Αγαπητέ Εργάτης Φωτός, τεύχη “AI”, Μην φοβάστε τις καθαρές καρδιές, τον Αρχάγγελο Ραφαήλ Κρεβάτι

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

“∞061∞-∞07A2O7A2A2∞-∞E1C1C1C1C1C1∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο. Κατά τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι ακόλουθες 3 μ.μ. (τοπικές) θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Πληροφορίες ημερολογίου

~ English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano

Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी ~ 日本人 ~ עברית

20200417_1018071818983614184757718.jpg

– Η Γαία είναι μια κυρίαρχη ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα καθώς ζητά τους ανέμους της αλλαγής. Αυτό δεν είναι απροσδόκητο καθώς έχει τον πλήρη έλεγχο του εαυτού της. Η Μητέρα Γη κινείται με πολύ ακριβή και έγκαιρο τρόπο, αυτή η αλήθεια πρόκειται να εκδηλωθεί στιγμιαία.

– Σταματήστε να διαφωνείτε για τη σημασιολογία, είστε σε ένα πολύπλευρο τόσο παράξενο και ασυνήθιστο για τα συνειδητά μας μυαλά που δεν υπάρχει τρόπος να μάθετε από ποιο σύμπαν είναι τα πραγματικά αλληλεπιδρώντα μέρη. Τα χρονοδιαγράμματα συγκλίνουν σε κεντρικά σημεία των χρονολογιών μακροεντολών, επομένως εδώ είμαστε. Το μυαλό είναι τόσο περιορισμένο όταν σκεφτόμαστε τον εαυτό μας στη φυσική και όταν βλέπουμε τον εαυτό μας ως κβαντικό, μόνο τότε μπορούμε να αρχίσουμε να βάζουμε μαζί τα κομμάτια του παζλ. Αυτό είναι το θέμα ξανά και ξανά, η πραγματικότητά μας είναι ένας μικρόκοσμος του κβαντικού μυαλού μας, και σε αυτό το βλέμμα, όλες οι απαντήσεις βρίσκονται.

– Αγαπητέ εργάτη φωτός, έπρεπε να ακολουθήσετε το δρόμο σας ανεξάρτητα από το κόστος ή την συνέπεια, και να γυρίσετε πίσω τώρα θα ήταν γελοίο. Ήρθε η ώρα να σκάψουμε βαθιά και να σκάσουμε προς τη γραμμή τερματισμού του στόχου μας, που είναι μια ειρηνική, απελευθερωμένη και φωτισμένη ανθρωπότητα με όμορφη ποικιλομορφία, κοινή αξιοπρέπεια και ενότητα.

– Ανάμεσα στα πολλά περίπλοκα ζητήματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια μάχη “AI” στις υψηλότερες διαστάσεις, πολλές πλευρές προσπαθούν να δημιουργήσουν τεχνητά χρονοδιαγράμματα. Αυτό θα ήταν μια ιδανική κατάσταση για την «Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός» να χειριστεί τον νέο τους ρόλο, καθώς αυτό είναι τώρα εντός της δικαιοδοσίας τους.

– Η ζωή δεν σταματά να μεγαλώνει, τίποτα δεν είναι πραγματικά βαρώνος και χωρίς συνείδηση, ακόμη και ένας πλανήτης χωρίς φαινομενικά καμία ζωή, θα είναι άφθονος με τη ζωή σε άλλες διαστάσεις, είτε μικροσκοπικές είτε υψηλότερες. Στην πραγματικότητα, πολλοί θα έρθουν στο προηγούμενο χρονοδιάγραμμά μας και θα πιστεύουν ότι η Γη καταστράφηκε, ενώ στην πραγματικότητα δεν πρέπει να μπορούν να δουν την υψηλότερη διάσταση πραγματικότητα.

