Βοηθώντας το Συλλογικό Cope με τα συναισθήματά τους, Pink Ray Light του Αρχάγγελου Chamuel, Είστε μια Ζέβρα!

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞067∞-∞P2A3P2A3A3∞-∞E6C6C6C6C6C6∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι επόμενες 3:00 θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano

Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسیहिन्दी ~ 日本人 ~ עברית

20200424_1101083751861925950059538.jpg

 

– Η Gaia βρίσκεται σε ένα κυρίαρχο περιβάλλον με πνεύμα νερού, αυτό διευκολύνει μακροπρόθεσμες αλλαγές που υλοποιούνται μάλλον γρήγορα. Θα αρχίσετε να βλέπετε τη μεγαλύτερη εικόνα να ξεδιπλώνεται και αυτό θα είναι ένα παρήγορο θέαμα σε πολλούς που είναι κουρασμένοι από το ταξίδι τους.

Έχει προκύψει ένα χρονοδιάγραμμα που θα ακυρώνει ή θα ακυρώνει τις εκλογές των ΗΠΑ και θα πραγματοποιείται για πολλούς λόγους. Αυτό θα προκαλέσει μαζικές αστικές αναταραχές και μπορεί να αποφευχθεί εντελώς με τη λήψη μέτρων για την εξασφάλιση δίκαιων και ασφαλών εκλογών σε αυτήν τη στιγμή. Αυτή η δήλωση δεν έχει καμία σχέση με τον ιό Corona, αλλά μπορεί να έχει σχέση με τον δευτερεύοντα ιό που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Το κλειδί σε αυτήν τη μάχη θα είναι ο ατομικός αυτοέλεγχος και η ικανότητα να διακρίνουμε την αλήθεια από τη φαντασία. Απλώς λάβετε υπόψη ότι τίποτα δεν θα γίνει αν προκύψει βία και μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι εάν ήταν προς το συμφέρον της ανθρωπότητας να το πράξουμε, δεν θα δίσταζα να το πούμε.

– Οι Εργάτες του Φωτός ανεβαίνουν χωρίς σημάδια διακοπής, και αυτό συμπίπτει με τη συχνότητα της γης να πηγαίνει ακόμη υψηλότερη από αυτήν που κάποτε θεωρούσαμε εξαιρετικά υψηλή. Θα υπάρξει ένα σημείο όπου ο συντονισμός Schumann θα είναι σταθερά κατά μέσο όρο 300-500. Οι εισερχόμενοι κωδικοί φωτός που θα το προκαλέσουν, είναι πραγματικά σπάνιας συχνότητας και δεν μπορεί να υπολογιστεί όλη αυτή η ενέργεια από τη σύγχρονη επιστήμη. Αυτοί οι φωτεινοί κώδικες προσθέτουν όλο και περισσότερες ικανότητες στη συλλογή των ελαφρών εργατών και είναι αρχαίοι και γαλαξιακοί στην προέλευσή του.

– Οι προθέσεις πρέπει να εξεταστούν και να εκτελεστούν εντός μιας αρχαγγελικής ημέρας για να βασίζονται σε μακροοικονομικό επίπεδο. Αυτή η δήλωση δεν ισχύει για τα περισσότερα μάτια που το βλέπουν, αλλά πρέπει να δηλωθεί σύμφωνα με το νόμο της αποκάλυψης.

– Η αναβαθμισμένη τεχνολογία επούλωσης φωτός και η τεχνολογία όζοντος στην οποία φάνηκε ο POTUS, αποτελεί μέρος των ιατρικών εξελίξεων για τις οποίες μιλήσαμε πρόσφατα. Υπάρχουν άλλες εκδόσεις αυτών των θεραπειών που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή, αλλά αυτές που επιθυμούν να εφαρμόσουν είναι άλματα μπροστά από αυτές τις τεχνολογίες.

– Οι “Μάχες της Νύχτας” είναι τόσο μονόπλευρες που δεν είμαστε σίγουροι γιατί συνεχίζονται. Είναι σαν το καλύτερο των επτά σειρών που κατέληξε σε μια νίκη 4 παιχνιδιών με το φως, και όμως, το “OD” συνεχίζει να θέλει να παίξει την υπόλοιπη σειρά. Σε σχετικές ειδήσεις, βλέπετε μια μεγάλη ποσότητα διαγαλαξιακών συντριμμιών πλοίων να πέφτουν από τον ουρανό.

– Τα συναισθήματα της «Συλλογικής» θα πρέπει να υποβληθούν σε επεξεργασία σε μακροοικονομική κλίμακα, καθώς οι μάζες δεν μπορούν να τις χειριστούν μόνες τους. Είναι σαφώς δουλειά των ελαφρών εργατών να επεξεργάζονται όλα αυτά τα συναισθήματα για τους άλλους. Το Σύμπαν γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτά τα συναισθήματα δεν είναι δικά σας, και στην πραγματικότητα θα επιμείνουν να σας οφείλουν τεράστια ποσότητα θετικής ενέργειας όταν όλα αυτά λέγονται και γίνονται.

– Εάν κάποιος σας αποκαλέσει ζέβρα, θα το γελάσετε γιατί είναι γελοίο, αλλά αν υπάρχει ένα στοιχείο αλήθειας, το αδίκημα θα ληφθεί. Εάν κάτι σας φαίνεται σαν ένα πλάνο, αναλύστε γιατί σας προκαλεί και τι θεότητα προσπαθεί να σας διδάξει σε αυτό το συγκεκριμένο σενάριο. Υπάρχει τόσο μεγάλη θεραπεία που συνεχίζεται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και είναι ένας δρόμος που όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε κάποια στιγμή.

