Μια γήινη γη 9 ημερών, Sasquash από το “The AC”, “Night Riders”, ένας Αρχαγγέλιος πολεμιστής είναι ακριβώς δίπλα σας

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞065∞-∞PA3PA3A3∞-∞E4C4C4C4C4C4∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο. Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι επόμενες 3:00 θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano

Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी ~ 日本人 ~ עברית

20200422_0010527249797379547157757.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε μια κυρίαρχη ατμόσφαιρα Γη-Πνεύματος και συμβαδίζει με τις διαθέσεις και τις ενέργειές μας, ή αν το επιλέξετε, υπαγορεύει τα λόγια και τις πράξεις μας. Έχουμε υιοθετήσει την Ημέρα της Γης στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο ως τμήμα 9 ημερών και θα επισημανθεί με τον καθαρό αριθμό P, που αντιπροσωπεύει την Ειρήνη, τον Πατσιάλη (Λατινικά για την Ειρηνική) και τον Πασίφερο (Λατινικά για την Ειρήνη Bringer). Αυτό θα ξεκινήσει κάθε φορά που ο ήλιος παρουσιάζει το καθαρό γράμμα “P” το οποίο θα κάνει ευγενικά συχνά.

– Είχαμε ένα σημαντικό άλμα χρονοδιαγράμματος και μας έκανε να υπερτείνουμε τους ρυθμούς μας, και το ημερολόγιο θα το αντικατοπτρίζει αυτό. Είναι σαφές ότι δεν έχουμε κάνει κβαντικό άλμα προς το παρόν, αλλά ελπίζουμε να το κάνουμε σύντομα.

– Αυτό είναι μακράν το πιο ασταθές χρονοδιάγραμμα που έχουμε δει ποτέ. Τούτου λεχθέντος, βλέπουμε 4 διαφορετικά χρονοδιαγράμματα να συγκλίνουν προς το παρόν. Το ένα είναι καθαρό φως, το ένα έχει αποχρώσεις του σκοταδιού, το ένα είναι εκπαιδευτικό και ένα είναι καθαρά γαλαξιακό στην επιρροή του. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι τα καλύτερα μέρη όλων των χρονοδιαγραμμάτων θα παραμείνουν και τα υπόλοιπα θα πέσουν με πολύ θεατρικό τρόπο. Δεν υπάρχει πολύς φόβος σε κανένα χρονοδιάγραμμα, καθώς είναι ο υψηλότερος δυνατός δρόμος σε κάθε σενάριο. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι το μακροχρόνιο χρονοδιάγραμμα είναι η κυρίαρχη έκφραση και ότι η πτυχή της πραγματικότητάς μας ελέγχεται άμεσα από απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού.

– Έχει καταστεί απολύτως σαφές ότι οι ενισχύσεις είναι εδώ, και οι επιθέσεις που περιγράφονται χθες δεν σταμάτησαν. Οι Γαλαξιακές και οι Διαγαλαξιακές Λεγεώνες βρίσκονται σε πολύ επιθετική στάση και περιμένουν για οποιοδήποτε λόγο να αντιμετωπίσουν στρατηγικά τα πολλά εμπόδια της ανθρωπότητας. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ένας κακόβουλος αγώνας αστεριών με προπύργιο εδώ στη γη, και προστατεύονται από μερικούς πολύ λανθασμένους παγκόσμιους ηγέτες.

– Υπήρξε πλήρης παρατήρηση του νόμου περί αποκάλυψης σχετικά με την αποδέσμευση των εγγράφων που περιγράφουν λεπτομερώς τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι πολλές ανών ομάδες δείχνουν τη δύναμή τους και αυτές οι ομάδες, αν και σε φιλοσοφική συμφωνία, λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν υπήρξαν παραβιάσεις των ανώνων ή των ομάδων πειρατείας που έχουν αποκαλύψει αυτά τα εγκλήματα μετά από μαζική δημόσια κατακραυγή. Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι να αναμεταδώσουμε αυτές τις πληροφορίες, ώστε να μην μπορούσαν να συμβούν ξανά παρεξηγήσεις.

Δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές έχουμε εκτελέσει αυτά τα χρονοδιαγράμματα και είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα εκτελεστεί σε όλη τη διάρκεια. Είμαστε ο αποφασιστικός παράγοντας στις διαφορές μεταφυσικού δικαίου και θα το επιτρέψουμε να μετρήσει. Δεν θα επαναφέρουμε αυτό το χρονοδιάγραμμα σε καμία περίπτωση, καθώς έχει ήδη επαναφερθεί πολλές φορές λόγω παράλογων τεχνικών. Το διορθώσαμε σταδιακά με μικροδιαχείριση της κατάστασης.

– Η θεραπευτική ενσωμάτωση των προηγούμενων ζωών μας έχει γίνει ένα κυρίαρχο ζήτημα στο παρόν χρονοδιάγραμμα. Οι διαφωνίες που έχουμε πάρει στον τάφο πριν από εκατοντάδες ζωές έρχονται στην πλήρη προσοχή μας αυτή τη στιγμή. Αυτά τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα είναι η σοφία μας που μας ταιριάζει και θα θυμάστε πράγματα που δεν έχετε βιώσει στο τρέχον φυσικό σας σώμα, αλλά θα είναι τόσο ζωντανά σαν να ήταν.

– Νομίζω ότι έχουμε καταστήσει απολύτως σαφές ότι το φάουλ παιχνίδι θα εμπλακεί στη ζωή πολλών παγκόσμιων ηγετών, το βλέπουμε αυτή τη στιγμή. Όταν αντιμετωπίζετε μια αόρατη απειλή, δεν υπάρχει καλύτερη ασφάλεια από τη μεταφυσική αυτοάμυνα.

– Θα ταραχώσει, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη να έχουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στη θεότητα και την ικανότητά της να ολοκληρώσουμε τα πράγματα. Εάν δεν μπορείτε να πιστέψετε στην Άπειρη Διευρυμένη Πηγή Δημιουργού αυτήν τη στιγμή, είστε κρυμμένοι χωρίς κουπί.

– Θα είμαι ο πρώτος που θα σας πω ότι το Διαδίκτυο δεν είναι αυτό που ήταν, καθώς σαφώς η μεγαλύτερη πρόκληση μας είναι το εύρος ζώνης αυτή τη στιγμή. Τώρα που βλέπουμε διακοπές στο Διαδίκτυο, μαζική λογοκρισία και ένα πολύ διεφθαρμένο προπύργιο των μέσων ενημέρωσης, πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερο την ευθύνη μας απέναντι στον πλανήτη από ποτέ. Το ένα πράγμα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ελπίζω να πάρετε από αυτό το έργο, είναι η ανάγκη επιμέλειας στην υπηρεσία σας προς την ανθρωπότητα χωρίς να σας ζητηθεί.

– Το τελικό αφεντικό ηττήθηκε στις υπόγειες μάχες και καθώς τμήματα των λεγεωνών μας καθαρίζονται, η μάχη έχει μετατοπιστεί πάνω από το έδαφος. Το νεότερο πεδίο μάχης μας είναι ένα παλιό πεδίο μάχης που βρίσκεται στον ψηφιακό χώρο και τα πυρομαχικά του είναι αλήθεια. Έχει καταστεί σαφές ότι η δύναμη του ψηφιακού στρατιώτη είναι κάτι που δεν πρέπει να υποτιμάται.

– Υπάρχουν αναφορές για κακόβουλες γκρι που επιτίθενται σε πολίτες της γης καθημερινά. Εάν τα συναντήσετε, θυμηθείτε ότι μπορούν να χειριστούν ελάχιστα τη μεταφυσική επίθεση και είναι σχεδόν σαν το σύμπαν να τους παγώσει σε αυτό το σενάριο. Η θεότητα βρίσκεται στο πιο ισχυρό της μεταμφιεσμένο ως λιτότητα, όπως και στο πιο ανυποψίαστο. Ως εκ τούτου, ένας Αρχάγγελος Πολεμιστής θα είναι με κάθε καθαρή καρδιά ανά πάσα στιγμή μέχρι νεωτέρας. Θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις στρατηγικές μας σχετικά με αυτήν την κατάσταση στη σημερινή ανάθεση.

