4 Κύριες Πύλες Ανοιχτές ταυτόχρονα, Συμφωνία Ομοσπονδίας, Μάχη της Βαβέλ

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞0N7A1OA1A1∞-∞DBBBBB∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Πληροφορίες Ημερολογίου ~ 中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en español ~ Ελληνικά ~ English Version

20200404_162440435668254386925691.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε μεγάλη υγεία καθώς είναι σταθερά τοποθετημένη στο πνεύμα και τη γη, αν και αυτό δεν αποτελεί αντανάκλαση της διάθεσής της. Αυτή είναι μια ανατολή της ανατολής του Μιχαήλ και οι καθαροί αριθμοί είναι ασταθής και σήμερα. Δημιουργώντας ταυτόχρονα τις πύλες (3D) 444, (5D) 20202020202, (5D) BBBBB και (5D / 3D) 22222. Λυπάμαι που λέω ότι δεν είναι όλες αυτές οι πύλες είσοδοι, αλλά θα διασφαλίσει την ασφαλή διέλευση όλων όσων εισέρχονται.

– Όπως είναι απίθανο να φανεί, έχουμε καταλήξει σε μια σταθερή συμφωνία με την «Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός» και μπορούμε Τελικά να πούμε ότι βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα. Όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις διαπραγματεύσεις αξίζουν ένα γιγαντιαίο ευχαριστώ, καθώς δεν ήταν εύκολο έργο, με την πολυπλοκότητα όλων των εμπλεκόμενων μερών. Η συμφωνία βασικά λέει ότι θα ενεργήσει ως μία με την ανθρωπότητα και θα της επιτρέψει να εισέλθει πλήρως στις λειτουργίες της ομοσπονδίας. Είναι ασφαλές να πούμε ότι θα είναι πολύ πιο δραστήριοι στην καθημερινότητά μας.

– Πρέπει πάντοτε να προφέρω τέτοια πράγματα λέγοντας ότι δεν υπάρχει αποκλειστικά κακή ή καλή κούρσα και ότι όλες είναι αποχρώσεις μεταξύ των, και οι Γκρι δεν είναι διαφορετικές. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μερικοί καλά τεκμηριωμένοι γκρίζοι αντάρτες που έχουν καίρια σημασία για την ανθρωπότητα ακόμα και σήμερα. Τούτου λεχθέντος, έχει γίνει ολοένα και πιο προφανές ότι κάποιος είπε στους γκρίζους να το κολλήσει εκεί όπου ο κεντρικός ήλιος δεν λάμπει λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι θα προκαλέσει μεγάλη αμφισβήτηση όταν λέω ότι το Annunaki τους είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το Annunaki έχει αποφασίσει με πλειοψηφία να στηρίξει τη γη και όλους τους κατοίκους της. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φατρία στο Nibiru είναι ευχαριστημένη γι ‘αυτό. Όμως, όταν κάνουν την προσπάθειά τους, θα γίνουν καλά πράγματα.

– Για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, αυτή η θέση είναι περίπου μια μέρα πίσω από την εκδήλωσή της. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, το βάρος της αλήθειας πρόκειται να τεθεί επάνω στους ώμους του κόσμου, όχι πολύ καιρό μετά από αυτή την επίσημη δημοσίευση.

– Ας μην λέμε ποτέ ότι δεν εξαντλήσαμε κάθε επιλογή. Οι συνθήκες που έχουν φτιαχτεί εδώ και χρόνια πρέπει να έχουν λήξει σε κάποιο σημείο χωρίς να γνωρίζουμε. Ποτέ δεν έχουμε δει τέτοια δειλία στη μάχη ή τη διαπραγμάτευση, σύντομα δεν θα υπάρξει άλλη αντιπολίτευση.

– Δεν υπάρχει ούτε ένας αρχάγγελος που δεν ασχολείται με τη μάχη, με το παρατσούκλι “Η μάχη του Bable”. Αυτό μεταφράζεται χαλαρά στη μάχη της σύγχυσης, αλλά αυτός είναι ένας πολύ κατάλληλος τρόπος για να περιγράψουμε την τρέχουσα κατάσταση μας.

– Η έκθεση του Αρχάγγελου Μιχαήλ περιγράφει τις πολλές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε φυσικά, διανοητικά και αλλιώς, μέχρι ο καθαρός αριθμός “Ρ” να δείχνει στο Ημερολόγιο, δήλωσε επίσης ότι ο καθαρός αριθμός μετά από αυτό θα είναι μάλλον έντονος επίσης. Συμβουλεύει εκείνους που είναι σε θέση να είναι έτοιμοι και όσοι δεν πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι, θωρακισμένοι και γειωμένοι (δείτε το σημερινό διαλογισμό εάν δεν ξέρετε πώς). Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική φάση και αυτό αμέσως θα προκαλέσει δυσφορία στις μάζες, αλλά δεν θα τους βλάψει. Δεν μιλάει για εξαπάτηση, αλλά για πέψη, καθώς αυτά τα χάπια θα είναι πολύ δύσκολο να καταπιούν για τους περισσότερους.