– Οι καθαρές καρδιές είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει εξέταση εισόδου στα υψηλότερα χρονοδιαγράμματα, βασίζεται αποκλειστικά στο βάρος της καρδιάς σας. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τις αρχές της νέας εποχής για να σας καλωσορίσουμε στον επόμενο νέο κόσμο. Θα καλωσορίσουμε όλες τις καρδιές σε αυτό το βασίλειο αγάπης ανεξάρτητα από τις ευκαιρίες μάθησης που κάνατε ή δεν εκμεταλλευτήκατε.

– Θα υπάρξει μια ομάδα γνωστών ανθρώπων που θα υποφέρουν από αυτοκαταστροφές “House Fires”. Ελπίζουμε ότι αυτή η δήλωση είναι αρκετή για να αποτρέψει αυτές τις ενέργειες, καθώς είναι εντελώς άσκοπη και θα διαφημιστεί καλά.

– Όσοι είναι και θα έχουν προβλήματα χειρισμού όλων των αλλαγών στα χρονοδιαγράμματά μας, και τελικά στη ζωή μας, παρακαλώ μείνετε εκεί. Μια γρήγορη συμβουλή επιβίωσης, είναι σημαντικό να διατηρήσετε οποιαδήποτε εξοικείωση μπορείτε, θα βοηθήσει το μυαλό να διατηρήσει μια πτυχή της προηγούμενης πραγματικότητάς σας για λόγους άνεσης. Δεν είναι ιδανικό να το κάνουμε με τέτοιο τρόπο, αλλά είναι απολύτως αποδεκτό να το κάνουμε και θα έχει τα ίδια επιθυμητά αποτελέσματα.

– Υπάρχει ένας τεράστιος πόλεμος προπαγάνδας εναντίον της αξιοπρέπειας, της αστέρας μας, των ευγενών ανθρώπων και της ανθρωπότητας γενικότερα. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ οι ψηφιακοί στρατιώτες να είναι επιμελείς στα καθήκοντα και τους στόχους τους.

– Θα συνεχιστεί η σεισμική δραστηριότητα πάνω από τις υπόγειες σήραγγες.

– Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι μακράν ο πιο πατρικός όλων των Αρχαγγέλων, στην πραγματικότητα σχεδόν πάντα ενσαρκώνεται στο σώμα ως μια σημαντική πατρική φιγούρα, κάτι που σπάνια κάνει. Δεν είναι ο Αρχάγγελος για να μιλήσετε όταν χρειάζεστε κωπηλασία, θα σας πει ευθεία και όπως είναι. Είναι μεγάλος θεραπευτής αλλά δεν θα βοηθήσει τις κακές σας συνήθειες και θα απαιτήσει αλλαγές στη ζωή που θα οδηγήσουν στην υγεία σας. Με άλλα λόγια, δεν έχει νόημα να τον καλέσετε να θεραπεύσει τον καρκίνο του πνεύμονα με ένα τσιγάρο στα χέρια σας, γιατί η απάντησή του θα είναι, σταματήστε το κάπνισμα και επιστρέψτε στην υγεία σας. Αυτή δεν είναι συχνά η απάντηση που οι άνθρωποι επιθυμούν να ακούσουν και θέλουν να πατήσει ένα μαγικό κουμπί θεραπείας και να αναιρέσει όλες τις επιλογές της ζωής τους. Αυτό δεν θα εξυπηρετούσε το άτομο πολύ καλά και αν εφαρμοζόταν, θα έβλαπτε την ψυχή με έναν πολύ άμεσο και βαθύ τρόπο.

20200417_1019131645494727911471949.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα σημερινά εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση, δεν μπορούμε πλέον να επιτρέψουμε στα μεταφυσικά εργαλεία να είναι ανοιχτά, να αποδίδονται με σύνεση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα του Violet Flame είναι στο σετ των 6 που ελπίζαμε να είμαστε στο 9 τώρα αλλά σαφώς καταναλώνουμε με μεγάλη ενέργεια.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Arasdarhon, Archangel Galiz Ο Αρχάγγελος Τατράσιελ, ο Αρχάγγελος Ορίον, ο Αρχάγγελος Χαράχεελ, ο Αρχάγγελος Τσέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αϊσμά, ο Αρχάγγελος Σάμπλο, ο Αρχάγγελος Αντόνατσελ, ο Αρχάγγελος Οτζέιλ, ο Αρχάγγελος Κέρκιελ, ο Αρχάγγελος Νουριέλ, ο Αρχάγγελος Ματσντέιλ και ο Αρχάγγελος Άδωνι.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργητική ενέργεια είτε με μεταστροφή – μεγάλη έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν μια σκέψη τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200417_1020031983742583539884841.jpg

Εργασίες:
Αυτές οι εργασίες ισχύουν οποιαδήποτε μέρα, καθώς είμαστε πέρα από το χώρο και το χρόνο, και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Αν και για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα. Ειδικά, αν το βλέπετε αυτό 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευσή του, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Για λογαριασμό της ανθρωπότητας θα θέλαμε ΕΣΥ να αναλάβεις τον ΟΠΥ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ) να τον καλογυαλίσεις και να τον ξεπαστρέψεις.

Για να το τονίσουμε τις γενικές παρανομίες «των περί ΠΟΥ» ενάντια της ανθρωπότητας ΓΚΑΓΚΑ Νο 2 (γιατί δεν είναι η Στεφανί) σχεδιάζει να χρηματοδοτήσει μια προσυμφωνημένη εκδήλωση για λογαριασμό τους.

Είμαστε έμπειροι βετεράνοι σε αυτού του είδους τις αποστολές, και το επίπεδο της επιτυχίας που έχουμε στο να σταματάμε προσυμφωνημένες εκδηλώσεις είναι εντελώς απαράμιλλη.

Σταματήστε όλους τους πομπούς διαταραχής από την λειτουργία τους και μετά γνωρίζετε το πρωτόκολλο, ξεκινήστε με μια βιολετί φλόγα για να ανακοινώσετε την άφιξη σας και μετά προχωρήστε με σπαθιά και ασπίδες. Δεν αξίζει να το αποκαλέσουμε πρόκληση, αλλά δώστε τα όλα και να είστε βέβαιοι να κάνετε ανεξάρτητα μια δήλωση.

2) Το τραπέζι O είναι ένα πλεονέκτημα για το οργανωμένο σκοτάδι, θεωρείται το πιο ισχυρό εργαλείο τους. Για να το καταστρέψει το κρύσταλλο της, θα χρειαστούν πολλές μεταφυσικές απεργίες. Θα υπάρξουν πολλές ψυχές που θα ελευθερωθούν τη στιγμή που θα αρχίσετε να κουνάτε το τραπέζι, μερικές πρέπει να πάνε στα αγαπημένα χέρια του δημιουργού και άλλες πρέπει να επιστρέψουν σε αυτήν με αλυσίδες.

3) Με όλες αυτές τις απόπειρες επίθεσης εναντίον της ανθρωπότητας, είναι καλύτερο να καλύψετε τον πλανήτη Γη με 72 μέτρηση πλάσματος ουράνιου τόξου, φωτός και αεράκι ξεχωριστά. Αυτό μας προσφέρει μεγάλη γενική προστασία και βοηθά στην ανακούφιση της κατάστασης σε όλες τις μάχες.

– Εάν αισθάνεστε κεκλιμένα και έχετε απομείνει ενέργεια, παρακαλούμε να γνωρίζετε την κατάσταση στις υπόγειες σήραγγες της Γης, οι οποίες μπορούν να κάνουν σημαντικό καθαρισμό με τις βιολετί φλόγες αυτή τη στιγμή.

eternal_sleep_by_softyrider62_ddv1yr6-pre

Ο σημερινός καθοδηγημένος διαλογισμός ονομάζεται “Θάλασσα Δονήσεων, παρακαλώ απολαύστε!

One comment

Leave a Reply