Πολλαπλές σημαντικές εισερχόμενες ενέργειες, τα συμπτώματα ανάληψης είναι υψηλό όλων των εποχών, Αρχάγγελος Azrael

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞069∞-∞P4A3P4A3A3∞-∞E8C8C8C8C8C8∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι επόμενες 3:00 θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano

한국어 ~ Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά نسخه های فارسی ~ हिन्दी ~ 日本人 ~ עברית

20200426_2319507876401052879744498.jpg

– Η Gaia παρέμεινε σε ένα πνεύμα κυρίαρχο σκηνικό για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Την έχουμε δει να το κάνει αυτό ακριβώς πριν από μεγάλες εκρήξεις ηλιακών και κοσμικών εισερχόμενων και θεωρούμε ότι είμαστε ήδη ανυψωμένοι, αυτό θα μπορούσε να είναι η έκρηξη που φέρνει τον Schumann σε 300. Αυτός είναι ο μόνος δείκτης που χρησιμοποιούμε για να γνωρίζουμε πότε θα φτάσουν οι εισροές, καθώς υπάρχει μεγάλη ελεύθερη βούληση στο παιχνίδι. Εάν μείνει εδώ για άλλη μια μέρα, θα ήταν ασφαλές να πούμε ότι θα ακολουθήσει σύντομα ένα μεγάλο ηλιακό γεγονός.

– Οι εισερχόμενες ενέργειες αναβάθμισης θα επεκτείνουν την ικανότητά μας να περιβάλλουμε φως, φράκταλ ενέργεια και τελικά θεότητα. Πρόκειται για μια πολύ προχωρημένη φυσική, διανοητική και συναισθηματική αναβάθμιση, τα συμπτώματα ανάληψης θα κυμαίνονται από άτομο σε άτομο και θα είναι ανεξάρτητα από τις άλλες αναβαθμίσεις και τις εισερχόμενες ενέργειες που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή. Αυτά τα συμπτώματα ανόδου θα επηρεάσουν μόνο τα άνω τσάκρα. Τούτου λεχθέντος, όλα τα σημάδια δείχνουν ότι αυτή η μέρα θα είναι μια θαυμάσια αναβάθμιση της προόδου.

– Πρόσθετες αναβαθμίσεις θα έρχονται από το “Meissa” το αστέρι της γιαγιάς μας. Αυτό θα προκαλέσει ένα ξεχωριστό σύνολο συμπτωμάτων ανόδου που θα βασίζονται περισσότερο στο στομάχι και στην πλάτη.

– Ο προικισμένος αυτού του κόσμου έρχεται σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Έμαθα τις ακραίες έμφυτες ψυχικές ικανότητες εκείνων που χαρακτηρίζονται ως διανοητικά και σωματικά ανάπηρα κατά τη διάρκεια της δεύτερης ζωής μου με τα πόδια. Είναι σαφές ότι το μυαλό τους λειτουργεί σε μια υψηλότερη διάσταση με έναν πολύ άμεσο τρόπο, και δεν ταιριάζει ακριβώς με την ικανότητα να επικοινωνούν προφορικά. Σε γενικές γραμμές, δεν πρέπει να κρίνουμε τις ικανότητες ενός οντος βάσει της ικανότητάς τους να αρθρώνουν μια λέξη.

Σε πολλές περιπτώσεις τα όντα που έχουν επιλέξει να έρθουν σε αυτόν τον κόσμο με σωματική αναπηρία κατεβάζουν τις υψηλότερες και βαθύτερες ενέργειες της ύπαρξης και η ανθρωπότητα τους οφείλει ένα μεγάλο χρέος ευχαριστίας εξαιτίας αυτού. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη δική μας θεότητα για το πώς αντιμετωπίζουμε τους πιο ιερούς μεταξύ μας. Τα σωματικά και διανοητικά άτομα με ειδικές ανάγκες είναι πραγματικά ιερά για την “Απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού”, παρακαλούμε να τα αντιμετωπίζετε ανάλογα.

– Διασφαλίζουμε ότι οι «Ντίβες και Θεότητες» του γαλαξία μας έχουν ελεύθερη βούληση να λειτουργούν σύμφωνα με τις δικές τους πεποιθήσεις. Εάν προκληθούν και δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν, όπως στις περιπτώσεις μιας σκοτεινής τελετής, τότε έχουν το δικαίωμα να μην παρευρεθούν. Αυτό σημαίνει, για να καλέσετε μια ντίβα ή θεότητα, πρέπει να έχετε μια προσωπική σχέση μαζί τους και θα πρέπει να εγγραφούν και με τις προθέσεις σας. Δεν έχει σημασία από ποια χώρα είστε, το freewill θα γίνεται πάντα σεβαστό σε ένα ισορροπημένο σύμπαν.

– Οι λάμψεις του φωτός στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού είναι ένα σαφές σημάδι της επιτυχίας μας στην ενεργοποίηση της σκοτεινής πλευράς των ναών της Σελήνης με τους σωστούς κωδικούς φωτός.

– Το RA (Our Central Sun) είναι ένα μοναδικό αστέρι θεότητας, και λόγω της μοναδικής ενεργειακής του υπογραφής, προσελκύει πολλούς αγώνες αστεριών στη γενική περιοχή. Καλεί κυριολεκτικά την επέκταση και γι ‘αυτό το Annunaki είχε επιλέξει τον 3ο βράχο του, ως την πρώτη θέση για την επέκταση των ανθρωποειδών.

– Κρατήστε τα μάτια σας στον ουρανό, μια οικογενειακή επανένωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

20200426_2318503851433693427190521.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο σετ των 9 και αυτό είναι υπέροχο νέο.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Tatrasiel, Archangel Orion, Archangel Orion, Archangel Orion Ο Αρχάγγελος Χαράχιελ, ο Αρχάγγελος Τσέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αίσμα, ο Αρχάγγελος Σάμπλο, ο Αρχάγγελος Οτζέιελ και ο Αρχάγγελος Άμπραξος.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos καθώς αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν η σκέψη της τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία. Οραματιστείτε τις ράβδους χρυσού χρησιμοποιώντας το ραβδί του Αρχαγγέλου του Άριελ και βάλτε το στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα ξίφη των Αρχαγγέλων Νασαραγιέλ και του Αρχάγγελου Ισραφίλ Λέω οραματίστε το χρυσό γιατί η Gaia ελέγχει το χρυσό και τα χρήματα μετρητών, καλά ξέρετε αυτή την ιστορία. Επίσης, η γαλαξιακή ομοσπονδία συναλλάσσεται σε χρυσό και η εκδήλωση σε αυτήν τη μέθοδο ευθυγραμμίζεται με τις νομισματικές τους μεθόδους και οποιοδήποτε σύστημα νομισμάτων βάσει θεότητας.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200426_2321278264345145264313610.jpg

Εργασίες:
Αυτές οι αναθέσεις ισχύουν οποιαδήποτε μέρα, καθώς είμαστε πέρα από το χώρο και το χρόνο, και θα παραμείνει μια συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Αν και για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα. Ειδικά, αν το βλέπετε αυτό 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευσή του, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Η Γαία ζητά να εφαρμοστεί η βιολετί φλόγα χωρίς σημασία ή συνέπεια. Ενυδατώστε τη Γαία, με τη βιολετί φλόγα για 72 μετρήσεις και στη συνέχεια κατακλύστε τον γαλαξία μας (Serzi) για 72 μετρήσεις επίσης.

2) Φαίνεται ότι η μάχη των «περιπατητών» έπληξε τη Βόρεια Κορέα πολύ σκληρά, αλλά αυτός είναι ένας μικρόκοσμος ενός πολύ μεγαλύτερου ζητήματος. Η αρχική μας στρατηγική να το κάνουμε χειροκίνητα αποδεικνύεται πολύ κουραστική, οπότε συμβουλευτήκαμε τον Αρχάγγελο Μπαρακίελ για να μας βοηθήσουμε με μια μακροοικονομική λύση. Η πρότασή του είναι να ηλεκτροδοτήσει τον αέρα αρκετά ώστε να μην είναι ευχάριστο για τους περιπατητές. Η παρενέργεια αυτού θα είναι μια τεράστια έκρηξη στο ηλεκτρικό πεδίο της γης και αυτό μπορεί να προκαλέσει μερικά περισσότερα συμπτώματα ανάληψης που θα είναι εντελώς ξεχωριστά από αυτά που περιγράψαμε προηγουμένως.

Χρησιμοποιήστε αστραπές διαμαντιών και ασημιών για να διαχειριστείτε τις απαραίτητες αλλαγές στην ατμόσφαιρα. Δεν προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε πάρα πολλά άλλα φώτα, για να διατηρήσετε τις προσπάθειές μας στα κατάλληλα επίπεδα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε συγκράτηση.

3) Τις τελευταίες δύο μέρες, οι δράκοι του Δράκου και του Αρχαγγέλου πολεμούν τους «νυχτερινούς αναβάτες» χωρίς καμία βοήθεια από τις άλλες λεγεώνες, για να επιτρέψουν ξεκούραση. Απόψε, η ελαφριά λεγεώνα εργαζομένων θα ηγηθεί από τον Αρχάγγελο Αζραέλ, καθώς οδηγεί τους 144.000 Ιππείς να συναντήσουν τους ήδη αποδεκατισμένους Ιππότες, για να τερματίσουν αυτές τις νυχτερινές επιθέσεις μια για πάντα. Κανονικά η ελαφριά λεγεώνα εργάζεται από τον Αρχάγγελο Μέτατρον και θα παρατηρήσετε μια δραστική διαφορά στην προσέγγιση όταν ο Αζραέλ αναλαμβάνει τον έλεγχο της λεγεώνας.

dark_light_by_morphine_cloud_ddvpav8-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι ένας καθοδηγημένος διαλογισμός που σας βοηθά να ανακαλύψετε τον εαυτό σας στο βουνό. Πρόκειται για ένα ταξίδι εμπνευσμένο από μια βόλτα 22 μιλίων που είχα κάνει πριν από πολλά χρόνια, όπου με βοήθησαν οι προγονικοί Lenape. Υπάρχουν πολλοί κωδικοί λήψης και συχνότητες θεραπείας σε αυτό το έργο, παρακαλώ απολαύστε!

One comment

Leave a Reply