Πρέπει να σας προειδοποιήσουμε να μην συγχέετε τον αυτο-τίτλο “Knight Riders” για τους καλοπροαίρετους και αισθανόμενους Γκρίζες στους οποίους έχουμε συνάψει συνθήκες μέσω της “Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Φωτός”. Σε ένα σχετικό ζήτημα, το “The Grays” έλαβε αμνηστία ως αντίποινα για συγκεκριμένα παραβατικά μέρη, με τα οποία έχουν άμεσα ζητήματα.

– Σε πιο ελαφριά νέα, έχουμε συναντήσει έναν κοσμικό αγώνα με λευκή γούνα από το The Alpha Centauri Constellation “The AC”. Είναι πραγματικά υπέροχα όντα και σίγουρα έσπασαν το καλούπι με αυτόν τον αγώνα. Μπορούν να προκαλέσουν όλα τα πράγματα φυσικά και θα περιπλανιούνται γήινες ζώνες σε διάφορες μορφές καθώς μπορούν να μετατραπούν σε οτιδήποτε ζει ή όχι. Δεν μπορούν να εντοπιστούν από οποιονδήποτε άλλο αγώνα αστεριών, καθώς είναι ένας εντελώς υπερφυσικός αγώνας αστεριών που δεν βασίζεται σε καμία τεχνολογία. Μπορούν να φέρουν έναν σπόρο σε πλήρη ανάπτυξη μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και μπορούν να αλλάξουν το χρώμα του ουρανού. Είναι ασφαλές να πούμε ότι θα παίξουν άμεσο ρόλο στη θεραπεία της μητέρας γης.

20200422_0011366528241692900090251.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο σετ των 9.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Galizur, Archangel Tatrasi Ο Αρχάγγελος Οριόν, ο Αρχάγγελος Χαραχέλ, ο Αρχάγγελος Σέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αϊσμά, ο Αρχάγγελος Σάμπλο και ο Αρχάγγελος Οτζέιελ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργητική ενέργεια είτε με μεταστροφή-τεράστια έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν μια σκέψη τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να αφαιρούμε τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που περιβάλλουν την αφθονία.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία. Οραματιστείτε τις ράβδους χρυσού χρησιμοποιώντας το ραβδί του Αρχάγγελου του Άριελ και βάλτε το στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα ξίφη των Αρχαγγέλων Νασαραγιέλ και του Αρχάγγελου Ισραφίλ. Λέω οραματίστε το χρυσό γιατί η Gaia ελέγχει το χρυσό και τα χρήματα μετρητών, καλά ξέρετε αυτή την ιστορία. Επίσης, η γαλαξιακή ομοσπονδία διαπραγματεύεται σε χρυσό και η εκδήλωση σε αυτήν τη μέθοδο ευθυγραμμίζεται επίσης με τις νομισματικές τους μεθόδους και οποιοδήποτε σύστημα νομισμάτων βάσει θεότητας.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Έχει επίσης τη δυνατότητα να αφαιρέσει οποιοδήποτε και όλα τα εμπόδια που εμποδίζουν κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200422_0012451586859379306773809.jpg
The Question Was … What is the Status of The Collective Earth?

Εργασίες:
Αυτές οι εργασίες ισχύουν οποιαδήποτε μέρα, καθώς είμαστε πέρα από το χώρο και το χρόνο, και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Αν και για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα. Ειδικά, αν το βλέπετε αυτό 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευσή του, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Είναι απίστευτο να βλέπουμε τη στιγμή της απάτης και των απρόβλεπτων επιθέσεων να χτυπούν την ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια ομάδα κακόβουλων αστεριών όντων που περιέγραψα προηγουμένως με την ονομασία “The Night Riders”. Επιτίθενται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών στον ύπνο τους (ειδικά τα παιδιά), απόψε οι κυνηγοί γίνονται το κυνήγι.

