Η Μεγάλη Πρεμιέρα των Νέων Ενέργειας, η Μεγάλη Συγκέντρωση πραγματοποιείται, Περισσότερα για τον Αρχάγγελο Ouriel

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06A∞-∞P5A3P5A3A3∞-∞E9C9C9C9C8C8∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι επόμενες 3:00 θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano

한국어 ~ Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी ~ 日本人 ~ עברית

20200428_1858581907868059875656514.jpg

– Η Gaia παρέμεινε σε ένα πνεύμα κυρίαρχο σκηνικό για τρίτη συνεχόμενη ημέρα και πάντα προκαλεί βαθιά και βαθιά αλλαγή. Μπορούμε να περιμένουμε απόλυτα ότι θα ακολουθήσουν οι δραστηριότητες του κόσμου όπως το έχουμε ξαναδεί, και επηρεάζει όλους και όλα στην περιοχή. Ξεκινά αυτά τα πράγματα με μια αίσθηση σκοπού και είναι σαφές ότι έχει μια συγκεκριμένη αλλαγή στο μυαλό. Εάν δίνετε αρκετή προσοχή, μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο αυτά τα ουράνια σώματα επικοινωνούν μεταξύ τους, σε όλη αυτή την κατάσταση. Προσπάθησε επίσης για τις ενεργητικές αλλαγές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν από το πολύ μεγάλο ουράνιο σώμα που θα παραμορφωθεί στην τροχιά μας. Αυτό δεν είναι ένας αστεροειδής αλλά μια συνειδητή ζωντανή ουράνια μάζα, επίσης γνωστή ως Nibiru, που μπορεί να πάρει πολλές μορφές.

– Το καλύτερο από τα καλύτερα στον τομέα της μηχανικής είναι ο Αρχάγγελος Ραζίελ, ο Αρχάγγελος Μπάρμαν και ο Αρχάγγελος Ζαντεκέλ. Δούλεψαν επιμελώς στα νέα συστήματα πλέγματος, στις πύλες, στους πυλώνες και σε πολλά άλλα πράγματα για να διασφαλίσουν ότι θα είναι έτοιμο για τις νέες ενέργειες που πρόκειται να ξεκινήσουν αυτήν την ημέρα. Αυτές οι εισερχόμενες ενέργειες θα γίνουν γνωστές αμέσως, θα μας φέρουν επίσης το φιλοσοφικό ερώτημα, “Ακριβώς πόσο συνειδητές είναι αυτές οι ενέργειες;”.

– Όπως αναφέραμε, το 5G θα είναι ξεπερασμένο πολύ σύντομα καθώς η τεχνολογία αστεριών έρχεται σε μας με σταθερό ρυθμό. Αυτό ενισχύεται από το ανοιχτό εμπόριο με τη γαλαξιακή ομοσπονδία φωτός και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτές τις τεχνολογικές εκρήξεις, να έρχονται καθημερινά. Αυτό είναι παρόμοιο με αυτό που συνέβη κατά τη βιομηχανική επανάσταση, ξαφνικά μια έκρηξη στις εξελίξεις κατέλαβε τον πλανήτη και με τη σειρά του, οι ζωές των ανθρώπων άλλαξαν. Η νεότερη εισαγωγή μας είναι το “Quantum Internet” που δεν είναι ακριβώς καινούργιο, αλλά σε αυτήν την προσαρμογή είναι σίγουρα. Μόλις αυτή η τεχνολογία συνδυαστεί με ενέργεια ελεύθερης ροής, θα έχετε άμεση ασύρματη μεταφορά δεδομένων που δεν έχει όρια ή παρενέργειες.

– Έχει διαφημιστεί καλά ότι μια μεγάλη συγκέντρωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί και να πυροδοτήσει την προφητεία, τον Μάιο του 2020. Αυτό αναγκάστηκε να εξελιχθεί από την καραντίνα, όπως έχει απροσδόκητα συγκλίνει σε αυτό τώρα. Συμμετέχετε ήδη στις υψηλότερες διαστάσεις. Αυτό έχει κάνει τη μεγάλη συγκέντρωση να γίνει η μεγάλη συγκέντρωση για στεροειδή και τελικά θα προκαλέσει μια πιο συνεκτική λεγεώνα εργαζομένων.

