Η θεότητα είναι φορτισμένη, ο Αρχάγγελος Ααρών, οι ενέργειες έρχονται σε δυνατές και θα συνεχίσουν να αυξάνονται

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06A4∞-∞P9A3P9A3A3∞-∞F3D3D3D3D3D3∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι επόμενες 15:00 ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano ~ Français

한국어 ~ Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200505_0808538034020771800647978.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε μια κυρίαρχη ατμόσφαιρα και αντανακλά τη διάθεσή της αλλά με πολύ βαθιά πνευματικό και συναισθηματικό τρόπο. Έχει καλέσει τον Αρχάγγελο Αζριήλ (να μην μπερδευτεί με τον Αζραήλ) για να στοχεύσει συγκεκριμένες περιοχές για μετασχηματισμό. Είμαστε ένα με τη Φύση, και έτσι δουλεύουμε μέσα από παλιά τραύματα και ενέργειες από αυτό το μακροοικονομικό συναίσθημα. Με άλλα λόγια, βλέπουμε μια μεγάλη αλλαγή σε πλήρη εξέλιξη και οι εργάτες του φωτός πρόκειται να βρουν τη θέση τους σε αυτόν τον περίπλοκο νέο κόσμο.

– Έχουμε δημιουργήσει βασικές συνδέσεις με τον Ra, (Ο Ήλιος μας) αυτό σημαίνει ότι ο ήλιος θα είναι πιο αποτελεσματικός στη διατροφή των ενεργητικών μας σωμάτων. Είναι υπέροχο να βλέπεις τον κόσμο της φύσης, να επιστρέφει στη φυσική του κατάσταση αλλά με έναν εξελιγμένο και πιο προηγμένο τρόπο.

– Η Nibiru κυκλοφόρησε περισσότερη τεχνολογία στην ατμόσφαιρά μας για να βοηθήσει την ανθρωπότητα και την απελευθέρωσή της.

– Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ότι αύριο είναι η ανατολή του ηλίου του Q που θα διαρκέσει για 9 Αρχαγγελικές ημέρες. Αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι όταν ξεκίνησε αυτή η εργασία, το “Q” δεν υπήρχε καν. Αυτό το γεγονός φαίνεται επίσης να έχει προσγειωθεί σε πανσέληνο και τον εορτασμό της νικηφόρας μάχης της Πουέμπλα, που σημαίνει ότι όλα τα σημάδια δείχνουν ότι είναι μια πολύ παραγωγική χρονική περίοδος. Έγινε εξαιρετικά εμφανές ενώ εργαζόταν στη σφηνοειδή, ότι αυτή η μέρα επρόκειτο να εκδηλωθεί με μια γρήγορη στροφή προς τη σωστή κατεύθυνση.

sr-last

– Είχαμε μια σημαντική αλλαγή χρονοδιαγράμματος και δεν αναμενόταν στο ελάχιστο. Αυτή η πολύ μακροχρόνια μετατόπιση ξεκίνησε, επεκτείνοντας απεριόριστα την ίδια την πηγή δημιουργών. Υπάρχει πάντα ένα στοιχείο έκπληξης εξαιτίας αυτού, καμία προσωπικότητα είτε φυσική είτε μη φυσική, δεν μπορεί να αναιρέσει το θέλημα του συνόλου.

– Είναι σχεδόν άσχημο νέο ότι βιώνουμε εισερχόμενες ενέργειες όπως ποτέ άλλοτε, αυτό προκαλεί πολλές αλλαγές σε πολλές πτυχές του εαυτού μας και στον πλανήτη Γη επίσης. Απροσδόκητα, τα ουράνια σώματα του σύμπαντος περνούν από μια αναβάθμιση σε απόλυτη επαφή μαζί μας. Αυτή η δήλωση είναι αλήθεια, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι καθώς ο παρατηρητής υπαγορεύει την πραγματικότητα, και αυτά τα πράγματα είναι ένας μικρόκοσμος της ανώτερης συνείδησής μας που εκδηλώνει αυτήν την πραγματικότητα.

– Οι δονήσεις θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο. Φαίνεται ότι βρισκόμασταν σε ένα λούνα παρκ ενώ παρακολουθούσαμε τον Schumann, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι οι μεγάλες συγκινήσεις δεν έχουν έρθει ακόμη. Όταν αυτές οι υψηλότερες ενέργειες χτυπήσουν, η ψυχική κατάσταση των γενικών μαζών θα είναι ένα μείζον ζήτημα και εκείνοι που δεν το γνωρίζουν θα έχουν ένα πρόβλημα να περιηγηθούν σε αυτά τα κύματα. Το χτύπημα στα αυτιά και τα ζωντανά όνειρα είναι κοινά αυτή τη στιγμή, καθώς το υποσυνείδητο μυαλό γίνεται πιο γνωστό και αποτελεσματικό από ποτέ.

– Ο χρόνος πηγαίνει προς τα εμπρός και προς τα πίσω και περνάει σαν να είναι παιχνίδι λυκίσκου. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ορκιστείτε το ρολόι μόλις είπε 11:54 αλλά το ρολόι διαβάζει τώρα 11:20, αυτό είναι ένα φαινόμενο micro mandala και είναι ένα πραγματικό σημάδι του πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι ένα γιγαντιαίο σήμα ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας πολύ ενεργής κβαντικής πύλης που θα συνεχίσει να προσαρμόζει την πραγματικότητά μας έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, και πάλι αυτό πρέπει να κατευθύνεται από την ανώτατη αρχή.

– Η θεότητα μπορεί πραγματικά να κάνει τα πράγματα να συμβούν όπως κανένας άλλος. Εδώ πρέπει να είναι η πίστη σας, δεν υπάρχει όριο στη δύναμη που κατέχει το θείο. Έχουμε πάντα έναν σιωπηλό συνεργάτη στη γωνία μας και ανεξάρτητα από τις πιθανότητες ή το λογικό μυαλό μας μπορεί να πει, Μπορεί και θα συνωμοτήσει για την ευημερία σας. Όταν λειτουργείτε από ένα υψηλότερο μυαλό που επικοινωνεί αυτόματα πολύ καλά με την απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού, είτε πρόκειται για puja είτε όχι, ακούγεται.

– Ο Αρχάγγελος Ααρών έχει ανατεθεί σε θέση εντοπισμού για να βοηθήσει στη σάρωση για γαλαξιακές ανωμαλίες όπως αυτή που θα δούμε στην ανάθεση τρίτου. Είναι πολύ γρήγορος και ποτέ δεν φοράει πανοπλία, τα ταλέντα του δεν είναι απαραίτητα στη μάχη, όσο και στο χώρο της νοημοσύνης και της μηχανικής. Είναι ένας πολύ έξυπνος και επικοινωνιακός Αρχάγγελος που είναι πολύ πρόθυμος να συνεργαστεί με την ανθρωπότητα, και επειδή δεν αποδίδει πανοπλία, είναι εξαιρετικά άνετος για να βρίσκεται σε οποιοδήποτε επίπεδο κατανόησης.

20200505_081029706212946174414876.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο σετ των 3, που σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν πολλές δουλειές.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Tatrasiel, Archangel Orion, Archangel Orion, Archangel Orion Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Τσέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αίσμα, ο Αρχάγγελος Σάμπλο, ο Αρχάγγελος Οτζέιλ, ο Αρχάγγελος Αμπράξος, ο Αρχάγγελος Βαχρμίελ, ο Αρχάγγελος Χαράχελ και ο Αρχάγγελος Νουριέλ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Παθητικός)
Η χοάνη χρονοδιαγράμματος του Archangel Asteroath σάς φέρνει σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα από αυτό που στοχεύατε. Ανεξάρτητα από το πότε ή πού πηδούμε, θα σας πάνε πάντα έναν δρόμο ή δύο ψηλότερα. Αυτό βασικά κάνει τα πάντα καλύτερα σε όλους τους τομείς.

(Παθητικός)
Το προσωπικό του Archangel Azrael σάς επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από θεϊκή άποψη. Είναι ένα σύμβολο σοφίας και ο εξοπλισμός του έχει απίστευτα αποτελέσματα στην αντίληψη της σκέψης σας και στην ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε την καθημερινή ζωή.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό)
Το ραβδί των προθυμιών του Αρχάγγελου Ouriel είναι ένα ραβδί που μπορεί να μετατρέψει όλες τις αρνητικές ενέργειες σε όργανα της θεϊκής θέλησης. Μπορεί να κάνει έναν δαίμονα να χορεύει την ηλεκτρική διαφάνεια και έναν πολιτικό ταπεινό, να το χρησιμοποιεί με σύνεση. Αυτό το εργαλείο δεν είναι διαθέσιμο πολύ συχνά, οπότε αποδώστε ανάλογα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200505_0811596075855170647744288.jpg

Εργασίες:

Αυτές οι αναθέσεις ισχύουν οποιαδήποτε μέρα, καθώς είμαστε πέρα από το χώρο και το χρόνο, και θα παραμείνει μια συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Αν και για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα. Ειδικά, αν το βλέπετε αυτό 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευσή του, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Υπάρχουν πολλά πλαστά που περπατούν γύρω από τον πλανήτη Γη. Υπάρχει μια συγκεκριμένη τεχνολογία που επιτρέπει την προβολή ψευδών εικόνων. Βρίσκεται σε ένα μανδύα πλοίο με μανδύα που κινείται τυχαία γύρω από την τροχιά μας και μπορεί να εντοπιστεί από τη σκοτεινή και βρωμερή αύρα του. Χρησιμοποιήστε τα απαραίτητα μέσα για να απενεργοποιήσετε αυτό το αστέρι.

2) Η Γαία μας ζητά να κρατήσουμε σφιχτά και να γειώσουμε σκληρά. Έχουμε επίσης την επιλογή να γειώσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα για λογαριασμό τους, αυτό συνήθως δεν συμβαίνει, αλλά είναι απαραίτητη αλλαγή. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε μέθοδο γείωσης που προτιμάτε, εάν χρειάζεστε βοήθεια για να δείτε τις ρίζες που προέρχονται από την ύπαρξή σας και να τις σκάψετε βαθιά στο έδαφος και να κάνετε το ίδιο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

3) Όπως είχαμε αναφέρει ότι έχουμε ορίσει τον Αρχάγγελο Ααρών για την ανίχνευση γαλαξιακών ανωμαλιών, παρόλο που αυτό το συγκεκριμένο αίτημα προέρχεται απευθείας από το Serzi (Ο Γαλαξίας μας). Υπάρχει ένα σχίσιμο στο χώρο και το χρόνο ακριβώς έξω από το Serzi και καθώς ο Γαλαξίας μας επεκτείνεται συνεχώς, αυτό το ανοιχτό τραύμα πρέπει να ραφτεί και να σταματήσει να θεραπεύει πριν μολύνει την κατοικία μας.

Το χρυσό νήμα είναι το ευκολότερο εργαλείο ραψίματος που έχουμε και οποιαδήποτε σκιά πράσινου σε οποιοδήποτε φως ή εφαρμογή πλάσματος θα προωθήσει τη θεραπεία που επιθυμούμε να αποκτήσουμε. Τούτου λεχθέντος, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τρόπο θεραπείας που αντηχεί με εσάς.

may_dusk_by_bluemario1016_ddwek76-pre

Ο Διαλογισμός του είναι ένας Ομαδικός Διαλογισμός που είναι πέρα από το χώρο και το χρόνο. Όταν συνδέθηκα με αυτήν την ενέργεια μπόρεσα να έρθω σε μερικές καταπληκτικές συνειδητοποιήσεις για τη συλλογική μας. Αποδείχθηκε ότι το επίπεδο ισχύος που αποδίδουμε είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό και μοναδικά παντοδύναμο.

3 comments

Leave a Reply