Η Γαία ξανακοιτάζει, διευκολύνοντας τα δεινά της ανθρωπότητας, Νέες διαγαλαξιακές συνθήκες, ποιος είναι ο Αρχάγγελος Νάγιαιλ

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06A2∞-∞P7A3P7A3A3∞-∞F1D1D1D1D1D1∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι επόμενες 15:00 θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano ~ Français

한국어 ~ Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200502_1147488931568899855265105.jpg

– Η Γαία παραμένει στο πνεύμα για 5η συνεχόμενη μέρα. Γνωρίζουμε ότι όταν σηματοδοτεί αυτές τις τεράστιες αναβαθμίσεις, μπαίνει σε ένα κουκούλι και βγαίνει σε μια πολύ διαφορετική μορφή από ό, τι πήγε. Η Γαία θα καθαρίσει επίσης τα γενεά τραύματα και τις συλλογικές δυσκολίες των παιδιών της. Το ενεργητικό κλίμα της στιγμής είναι σίγουρα μια τεράστια δέσμευση για αντιμετώπιση, πρέπει όλοι να κάνουμε το ρόλο μας για να στηρίξουμε αυτήν την τεράστια εισροή.

– Αναβαθμίζουμε ταυτόχρονα τα τσάκρα κορώνα, καρδιάς και τρίτου ματιού. Θα υπάρξουν πολλά συμπτώματα ανόδου που συμβαδίζουν με αυτό. Όπως αναφέραμε πριν από λίγες ημέρες, θα είναι δύσκολο να διακρίνουμε ποιες είναι οι αναβαθμίσεις, καθώς έχουμε τόσες πολλές που είναι ενεργές αυτή τη στιγμή.

– Οι αντιρρήσεις που έχουν διατυπώσει οι “The Grays” εναντίον των πρώην ανθρώπινων επιχειρηματικών εταίρων τους έχουν φτάσει σε ένα σημείο σπάσιμο. Πολλές εταιρείες τεχνολογίας θα διαλυθούν λόγω αυτού, παρόλο που δεν θα το αποδεχθούν δημοσίως. Το “The Rebel Grey’s” επιθυμεί να μάθουμε ότι το οργανωμένο σκοτάδι έχει στην κατοχή του κλεμμένα χημικά χειραγώγησης φύλου που διανέμονται στην παροχή νερού και σε chemtrails.

– Πολλοί εργάτες είναι πολύ αργά στο πάρτι. Οι πύργοι 5G είναι προγραμματιζόμενοι και σύντομα θα καταστούν παρωχημένοι. Η υπαγωγή σε αυτήν την τεχνολογία αποδεχόμενη ότι αυτό είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο του μέλλοντος είναι μια τακτική ελεγχόμενης αντιπολίτευσης. Υπάρχει μια νέα τεχνολογία που θα κάνει την τεχνολογία 5G ξεπερασμένη. Δεν πρέπει να προσπαθούμε να βοηθήσουμε την 5G στις προσπάθειές τους και βλέπουμε πολλούς εργάτες να κάνουν ακριβώς αυτό.

Χρησιμοποιήστε μεγάλη διάκριση με τους πολλούς μαζικούς διαλογισμούς που φαίνεται να είναι τόσο δημοφιλείς αυτή τη στιγμή, δεν είναι όλοι ευθυγραμμισμένοι με το υψηλότερο καλό. Αν θέλετε να βοηθήσετε την ανθρωπότητα στον αγώνα 5G, δείτε τις εργασίες που αναφέρονται εδώ.

– Έχουμε το ατυχές καθήκον να είμαστε ειλικρινείς, οπότε δεν μας δίνει χαρά να αναφέρουμε ότι η ανθρωπότητα έχει ακολουθήσει μια πορεία εμφύλιων ταραχών. Αυτό επιλέχθηκε από τη συλλογική ομάδα και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να μειώσουμε την καταστροφή που προκαλούν αυτές οι ενέργειες. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι όλες αυτές οι κινήσεις θα είναι η ίδια πλευρά που πολεμά ενάντια στην ίδια πλευρά. Πρέπει να παροτρύνω όλους τους εργάτες του φωτός να αποφύγουν την προσέγγιση “μάζες ύπνου” στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι, αν το είδαμε αυτό να είναι το σωστό μονοπάτι, σας ενθαρρύνουμε να το ακολουθήσετε.

