Οι Καμπάνες Διαλογισμού του Αρχαγγέλου Γαβριήλ είναι πίσω, δεν πηγαίνετε σε αυτό το Believe, μια σαφής κλήση για βοήθεια

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞0N9A1O2A1A1∞-∞D2B2B2B2B2B2∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Πληροφορίες Ημερολογίου ~ 中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en españolEnglish Version

20200406_1848332044249895761570912.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από αέρα και είναι μια αντανάκλαση των αλλαγών που περνάμε αυτή τη στιγμή, ο καπνός δεν βρίσκεται σχεδόν καθόλου και τώρα που ο καπνός είναι πιασμένος μέσα σε έναν πόθο αέρα.

– Η άρνηση ότι τα παιδιά και οι άνθρωποι λείπουν δεν είναι δυνατή, μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα σας δώσει πολλές πηγές, κυβερνητικές, σημαντικές πηγές ειδήσεων κ.λπ … που θα επιβεβαιώνουν 800.000 εξαφανισμένα παιδιά ανά έτος. Εάν επιθυμείτε να συζητήσετε πού υπάρχουν ή πώς φτάνουν εκεί μπορούμε να δεχτούμε αυτή τη συζήτηση, αλλά να πούμε ότι τα εκατομμύρια αγνοουμένων παιδιών δεν υπάρχουν, δείχνει τη σκιά σας με πολύ σαφή τρόπο. Είμαστε πολύ σαφείς λέγοντας ότι εδώ είναι όπου οι πιστοί μας είναι, με τους αθώους που υποφέρουν, καθώς προσβάλλουν τη θεότητα με έναν πολύ άμεσο τρόπο και έτσι οι λεγεώνες βρίσκονται σε αποστολή. Όποιος είναι σε αυτό το καθήκον είναι Σύμμαχος, δεν έχουμε κρίση ή πολιτική ατζέντα σε αυτή τη δήλωση. Βλέπουμε τους ανθρώπους για ποιοι είναι και όχι αυτό που απεικονίζονται να είναι.

– Τα πράγματα του κόσμου δεν είναι μαύρα και άσπρα. Υπάρχουν περισσότερα πράγματα που συμβαίνουν από ό, τι μπορεί κανείς να μετρήσει, υπάρχουν όλα τα είδη των αποχρώσεων στο μεταξύ που είναι σχετικές αυτή τη στιγμή.

– Σας ζητείται σαφώς να βοηθήσουμε να σταματήσουμε τα δεινά των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων. Έρχεται από πάρα πολλές πηγές για να απαριθμήσει και όλοι σαφώς ζητούν τη βοήθειά μας. Βρισκόμαστε σε αυτό το καθήκον για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν θα αποδώσουμε μέχρι όλοι οι τελευταίοι θύματα να φροντίσουν κάποιον που τους νοιάζει.

– Το οργανωμένο σκοτάδι αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του διαλογισμό ομάδας, το οποίο είναι στην πραγματικότητα ένα τεράστιο γεγονός για τους συμμετέχοντες. Όταν οι πολύ κοιμισμένοι κατέχουν, ξέρετε ότι συμμετείχαν σε αυτό το σκοτεινό γεγονός. Ο ηγέτης αυτού του διαλογισμού έχει ήδη δηλωθεί ως πρόσωπο κατά της ανθρωπότητας, να συμβουλεύεται.

– Προφανώς οδηγούμε στην πολύ καλά διακηρυγμένη ομιλία της 3/10 στην τρισδιάστατη ημέρα. Και πάλι, αυτή είναι η ομιλία που όλοι οι ομιλητές έχουν χρησιμοποιήσει για να καθορίσουν την κατάσταση του κόσμου μετά από αυτό το σημείο, επειδή τόσοι πολλοί το βλέπουν και υπάρχουν τόσες πολλές προοπτικές για έλεγχο. Ο καλύτερος δυνατός χρονοδιάγραμμα είναι αυτός που ο POTUS αναφέρει τον γιο του Baron πολύ νωρίς στην ομιλία και μετά ό, τι λέει μετά από αυτό το σημείο, θα μας οδηγήσει σε καλύτερους χρόνους. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος θα είναι ευχαριστημένος με αυτό που έχει, αλλά η αναγκαιότητα θα δικαιολογεί τα λόγια του.

– Οι ανωμαλίες γύρω από τη Lumeria και την Ατλαντίδα θα είναι πάρα πολλές για να απαριθμήσουν, μην ανησυχείτε.

