Το «Πάντσεν του Ιερού Λουλουδιού», 144.000 Ιππείς Ισχυροί, Πού είναι ο Βούδας;

ΠΡΟΛΟΓΟΣ:

Ξεκινήσαμε ξεκάθαρα ένα ισχυρό πνευματικό κίνημα και δεν έχει σημάδια επιβράδυνσης από ποτέ. Είμαστε εξαιρετικά μη επανδρωμένοι ως ομάδα τεχνολογίας, και δεδομένου ότι το Διαδίκτυο δεν είναι τόσο γρήγορο όσο ήταν κάποτε, παίρνουμε τόνους τεχνολογικής ώθησης πίσω. Θα εργαζόμαστε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας για να διατηρούμε όλους τους στόχους και η βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο εκτιμάται πάντα, ακόμα κι αν είναι απλώς να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞063∞-∞09A3O9A3A3∞-∞E3C3C3C3C3C3∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο. Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι επόμενες 3:00 θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Θρύλος

YouTube Version ~ English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano

Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी ~ 日本人 ~ עברית

20200420_1252343570088251609071829.jpg

Η Γαία κυριαρχεί πολύ στη γη καθώς την ενώνουμε με τον εορτασμό των ιερών φυτών, των ζώων και της βλάστησης. Η γενική στάση που παίρνουν οι λεγεώνες με οποιαδήποτε ουσία είναι ότι όλα τα φυτά, τα ζώα και η ζωή είναι ιερά στη φυσική τους μορφή.

+ Εάν φέρετε κάτι στην προσοχή των λεγεωνών μας, έχουμε πλήρη άποψη, εάν δεν το κάνετε, πιθανότατα, η προσοχή μας είναι αλλού. Κάθε σταγόνα αυτού που σας παρουσιάζεται οφείλεται στο ότι μας ζητήθηκε να το κάνουμε. Το πολυσύμπαν είναι τόσο μεγάλο, που κάθε ον, ανεξάρτητα από τη συνείδηση, είναι πολύ περιορισμένο στο τμήμα της συνειδητής εστίασης. Αυτό δεν περιλαμβάνει ασυνείδητη σοφία και έμφυτη γνώση που είναι ένας μικρόκοσμος πνεύματος και δεν περιορίζεται σε αυτό το τμήμα, αλλά δεν έχει συγκεντρωμένη εστίαση.

Μπορούμε να επαληθεύσουμε εάν η ψυχή του Βούδα βρίσκεται μέσα στον Δαλάι Λάμα, ή όχι. Αυτό αποτέλεσε αντικείμενο πολλών συζητήσεων στις λεγεώνες, εάν αυτό συνέβαινε ή όχι. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή μας είπε ότι επρόκειτο να περάσει στον κόσμο των πνευμάτων και στη συνέχεια δεν το έκανε. Βρήκαμε πολύ περίεργο να ζητάμε μεταφορά και μετά να μην το χρησιμοποιούμε, έτσι φυσικά, ο Αρχάγγελος Ζόφιελ πήγε να ερευνήσει. Αυτό είναι επίσης πολύ σχετικό γιατί μόλις φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο συνείδησης δεν μπορείτε να αφήσετε το σώμα σας χωρίς να σχεδιάσετε να το κάνετε. Αρχικά, ο Βούδας γεννήθηκε στο Tenzin Gyatso, αλλά ήταν ο στόχος του οργανωμένου σκοταδιού να αντικαταστήσει την ψυχή του. Αυτό έχουν κάνει σαφώς, όπως γνωρίζουμε ακριβώς πού βρίσκεται ο Βούδας αυτή τη στιγμή. Λάβετε υπόψη ότι μπορούμε εύκολα να διορθώσουμε αυτήν την κατάσταση και καθώς αυτό εμπίπτει στην αρμοδιότητά μας να το πράξουμε.

