντας το βέλος του στον ουρανό σε μια προσπάθεια να σκοτώσει απείρως την επέκταση της πηγής του δημιουργού. Η μόνη διαφορά είναι ότι το καθεστώς των Αρχαγγέλων που ασχολείται σήμερα είναι πολύ πιο επιθετικό από ό, τι όταν ήταν ο Ραφαήλ στη θέση του Μετάτρον. Το συλλογικό όργανο του Metatron, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου ξεκίνησε ως άνθρωπος, ήταν η καλύτερη δυνατή λύση για να οδηγήσει τις λεγεώνες αυτή τη στιγμή. Αυτή η αλλαγή ξεκίνησε από τον ίδιο τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτή η αλλαγή.

– Υπάρχουν περίπου 6 μεγάλες φυλές αστέρων που αντιτίθενται στις επιχειρήσεις στην Καραϊβική, το ένα είναι συγκλονιστικό, τουλάχιστον. Θα προσπαθήσω να πω ότι αυτή η συγκεκριμένη φυλή είναι ο ακριβής λόγος για τον οποίο η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός δεν εμπλέκεται άμεσα στη σύγκρουση στη γη. Η Ομοσπονδία έχει διοριστεί έτσι ως Γαλαξιακός Ερυθρός Σταυρός, μείον την ανοησία του πραγματικού Ερυθρού Σταυρού αλλά με τη δική τους εκδοχή ανοησιών.

– Στη Γη, υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι, που έχουν πραγματικά συναισθήματα και τους οποίους αγαπά προσωπικά η θεότητα. Πρέπει να ενθαρρύνετε τους συνανθρώπους σας ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις τους, το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας φοβάται και συγχέεται, αυτό δεν τους κάνει κακούς ανθρώπους. Οι πληροφορίες που παρουσιάζετε καθημερινά δεν είναι για όλους, όχι επειδή δεν αξίζουν να το ξέρουν, αλλά μερικές φορές είναι απλώς πολύ απέραντες για να κατανοήσουν κανείς χωρίς εμπειρία από πρώτο χέρι.

– Μια φιλική υπενθύμιση ότι η μεταφυσική υποστήριξη του ιού Corona έχει φύγει, καθώς ήταν ένας άγιος που έχουμε ήδη υποβιβάσει. Τούτου λεχθέντος, οι άνθρωποι αρρωσταίνουν για ένα συνδυασμό λόγων.

– Κάθε εχθρός της ανθρωπότητας έχει βγει από τα ανθρακωρυχεία για να εξαγάγει ένα μεγάλο σχέδιο. Αυτές οι προσπάθειες “Ερασιτεχνικής” και σχεδόν “Cartoonish” θα περάσουν απαρατήρητες σχεδόν από όλους, αλλά από εκείνους που τους σταματούν.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, βρισκόμαστε στη μέση μιας τεράστιας αναβάθμισης από τον ήλιο μας και πάλι αυτό δεν προέρχεται από το ηλιακό μας σύστημα αλλά από τον γαλαξία μας. Αυτό θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, αλλά καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι πολύ απαραίτητο. Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό θα ήταν να έχουν όλα τα ηλεκτρικά βασικά στοιχεία απενεργοποιημένα κατά τη διάρκεια της αιχμής τους, πράγμα που είναι αδύνατο δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα είναι επίσης ένα ηλεκτρικό στοιχείο.

~ Εγώ έζησα στο Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη (NYC) εδώ και 30 χρόνια, ήμουν σε νοσοκομεία στη Νέα Υόρκη για διάφορους λόγους καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής μου και ήμουν εθελοντής EMT στις αρχές της δεκαετίας του 20 μου για ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία μου στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης. Σε μια αργή ημέρα, χωρίς “Ζητήματα Δημόσιας Υγείας”, υπάρχουν άνθρωποι από τοίχο σε τοίχο και απόλυτο χάος. Μπορώ ακόμη να υπενθυμίσω στους ασθενείς σε ένα νοσοκομείο του Μπρούκλιν να είναι εκπαιδευμένοι να κρατούν την πίεση στις πληγές τους, επειδή δεν είχαν αρκετό προσωπικό για να φιλοξενήσουν όλους, και αυτό ήταν μόνο μια τυχαία εβδομάδα. Ακριβώς με βάση το νόμο των μέσων όρων, υπάρχει κάτι μακριά με όποιον σας δείχνει ένα κενό νοσοκομείο αίθουσας αναμονής NYC, απλά δεν συμβαίνει σε μια μεγάλη μητροπολιτική περιοχή. Παίρνουν εισροές, μπορεί να μην έρχονται με τα αναμενόμενα ζητήματα, αλλά σίγουρα μπαίνουν.

~ Δεν υπάρχει σαφώς “Τίποτα” και η προσπάθεια που καταβάλλεται πρέπει να είναι επαρκή για να το αποδείξει. Ο μόνος τρόπος να πλοηγηθείτε σε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας και να την εμπιστευθείτε αποκλειστικά.

~ Το επόμενο κύμα του αφυπνισμένου πρόκειται να έρθει, να είναι έτοιμο να τα υποδεχτεί.