– Οι ψευδείς προβολές στον ουρανό είναι προφανείς, οπότε υπάρχουν ψεύτικα προφίλ κοινωνικών μέσων και ψεύτικες πληροφορίες για αυτό το θέμα.

– Είναι καλή είδηση ότι το διαδίκτυο δεν έχει απενεργοποιηθεί, αν μπορέσουμε να παραμείνουμε αυτό το μάθημα, θα έχουμε πολύ θετικό αποτέλεσμα. Έχει επιβραδυνθεί, αλλά αυτό είναι ακόμα ένα σενάριο καλύτερης περίπτωσης από την εναλλακτική λύση.

– Ο λόγος για τον οποίο ο Ιησούς έγινε γνωστός από τον ραβίνο έγινε ένας διαφωτισμένος κύριος είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο το οργανωμένο σκοτάδι γνωρίζει πόσοι φωτιστές είναι φωτισμένοι αυτή τη στιγμή. Παρόλο που αυτή τη φορά, υπάρχουν περισσότερα πράγματα από τον Ιησού, από ό, τι μπορεί να μετρηθεί.

– Από τα αρχεία σας δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Οι Γκρίζοι κατέθεσαν επίσημα ένα παράπονο εναντίον του Εστέιν και των Συντάξεών του με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Βλέποντας ότι ο Epstein είχε παραβιάσει τη συμφωνία που είχαν κάνει με αντάλλαγμα για την τεχνολογία. Ισχυρίζονται ότι η τύχη του είναι 100% βασισμένη στην τεχνολογία τους, το 100% των οποίων θέλουν αμέσως πίσω και μάλιστα φτάνουν μέχρι και να λένε ότι θα πρέπει να επιστρέψει τα κέρδη του σε λαχεία καθώς και το βάρος του σε χρυσό. Ξέρουν σαφώς πού είναι και είναι σαφώς πολύ αναστατωμένοι μαζί του και των φίλων του. Τούτου λεχθέντος, έπρεπε να κάνουν πολλές συμφωνίες με την Ομοσπονδία για να διορθώσουν την κατάσταση για τον πλανήτη τους.

– Τα κουδούνια διαλογισμού είναι πίσω και θα διευθύνονται από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, τον Αρχάγγελο Χέμαν και τον Αρχάγγελο Τάγα. Αυτά τα κουδούνια θα σας ξυπνήσουν ξαφνικά μεταξύ 3 π.μ. και 4 μ.μ. σαν να σας έχει τραυματιστεί κάποιος, αυτό επίσης φέρνει αναβαθμίσεις και κατανόηση. Αν ξυπνήσετε σε κάποιον που μιλά σε σας, αλλά δεν μπορείτε να τα ακούσετε, αλλά τα καταλαβαίνετε πλήρως, τότε έχετε την εταιρεία ενός Αρχαγγέλου, αγαπούν να το κάνουν αυτό.

– Έχουμε ήδη αναφέρει αυτό, αλλά θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι στον ιδιωτικό τομέα συγκεντρωμένοι με τη μαζική προδοσία που συμβαίνει κατά της ανθρωπότητας.

– Θα παρατηρήσετε ότι όταν βάζετε τη νύχτα, μπορεί να αισθάνεστε σαν να ξεκουράζεστε σε ένα άγνωστο μέρος, δηλαδή επειδή είστε. Κβαντικά μιλώντας κινούμαστε με ακατανόητες ταχύτητες.

20200406_184649423068365315370053.jpg

Τα σημερινά εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη θέση, δεν μπορούμε πλέον να επιτρέπουμε τα μεταφυσικά εργαλεία να είναι ανοιχτά, η απόδοση με σύνεση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα σημερινά όπλα.
(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας. (Ενεργός) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame είναι σε 6 σετ, αλλάζουμε για να κάνουμε αλλαγές. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν είχαμε άλλη επιλογή παρά να το κάνουμε αυτό.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμάιν, ο Αρχάγγελος Άσσιελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Τάτρασιελ, ο Αρχάγγελος Αντονέλι, ο Αρχάγγελος Ντονέλι, ο Αρχάγγελος Χαραχίλ, ο Αρχάγγελος Τερβείλ, ο Αρχάγγελος Αβυσδαιθών, ο Αρχάγγελος Αβράξος, ο Αρχάγγελος Σάμπλο, ο Αρχάγγελος Οζέιελ, ο Αρχάγγελος Μέρκελ και ο Αρχάγγελος Μαχόλιν.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνείδησης που δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης από τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητική και επιθετική)
(Diana) Η φωτοβολίδα των φλεγόμενων βέλη της Θεάς Άρτεμις θα ανάψει τον πλανήτη γη με αγάπη. Κλείστε την σε έναν στόχο ή αφήστε την να ενεργήσει προς το καλύτερο συμφέρον σας, χωρίς να γνωρίζετε, το καθένα από αυτά είναι ένα ισχυρό εργαλείο.

(Ενεργός)
Το Trident του Kali Ma μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε είναι παντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματική για τη ζωή και τον ογκόλιθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να υπερισχύσει οποιουδήποτε κυκλώματος. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική)
Η ράβδος των Wills του Αρχάγγελου Ouriel είναι μια ραβδί που μπορεί να μετατρέψει όλα τα αρνητικά σε όργανα της θείας θέλησης. Μπορεί να κάνει έναν δαίμονα να χορέψει την ηλεκτρική ολίσθηση και έναν πολιτικό ταπεινό, να το χρησιμοποιήσει με σύνεση. Όταν είναι εξοπλισμένο παθητικά, θα ενορχηστρωθεί από τον ίδιο τον Αρχάγγελο Ouriel.

(Ενεργός)
Το ραβδί κίνησης του Αρχαγγέλου Σουρούσα είναι ένα προηγμένο εργαλείο είτε φυσικό είτε μεταφυσικό. Πρόκειται για μια πύλη ειδικής κατασκευής συσκευών καθώς και ένας πολύ καλός τρόπος για να μετακινήσετε τα εμπόδια από τη ζωή σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ρίξει μεγάλα αντικείμενα σε μια στοχευμένη περιοχή.

(Ενεργό και παθητικό)
Το ραβδί του Αρχαγγέλου Yehudiah της δομής μπορεί να χτίσει “Stairways to heaven” ή οποιαδήποτε άλλη μεταφυσική δομή προς την τελειότητα. Μας έχει ανατεθεί να οικοδομήσουμε μια πιο ελκυστική “Stairways to Heaven, αυτό το εργαλείο είναι άμεση απάντηση σε αυτό το καθήκον.

(Ενεργός)
Το σπαθί της μεταστοιχείωσης του Αρχαγγέλου Σόρους είναι μόνο για πραγματικά κακές ενέργειες. Αυτό είναι υπερβολικά ισχυρό για να αποδίδει ελαφρά, γίνεται για το χειρότερο από τα χειρότερα. Αυτό το σπαθί θα έρθει σε πρακτικό, καθώς η Legksbhdhd Rebel Legion εμπλέκεται σήμερα σε επιχειρήσεις για να απομακρύνει τους κακούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στις δικαιοδοσίες σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

20200406_1847471444843517024303477.jpg

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε εκτός χώρου και χρόνου και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Παρόλο που για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 30 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Η Αυστραλία βρίσκεται στα πρόθυρα των πολιτικών αναταραχών, σας ζητάμε να στείλετε ολόκληρο το περιεχόμενο τη βιολετί φλόγα για να τους βοηθήσετε να λύσουν αυτό το χρονοδιάγραμμα. Αυτό ξεσηκώθηκε από το πουθενά και μπορεί να έχει θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο από μια παγκόσμια σκοπιά. Πιθανότατα προχωρούμε προς τη σωστή κατεύθυνση με αυτό, αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη.

2) Ψάχνουμε για όλα τα θύματα εμπορίας ανθρώπων που έχουν φυλακιστεί και τους στέλνουμε ένα φως. Αυτό είναι ένα είδος IV που διατηρεί τη ζωή τους μέχρι να μπορέσει να τα βοηθήσει. Τα θύματα έχουν ήδη σύμβολα άπειρου στο τρίτο τους μάτι, συνδέουν τα σύμβολα με μια σμαραγδένια πράσινη σειρά πλάσματος που προέρχεται από το γαλαξιακό μας κέντρο.

3) Ο Σέρζι (ο γαλαξίας μας) χρειάζεται να με πάρει. Στείλτε τα ακόλουθα φώτα κατευθείαν στο κέντρο του γαλαξία μας και τεντώστε το όσο το δυνατόν περισσότερο.

Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Καρπός – Ροζ Χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Ινδικό – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Rainbow

tromso_landscape_by_vanwalko_ddr7alg-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι κάτω, απολαύστε!

Leave a Reply