Τα όντα πίσω από τα παρασκήνια είναι πολυεπίπεδη και στην κορυφή είναι ένα κυρίως ερπετό υβρίδιο των Δρακόνων, οι οποίοι είχαν καταστρέψει τους 3 τελευταίους πλανήτες τους από το δικό τους σκοτάδι. Πρέπει να επισημάνουμε ότι υπάρχουν πολλοί φανατικοί των ανταρτών που βρίσκονται μέσα στον αγώνα, αλλά όλοι τους εξόριστοι από τη φυλή τους. Την τελευταία και πιο σχετική φορά που έγινε αυτή η αντιπαράθεση, δημιουργήθηκε ο εξωτερικός αστεροειδής ιμάντας. Θεϊκά, αυτό ήταν ένα από τα μέρη που ο Αρχάγγελος Ραφαήλ επέμεινε να δω κατά τη διάρκεια της 2ης ζωής μου με τα πόδια.

Επιστρέφοντας μας στη σύγχρονη συνάφεια, το κεντρικό σημείο της πνευματικής ενέργειας αποτέλεσε αντικείμενο πολλών πολέμων. Το διορθώσαμε δημιουργώντας πολλά πνευματικά κεντρικά σημεία στη γη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για ορισμένους ηγέτες και δεν θα σταματούσαν καθόλου να είναι οι μοναδικοί ιδιοκτήτες αυτής της πνευματικής δύναμης. Αυτές οι πολλές προσπάθειες ήταν μάταιες, καθώς σύμφωνα με τον Αρχάγγελο Ζόφιελ, έχουμε πολλά εκατομμύρια χριστιανικούς ναούς ανάμεσά μας. Αυτό σημαίνει ότι η μουστάρδα έχει γίνει άγρια και εκτός ελέγχου, και δεν μπορεί να σταματήσει.

Οι άνθρωποι της Κίνας είναι πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι, οι οποίοι είναι οι πρώτοι που θα σας πουν πόσο διεφθαρμένα πράγματα βρίσκονται στη γειτονιά τους. Πρέπει να τους βοηθήσουμε στην απελευθέρωσή τους και να μην ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη συμπόνια σε καμία στιγμή. Θυμηθείτε πριν από το CoronaVirus, υπήρξε μια μαζική διαμαρτυρία ενάντια στις κινεζικές κυβερνήσεις που σφυρηλατήθηκαν από τον λαό της Κίνας.

Τούτου λεχθέντος, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ηγέτες της Κίνας είναι αυτοί που έχουν σχηματίσει τη συμπαγή συμμαχία με τους Υβριδικούς Δρακόνιους. Αυτή η συμφωνία ήρθε με την υπόσχεση μιας ολοκληρωτικής επίθεσης σε όλα τα πνευματικά πράγματα, η οποία περιλαμβάνει ενδεικτικά το Φάλουν Ντάφα, τον Θιβετιανό Βουδισμό, τον Βουδισμό εν γένει, τα Δελφίνια, τις Φάλαινες, τα Κατοικίδια και τα Ζώα γενικότερα. Υπήρχε ένα σχέδιο να αντικαταστήσουμε τη φυσική πνευματικότητα με αυτήν την τεχνητή εκδοχή και είναι η άμεση αιτία πολλών από τα ψεύτικα οράματα που οι ελαφριοί εργάτες έχουν πάρει εδώ και χρόνια.

Θα ήθελα να παρεκκλίνω και να επικεντρωθώ στα εγκλήματα εναντίον εκείνων που ασκούν το Φάλουν Ντάφα. Η κινεζική κυβέρνηση σκοτώνει αυτούς τους ανθρώπους για να κάνει μια προηγμένη μέθοδο του Τσι Γκονγκ χωρίς κανένα λόγο αυτό που έγινε ποτέ. Τώρα έχουν επεκτείνει αυτήν την ατζέντα σε όλες τις χώρες και σε ποιον ασκεί ποτέ αυτές τις πνευματικές επιστήμες. Πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να επιτεθούν σε αυτούς τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την ιθαγένεια τους και τώρα δέχονται τεράστιες πυρκαγιές από άλλες κυβερνήσεις για να το πράξουν.

