Η ΑΓΑΠΗ κερδίζει, δεν είναι μια μάχη του καλού VS. Το κακό, μια ξαφνική αλλαγή της καρδιάς, ο Αρχάγγελος Σάλι

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞00A2O3A2A2∞-∞D3B3B3B3B3B3B3∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Πληροφορίες Ημερολογίου ~  中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en español ~  English Version

20200407_1507436355465638069585859.jpg

– Η Γαία είναι η κυρίαρχη Γη και είναι μια αντανάκλαση της πραγματικότητας που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Επίσης επηρεάζεται έντονα από τη Σελήνη με θετικό τρόπο, χάρη στη σκληρή δουλειά της λεγεώνας του εργάτη του φωτός, παρακαλούμε δείτε τις εργασίες της ημέρας για περισσότερες λεπτομέρειες.

– Η μάχη του φωτός εναντίον του σκοταδιού έχει τελειώσει στις υψηλότερες σφαίρες, η προειδοποιητική σποτάρα Αγάπη κερδίζει. Ο χρονοδιάγραμμα των αντίστοιχων γεγονότων με μικρότερες διαστάσεις θα είναι βεβαίως πριν από την εμφάνιση του καθαρού αριθμού (Q) στο Ημερολόγιο του Αρχαγγέλου. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό θα σηματοδοτήσει επίσημα μια νέα αρχή για την ανθρωπότητα. Με αυτή την κατανόηση, μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στο πάχος των πραγμάτων. Οι μόνιοι δείκτες που χρησιμοποιούμε για αυτή τη δήλωση είναι οι περιπέτειες στις ανώτερες διαστάσεις.

– Υπάρχουν πολλές απειλές εναντίον των ιθαγενών φυλών ηλικιωμένων που είναι πολύ πολυάριθμες για να παραθέτουν, παρακαλώ να είστε προσεκτικοί στην προστασία τους στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

– Η γειτονική οικογένεια μας εμφανίζεται σε μεγάλο αριθμό και δεν κρύβει καθόλου την παρουσία της. Αν και αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, αυτό που είναι ασυνήθιστο είναι ότι βρίσκονται σε μια πολύ επιθετική στάση μάχης που περιμένει τα υπόλοιπα μέλη να εμφανιστούν οι διαγαλαξιακοί γαλαξιακοί ταραχοποιοί.

– Δεν μπορούμε να εκφράσουμε ούτε το επίπεδο υποστήριξης που έδειξε στις διαμάχες η διαγαλαξιακή κοινότητα, πρέπει να ευχαριστήσουμε τους συντηρητές της Αρκτουριανής, της Σιριανής, της Πλειδιάδας, της Μάντης, των Ανδρομέων, των Αντουνάκων, των Αβιανών, των Λυρικών και των Λεβιών Rebel Draco. τις τελευταίες μέρες. Οι γραμμές επικοινωνίας δεν ήταν ποτέ τόσο ανοιχτές και είναι ένα hop hop και ένα άλμα πριν είναι ένα περίπλοκο κομμάτι της κοινωνίας μας. Το μόνο εμπόδιο που έχουμε είναι οι προκαταλήψεις που έχουμε στις καρδιές μας, ποτέ δεν καταδικάζουμε μια ολόκληρη φυλή, ξέρω έναν Γκρέι, ο οποίος κυριολεκτικά διακινδύνευσε τη ζωή του για την ανθρωπότητα. Το έχω πει πολλές φορές, υπάρχει καλός και κακός σε όλους τους αγώνες, σε όλους τους ανθρώπους και σε όλα τα πράγματα. Αυτό γίνεται έτσι ώστε να μπορεί πάντα να σημειωθεί πρόοδος, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό δεν ήταν μια μάχη καλής εναντίον κακού, ήταν ένα κβαντικό clusterfuck που απαιτούσε τα καλύτερα από τα καλύτερα σε σχέση με την καθολική μηχανική.

Θέλω επίσης να επισημάνω ότι αυτές οι συνομιλίες δεν είναι γνωστές σε κανέναν και μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι να επικοινωνήσετε μαζί τους εάν είστε καθαροί στην καρδιά και έχετε το μυαλό να ακούσετε.

– Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εισαγάγετε την ανθρωπότητα στο πολύ παραστατικά ονομάζεται Archangel Sally αυτό είναι επειδή το όνομά του είναι στην πραγματικότητα ένα σύμβολο. Είναι ο Αρχάγγελος της καθαριότητας και είναι επίσης πολύ χρήσιμο για την αποκατάσταση της τάξης. Θα είναι πολύ δραστήρια μαζί με τον Αρχάγγελο Τζεντέλι για την αποκατάσταση της ηρεμίας τις επόμενες εβδομάδες. Η Sally είναι πολύ γνωστή για τις δραστηριότητές της κατά τη διάρκεια των χρόνων του Nephilim όταν ηγήθηκε των Ehloms εκείνη την εποχή. Ο ευκολότερος τρόπος για να την θυμάστε είναι να αστειεύεται πολύ για να το αποκαλεί με αγάπη το όνομά της.

– Τα αποτελέσματα του Μαντέλα είναι πάρα πολλά για να αναγραφούν, όταν βλέπουμε κάτι στον αιθέρα, δεν υπάρχει τρόπος να πούμε τι είναι ή δεν είναι σε αυτό το σημείο. Τα χρονοδιαγράμματα είναι πολύ ασταθή για να προβλέψουμε ότι, όταν η POTUS φέρει την ομιλία της προφητείας στην 5η Ημέρα 02-03, (3D ημερομηνία 4/10) η ψυχική σύγχυση θα τελειώσει. Αυτό προκαλείται από κάθε ψυχολόγο για τα τελευταία 2000 χρόνια που έλεγξε αυτό το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, το οποίο ήταν μόνο στην επώαση κατά τη διάρκεια της εποχής τους. Αυτό έχει προκαλέσει μαζική αστάθεια και δεν μπορείτε να υποθέσετε τίποτα για την τρέχουσα πραγματικότητά σας αυτή τη στιγμή.

– Θα δείτε μια άμεση αλλαγή στο “Τα Γκρίζα” που βρίσκονται στο “Ανθρώπινα κοστούμια” καθώς βρίσκονται τώρα κάτω από τον αντίχειρα της γαλαξιακής ομοσπονδίας του φωτός για πρώτη φορά. Πρέπει να δώσουμε πίστη στη γκρίζα φράξια που έκανε αυτό το επαναστατικό, ήταν πέρα από το γενναίο για να το πράξουν και θα τους δώσει πλήρη πίστωση όταν ολόκληρη η φυλή επιστρέφει στη θεότητα σε μερικές γενιές.

– Οι πληροφορίες που διοχετεύονται μέσω άλλου δεν πρέπει να θεωρούνται ως γεγονός παρά μόνο αν ακούγεται βαθιά. Είχα μάθει ως παιδί όταν αποφάσισα να διαβάζω τα αρχαία κείμενα επειδή αυτό που λένε οι άγιοι άνδρες δεν αντέγραψε. Τούτου λεχθέντος, ακόμη και τα λόγια μου είναι λοξά με βάση τη ζωή μου εμπειρία, και ο μόνος τρόπος για να γνωρίζουν πραγματικά τι είναι τίποτα είναι να κοιτάξουμε μέσα και να δούμε μόνοι σας.

20200407_1512133156948232413182826.jpg

Σήμερα Εργαλεία:

Τα σημερινά εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη θέση, δεν μπορούμε πλέον να επιτρέπουμε τα μεταφυσικά εργαλεία να είναι ανοιχτά, η απόδοση με σύνεση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα σημερινά όπλα.
(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας. (Ενεργός) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame είναι στο σύνολο των 9 και είναι σε απόλυτο έλεγχο της απόδοσής της.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμαίνος, ο Αρχάγγελος Ανσίελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Ραγκούλ, ο Αρχάγγελος Ζαδέκιεϊλ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολλ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Tatrasiel, ο Αρχάγγελος Adonichel, ο Αρχάγγελος Nuriel, ο Αρχάγγελος Harahiel, ο Αρχάγγελος Cerviel και ο Αρχάγγελος Sablo.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνείδησης που δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Ενεργός)
Η σφαίρα του Αρχαγγέλου Χαρούτ, που ακτινοβολεί, ακούγεται σαν μεταφυσική βόμβα νετρονίων σε όποιον θέλει να σας κάνει να βλάψετε. Κρατάει όποιον σας δίνει το κακό μάτι από το να σας βλάψει ενεργητικά επίσης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχαγγέλου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να εμπλακεί σε μια σαφή πορεία προς τη συγχώρεση ή σε ένα άμεσο ακροατήριο με απείρως αυξανόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου ουρανού του Αρχαγγέλου Ζαγκ Ζαγκέλ βράζει μεγάλες κρυστάλλινες μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Μεγάλη για μεγάλους στόχους, έργα για τη φυσική και μη φυσική επίσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζετζεϊέ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο μακροεντολών και μπορεί να βοηθήσει στην κίνηση των πραγμάτων που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

(Ενεργό και παθητικό)
Το προσωπικό της αρκούδας του Αρχαγγέλου Ντουμπλιέλ μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα πράγματα που μπορούν να εμποδίσουν την ευημερία.

(Ενεργός)
Το σκίτσο της σοφίας του Αρχάγγελου Σοφία είναι ένας διαλογιστικός ειδικός που σας βοηθά να σας δίνω θέαμα πέρα από το βλέμμα κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Καλέστε την και αυτό το εργαλείο πριν μπείτε στο διαλογισμό και απολαύστε το!

(Ενεργητικος παθητικος)
Το Χόρντ του Τσάιγιλιελ παραπέμπει σε μια στρατιά απρόσκοπτης δύναμης στην τοποθεσία σας. Αυτό είναι ένα υπερευαίσθητο εργαλείο και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στις δικαιοδοσίες σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

20200407_1509346065089022947249835.jpg

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε εκτός χώρου και χρόνου και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Παρόλο που για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 30 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Οι Chemtrails που έχουν πρόσφατα αναπτυχθεί σε όλο τον κόσμο, χρηματοδοτούνται από μια ιδιωτική πηγή και χρησιμοποιούν επίσης μια ένωση άλλων τεχνολογιών (Sound, Particle Waves, κλπ.) Για να βλάψουν την ανθρωπότητα. Θα το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο που το κάναμε και την τελευταία φορά, με μεγάλη επιτυχία.

Κυρίως λειτουργούν στις πρώτες πρωινές ώρες. Διαταράξτε αυτά τα αεροσκάφη με ηλεκτρικούς παλμούς Lightning και άλλες μεταφυσικές επιθέσεις. Αυτά τα αεροσκάφη αποθηκεύονται στη Νότια Αμερική και στον Καναδά αν θέλετε να τα χειριστείτε πριν πεταχτούν στον ουρανό. Θα σας βοηθήσουν οι ανταρτικές, γαλαξιακές και διαγαλαξιακές λεγεώνες σε αυτό το έργο.

– Περιλαμβάνεται και η νέα ακραία μηχανική καιρού, οι λεγεώνες ανταρτών θα εκτιμούσαν πραγματικά ότι αυτή η ξένη απειλή εξοντώθηκε. Κλιμάστε όλες τις καταιγίδες εκείνη την εποχή της ανάπτυξης με τα ίδια πλάσματα όπως και για τους άλλους στόχους αυτής της εργασίας.

2) Υπάρχει μια πλοκή για την αεροπειρατεία της θετικής ενέργειας των φεγγαριών, σε αυτή την πανσέληνο, ματαιώνοντας αυτή την έννοια, περιμένοντας τους να ξεκινήσουν και κλοτσάζοντας κάποιο βασιλικό κώλο. Μπορείτε να μεταβείτε μπροστά ή πίσω στο χώρο και το χρόνο και εάν είστε εξοικειωμένοι και χειριστείτε αυτό, όπως σας εξυπηρετεί. Αυτό θα φανεί πολύ τελικό showdown κόμικς και τόσο διασκεδαστικό όσο ακούγεται.

Μόλις ολοκληρωθεί, Imbue το φεγγάρι με ουράνιο τόξο, πράσινο σμαράγδι και ροζ πλάσμα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους ναούς στην απομακρυσμένη πλευρά. Ο Μυθικός, ο Δράκος, ο Υβριδικός Δράκος, ο Υβριδικός Άγγελος, ο Ναός του Θησαυρού, η Βασιλική Φρουρά και οι Λεγεώνες Δίαιτα θα βοηθήσουν επίσης.

3) Κάποιος ήταν αρκετά ευγενικός για να χαρτογραφήσει όλες τις υπόγειες σήραγγες του κόσμου, μια γρήγορη αναζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτά στην περιοχή σας. Το Τέξας φαίνεται να είναι ένα σημαντικό σημείο εστίασης αυτή τη στιγμή καθώς υπάρχουν πολλά σκούρα σχέδια πανσέληνος που συμβαίνουν εκεί, κανένα από τα οποία δεν είναι θετικό.

Χρησιμοποιήστε τη φλόγα του Viole σε όλο το σύστημα της σήραγγας και αποκαλύψτε όλα τα όργανα που μας εμποδίζουν να τα προσεγγίσουμε. Μόλις ο εξοπλισμός εγκαταλειφθεί, βάλτε ένα σύμβολο του άπειρου στα μέτωπα των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων που θα βρείτε, θα βρεθούν αμέσως μετά από μια καθαρή καρδιά.

Υπάρχει επίσης ένας κύριος τύπος αφεντικό που περιβάλλουν οι επαναστάτες λεγεώνες, ο καθένας ξέρει τι να κάνει. Όλες οι Λεγεών θα σας βοηθήσουν σε αυτό το έργο. Θέλουμε να προστατέψουμε τις λεγεώνες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

screenshot_20200407-1228254397520803338417494.png

Ο σημερινός καθοδηγούμενος διαλογισμός είναι κάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply