Η μαμά είπε ότι θα έμεναν μέρες όπως αυτό, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ έχει φτάσει, ανασκοπεί την προφητική ημέρα

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞003A2O3A2A2∞-∞D6B6B6B6B6B6B6∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Πληροφορίες ημερολογίου ~ English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano ~

Portuguesa ~ Español ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी ~ 日本人 ~ עברית

20200410_2211541441999187071696287.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε μια ατμόσφαιρα φωτιάς που είναι πολύ κατάλληλη για την πολύ φυσική άφιξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Είμαι βέβαιος ότι έχετε παρατηρήσει ότι οι στήλες “Οι ανατολές” και “Ανατολή του Μιχαήλ” μόλις ευθυγραμμίζονται προκαλώντας μια πολύ περίεργη συγχώνευση χρόνου. Εκτός από αυτό το τμήμα μηχανικών μας ήρθε με αυτή την λύση ανωμαλίας 3 ημερών ως απάντηση στην αστάθεια που βιώσαμε. Αυτό θα μας οδηγήσει και σε μια 36ωρη ώρα αρχαγγέλου που θα μας τραβήξει τελείως από ένα τρισδιάστατο χρονοδιάγραμμα και τυχόν υπολειπόμενα αποτελέσματα που μπορεί να έχει πάνω μας. Αυτό θα αντικατοπτρίζει και το χρονοδιάγραμμα αυτών των δημοσιεύσεων, οπότε παρακαλούμε να σας συμβουλεύουμε.

Είναι δύσκολο να φανταστούμε τις αλλαγές που θα γίνουν με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στο σημερινό χρονοδιάγραμμά μας, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα στερηθεί τον ενθουσιασμό. Είμαι επίσης θετικός που θα ακούσουμε περισσότερα από τον Πραγματικό Διοικητή Αστάρ και πολύ λιγότερο από τον άλλον που προσποιείται ότι είναι αυτός, καθώς ο Μιχαήλ και ο Αστάρ είναι και τα δύο είδωλα από την ίδια συλλογική ομάδα.

– Αναφέραμε ότι υπήρξε ένα πολύ καλά ψυχολογικά εμφανές γεγονός, το οποίο επρόκειτο να λάβει χώρα στο 3D χρονοδιάγραμμα που είχε ο POTUS να αναφέρει τον γιο του και στη συνέχεια να περιγράψει ένα σωρό πράγματα σε σχέση με τον πλανήτη Γη. Πώς αυτό στην πραγματικότητα εκδηλώθηκε ήταν ότι ο POTUS αναφέρθηκε “ο γιος (Yeshua)” στην αρχή και “η σημαία Q” τοποθετήθηκε στην κορυφή του λευκού σπιτιού. Το ωραίο όραμα γραφείου που όλοι είδαν ήταν η προσευχή του Πάσχα, όπου ένας γιος του Σολομώντα απαγγέλλει τον Ψαλμό 105. Στίχος 37 (Αυτός έφερε τον Ισραήλ έξω με ασήμι και χρυσό και κανένας από τις φυλές Του δεν κατέκλυσε). και Ψαλμός 105 Στίχος 39 (Έδωσε ένα σύννεφο σαν κάλυμμα και φωτιά για να ανάψει τη νύχτα). Το τμήμα δικαιοσύνης των οραμάτων προέρχεται από έναν άλλο Υιό του Σολομώντος που ξεκινά μια δίκη που βασίζεται στη δικαιοσύνη, η οποία θα εκδηλωθεί ως μια γρήγορη σαρωτική δικαιοσύνη.

