Ακολουθήστε το προβάδισμα της Gaia, Archangel Pesagniyah

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06A5∞-∞QA4QA4A4∞-∞F4D4D4D4D4D4∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano ~ Français

한국어 ~ Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200505_203514378858092126994960.jpg

– Η Γαία επέστρεψε σε μια κυρίαρχη ατμόσφαιρα που είναι αντιστροφή των κατευθύνσεων και δεν αναμενόταν στο ελάχιστο. Φαινόταν σαν να κατευθυνόταν προς το στοιχείο του αέρα και στη συνέχεια αποφάσισε να μην το κάνει, το τελευταίο δυνατό δευτερόλεπτο. Τότε μας έφερε πίσω απότομα σε αυτήν την κατάσταση (πνεύμα-φωτιά) μεταμόρφωσης. Θα επαναλάβουμε το συναίσθημα της στις σημερινές εργασίες καθώς μας ζητά σαφώς να ακολουθήσουμε το προβάδισμά της.

– Η σεισμική δραστηριότητα θα συνεχιστεί καθώς η τάση της μεταμόρφωσης και της αλλαγής συνεχίζεται με πλήρη ατμό μπροστά. Δεν υπάρχει τρόπος για αυτό, καθώς η αύξηση της βαθμονόμησης κάνει τα πάντα να αλλάζουν σε κάθε επίπεδο.

– Οι ενεργές αναβαθμίσεις είναι εδώ και αυτές οι ενέργειες μοιάζουν περισσότερο με έναν ζωντανό οργανισμό από ό, τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Μοιάζουν πολύ με έναν ιό, αλλά αντί να μας μολύνει με μια ασθένεια, μας μολύνει με θεραπείες, αναβαθμίσεις, λήψεις και άλλη θετική ενέργεια.

– Οι έντονες γαλαξιακές και διαγαλαξιακές συχνότητες έρχονται με όλο και περισσότερη ένταση. Αυτό το επόμενο κύμα θα στοχεύει στη ρύθμιση της ατμόσφαιρας με τέτοιο τρόπο ώστε να υποστηρίζει άλλες μορφές ζωής. Αυτή η δήλωση έχει ένα ευρύ φάσμα εννοιών και διάφορα επίπεδα εκδήλωσης που συνδέονται με την αλήθεια της.

– Έχουμε αποκτήσει έναν κωδικό από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός για να μας βοηθήσουν να αφομοιωθούμε σε αυτές τις ενεργητικές χρονικές συχνότητες και νέες αλλαγές στην πραγματικότητα της προοπτικής. Είναι σαν το φλοιό της ιτιάς για πονοκέφαλο, ελαττώνει πραγματικά την ταλαιπωρία.

“55566 – 66555”

– Τα πολλά γαλαξιακά όντα που ακούν στη γη προσφέρουν βοήθεια όταν είναι απαραίτητο, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να υπερβούν τα όριά τους. Είναι σαφές ότι έχουν τεράστια πίστη στους εργάτες της γης και δεν θέλουν να πάρουν τίποτα από τα επιτεύγματά μας, παρέχοντας μας πάρα πολλή βοήθεια.

– Το στομάχι σας είναι η ισορροπία της ψυχής σας. Είναι ένας πολύ ακριβής τρόπος για να πει εάν πηγαίνετε στη σωστή κατεύθυνση ή όχι. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο λέω ότι δεν μπορώ να τονίσω τη σημασία μιας πυκνής μικροθρεπτικής διατροφής γεμάτης με αισθαντικές τροφές. Να θυμάστε ότι κάθε σταγόνα ενέργειας που συναντά η τροφή, το σώμα σας θα αναγκαστεί να αφομοιωθεί.

– Ο Αρχάγγελος Πεζάνια είναι ένας πολύ συμπονετικός Αρχάγγελος που μιλά εκ μέρους της θλίψης που αντιμετώπισε η ψυχή σας. Οι δυσκολότεροι πόνοι που αντιμετωπίζουμε μεταφέρονται στην απείρως επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού από τα αγαπημένα του χέρια. Στη συνέχεια μιλάει εκ μέρους σας και επιμένει ότι θα επιστρέψει με κάτι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Εάν η θλίψη είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να γίνει αυτή η ανταλλαγή, τότε θα επιμείνει να τιμηθεί η θέση σας στις αίθουσες των υψηλότερων διαστάσεων.

20200505_2034302230887166739174000.jpg

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα του Violet Flame παρέμεινε στο σετ των 3, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα και συνδυάζονται με το πρόσωπο της Gaia σχετικά με την ορμή που μπορείτε να δείτε ότι κατευθυνόμαστε για πολλές αλλαγές.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Tatrasiel, Archangel Orion, Archangel Orion, Archangel Orion Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Τσέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αίσμα, ο Αρχάγγελος Σάμπλο, ο Αρχάγγελος Οτζέιλ, ο Αρχάγγελος Αμπράξος, ο Αρχάγγελος Βαχρμίελ, ο Αρχάγγελος Χαράχελ και ο Αρχάγγελος Νουριέλ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν η σκέψη της τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

(Παθητική και επιθετική)
(Ντάιανα) Το φράγμα της θεάς Άρτεμης με φλεγόμενα βέλη θα φωτίσει τον πλανήτη Γη με αγάπη. Κλήστε την σε έναν στόχο ή αφήστε την να ενεργήσει προς το συμφέρον σας χωρίς να το γνωρίζετε, έτσι κι αλλιώς, αυτό είναι ένα ισχυρό εργαλείο.

(Παθητικός)
Η χοάνη χρονοδιαγράμματος του Archangel Asteroath σάς φέρνει σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα από αυτό που στοχεύατε. Ανεξάρτητα από το πότε ή πού πηδούμε, θα σας πάνε πάντα έναν δρόμο ή δύο ψηλότερα. Αυτό βασικά κάνει τα πάντα καλύτερα σε όλους τους τομείς.

(Ενεργός)
Το Kali Ma’s Trident μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στη ζωή και στον λίθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200505_203618684085240876880453.jpg

Εργασίες:

Αυτές οι αναθέσεις ισχύουν οποιαδήποτε μέρα, καθώς είμαστε πέρα από το χώρο και το χρόνο, και θα παραμείνει μια συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Αν και για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα. Ειδικά, αν το βλέπετε αυτό 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευσή του, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν λίγο διαφορετικά, καθώς καλούμαστε να εργαστούμε σε πολύ μακροοικονομική κλίμακα αυτή τη στιγμή.

Είναι πάντα καλύτερο να ξεκινήσετε με τη βιολετί φλόγα για πολλούς λόγους, προστατεύει τους αθώους, αποδυναμώνει την κακόβουλη και αποκαλύπτει το κρυφό. Εκτοξεύστε κάθε τετραγωνική ίντσα αυτής της γης με έντονες ιώδεις φλόγες, καθώς εδώ θα εστιάζουμε την ενέργειά μας σήμερα. Συνιστάται πάντα να διατηρείτε αυτούς τους τύπους προθέσεων για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Υπάρχουν πάρα πολλοί μη ρυθμιζόμενοι δορυφόροι στον ουρανό. Τεχνολογία όπως το σώμα μας έχει μια αύρα που μας λέει για την κατάστασή της. Εάν δείτε μια σκοτεινή αύρα, ξέρετε ότι ασχολείστε με μια κακόβουλη τεχνολογία και είναι προς το καλύτερο συμφέρον όλων να την απενεργοποιήσετε. Είμαστε πολύ έμπειροι σε αυτούς τους τύπους εργασιών και αυτό από μόνο του θα κάνει μια τεράστια διαφορά στο συναισθηματικό κλίμα του πλανήτη Γη.

Η απομάκρυνση όλων των δορυφόρων που μεταβάλλουν το cloaking και το εγκεφαλικό κύμα θα διευκολύνει την εύρεση κακόβουλης τεχνολογίας, σκοτεινών δυνάμεων και δαιμονικών όντων σε ολόκληρη τη γη. Αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή για να πραγματοποιήσετε αστρική σάρωση και να αφαιρέσετε την παρουσία σκοταδιού σε οποιαδήποτε και από όλες τις μορφές.

Θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να στείλετε ένα φράγμα αστραπής για να ενεργοποιήσετε όλα τα αδρανή μονοπάτια της γης και να τα συνδέσετε στο αρχαγγελικό δίκτυο μέσω ηλεκτρικής ώθησης.

Κλείστε με μια επιπλέον βιολετί φλόγα για 72 μετρήσεις και ένα σμαραγδένιο πράσινο φως ακτινοβολίας για 72 μετρήσεις επίσης.

20200506_0547052547253813833183569.jpg

Ο Διαλογισμός σήμερα είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

One comment

Leave a Reply