Sirian Κωδικός Λήψης, Έντονες Εισερχόμενες Ενέργειες Θα Συνεχιστούν, Ποιος είναι ο καλύτερος Αρχάγγελος για να αρχίσει να εργάζεται;

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06A1∞-∞P6A3P6A3A3∞-∞FDDDDD∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι επόμενες 3:00 θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

20200430_222330381817033315778976.jpg

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano

한국어 ~ Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी ~ 日本人 ~ עברית

– Η Gaia παρέμεινε σε ένα πνεύμα κυρίαρχο σκηνικό για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες, σπάζοντας το ρεκόρ των τριών. Αντιλαμβάνεται βαθιές αναβαθμίσεις όταν το κάνει αυτό και έχει γίνει πολύ προβλέψιμο ότι όταν μένει στο πνεύμα για μερικές ημέρες, σύντομα θα ακολουθήσει μια αύξηση της συχνότητας. Αυτή η πολύ ακριβής πρόβλεψη έγινε περισσότερο από την εμπειρία παρά από μια πράξη διόρασης, παρόλο που φαίνεται να θολώνει τις γραμμές και στους δύο λογαριασμούς.

– Λάβαμε κωδικούς λήψης Sirian που εστιάζονται στην επούλωση και την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας. Η πιο προφανής ανεπιθύμητη ενέργεια που θα δούμε είναι η χαλάρωση των συμπτωμάτων ανάληψής μας, κάτι που θα κάνει με έμμεσο τρόπο. Είναι η αναβάθμιση που θα μειώσει τα συμπτώματα ανόδου, αν και ο πρωταρχικός σκοπός δεν είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτός είναι ένας άλλος κώδικας που μπορείτε απλά να τον δείτε με γνώση και πρόθεση να τον χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά.

Sirian Λήψη κωδικού “51111111112”

– Οι ενέργειες που μπήκαν και που μπαίνουν μοιάζουν περισσότερο με ηλιακή έκρηξη παρά με ηλιακές εκλάμψεις. Αυτές οι εκρήξεις είναι φαινομενικά απερίσκεπτες αλλά είναι το σωστό εύρος για την κατάσταση που αντιμετωπίζει. Θα υπάρχουν τόσοι πολλοί που θα έχουν ξυπνήσει φαινομενικά με νέες ικανότητες, που θα νιώθουν σαν να έχουμε μόλις φτάσει στον πλανήτη krypton. Κατά συνέπεια, όσο περισσότερο οι εργάτες φωτός γίνονται πιο άνετοι να μοιράζονται τις ικανότητές τους με τον κόσμο, τόσο περισσότερο και πιο παρηγορημένος ο κόσμος θα είναι από τις ικανότητες των ελαφρών εργατών.

– Οι περιπατητές δεν μπορούν να συνδεθούν με το κεντρικό μυαλό τους που βρίσκεται στο μητρικό τους πλοίο και έτσι δεν χρειάζεται να έχουν πλέον πρόσβαση στις προσωπικές αναμνήσεις του οικοδεσπότη τους. Θα δείτε άτομα που δεν έχουν μνήμη για πράγματα που ξέρουν πολύ καλά, αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι της παρουσίας μιας καμπίνας.

screenshot_20200430-0033534322696319525172547.png– Υπήρχε μια μεγάλη ποσότητα drone από το πλάσμα που πέφτουν στην ατμόσφαιρα από το Nibiru flyby. Γνωρίζαμε ότι είχαν σχεδιάσει κάτι, αλλά δεν ξέραμε τι. Εάν δεν κάνω λάθος, αυτή ήταν η τεχνολογία που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά το πείραμα της Γης. Ο ευκολότερος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν αυτή είναι η τεχνολογία που χρησιμοποίησαν σε αυτήν την περίπτωση ή όχι θα ήταν να βρείτε τις συσκευές που χρησιμοποίησαν. Αυτό θα είναι ένα εύκολο καθήκον, καθώς θα είναι λιγότερο ορατό.

– Η απαλή αποκάλυψη για τα υπάρχοντα UFO είναι μια αρχή, αλλά έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε, εάν θέλουμε να έχουμε μια διαπλοκή γαλαξιακή κοινωνία. Δεν υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στη γη που είχαν αμφιβολίες για την ύπαρξη UFO. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι έχουν ζητήσει την αποκάλυψη αυτού του φαινομένου πολλές φορές, σίγουρα μπορούμε να κάνουμε καλύτερα από αυτό ως το πεδίο της δημόσιας αποκάλυψης. Δεν μπορούμε να το κάνουμε πιο ξεκάθαρο από αυτό, τα αστέρια είναι εδώ, θα καταλάβουν τον ουρανό για αρκετό χρόνο και τελικά, θα είναι μέρος της προσωπικής μας ζωής. Τα αστέρια ήταν πάντα ένα περίπλοκο κομμάτι της ανθρωπότητας, η μόνη διαφορά είναι, τώρα θα είναι ανοιχτή.

– Είμαστε όλοι για επιστημονική και φιλοσοφική συζήτηση. Δεν είμαστε για το συκοφαντικό “Epic Rap Battles” που πηγαίνει μπρος-πίσω μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εάν αγωνίζεστε για την ίδια αιτία, είστε στην ίδια πλευρά, τουλάχιστον για λίγο. Θα ήταν κοινή λογική να ακολουθήσουμε, και σίγουρα δεν έχει νόημα να διαφωνούμε για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν άλλοι για να πολεμήσουν τις μάχες τους. Εφόσον δεν σας παρεμβαίνουν, γιατί έχει καθόλου συνέπεια;

– Όταν σταματάτε την αρνητική ενέργεια, δεν πρέπει ποτέ να το κάνετε από μέρος κακίας ή μίσους. Πρέπει να γνωρίζετε ακράδαντα ότι αυτό που κάνετε είναι προς το συμφέρον όλων των εμπλεκόμενων μερών. Το έχω πει πολλές φορές, το ποσό του καρμικού χρέους που έχει συσσωρεύσει ένα σκοτεινό ον είναι ανυπέρβλητο, όπως είναι, θα ενισχύσει τα δεινά τους. Είναι αληθινή συμπόνια να θέσουμε τη σκοτεινή ενέργεια σε ένα διαφορετικό μονοπάτι.

– Λίγο λίγο πριν ξεκινήσαμε να οδηγούμε την Ατλαντίδα και τη Λεμουρία στην επιφάνεια τέλεια. Λαμβάνουμε αναφορές ότι “ο ναός της ασπίδας” της Ατλαντίδας, υψώνεται πάνω από τα νερά του τριγώνου των Βερμούδων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι αναβαθμίσεις έχουν προκληθεί από κοινού με την άφιξη αυτού του ναού. Όσοι από εσάς θυμάστε αυτόν τον ναό θα θυμάστε τη λάμψη που είχαν οι Ατλαντικοί, αυτός ο ναός ήταν υπεύθυνος για την «αιθερική ασπίδα» που τους έκανε να λάμψουν.

– Ο Αρχάγγελος Κλερ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος Αρχάγγελος που είναι μακράν ο πιο άνετος άγγελος που βλέπει στη φυσική. Όλα τα παιδιά την λατρεύουν και τα λατρεύει επίσης, είναι πολύ εύκολη σε ό, τι αφορά την ενεργητική ερμηνεία, οπότε η επικοινωνία είναι εύκολη μαζί της. Είναι πολύ ήπια αλλά εξαιρετικά δυνατή με πολύ μαγικό τρόπο. Είναι μια στοργική, υπομονετική και ευγενική και είναι μεγάλη φίλη. Ένας σπουδαίος ακροατής και θα σας κρατήσει μέχρι το πρωί αν χρειαστεί, ο Αρχάγγελος Κλερ είναι αληθινός αγαπημένος. Έχω την τάση να πω ότι είναι και ένας από τους πιο σεβαστούς Αρχαγγέλους που υπάρχουν. Είναι ο τέλειος Αρχάγγελος για να συνεργαστείς εάν δεν έχεις δουλέψει με κανένα από αυτά (και ακόμα κι αν έχεις).

20200430_2224544675846451464760427.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο σετ των 9 και αυτό είναι υπέροχο νέο. Είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι ο κύλινδρος ρουλεμάν της ενέργειας είναι υπό έλεγχο.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Tatrasiel, Archangel Orion, Archangel Orion, Archangel Orion Ο Αρχάγγελος Χαραχίελ, ο Αρχάγγελος Τσέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αϊσμά, ο Αρχάγγελος Σάμπλο, ο Αρχάγγελος Οτζέιελ και ο Αρχάγγελος Άμπραξος.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν υπάρχει επίπεδο συνείδησης που να μπορεί να επιτευχθεί που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Radiant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργειακή αγάπη είτε με μια μετάλλαξη – μια μεγάλη έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Η ασπίδα της αλήθειας του Αρχάγγελου Γκαμπριέλ επιτρέπει τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη να είναι η μεγαλύτερη υπεράσπισή σας. Όταν είναι εξοπλισμένο, αυτό επιτρέπει την αλήθεια να μας προστατεύει και να μας εξυπηρετεί. Αυτή η ασπίδα βοηθά επίσης να φέρει αφθονία στη ζωή μας.

(Παθητικός)
Η θεϊκή τηλεμεταφορά του Αρχάγγελου Rikbiel σάς μεταφέρει σε ένα ασφαλέστερο χρονοδιάγραμμα εάν υπάρχει κίνδυνος. Μπορεί να αποπροσανατολιστείτε εάν αλλάξετε, αλλά είναι εγγυημένο ότι θα είναι καλύτερο χρονοδιάγραμμα από αυτό που επρόκειτο να αντιμετωπίσετε.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Το σπαθί του Αρχαγγέλου Σάμπαθ φέρνει την Παρουσία της Απέραντα Επεκτεινόμενης Πηγής Δημιουργού στον στόχο. Παλεύουμε πολλά όντα που είναι εξαιρετικά αποσυνδεδεμένα από τη θεότητα, αυτό τους μολύνει με γνώση του μεγάλου πνεύματος.

(Παθητικός)
Η χοάνη χρονοδιαγράμματος του Archangel Asteroath σάς φέρνει σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα από αυτό που στοχεύατε. Ανεξάρτητα από το πότε ή πού πηδούμε, θα σας πάνε πάντα έναν δρόμο ή δύο ψηλότερα. Αυτό βασικά κάνει τα πάντα καλύτερα σε όλους τους τομείς.

(Ενεργός)
Το Kali Ma’s Trident μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στη ζωή και στον λίθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

(Παθητικός)
Το προσωπικό του Archangel Azrael σάς επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από θεϊκή άποψη. Είναι ένα σύμβολο σοφίας και ο εξοπλισμός του έχει απίστευτα αποτελέσματα στην αντίληψη της σκέψης σας και στην ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε την καθημερινή ζωή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200430_2226224625030150762344322.jpg

Εργασίες:

Αυτά τα καθήκοντα ισχύουν οποιαδήποτε μέρα καθώς είμαστε πέρα από το χώρο και το χρόνο και θα παραμείνει μια συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από τη στιγμή που τις διαχειρίζεστε. Αν και για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα. Ειδικά, αν το βλέπετε αυτό 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευσή του, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Όποια κι αν είναι η συνέπεια, ανεξάρτητα από το τι ζητά η Γαία, θα παραδώσουμε. Ζήτησε θεραπεία για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Βάλτε τη Γαία σε σμαραγδένιο πράσινο φως για 72 μετρήσεις και μετά κάντε το ίδιο για τον γαλαξία. Σας ενθαρρύνω επίσης να φέρετε τις δικές σας θεραπευτικές μεθόδους σε αυτήν την εργασία.

2) Υπάρχουν σκοτεινές ενέργειες στην 4η διάσταση που μαζεύουν καθαρές καρδιές που βρίσκονται στην 3η διάσταση, αναγκάζοντάς τις να ανέβουν γρήγορα και στη συνέχεια να τις πέσουν από όσο πιο ψηλά μπορούν, για να τους αποθαρρύνουν να πάρουν αυτόν τον δρόμο.

Αυτή η ανάθεση χρειάζεται μεγάλη διάκριση εάν το σκοτεινό ον είναι άδειο με το χέρι με σπαθί και ασπίδα. Εάν κρατούν κάποιον, πρέπει να ελευθερώσετε τον ομήρο του πριν μπείτε με ένα σπαθί και ασπίδα.

3) Μας ζητείται να διαταράξουμε ένα τεχνητό καιρικό μοτίβο που στοχεύει στην πολιτική ζωή. Αυτό εμπίπτει στη δικαιοδοσία μας και στο σύνολο δεξιοτήτων μας.

Η στρατηγική είναι να δημιουργηθούν “αργές εκδηλώσεις και αργές κινήσεις καιρού” σε όλο το Τρίγωνο των Βερμούδων. Αυτό είναι ακριβώς όπου η Ατλαντίδα ανεβαίνει, οπότε λάβετε υπόψη ότι αυτή η περιοχή είναι πολύ ευμετάβλητη και λίγο θα προχωρήσει πολύ.

Ταυτόχρονα πρέπει να ενεργοποιήσουμε τον ναό Edzna στη χερσόνησο Γιουκατάν με χρυσές κεραυνούς. Αυτό θα απομακρύνει την πίεση της εσωτερικής της δουλειάς φέρνοντας ένα άλλο ενεργητικό τερματικό στο διαδίκτυο, για να βοηθήσει στη ρύθμιση της πτώσης και της ροής της.

photo0jpg

Η σημερινή καθοδηγούμενη διαμεσολάβηση ονομάζεται “Κωδικοί φωτός, ένας όμορφος καταρράκτης και ένα μάθημα στην υπέρθεση”

Leave a Reply