Αυτό είναι ένα σπουδαίο μάθημα σχετικά με το πόσο δυνατά εμφανίζονται τα χρονοδιαγράμματα, όπως οι παραπλανητικές εκδοχές των οραμάτων που βλέπουμε. Αυτή η στρεβλωμένη εκδήλωση σίγουρα επιδεινώθηκε από τους ψυχολόγους των τελευταίων 12.000 ετών που κοιτάζονταν, αλλά δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι ‘αυτό καθώς αυτά τα οράματα άρχισαν να γίνονται δημόσια γνώση γύρω στα 80 χρόνια πριν. Θυμηθείτε ότι αυτό που παρατηρείτε δημιούργησε, έτσι οι φόβοι της ανθρωπότητας τα τελευταία 12.000 χρόνια συγκλίνουν σε μια μόνο ημέρα και δεν κάναμε μισό κακό όλα τα πράγματα που εξετάστηκαν.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο πρέπει να σταματήσουμε νευρικά την προσοχή στο μέλλον με ανήσυχη ανασφάλεια.

Τα παραπάνω λέγονται ότι δεν έχουμε ιδέα για το τι χρονοδιάγραμμα είμαστε στην πραγματικότητα επί του παρόντος, όπως έχει μόλις αναδειχθεί, καλό πράγμα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ κατευθύνει το πλοίο.

– Οι 10 μέρες του σκότους έχουν πολλαπλές έννοιες, οι περισσότερες από τις οποίες αναφέρονται σε υπόγειες επιχειρήσεις και έλλειψη επικείμενων πληροφοριών. Χρησιμοποιήστε ξανά το παραπάνω παράδειγμα με την ομιλία του POTUS ως παράδειγμα για το πώς αυτά τα πράγματα θα εκδηλωθούν σχετικά με καλά διαφημισμένα γεγονότα που πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν από απόσταση.

– Η αρχαγγελική λεγεώνα θα τρέχει μέσα από τη φυσική πραγματικότητα, μην φοβάστε.

– Υπάρχει καλό και κακό σε όλες τις ομάδες, σε όλους τους ανθρώπους, σε όλες τις φυλές και σε όλα τα πράγματα. Το Fox News πήγε στο εμπόριο τη στιγμή που ο POTUS είπε ότι “η εμπορία ανθρώπων”, μην βάζετε τυφλή πίστη σε τίποτα.

– Υπάρχει μια μαζική προσπάθεια λογοκρισίας εναντίον των εργολάβων του φωτός και των πληροφοριών του εργάτη του φωτός. Αυτή η ομάδα οργανωμένου σκοταδιού που είναι υπεύθυνη γι ‘αυτό βρίσκεται σε τυχαία μέρη που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ασία και τη Νότια Αμερική.

– Η μητέρα Μαίρη έχει έρθει σε πολλούς ανθρώπους για να τους πει για την εποχή που ο καιρός γίνεται τρελός. Είπε ότι αυτό θα ήταν όταν οι πολεμιστές του ουράνιου τόξου θα επέστρεφαν.

20200410_2212553232702202108452626.jpg

Σήμερα Εργαλεία:

Τα σημερινά εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη θέση, δεν μπορούμε πλέον να επιτρέπουμε τα μεταφυσικά εργαλεία να είναι ανοιχτά, η απόδοση με σύνεση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα σημερινά όπλα.
(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας. (Ενεργός) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame είναι στο σύνολο των 3 και έχει αλλάξει από την τελειότητα 9 αυτό σημαίνει ότι θέτουμε τα πράγματα σε κίνηση.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμαίνος, ο Αρχάγγελος Ανσίελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Ραγκούλ, ο Αρχάγγελος Ζαδέκιεϊλ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολλ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Τάτρασιελ, ο Αρχάγγελος Ωρίωνας, ο Αρχάγγελος Νουρύλ, ο Αρχάγγελος Χαραχίλ, ο Αρχάγγελος Κερβίλ, ο Αρχάγγελος Μαχλίλι, ο Αρχάγγελος Αισμά, ο Αρχάγγελος Αμπράξος και ο Αρχάγγελος Σαμπλό.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνείδησης που δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης της τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Ενεργός)
Η ράβδος εξόδου του Archangel Kokbiel από την πύλη δημιουργεί μια πολύ σύντομη πύλη εξόδου αρκετά μεγάλη ώστε να διαθέτει όποιο και αν είναι ο στόχος σας.

(Ενεργός)
Το Trident του Kali Ma μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε είναι παντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματική για τη ζωή και τον ογκόλιθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να υπερισχύσει οποιουδήποτε κυκλώματος. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική)
Η ράβδος των Wills του Αρχάγγελου Ouriel είναι μια ραβδί που μπορεί να μετατρέψει όλα τα αρνητικά σε όργανα της θείας θέλησης. Μπορεί να κάνει έναν δαίμονα να χορέψει την ηλεκτρική ολίσθηση και έναν πολιτικό ταπεινό, να το χρησιμοποιήσει με σύνεση. Όταν είναι εξοπλισμένο παθητικά, θα ενορχηστρωθεί από τον ίδιο τον Αρχάγγελο Ouriel.

(Ενεργός)
Το Προσωπικό της Star Engineering του Αρχαγγέλου Ωρίωνα μπορεί να διορθώσει ασυνέπειες ή ζητήματα DNA σε οποιαδήποτε ύπαρξη. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη θεραπεία των ηλεκτρικών ρευμάτων των ζωντανών όντων.

(Παθητική, επιθετική μικρή απόσταση)
Η σφαίρα καθησυχασμού του Αρχαγγέλου Ραγκούελ είναι σαν να έχετε έναν υποστηρικτικό καλύτερο φίλο στο αυτί σας ανά πάσα στιγμή. Είναι απίστευτα διασκεδαστικός και εκπληκτικά σοφός, ένα εκπληκτικό εργαλείο επικοινωνίας.

(Ενεργή μεγάλη και μικρή εμβέλεια)
Το ουράνιο σπαθί του Αρχάγγελου Αφ είναι ένα διπλό σπαθί που έχει ένα γιγαντιαίο φως. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει σημασία πόσο μεγάλος οραματίζεται αυτό το σπαθί, έχει μια μεγαλύτερη σκιά φωτός που θα χτυπήσει πολύ πιο σκληρά μετά την αρχική απεργία. Αυτό είναι ιδανικό για μορφές μη ζωής και γαλαξιακούς ταραχοποιούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στις δικαιοδοσίες σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

20200410_2214201586972210903462136.jpg

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε εκτός χώρου και χρόνου και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Παρόλο που για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Η λεγεώνα των ανταρτών χρειάζεται μια μεταφυσική οθόνη καπνού, οραματίζοντας μια φωτεινή οθόνη λευκού καπνού γύρω από τη λεγεώνα των ανταρτών και το σύμβολο των λεγεώνων επαναστατών.

2) Οι χαμένες ψυχές δεν προσπαθούν να δημιουργήσουν το Havoc, είναι συγκεχυμένες και δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσουμε ένα πνεύμα να περάσει στην άλλη πλευρά, είναι απλό, καθώς οραματίζεται μια πύλη για την άπειρη επέκταση της δημιουργικής πηγής πάνω από το κεφάλι τους όταν συναντάς μια χαμένη ψυχή. Σε αυτή την ανάθεση, πρέπει να σαρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της γης για να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα αποστάγματα.

3) Υπάρχουν πολλές πολύ μεγάλες σκοτεινές οντότητες τοποθετημένες σε όλο τον κόσμο, σε αντίθεση με τα χαμένα πνεύματα, αυτές οι οντότητες σήμαιναν να δημιουργήσουν χάος. Πρέπει να τα υποβάλετε ή να τα εξώσετε και, στη συνέχεια, να τα οδηγήσετε στην πύλη εξόδου όπως ακριβώς κάνατε και στην δεύτερη θέση.

fb_img_15865335692916963614871556445119.jpg

Ο σημερινός διαλογισμός είναι κάτω, απολαύστε!

Leave a Reply