– Το Nibiru περιβάλλει τον πλανήτη με υπερβολικές ταχύτητες και αυτό θα προκαλέσει μερικά σημαντικά γεγονότα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα της ανθρωπότητας. Ο πλανήτης Γη θα επηρεαστεί επίσης από αυτό, αλλά με διαφορετικό και βαθύτερο τρόπο.

– Το Σύμπαν διαθέτει έναν μηχανισμό προστασίας που προστατεύεται από μολύνσεις, ιούς και παρόμοια, όπως έχει και το ανθρώπινο σώμα. Αυτό συμβαίνει επειδή είμαστε ένας μικρόκοσμος ενός πολύ μεγαλύτερου όντος που δημιουργείται με ένα πολύ παρόμοιο συναίσθημα. Εάν αναρωτιέστε πώς μοιάζουν αυτά τα κύτταρα αυτοάμυνας, ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη.

20200424_110640726903189800156896.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο σετ των 3, σε μια προσπάθεια να τελειοποιήσει το τρέχον χρονοδιάγραμμά μας.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Galizur, Archangel Tatrasi Ο Αρχάγγελος Οριόν, ο Αρχάγγελος Χαραχέλ, ο Αρχάγγελος Σέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αϊσμά, ο Αρχάγγελος Σάμπλο, ο Αρχάγγελος Οτζέιλ, ο Αρχάγγελος Νουριέλ, ο Αρχάγγελος Βαρνίελ και ο Αρχάγγελος Αντόνατσελ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos καθώς αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Παθητικός)
Το κρουαζιερόπλοιο του Archangel Cochobiel σας επιτρέπει να βλέπετε γαλαξιακές ζωές του παρελθόντος και άλλα κοσμικά στιγμιότυπα. Είναι μια καταπληκτική διαγαλαξιακή προβολή και μπορεί να σας δείξει πράγματα έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

(Παθητική και επιθετική)
Το κρεμαστό κόσμημα εκκαθάρισης του Αρχάγγελου Λάματσιλ αποκαλύπτει όλες τις ατζέντες όταν είναι εξοπλισμένοι. Δεν επιτρέπει εξαπάτηση και εάν υπάρχει εξαπάτηση, η ενέργειά της διαλύεται αυτόματα ή αποκαλύπτει τα αδικήματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200424_110744177163083423649751.jpg

Εργασίες:
Αυτές οι αναθέσεις ισχύουν οποιαδήποτε μέρα, καθώς είμαστε πέρα από το χώρο και το χρόνο, και θα παραμείνει μια συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Αν και για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα. Ειδικά, αν το βλέπετε αυτό 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευσή του, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Η ανθρωπότητα αναζητά ηρεμία. Όσοι δεν έχουν προηγούμενη γνώση της μεταφυσικής ή της κβαντικής χειραγώγησης δεν θα είναι σε θέση να πλοηγηθούν σε αυτούς τους χρόνους τόσο εύκολα όσο και οι πολλοί που είναι ευλογημένοι με αυτήν την προοπτική. Η καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία που έχουμε για τις μάζες του ύπνου είναι τα φώτα ροζ ακτίνων, τα οποία είναι περισσότερο από μια συμπυκνωμένη δέσμη και ένα σταθερό φως από το ροζ φως. Ρυθμίζεται επίσης αποκλειστικά από τον Αρχάγγελο Chamuel, σε αντίθεση με το συνήθως χρησιμοποιούμενο ροζ φως που είναι μια συνεργατική προσπάθεια.

Βάλτε τη Γη σε ροζ ακτίνα φωτός για 72 μετρήσεις και εάν χρειάζεστε βοήθεια, καλέστε απευθείας τον Αρχάγγελο Chamuel.

2) Οι “Night Riders” θα συνεχίσουν να έρχονται, να είναι έτοιμοι και να μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κάθε μεταφυσικό εργαλείο που πιθανώς μπορείτε. Πρέπει να σημειωθεί, συγκαλούνται και επαναφορτίζονται στην Ελβετία. Εάν θέλετε να το πάρετε “σε αυτούς” στο διάλειμμα για καφέ, αυτό θα ήταν εκεί που βρίσκεται η αίθουσα διακοπών.

Όπως πάντα, χρησιμοποιήστε τη βιολετί φλόγα για να ανακοινώσετε τον εαυτό σας και μετά μπείτε με σπαθί και ασπίδα.

3) Υπήρχε μια απίστευτη παράσταση από τη λεγεώνα των Εργατών του Φωτός στη διακοπή της εκδήλωσης Saint Marks Eve Siphoning. Κατά συνέπεια, υπάρχουν πολλές χαμένες ψυχές που δεν έχουν ιδέα πώς να φτάσουν στη γραμμή μετενσάρκωσης.

Πραγματοποιήστε σάρωση παντού (και εννοούμε παντού) για να βοηθήσετε τις χαμένες ψυχές να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μέσω μιας πύλης εξόδου για να επεκτείνουν απεριόριστα την πηγή δημιουργού. Μην ξεχάσετε να δώσετε κάποιες ευγενικές και ενθουσιώδεις λέξεις ενθάρρυνσης προτού τα στείλετε στο σπίτι.

somewhere_close_to_impossible_by_sara_arasteh_dd1gre6-fullview (1)

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply