Μια πολύ ξεχωριστή μητέρα, η αγάπη είναι η κινητήρια δύναμη, ένας σεισμός που ζητείται από τη θεότητα

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Κατά τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι ακόλουθες 3: Η ΜΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06A6∞-∞Q1A4Q1A4A4∞-∞F5D5D5D5D5D5∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

(((∞-∞-∞))) 

English ~ 中文版 Polski ~ Русская ~ Italiano ~ Français

한국어 ~ Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200507_1158582631380473276041754.jpg

– Η Γαία επέστρεψε στο πνεύμα και αφού γύρισε χθες, είμαστε στο έλεος της διάθεσής της. Ζητήσαμε από κάθε οντότητα στη λεγεώνα και κανείς δεν έχει δει ποτέ έναν πλανήτη να το κάνει αυτό στο παρελθόν. Η συνειδητότητά της ξεπερνά τον μέσο ρυθμικό πλανήτη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές έγκυρες θεολογίες περιστρέφονται γύρω της. Η απόλυτη αλήθεια είναι ότι είναι τόσο συνειδητή, προσωπική και συναισθηματική όσο κι εμείς.

– Η Gaia μας ζητά να καλέσουμε τη θεότητα με τους υψηλότερους και βαθύτερους δυνατούς τρόπους. Αυτό σημαίνει ότι οι ενέργειες που χωνεύουμε μας αλλάζουν με ταχύ ρυθμό και αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η θεότητα εκδηλώνεται μέσω του ανθρώπινου αγγείου.

– Έχουμε φτάσει σε ένα νέο και θαυμάσιο χρονοδιάγραμμα, το οποίο μπορεί να φαίνεται αντιδιαισθητικό, αλλά είναι αλήθεια ωστόσο το λιγότερο. Μπορούμε να περιμένουμε ότι η απροσδόκητη βοήθεια από το αόρατο χέρι θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην καθημερινή μας ζωή. Αυτή είναι μια δήλωση που αλλάζει το παιχνίδι, την οποία υποτιμώ σοβαρά, αλλά πρέπει να ξεφύγω για να είμαι συνοπτική.

– Οι εισερχόμενες ενέργειες που λαμβάνονται από τον συντονισμό Schumann είναι πολύ μοναδικές και ιδιαίτερες. Αν και αυτή η συσκευή μετρά μόνο ένα ελάχιστο ποσό από ό, τι πραγματικά εισέρχεται, εξακολουθούμε να έχουμε μια αίσθηση του κλίματος. Είδαμε μια επιβράδυνση για μισή ημέρα, μόνο για να δούμε μια σύντομη, έντονη έκρηξη συγκεντρωμένης ενέργειας. Αυτή είναι μια καλή ένδειξη ότι ο γαλαξίας έχει τον πλήρη έλεγχο του εαυτού του, καθώς αυτό είναι ιδανικά πώς πρέπει να γίνει μια αναβάθμιση.

– Οι ελέφαντες στο δωμάτιο συνεχίζουν να συσσωρεύονται, καθώς την πρώτη ημέρα που σημείωσε το Q στο Αρχαγγελικό ημερολόγιο ήρθε με μεγάλη απόλυση των κατηγοριών εναντίον ενός κυρίου με το όνομα Κουίν. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι κινήσεις της γης τρέχουν από μια εντελώς διαφορετική θέληση εντελώς και πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είναι ένα προαίσθημα μιας λανθασμένης έννοιας του χρονοδιαγράμματος, ότι είμαστε στη μέση της εκδήλωσης. Μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση από οποιοδήποτε κόμμα με οποιονδήποτε τρόπο, και όλοι κάνουν απλά το καλύτερο που μπορούν να λάβουν υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες.

– Αν κάποιος θέλει να προσποιείται ότι είναι στο πλευρό σας, αφήστε τον να δράσει. Εάν γνωρίζετε το γεγονός αυτό, δεν μπορούν ποτέ να επηρεάσουν τις κινήσεις σας. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά τους για να ξεκινήσετε τον εαυτό σας και αυτό ισχύει για όλους εκείνους των οποίων οι καρδιές δεν είναι “σε αυτό” επίσης, καθώς εξακολουθούν να βοηθούν την αιτία με κάποιο τρόπο. Εάν προδώσουν το κίνημα, πάρτε την ενέργεια που σας έδωσαν και χρησιμοποιήστε την προδοσία τους για να ξεκινήσετε για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

– Η αγάπη είναι η αρχική κινητήρια δύναμη πίσω από όλα τα πράγματα, αλλά είναι δύσκολο να δούμε την ανατολή του ηλίου με ένα τεράστιο αστέρι στο δρόμο. Η λογοκρισία είναι πραγματική και είναι μια ανατροπή στη δεκαετία του 1940, αλλά έχουμε μια δύναμη μεγαλύτερη από όλες τις διαθήκες, και αυτή η βούληση σφυρηλατείται.

– Έρχεται ένας τεράστιος σεισμός και θα είναι ξεκάθαρο ότι αυτός ο σεισμός τέθηκε σε λειτουργία από την απείρως επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού απευθείας και δεν πρέπει να συγχέεται με τις υπόγειες λειτουργίες της γης. Δεν υπήρχε άπειρο μυαλό της μεταβαλλόμενης πηγής σε αυτό το θέμα, και είναι σαφές ότι αυτή είναι η απόλυτη βούλησή της.

– Μπορώ να μιλήσω μόνοι μου όταν λέω ότι δεν ήρθα σε αυτήν τη γη μόνο για να απολαύσω το τοπίο. Η ζωή μου έχει υπαγορεύσει ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας στη ζωή μου είναι να ακολουθήσω έναν δρόμο με μεγαλύτερο σκοπό. Ήταν η ελπίδα μου ότι δεν ήμουν ο κανόνας, αλλά βλέπω ότι αυτό ισχύει για όλο και περισσότερους ανθρώπους κάθε μέρα. Για όσους από εσάς βρίσκεστε σε αυτό το σκάφος, επιτρέψτε μου να μιλήσω από την καρδιά … Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να υπάρξουμε συναισθηματικά μέχρι να πετύχουμε. Οι ψυχικοί πόλεμοι βρίσκονται στο υψηλό όλων των εποχών, δεν υπάρχει τρόπος γύρω από αυτήν την αλήθεια, είστε μέρος αυτού είτε θέλετε ή όχι.

– Δεν υπάρχει κανένας από εμάς που να το διαβάζει αυτός που δεν έχει την ευθύνη για την απελευθέρωση της γης. Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι όπου πρέπει να αποφασίσουμε με ποιον τρόπο θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη νέα γη ανθρώπινη δυναμική.

20200507_115811498690640040811165.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame παρέμεινε στο σετ των 6, πράγμα που σημαίνει ότι κατευθυνόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά τη μετάδοση.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Tatrasiel, Archangel Orion, Archangel Orion Ο Αρχάγγελος Χαράχεελ, ο Αρχάγγελος Τσέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αίσμα, ο Αρχάγγελος Σάμπλο, ο Αρχάγγελος Οτζέιλ, ο Αρχάγγελος Αμπραξός, ο Αρχάγγελος Βαχρμίελ, ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Νουριέλ, ο Αρχάγγελος Ακαντσιέλ, ο Αρχάγγελος Γαλιζούρ, και ο Αρχάγγελος Ουζέιελ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν η σκέψη της τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία. Οραματιστείτε τις ράβδους χρυσού χρησιμοποιώντας το ραβδί του Αρχαγγέλου του Άριελ και βάλτε το στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα ξίφη των Αρχαγγέλων Νασαραγιέλ και του Αρχάγγελου Ισραφίλ Λέω οραματίστε το χρυσό γιατί η Gaia ελέγχει το χρυσό και τα χρήματα μετρητών, καλά ξέρετε αυτή την ιστορία. Επίσης, η γαλαξιακή ομοσπονδία διαπραγματεύεται σε χρυσό και η εκδήλωση σε αυτήν τη μέθοδο ευθυγραμμίζεται επίσης με τις νομισματικές τους μεθόδους και οποιοδήποτε σύστημα νομισμάτων βάσει θεότητας.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Έχει επίσης τη δυνατότητα να αφαιρέσει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200507_1159544616848048305192974.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Υπάρχουν πυκνές και σκοτεινές αλυσίδες γύρω από τον πλανήτη Γη που είναι μεταφυσικά εργαλεία ελέγχου που τοποθετήθηκαν εδώ από κακόβουλα αστέρια. Αυτές οι αλυσίδες είναι πολύ αδύναμες και εύκολες στη φροντίδα λόγω των ενεργειακών αλλαγών που έχει περάσει ο πλανήτης Γη.

Θα ξεκινήσουμε σπάζοντας αυτές τις αλυσίδες και αντικαθιστώντας τα σημεία σύνδεσης τους με σμαραγδένιο πράσινο πλάσμα για να μειώσουμε τις ουλές και να προωθήσουμε τη θεραπεία.

Για να γειώσουμε την ενέργεια που θα δημιουργήσει αυτή η προσπάθεια, θα τοποθετήσουμε ένα πυκνό στρώμα διαφόρων πλάσματος (οποιουδήποτε χρώματος) στον πυθμένα του ωκεανού για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων των μορφών ζωής στη Γη.

Το Αγγελικό Πλέγμα που είναι ένας ιστός ουράνιου τόξου στη στρατόσφαιρα πρέπει να συνδεθεί με το χέρι σε οποιοδήποτε και σε όλα τα σημεία πλέγματος. Δεν μπορώ να το τονίσω αυτό αρκετά, πρέπει να δείτε το χέρι σας αποσυνδέοντας το πλέγμα από την πηγή του και να το συνδέσετε σε σημαντικά σημεία πλέγματος και μέρη που είναι σημαντικά για εσάς σε μακροοικονομική κλίμακα. Αυτό το πλέγμα θα καλύψει τελικά κάθε τετραγωνική ίντσα της γης, γι ‘αυτό να είστε πολύ φιλελεύθεροι με τις προσπάθειές σας.

Οι προσπάθειές μας θα συνοδεύονται από ανωμαλίες του ουρανού που θα προκληθούν από τις γαλαξιακές και τις διαγαλαξιακές λεγεώνες μας, είναι και σε αυτό το καθήκον, αλλά είναι πολύ περιορισμένες στην ικανότητά τους να εργάζονται με μυστικό τρόπο. Η λεγεώνα εργαζόμενος που θα εκδηλώσει τις ενέργειές μας σε περισσότερα ουράνια τόξα από όσα μπορεί να μετρήσει.

Επιπλέον, η ψυχική μάχη στον αιθέρα έρχεται γρήγορα και οργισμένα σε κορύφωση. ΔΕΝ πρέπει να αφήσουμε τη γνώση ότι οι ψυχικές επιθέσεις θα είναι άφθονες. Εάν αισθάνεστε ότι κάποιος σας επιτίθεται ακόμη και στο παραμικρό, επιστρέψτε σε αυτόν με πλήρη δύναμη καθώς θέλουμε να το τελειώσουμε μια για πάντα. Οι κυνηγοί που γίνονται το κυνήγι έχει μια εντελώς διαφορετική έννοια από τις λεγεώνες μας.

20200507_0533454951997201140909626.jpg

Ο σημερινός διαλογισμός:

Αυτός ο Διαλογισμός διαθέτει κωδικούς λήψης Arcturian / Sirian και Συχνότητες Θεραπείας που μας έχουν χαρίσει η Intergalactic Legion μας.

One comment

Leave a Reply