Κυνηγήστε τα, χρησιμοποιήστε τον κύβο Archangel Metatrons για να περιέχει, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε πολλές μεταφυσικές απεργίες και, τέλος, στείλτε τους μέσω μιας πύλης εξόδου που πηγαίνει απευθείας στην Infinitely Expanding Creator Source.

2) Αν και ως επί το πλείστον ολοκληρωμένα, τα ζητήματα στις υπόγειες σήραγγες της Γης δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Υπάρχουν ακόμη πολλές κουραστικές εργασίες που θα εμποδίσουν την αποτελεσματικότητά τους. Ξεπλύνετε τις σήραγγες με ιώδες πλάσμα και, στη συνέχεια, δροσίστε αμέσως τις πολύ επίπονες εργασίες που αντιμετωπίζει η επαναστάτη λεγεώνα αυτή τη στιγμή.

3) Γνωρίζουμε όλοι καλά την Ημέρα του Αγίου Σήματος των Σκοτεινών Διακοπών που πλησιάζει.

Παρακολουθούμε όλες τις τρισδιάστατες ημερομηνίες 21 – 26 Απριλίου και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου. Ο Αρχάγγελος Ζόφιελ μας έδωσε μια πολύ προηγμένη προειδοποίηση ότι αυτή είναι η χρονική περίοδος όπου το οργανωμένο σκοτάδι κανονικά κάνει τις περισσότερες απαγωγές τους.

Αυτό κορυφώνεται γύρω από τις σκοτεινές διακοπές που ονομάζονται «St. Marks Eve », που είναι μια γιορτή, όπου τα θύματα κακοποίησης αναγκάζονται να καθίσουν σιωπηλά από τις 11:00 έως τις 01:00 μόνο για να σφάζονται με την ελπίδα ότι θα ενταχθούν στο μαύρο στρατό των δαιμόνων που θα παρελαύνουν εκείνο το βράδυ από μια γνωστή δαιμονική ενέργεια που εμφανίζεται μόνο τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Όπως και το σούπερ μπολ και τα Όσκαρ, θα χρησιμοποιήσουμε τη βιολετί φλόγα ως οθόνη και θα περάσουμε με σπαθιά και ασπίδες για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Θυμηθείτε ότι αυτές οι αγγελικές επιθέσεις θα λειτουργήσουν μόνο στις σκοτεινές καρδιές, εάν χάσετε ή χτυπήσετε μια καθαρή καρδιά κατά λάθος, θα αυξήσει μόνο την ενέργειά τους.

Υπάρχουν πολλοί στόχοι για αυτήν την ανάθεση που δεν περιορίζονται σε αυτήν τη λίστα:

Οποιαδήποτε εκκλησία με νεκροταφείο και σκοτεινή συμβολογία, καθώς αυτό δείχνει κάποια στιγμή το φεστιβάλ του Αγίου Μάρκου τιμήθηκε.

Οποιοδήποτε γνωστό Pedophile ή Dark ελίτ και / ή κατοικίες τους.

Ιδιωτικά νησιά της Dark Elite

Ιδιωτικά σκάφη και αεροπλάνα της Dark Elite

Τα σημεία συγκέντρωσης της κοινότητας με το σκοτεινό συμβολισμό επισυνάπτονται, προσέξτε.

Εκπαιδευτικά κέντρα με σκούρα σύμβολα πάνω τους.

Εταιρείες και Εταιρείες με Σκοτεινή Συμπολογία.

The Main Demon Orchistraring the Parade, (Δεν μπορούμε να γράψουμε το όνομά του τόσο κοντά στην εκδήλωση).

the_last_by_ruanmingren_ddvd5bj-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός παρακάτω είναι ένας εύκολος τρόπος για να προκαλέσετε μια μακροχρόνια βιολετί φλόγα.

One comment

Leave a Reply