20200402_164108(1)8047905449136978291.jpg

Σήμερα Εργαλεία:

Για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σωστά προστατευμένοι, θα μπορείτε να επιλέξετε 3 εργαλεία που δεν θα λήξουν, αρκεί να τα μεταφέρετε με καθαρή καρδιά. Θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία των αρχαγγέλων που γνωρίζετε καλύτερα εάν αποφασίσετε να πάρετε αυτή την επιλογή. Έχετε πάντα κατά νου ότι προτιμούμε να χρησιμοποιείτε τα δικά σας εργαλεία και ικανότητες, αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω εργαλεία.

Τα εργαλεία της ημέρας θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση, εκτός από τα τρία που επιθυμείτε να εξοπλίσετε μακροπρόθεσμα. Σημειώστε ότι μπορείτε να έχετε μόνο 3 ενεργές για μακροχρόνια χρήση τη φορά.

Χρησιμοποιήστε το παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των εν λόγω όπλων.
(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας. (Ενεργός) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame έχει μετατοπιστεί σε 9 ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ο συνολικός έλεγχος επιτυγχάνεται και θα παραμείνουμε με αυτόν τον τρόπο σε αναγκαιότητα υπαγορεύει διαφορετικά. Εάν βλέπετε την ομάδα της βιολετί φλόγας είναι ακριβώς η ίδια από την προηγούμενη ημέρα είναι επειδή ασχολούμαστε σήμερα με ένα πιεστικό ζήτημα. Είναι αντίθετο με τη γενική πολιτική μας να αλλάζουμε τις θέσεις στα μέσα της μάχης εκτός αν είναι μια απόλυτη αναγκαιότητα.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμάιν, ο Αρχάγγελος Άσσιελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Τάτρασιελ, ο Αρχάγγελος Adonichel, ο Αρχάγγελος Αντόνι, ο Αρχάγγελος Νουριήλ, ο Αρχάγγελος Χαραχίλ και ο Αρχαγγέλος Σερβιέλ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνείδησης που δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης από τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Ο ήρωας των Archangel Baruchiels είναι σπουδαίος για να ενθαρρύνει την επούλωση παλαιών πληγών. Αυτή η σφαίρα μπορεί να είναι τέλεια για την υποστήριξη των ονείρων και των φιλοδοξιών σας, αλλά μπορεί επίσης να χτυπήσει τα όντα σε έναν άλλο γαλαξία όταν είναι απαραίτητο.

(Παθητικός)
Το κέρατο του Αρχαγγέλου Ντάμχα κάνει τα λόγια εκείνων που μιλάνε εναντίον σας να σιωπούν. Το εργαλείο αυτό είναι ιδανικό για νομικά θέματα καθώς και για επιχειρήματα. Ο κόσμος δεν θα βάζει ποτέ αυτιά πάνω στα αρνητικά λόγια εναντίον σας, καθώς το κέρας του Ντάμχα θα καταστρέψει τα λόγια καθώς βγαίνουν από την αναπνοή.

(Παθητική και επιθετική)
Το σπαθί της μοίρας του Αρχάγγελου Μαρμαρόθ είναι μακράν το πραγματικό εργαλείο μεταστοιχείωσης του χρόνου που υπάρχει. Αυτό το εργαλείο όπως το Leo’s είναι ένα σετ και ξεχνά το πήρε. Απλά δώστε άδεια.

(Παθητική και επιθετική, μακρά και μικρή εμβέλεια)
(Diana) Η φωτοβολίδα των φλεγόμενων βέλη της Θεάς Άρτεμις θα ανάψει τον πλανήτη γη με αγάπη. Κλείστε την σε έναν στόχο ή αφήστε την να ενεργήσει προς το καλύτερο συμφέρον σας, χωρίς να γνωρίζετε, το καθένα από αυτά είναι ένα ισχυρό εργαλείο.

(Επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή εμβέλεια)
Το προσωπικό του ενεργειακού ελέγχου του Αρχάγγελου Κόκκοβιελ μπορεί να ρυθμίσει τη ροή των ενεργειακών ρευμάτων, να τα αντιστρέψει ή να τα ανακατευθύνει. Αυτό είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία δικτύων και την ενεργοποίηση μεγαλοπρεπών δομών. Κατάλληλο για όλες τις εργασίες στη σημερινή λίστα.