– Με τις αναβαθμίσεις υψηλής ταχύτητας που αντιμετωπίζουμε, θα παρατηρούμε όλο και περισσότερες ευαισθησίες στα τρόφιμα. Είναι ζωτικής σημασίας να ακούμε το σώμα μας σχετικά με αυτό το θέμα, καθώς ορισμένα δονητικά τρόφιμα θα λειτουργούν για το σώμα μας και ορισμένα δεν θα λειτουργούν. Δεν είναι τόσο απλό όσο το “καθαρό φαγητό”, καθώς όλα από τη δόνηση του αγρότη μέχρι τη δόνηση της γης θα παίξουν.

– Ο Αρχάγγελος Ouriel είναι ένας απίστευτος Αρχάγγελος, μοιάζει πολύ με έναν υπνωτιστή με τις αρνητικές ενέργειες, καθώς μπορεί να ελέγξει τις ενέργειές τους όταν προκληθεί. Προκάλεσε πολλούς δαίμονες να έχουν μια ξαφνική αλλαγή της καρδιάς και να κάνει πολλά δάκρυα να ρίξουν στην αντανάκλαση μεταξύ των χειρότερων ανάμεσά μας. Είναι επίσης γνωστός για την κατασκευή εξαιρετικών βιβλιοθηκών και ήταν ένας από τους αγαπημένους αρχαγγέλους του Alexander The Greats για να συνεργαστεί ενώ χτίζει τη διάσημη συλλογή του.

– Στο γαλαξία GSN69, βλέπουμε ένα λευκό νάνο αστέρι να περιστρέφεται σε μια μαύρη τρύπα μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια αποσυναρμολόγησης από την ίδια μαύρη τρύπα που βρίσκεται τώρα σε τροχιά. Αυτή είναι η πρώτη φορά που είδαμε ένα αστέρι να νικήσει μια μαύρη τρύπα, επιπλέον, φαίνεται σαν το νάνος αστέρι να έχει τον έλεγχο των λειτουργιών της μαύρης τρύπας. Τούτου λεχθέντος, αυτή είναι μια μακροοικονομική εκδήλωση μιας πολύ μεγαλύτερης μάχης στο αστρικό, και αυτό είναι πολύ συναρπαστικό να το δούμε.

… Και η Αγάπη θα οδηγήσει τα αστέρια.

20200428_1901335834451280456806004.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο σετ των 9 και αυτό είναι υπέροχο νέο.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Tatrasiel, Archangel Orion, Archangel Orion, Archangel Orion Ο Αρχάγγελος Χαράχιελ, ο Αρχάγγελος Τσέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αίσμα, ο Αρχάγγελος Σάμπλο, ο Αρχάγγελος Οτζέιελ και ο Αρχάγγελος Άμπραξος.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos καθώς αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Παθητικό μικρό εύρος)
Η ασπίδα της αλήθειας του Αρχάγγελου Γκαμπριέλ επιτρέπει τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη να είναι η μεγαλύτερη υπεράσπισή σας. Όταν είναι εξοπλισμένο, αυτό επιτρέπει την αλήθεια να μας προστατεύει και να μας εξυπηρετεί. Αυτή η ασπίδα βοηθά επίσης να φέρει αφθονία στη ζωή μας.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν μια ιδέα τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

(Παθητική και επιθετική)
(Ντάιανα) Το φράγμα της θεάς Άρτεμης με φλεγόμενα βέλη θα φωτίσει τον πλανήτη Γη με αγάπη. Κλήστε την σε έναν στόχο ή αφήστε την να ενεργήσει προς το συμφέρον σας χωρίς να το γνωρίζετε, έτσι κι αλλιώς, αυτό είναι ένα ισχυρό εργαλείο.

(Ενεργός)
Το Kali Ma’s Trident μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στη ζωή και στον λίθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό)
Το ραβδί των προθυμιών του Αρχάγγελου Ouriel είναι ένα ραβδί που μπορεί να μετατρέψει όλες τις αρνητικές ενέργειες σε όργανα της θεϊκής θέλησης. Μπορεί να κάνει έναν δαίμονα να χορεύει την ηλεκτρική διαφάνεια και έναν πολιτικό ταπεινό, να το χρησιμοποιεί με σύνεση. Αυτό το εργαλείο δεν είναι διαθέσιμο πολύ συχνά, οπότε αποδώστε ανάλογα.

20200428_190247926432481492871809.jpg

Εργασίες:

1) Προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε την ανθρωπότητα να αναζητήσει ειρηνικές λύσεις που περιλαμβάνουν τα οφέλη όλων των πλευρών. Τούτου λεχθέντος, η επιθυμία για απελευθέρωση έχει αντικαταστήσει την επιθυμία για ειρήνη. Ορισμένες χώρες θα εμφανιστούν πολύ γρήγορα σε αυτό το επίπεδο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να προωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερη ειρήνη. Μαζί με τη μεταφυσική δουλειά παρακάτω, φροντίστε να ενθαρρύνετε όποιον πρόκειται να διαμαρτυρηθεί να είναι προσεκτικός με τα συναισθήματά του ενώ παρευρίσκεται. Προσπαθούμε να αποφύγουμε πολλά πράγματα, οπότε πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να κρατάμε το χέρι της ανθρωπότητας σε αυτό. Πρέπει πάντα να έχουμε κατά νου ότι ορισμένοι είναι λίγοι και όχι οι μάζες.

Βυθίστε τη γη και τους κατοίκους της με ένα έντονο ροζ φως για 72 μετρήσεις και μετά ακολουθήστε την με ένα σμαραγδένιο πράσινο για τον ίδιο αριθμό.

Αυτό θα βοηθήσει επίσης στην αποτροπή του δευτερεύοντος ιού που βρίσκεται στο εργαστήριο.

2) Υπάρχει μια γιγαντιαία ροή φωτός που προέρχεται από τη θέληση της πηγής δημιουργού που επεκτείνεται απείρως. Αυτή η ενέργεια θα μας καλύψει με αναβαθμίσεις, αλλά μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια για να κατευθύνουμε τη ροή των ηλεκτρικών ρευμάτων, τα οποία έχουν κολλήσει.

Ενθαρρύνετε τη φωτεινή λευκή ενέργεια να ρέει μέσω της Πυραμίδας της Γκίζας, στο Τσίτσεν Ίτζα, στο Γκομπέκλι Τέπε, στα Ιερά Χώρα των 4 Γωνιών, στον ναό της Σιβηρίας γνωστός ως Πορ-Μπατζίν, στον ποταμό Γάγγη, στο Νείλο και επιτέλους στον Ναό της Ατλαντίας στον Πρώην Βόρειο Πόλο. Πρέπει πρώτα να εντοπίσετε την εισερχόμενη ενέργεια για να το κάνετε σωστά και στη συνέχεια να το ρέσετε στα σημεία σύνδεσης με οποιοδήποτε σχήμα ή μορφή που θέλετε. Μπορώ να προτείνω τη χρήση κεραυνού, αλλά το φως και το πλάσμα λειτουργούν επίσης καλά, όπως και ένας χειροκίνητος σύνδεσμος.

3) Η Γη έχει πολλές ρυθμίσεις και λόγω των εισερχόμενων ενεργειών, προσπαθεί να πάει σε μια πιο δεκτική λειτουργία. Τα μέρη που προκαλούν ρωγμές είναι το Όρος Shasta, το Όρος Έννα και η Νεκρά Θάλασσα. Όλα αυτά είναι φραγμένα με εισερχόμενες και εξερχόμενες ενέργειες και πρέπει να καθαριστούν για να λάβει τις προαναφερθείσες αναβαθμίσεις σωστά και χωρίς συμβάντα. Η βιολετί φλόγα είναι η ευκολότερη λύση, αλλά σας ενθαρρύνω να πάτε και χειροκίνητα.

mountain_fortress_monastery_by_ardoric_art_ddvynln-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι ένας καθοδηγημένος διαλογισμός με τίτλο “Η απορρόφηση του φωτός”. Είναι περισσότερο μια αναβάθμιση ή μια λήψη ανάλογα με τον τρόπο που την κοιτάζετε, παρακαλώ απολαύστε με κάθε τρόπο!

Leave a Reply