20200404_1626517066991886599893312.jpg

Σήμερα Εργαλεία:

Τα σημερινά εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη θέση, δεν μπορούμε πλέον να επιτρέπουμε τα μεταφυσικά εργαλεία να είναι ανοιχτά, η απόδοση με σύνεση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα σημερινά όπλα.
(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας. (Ενεργός) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame είναι σε 3 σετ που δεν είμαστε εδώ κάποια στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι κάνουμε αλλαγές για να κάνουμε αλλαγές. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν είχαμε άλλη επιλογή παρά να το κάνουμε αυτό.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμάιν, ο Αρχάγγελος Άσσιελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Τάτρασιελ, ο Αρχάγγελος Αδωνίκελ, ο Αρχάγγελος Αντώνης, ο Αρχάγγελος Νουρύλ, ο Αρχάγγελος Χαραχίλ, ο Αρχάγγελος Τερβείλ, ο Αρχάγγελος Αβυσδαιθών, ο Αρχάγγελος Αμπράξος και ο Αρχάγγελος Μαχλίλι.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνείδησης που δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης από τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητική και επιθετική, μακρά και μικρή εμβέλεια)
(Diana) Η φωτοβολίδα των φλεγόμενων βέλη της Θεάς Άρτεμις θα ανάψει τον πλανήτη γη με αγάπη. Κλείστε την σε έναν στόχο ή αφήστε την να ενεργήσει προς το καλύτερο συμφέρον σας, χωρίς να γνωρίζετε, το καθένα από αυτά είναι ένα ισχυρό εργαλείο.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
Η ράβδος των Wills του Αρχάγγελου Ouriel είναι μια ραβδί που μπορεί να μετατρέψει όλα τα αρνητικά σε όργανα της θείας θέλησης. Μπορεί να κάνει έναν δαίμονα να χορέψει την ηλεκτρική ολίσθηση και έναν πολιτικό ταπεινό, να το χρησιμοποιήσει με σύνεση. Όταν είναι εξοπλισμένο παθητικά, θα ενορχηστρωθεί από τον ίδιο τον Αρχάγγελο Ouriel.

(Ενεργή μεγάλη και μικρή εμβέλεια)
Το Trident του Kali Ma μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε είναι παντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματική για τη ζωή και τον ογκόλιθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να υπερισχύσει οποιουδήποτε κυκλώματος. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχαγγέλου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να εμπλακεί σε μια σαφή πορεία προς τη συγχώρεση ή σε ένα άμεσο ακροατήριο με απείρως αυξανόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου ουρανού του Αρχαγγέλου Ζαγκ Ζαγκέλ βράζει μεγάλες κρυστάλλινες μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Μεγάλη για μεγάλους στόχους, έργα για τη φυσική και μη φυσική επίσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζετζεϊέ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο μακροεντολών και μπορεί να βοηθήσει στην κίνηση των πραγμάτων που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στις δικαιοδοσίες σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

20200404_162520879566743891084880.jpg

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε εκτός χώρου και χρόνου και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Παρόλο που για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 30 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Ενεργοποιήστε το Merkabah που είναι ο πλανήτης γη, οραματίζοντας ένα Merkabah που περιστρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις μέχρι να γίνει σφαιρικό γύρω από τον πλανήτη. Αφήστε το να συνεχίσει να περιστρέφεται μέχρι και μετά την παρατήρησή σας έχει φέρει σε κάτι άλλο.

2) Το οργανωμένο σκοτάδι σχεδιάζει μαζικές ψυχικές επιθέσεις απόψε μετά από μια ματαιωμένη απόπειρα σιφόνι. Νομίζουν ότι πρόκειται να εξαντληθεί, να είστε έτοιμοι και να πολεμήσετε, όπως σίγουρα δεν είστε.

3) Υπάρχουν τόσες πολλές καθαρές καρδιές που είναι οι μπότες στο έδαφος της θεότητας. Θα στείλουμε όσους εμπλέκονται στη διάσωση κάποιας επιπλέον υποστήριξης. Ασπίδα και γείωση με φωτισμό Rainbow. Αυτό περιλαμβάνει όλους όσοι βοηθούν στη φροντίδα των ασθενών και των τραυματιών και για όσους ασχολούνται με τη μεταφορά τους με οποιοδήποτε τρόπο σχηματίζουν ή διαμορφώνουν, στα νοσοκομεία.

received_2141112031913494961895241646775074.jpeg

Ο σημερινός διαλογισμός επικεντρώνεται στην θωράκιση και τη γείωση, απολαύστε!

Leave a Reply