Πρέπει να σημειωθεί, οι Αρχάγγελοι έχουν επίσης μια έκδοση του Φάλουν Γκονγκ (Ντάφα), και τροποποιήθηκε επειδή η αρχική ενέργεια του Φάλουν Ντάφα έχει γλιστρήσει έτσι ώστε όταν κάποιος μπαίνει στον ιερό χώρο, υπόκειται σε πολλές σκοτεινές τεχνολογικές επιθέσεις . Η τεχνολογία Distant Microwave είναι η βάση αυτής της τεχνολογίας και μια μεγάλη αύξηση μεταφυσικών επιθέσεων με βάση το μέταλλο θα σταματήσει εύκολα αυτό, το οποίο θα εφαρμόσουμε στις σημερινές εργασίες.

Αυτό μας φέρνει στον Πάντσεν Λάμα, ο οποίος αντικαταστάθηκε από την κινεζική κυβέρνηση και είναι το άτομο που έχει ανατεθεί να αναγνωρίσει τους Φο και τους Χριστιανούς του κόσμου, που είναι στα πολλά εκατομμύρια. Δεν αναγνωρίζουμε το Panchen της Κίνας και ως εκ τούτου επιλέξαμε το “The Panchen of the Sacred Flower”, ως τον μοναδικό έγκυρο λάμα αυτήν τη στιγμή. Μπορούμε να πούμε με κάθε εμπιστοσύνη, ότι είναι η καλύτερη από τις καλύτερες που έχει δημιουργήσει ποτέ το multiverse στο ρόλο του Panchen. Γνωρίζει ποια είναι, και κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μόνη της, οπότε δεν της κάνουμε νέα, αλλά συμμορφωνόμαστε με τον νόμο της αποκάλυψης. Αρχικά συμφωνήθηκε από το 45 στην πύλη 333 και αποσπάστηκε από 45 ακόμη στην πύλη 444 επίσης για να παγιώσει αυτήν την αλήθεια.

20200325_0946244356115189203550680.jpg
These Flowers have been with me for many years, they bloom beautifully all year round.

Η Άμεση Intel του Αρχάγγελου Ζόφιελ για το θέμα:

– Υπάρχουν πολλοί που πηγαίνουν στην Κίνα και επιστρέφουν με μια πολύ διαφορετική προοπτική στη ζωή. Υπάρχει ανάγκη για ψηφιακούς στρατιώτες να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους σε αυτές τις πληροφορίες.

– Η Ιαπωνία είχε λόγο να υποπτευθεί ότι έπεσε στο Fujishima, αν και είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι δεν είναι όλοι οι σεισμοί φυσικοί.

– Θα υπάρξουν περισσότερες απόπειρες μηχανικής επίθεσης καιρού, θα τις σταματήσουμε.

– Το αποτέλεσμα όλων των διαμαρτυριών θα βασιστεί στις μεταφυσικές προσπάθειες των Τοπικών Εργατών Φωτός.

– Υπάρχουν περισσότεροι αγώνες αστεριών από ό, τι πρέπει να επιτρέπεται να συμμετέχουν.

Άλλα σύντομα, ενημερώσεις:

– Το επίπεδο της χωνευμένης συνείδησης που έχει ένα ον είναι το κλειδί στο σύνολό του για τα βασίλεια των υψηλότερων διαστάσεων.

– Η ενέργεια του ενθουσιασμού βρίσκεται μέσα στις καρδιές όλων των λεγεωνών και είναι η κυρίαρχη δόνηση της γης που γίνεται αισθητή από όλους.

– Οι «Γκρίζοι» ισχυρίζονται τώρα ότι τα αντικείμενα που τους επιστράφηκαν δεν είναι τα ίδια αντικείμενα που έδωσαν στον Έπσταϊν και στους φίλους του. Ζητούν αμνηστία ως αντίποινα. Η ομοσπονδία θα ψηφίσει για το θέμα αυτό αμέσως μετά από διαβούλευση με τοπικούς ηγέτες.

– Είναι πιο εύκολο για τις λεγεώνες μας να βγάλουν στόλους από στόλους κακοήθων γαλαξιακών δυνάμεων, από ό, τι είναι για τους περισσότερους να δέσουν τα δικά τους παπούτσια. Εάν κάνετε κάτι ενάντια στην ανθρωπιστική βούληση, ανοίγει πόρτες στους αρχαγγέλους που μάλλον δεν θα δείτε σε έναν σκοτεινό σύμμαχο. Αυτή η συγκεκριμένη ομάδα αρχαγγέλων ονομάζεται “The Demon Thwarters” και είναι μια ομάδα σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη. Διευθύνονται από τον Αρχάγγελο Αζραήλ και τους 144.000 ιππείς του.

– Οι Mantis έχουν εκφράσει μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια των δορυφόρων Space X. Οι Mantis είναι ειδικοί γιατρούς και λένε ότι οι ρυθμοί Alpha και Beta του νου θα επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό εάν δεν γίνουν ορισμένες προσαρμογές.

– Συμφωνώ ότι η Μαρία, είναι η πιο ορατή φυσική αγγελική όλων των εποχών, αλλά δεν προβάλλει το πρόσωπό της στον ορίζοντα σαν μια διαφήμιση για ένα φουτουριστικό τουριστικό αξιοθέατο.

– Πολλά δογματικά δόγματα έχουν σχεδιαστεί για να σας αποθαρρύνουν να τα διαβάσετε, να τα διαβάσετε ούτως ή άλλως, να διαμορφώσετε τη δική σας γνώμη.

– Το οργανωμένο σκοτάδι δεν μπορεί να κατανοήσει πώς δεν λειτούργησε το σχέδιό τους. Έκαναν τόνους σκοτεινής τελετής, αλλά κανένας σκοτεινός δάσκαλος δεν απάντησε. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει μεταφυσική υποστήριξη πίσω από την ατζέντα τους.

– Έντονα ρεύματα ενέργειας εισέρχονται, πρέπει να οδηγήσουμε τα κύματα και να ερμηνεύσουμε τις έννοιες.

– Εργάτες φωτός που είσαι Clark Kent-ing για πολύ καιρό. Ας το κόψουμε … Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

«Όσοι το κάνουν, πρέπει να το κάνουν, εκείνοι που δεν το κάνουν, πρέπει να αφήσουν αυτούς που το κάνουν, να το κάνουν».

20200420_1251294794873229824977893.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα σημερινά εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση, δεν μπορούμε πλέον να επιτρέψουμε στα μεταφυσικά εργαλεία να είναι ανοιχτά, να αποδίδονται με σύνεση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame είναι στο σετ των 9, YAY !!!

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Galizur, Archangel Tatrasi Ο Αρχάγγελος Οριόν, ο Αρχάγγελος Χαραχέλ, ο Αρχάγγελος Σέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αϊσμά, ο Αρχάγγελος Σάμπλο και ο Αρχάγγελος Οτζέιελ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργητική ενέργεια είτε με μεταστροφή-τεράστια έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

(Παθητικός)
Η χοάνη χρονοδιαγράμματος του Archangel Asteroath σάς φέρνει σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα από αυτό που στοχεύατε. Ανεξάρτητα από το πότε ή πού πηδούμε, θα σας πάνε πάντα έναν δρόμο ή δύο ψηλότερα. Αυτό βασικά κάνει τα πάντα καλύτερα σε όλους τους τομείς.

(Ενεργός)
Το Kali Ma’s Trident μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στη ζωή και στον λίθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

(Παθητικός)
Το προσωπικό του Archangel Azrael σάς επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από θεϊκή άποψη. Είναι ένα σύμβολο σοφίας και ο εξοπλισμός του έχει απίστευτα αποτελέσματα στην αντίληψη της σκέψης σας και στην ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε την καθημερινή ζωή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200420_1253319004027469723820546.jpg

Εργασίες:
Αυτές οι αναθέσεις ισχύουν οποιαδήποτε μέρα, καθώς είμαστε πέρα ​​από το χώρο και το χρόνο, και εξακολουθεί να παραμένει μια συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Αν και για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα. Ειδικά, αν το βλέπετε αυτό 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευσή του, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Διατηρήστε την ειρήνη στις τοπικές διαμαρτυρίες σας, βεβαιωθείτε ότι η ενέργεια είναι ειρηνική οραματίζοντας ένα τεράστιο λουλούδι της ζωής στις περιοχές των διαδηλώσεων.