Αυτό το χρονοδιάγραμμα της πολιτικής αναταραχής προκαλείται από πολλούς παράγοντες, αλλά είναι κυρίως ένα σημάδι της γενικής δυσπιστίας που έχει η ανθρωπότητα για τους ανθρώπους της εξουσίας, και δικαίως. Η ελπίδα ήταν για μια υψηλότερη μορφή μαζικής οργάνωσης και ήταν αυτό που στόχευαν οι περισσότεροι από τους αφυπνισμένους (που δεν πρέπει να συγχέονται με τους εργάτες του φωτός). Αντί να τοποθετηθεί εσφαλμένα ο θυμός, υπάρχουν λίγα άτομα που προκαλούν αυτά τα ζητήματα, θα ήταν καλύτερο να τα αντιμετωπίσετε άμεσα.

Καθώς αυτές οι λέξεις χτυπούν τον καμβά, βλέπουμε να αναδύεται ένα νέο χρονοδιάγραμμα, όπου οι περισσότεροι από τους εργάτες του φωτός αναλαμβάνουν τους ηγετικούς τους ρόλους και προωθούν ειλικρινά μεταξύ παγκόσμιων θεμάτων. Σαφώς, αν το γνωρίσετε αυτό αλλάζει το αποτέλεσμα, αυτή είναι μια αλήθεια που πρέπει να βαρύνει πολύ τις καρδιές όλων που το διαβάζουν.

– Οι λεγεώνες έχουν διαπραγματευτεί νέες συνθήκες, συμφωνίες και συμφωνίες με τα εξωτερικά τεταρτημόρια της Ανδρομέδας, όπου ζουν πολλά από τα εξαιρετικά εξελιγμένα δράκους. Έχουν συμφωνήσει να παρέμβουν άμεσα σε τυχόν θέματα ασφάλειας που ενδέχεται να προκύψουν. Έχουμε συμφωνήσει να τους βοηθήσουμε στην κατασκευή ενός πιο κινητού συστήματος αστρο-πλανητών.

– Ο Αρχάγγελος Naya’il είναι ο Αρχάγγελος των Δοκιμών, αυτός ο Αρχάγγελος θα φροντίσει να μην είστε ποτέ στο μυαλό σας. Εάν κάθεστε σε θέση με μεγάλη ευθύνη, έχετε δοκιμαστεί και δοκιμάστηκε ως αληθινός από τον Αρχάγγελο Νάγιαιλ. Μπορείτε να προκαλέσετε το AA Naya’il για ένα θετικό αποτέλεσμα σε όλες τις δοκιμαστικές συνθήκες και για έμπνευση όταν υποφέρετε και από το μπλοκ του συγγραφέα.

– Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, έρθει φωτιά ή πλημμύρα, η απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού είναι πάντα η ιεραρχία στην οποία όλοι πρέπει να υπακούμε. Χωρίς αυτόν τον ωκεανό θεότητας, θα σταματούσαμε όλοι να είμαστε.

20200502_1151593272228903098774772.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο σετ των 9 και αυτό είναι υπέροχο νέο. Είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι ο κύλινδρος ρουλεμάν της ενέργειας είναι υπό έλεγχο.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Tatrasiel, Archangel Orion, Archangel Orion, Archangel Orion Ο Αρχάγγελος Χαραχίελ, ο Αρχάγγελος Τσέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αϊσμά, ο Αρχάγγελος Σάμπλο, ο Αρχάγγελος Οτζέιελ και ο Αρχάγγελος Άμπραξος.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos καθώς αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Παθητικός)
Η χοάνη χρονοδιαγράμματος του Archangel Asteroath σάς φέρνει σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα από αυτό που στοχεύατε. Ανεξάρτητα από το πότε ή πού πηδούμε, θα σας πάνε πάντα έναν δρόμο ή δύο ψηλότερα. Αυτό βασικά κάνει τα πάντα καλύτερα σε όλους τους τομείς.

(Ενεργός)
Το Kali Ma’s Trident μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στη ζωή και στον λίθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

(Παθητικός)
Το προσωπικό του Archangel Azrael σάς επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από θεϊκή άποψη. Είναι ένα σύμβολο σοφίας και ο εξοπλισμός του έχει απίστευτα αποτελέσματα στην αντίληψη της σκέψης σας και στην ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε την καθημερινή ζωή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να αφαιρούμε τα ενεργειακά εμπόδια που περιβάλλουν την αφθονία.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία. Οραματιστείτε τις ράβδους χρυσού χρησιμοποιώντας το ραβδί του Αρχαγγέλου του Άριελ και βάλτε το στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα ξίφη των Αρχαγγέλων Νασαραγιέλ και του Αρχάγγελου Ισραφίλ. Λέω οραματίστε το χρυσό γιατί η Gaia ελέγχει το χρυσό και τα χρήματα μετρητών, καλά ξέρετε αυτή την ιστορία. Επίσης, η γαλαξιακή ομοσπονδία διαπραγματεύεται σε χρυσό και η εκδήλωση σε αυτήν τη μέθοδο ευθυγραμμίζεται επίσης με τις νομισματικές τους μεθόδους και οποιοδήποτε σύστημα νομισμάτων βάσει θεότητας.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

20200502_1148261963418882873986957.jpg

Εργασίες:

Αυτές οι αναθέσεις ισχύουν οποιαδήποτε μέρα, καθώς είμαστε πέρα από το χώρο και το χρόνο, και θα παραμείνει μια συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Αν και για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα. Ειδικά, αν το βλέπετε αυτό 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευσή του, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Έχουμε μια αφθονία χαμένων ψυχών που δεν έχουν ιδέα πού βρίσκεται η γραμμή μετενσάρκωσης. Δημιουργήστε σκάλες για τον παράδεισο (πύλες προς πηγή) που είναι ελκυστικές για όσους έχουν περάσει πρόσφατα. Ίσως χρειαστεί επίσης να κάνετε κάποια κωπηλασία με αυτά τα όντα, οπότε παρακαλώ να σας ενημερώσουμε.

2) Όπως αναφέραμε προηγουμένως, θέλουμε να αποτρέψουμε και τη σωματική βία που πρόκειται να συμβεί μέσω αστικών αναταραχών. Θα θέλαμε να πούμε ότι αυτή είναι μια μάχη εξωτερικών δυνάμεων, αλλά είναι μια μάχη φωτός και σκοταδιού μέσα στα μυαλά της συλλογικής ανθρωπότητας.

Γενικά, τα ροζ μεταφυσικά εργαλεία είναι η καλύτερη επιλογή για την προώθηση της ειρήνης, αλλά απαιτείται μεγάλη δικαιοσύνη για να καθησυχάσουν τις μάζες, οπότε θα χρησιμοποιήσουμε επίσης αποχρώσεις του μπλε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλάσμα, φώτα, φώτα ακτινοβολίας, δροσερό αεράκι ή νερά για να καταπιείτε τη γη και τους ανθρώπους της με την πρόθεση να προωθήσετε μια ειρηνική και γρήγορη λύση σε αυτό το ζήτημα.

3) Σαρώνουμε τη γη και τον γαλαξία μας για μεγάλες τσέπες σκοτεινών λιπαρών ουσιών. Μοιάζουν με μεγάλες λίμνες του λαδιού και μπορούν να αιωρούνται οπουδήποτε στον κόσμο ή στη γη.

Όταν βρείτε αυτά τα κοσμικά συντρίμμια, αφαιρέστε το μέσω μιας πύλης εξόδου και συνδέστε το με ένα αστέρι στη ζώνη του Orion γνωστό ως “Sigma Orionis”, κάπως έχουν πολλές χρήσεις για αυτήν την ουσία.

jwf_2_5_20_2_by_bgai_ddw8sjx-pre

Η θεά Ήρα αφηγείται μια ιστορία πότε ήταν ανθρώπινη και η Ανουννάκη της έδωσε μια στήλη ενέργειας στην οποία συνήθιζε να μεταμορφώνει τον άνθρωπό της σε θεότητα. Αυτή ήταν μια αναγκαιότητα που προκλήθηκε από τον κόσμο που τον έσπασε ο πόλεμος και χρειαζόταν έναν υπέροχο υπερήρωα. Αφηγείται επίσης την ιστορία πολλών ανθρώπων με μεγάλες ικανότητες που έχουν γίνει «θεοί» με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στην τέχνη τους όπως η ίδια.

Ο σημερινός διαλογισμός – Αυτός είναι ένας καθοδηγημένος διαλογισμός εμπνευσμένος από το προσωπικό ταξίδι της Θεάς Ήρας, παρακαλώ στη χαρά!

Leave a Reply