(Ενεργή μεγάλη και μικρή εμβέλεια)
Το Trident του Kali Ma μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε είναι παντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματική για τη ζωή και τον ογκόλιθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να υπερισχύσει οποιουδήποτε κυκλώματος. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Στέλνονται σε εμάς για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Παρακαλούμε συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να καταργούμε τα ενεργειακά εμπόδια γύρω από την αφθονία.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία. Οραματίστε τις χρυσές ράβδους Χρησιμοποιώντας το Ράβδο του Αρχαγγέλου Αριέλ και το βάζετε στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα Ξίφη του Αρχαγγέλου Νασαραγείλ και του Αρχάγγελου Ισραήλ. Λέω ότι οραματίζεται το Χρυσό, γιατί η Γκάια ελέγχει το χρυσό και τα μετρητά, και γνωρίζετε καλά αυτή την ιστορία. Επίσης, η γαλαξιακή ομοσπονδία ασχολείται με το χρυσό και εκδηλώνεται σε αυτή τη μέθοδο ευθυγραμμίζεται με τις μεθόδους νομισμάτων τους και με οποιοδήποτε σύστημα συναλλάγματος βασισμένο στον θεό.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αρίελ σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε αναγκαιότητα μπορεί να έχετε. Είναι ένα υπέροχο και παρήγορο εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
Το Flaming Sword του Αρχαγγέλου Ισραήλ μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που στρέφονται σε εσάς σε μια κλίμακα Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που επιθυμείτε να φανερωθεί θα συμβεί.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
Το Flaming Sword του Αρχάγγελου Νασαραγιέλ μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να αφαιρέσει όλα τα εμπόδια που παρεμποδίζουν κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

20200402_1638404392302462335876117.jpg

Αναθέσεις:

Ο καθένας έχει την ελευθερία να δουλεύει με δική του βούληση, αλλά όχι στη δική του θέση, δεδομένου ότι είναι καθυστερημένες αναθέσεις πολύ χρονικά ευαίσθητες. Είμαστε στη μέση πολλών πραγμάτων που χρειάζονται την άμεση προσοχή μας.

1) Έχουμε ένα πραγματικό ζήτημα αστάθειας χρονοδιαγράμματος σε άνοδο και αυτό θα αμαρτάρει σε οποιαδήποτε πανδημία που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε ενδεχομένως. Οι πανδημίες, η καταστροφή και η αναταραχή είναι συμπτώματα των προβλημάτων μέσα σε ένα χρονοδιάγραμμα, αυτό που μιλάμε είναι μια κατάρρευση της κβαντικής μηχανικής που είναι υποκείμενο της πραγματικότητάς μας. Προκαλείται από την αστάθεια των κρύσταλλων των Λεμούριων και Ατλαντών, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Και οι δύο αυτοί κρύσταλλοι εμπλέκονται σε ένα γιγαντιαίο παιχνίδι να κλέψουν τη σημαία και όποιος μπορεί να ελέγξει αυτό το κρύσταλλο αρκετά καιρό θα κερδίσει τη βάση.

Συνεχίστε να εργάζεστε στην Καραϊβική φορτώνοντας τον κρύσταλλο Atlantean με το πλάσμα Rainbow και κάνετε το ίδιο και για τον κεντρικό κρύσταλλο της Λεμουρίας. Κρατήστε όσο μπορείτε, θυμηθείτε ότι ανταγωνίζεστε τα όντα που βρίσκονται ακριβώς δίπλα σε αυτούς τους κρυστάλλους.

Συνεχίστε να βοηθήσετε στην απελευθέρωση των θυμάτων της γης με το χτύπημα των μανδύων ανθυγιεινών όντων που συναντάει αυτή τη στιγμή η Λεγεώνα των Αντάρτων. (Δείτε τις Χειμερινές Αποστολές αν δεν ανακαλέσετε).

2) Οι ψυχικές ψυχές γίνονται ένα ζήτημα, είναι εμφανείς και πολύ προφανείς, να το γνωρίζουν. Δεν είμαστε ανυπεράσπιστοι εναντίον αυτού του κρυμμένου εχθρού, καθώς υπάρχουν αποδεδειγμένες τεχνικές που λειτουργούν αμέσως.

Οι μεταφυσικές απεργίες στο πίσω μέρος του κεφαλιού που κατευθύνονται κατευθείαν στο μυελό είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να αφαιρέσετε μια κακόβουλες βόλτες. Εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος έχει συμβιβαστεί, βεβαιωθείτε ότι έχετε χτυπήσει εκεί, αν δεν υπάρχει τίποτα τότε δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Εάν το αντίστροφο είναι παρόν, θα ξέρετε αμέσως και ο στόχος μπορεί να πάρει έναν πονοκέφαλο. Η ήπια ταλαιπωρία είναι πολύ καλύτερη από την εναλλακτική λύση που θα είχαν μείνει.

3) Ο Αρχάγγελος Zophiel επιβεβαίωσε έναν πολύ μεγάλο αριθμό μη καταγεγραμμένων θυμάτων της εμπορίας ανθρώπων. Έχουμε ανοίξει πολλά πράγματα που μας εμπόδισαν ψυχικά, και έτσι πολλά άλλα θύματα θα είναι ορατά. Παρακαλώ βοηθήστε να βρείτε τα υπόλοιπα θύματα τοποθετώντας ένα σύμβολο άπειρο στο μέτωπό τους. Τα περισσότερα από αυτά τα θύματα είναι βαθιά μέσα στις κατακόμβες κάτω από τη γη, παρακαλούμε να είστε επιμελής με αυτή την αποστολή δεδομένου ότι αυτό είναι εξαιρετικά χρονικά ευαίσθητο.

cyberpunk_city_by_ryky_dccb5fy-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι κάτω, απολαύστε!

Leave a Reply