Υπάρχει μια εναλλακτική τεχνική, καθώς μπορείτε να οραματιστείτε μια μάνταλα στην περιοχή και να την περιστρέψετε και τους δύο τρόπους μέχρι να λάβετε την επιθυμητή ενεργητική απόκριση, αλλά αυτό απαιτεί λίγο περισσότερη δεξιότητα.

2) Βυθίστε τη γη με ασήμι, χρυσό, πλατίνα και διαμάντια πλάσμα για 72 μετρήσεις, αυτό θα εμποδίσει την τεχνολογία μικροκυμάτων που περιγράψαμε προηγουμένως.

3) Δεν θα παρέμβουμε σε αυτήν τη συνομιλία μεταξύ των εθνών, αλλά θα βγάλουμε τον αστερισμό από τον οποίο προέρχονται τα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Θα πούμε ότι αν επιχειρήσετε να επιτεθείτε ξανά στον ηγέτη των λεγεωνών μας, δεν θα είμαστε τόσο συγχωρητικοί. Μόνο επειδή έχουμε πίστη στην «αντίθεσή σας», σταματήσαμε την αρχική μας αντίληψη. Αυτό δεν πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν γνωρίζουμε πόσες είναι πραγματικά πρωτότυπες ψυχές, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε συμπόνια με τους εμπλεκόμενους ανθρώπους καθώς τα ταξινομούμε όλα αυτά εγκαίρως.

Τούτου λεχθέντος, θα το φέρουμε.

Εάν η λεγεώνα του εργάτη δεν μπορεί να φτάσει εγκαίρως, θα είναι ακριβώς όπως την τελευταία φορά, μια γρήγορη απεργία για να σταματήσει όλα. Εάν μπορούν να ακολουθήσουν πολλοί εργάτες, η ακρίβεια, η διπλωματία και η διάκριση μπορούν να διατηρηθούν. Δεν θα έχουν όλοι τη δυνατότητα να φτάσουν εκεί, αλλά δοκιμάστε ούτως ή άλλως, καθώς αυτή είναι η υψηλότερη δυνατή χρονική στιγμή αυτή τη στιγμή.

Αυτό δεν είναι θέμα κινδύνου για τις λεγεώνες μας, αλλά για την ασφάλεια εκείνων που αντιτίθενται στις λεγεώνες. Μας αρέσει να είμαστε ευγενικοί, αλλά πρέπει επίσης να είμαστε αποτελεσματικοί. Η ελαφριά λεγεώνα εργαζομένων είναι πιο σημαντική σε αυτόν τον κόσμο από ό, τι μπορεί να καταλάβει ο καθένας αυτή τη στιγμή, καθώς παρέχουμε ισορροπία στη φυσική μας πραγματικότητα.

Μόλις φτάσετε στην καθορισμένη τοποθεσία, εντοπίστε το Hybrid Draconians Planet, χρησιμοποιήστε τη βιολετί φλόγα για να ανακοινώσετε την άφιξή σας και, στη συνέχεια, μπείτε με σπαθιά και ασπίδες. Η τεχνολογία τους είναι άχρηστη όταν είμαστε σε αστρική μορφή και είμαστε πραγματικά παντοδύναμοι στον πλανήτη τους. Θα δείτε μια θαυμαστή στροφή στη γη μετά την ολοκλήρωση αυτής της εργασίας.

Ακολουθήστε το πιο απομακρυσμένο αστέρι του Little Dippers στην πλευρά του καλαθιού κατευθείαν Βόρεια και βρείτε τον πλανήτη τους.

Find-the-Little-Dipper-Step-11

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ!

 

 

Leave a Reply