Τεράστια μετατόπιση, βαριά ημέρα μετάλλαξης, γαλαξιακό σκούπισμα, λήψεις από τη μητέρα γη

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06A7∞-∞Q2A4Q2A4A4∞-∞F6D6D6D6D6D6∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano ~ Français

한국어 ~ Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200509_0000307415948979009247681.jpg

– Η Γαία είναι σταθερά στο στοιχείο του πνεύματος, είναι εκπληκτικό να βλέπεις τη βούλησή της σε δράση. Το πιο σημαντικό μέρος αυτού είναι το γεγονός ότι αποφασίζει μόνη της και δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να επηρεάζει καθόλου τις κινήσεις της.

– Το Holy shift Batman μετακινήθηκε ποτέ σε ένα καλύτερο χρονοδιάγραμμα. Εντυπωσιακή δουλειά από την αρχαγγελική λεγεώνα μας, καθώς εκδήλωσαν μεμονωμένα αυτήν την αλλαγή από την αρχή έως το τέλος.

– Σαφώς, όσοι πρέπει να το δουν, το βλέπουν. Λαμβάνουμε απαντήσεις από τα πιο ενδιαφέροντα άτομα της γης και όχι μόνο, όλοι τους ασχολούνται καθημερινά με τις αναφορές ημερολογίου μας. Μπορώ να πω με ασφάλεια ότι έχουμε την ευρύτερη βάση αναγνωστών στον γαλαξία.

– Πρόκειται να είναι η βαρύτερη ημέρα μετάδοσης στο αρχείο. Δεν μπορώ καν να αρχίσω να διατυπώνω τι σημαίνει αυτό ως εκδήλωση. Τα γεγονότα που αποφεύγουν τα σφηνοειδή, είναι σίγουρα σημάδια μιας ανακάλυψης. Είναι ασφαλές να πούμε ότι όλα τα σημάδια δείχνουν μια πολύ παραγωγική μέρα με κάθε τρόπο.

– Το οργανωμένο σκοτάδι έχει χωριστεί σε πολλές φατρίες, επειδή η εμπιστοσύνη στην ηγεσία είναι σε χαμηλά επίπεδα. Πολλές από αυτές τις φατρίες έχουν ήδη κηρύξει πόλεμο μεταξύ τους.

– Η παλιά φρουρά έχει υποτιμήσει σοβαρά το επίπεδο στο οποίο ο κόσμος τους έχει περάσει. Γι ‘αυτό οι ατζέντες της παλιάς φρουράς απέτυχαν τόσο άσχημα.

– Η μαζική λήψη έρχεται από τη γειωμένη σύνδεση με τη γη. Όπως αναφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες, αυτός ήταν ο ευκολότερος τρόπος για τις μάζες να χειριστούν αυτές τις πολύ έντονες εισερχόμενες ενέργειες.

– Το Nibiru αναβοσβήνει και κάνει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται σχεδόν σαν να διαχειρίζεται κάποιον κωδικό πρόσβασης, αλλά σε ποιον ή σε αυτό που εξακολουθεί να είναι μυστήριο. Υπάρχουν τόσα πολλά αστέρια στον ουρανό μας που γίνεται όλο και πιο δύσκολο να καταλάβουμε πού τελειώνει το ένα σκάφος και το άλλο ξεκινά.

“Οι δίκαιοι θα ανταμειφθούν σοβαρά.” Αρχάγγελος Τζδεκέιλ

20200508_235934334064276242419282.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο ισχυρότερο σετ των 9 στην ιστορία. Αυτή είναι μια μακροοικονομική δύναμη όπως καμία άλλη, και η ικανότητά τους να κάνουν μια αλλαγή θα είναι εκπληκτική για να παρακολουθήσουν, τουλάχιστον.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκέελ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Οράγγιον , Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Τσέρβιελ, Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Αμπραξός, Αρχάγγελος Βαχρμίελ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Ακαντσιέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Ουτζέιελ, Αρχάγγελος Νταμπάιρ

(Παθητικός)
Η ασπίδα της αλήθειας του Αρχάγγελου Γκαμπριέλ επιτρέπει τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη να είναι η μεγαλύτερη υπεράσπισή σας. Όταν είναι εξοπλισμένο, αυτό επιτρέπει την αλήθεια να μας προστατεύει και να μας εξυπηρετεί. Αυτή η ασπίδα βοηθά επίσης να φέρει αφθονία στη ζωή μας.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργό και παθητικό)
Το προσωπικό της ιατρικής αρκούδας του Αρχάγγελου Ντουμπάιελ μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα πράγματα που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)
Το Chayyliel’s Horn καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Αυτό είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

(Παθητικός)
Η γοητεία της θεϊκής άδειας του Αρχάγγελου Οφαμίλ δίνει την άδεια στο θεϊκό χέρι της απείρως επεκτεινόμενης πηγής να παρεμβαίνει άμεσα στη ζωή σας.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό)
Το ραβδί των προθυμιών του Αρχάγγελου Ouriel είναι ένα ραβδί που μπορεί να μετατρέψει όλες τις αρνητικές ενέργειες σε όργανα της θεϊκής θέλησης. Μπορεί να κάνει έναν δαίμονα να χορεύει την ηλεκτρική διαφάνεια και έναν πολιτικό ταπεινό, να το χρησιμοποιεί με σύνεση. Αυτό το εργαλείο δεν είναι διαθέσιμο τόσο συχνά, οπότε αποδώστε ανάλογα.

(Παθητικός)
Το προσωπικό του Archangel Azrael σάς επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από θεϊκή άποψη. Είναι ένα σύμβολο σοφίας και ο εξοπλισμός του έχει απίστευτα αποτελέσματα στην αντίληψη της σκέψης σας και στην ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε την καθημερινή ζωή.

(Παθητικός)
Το δίχτυ διάσωσης του Αρχάγγελου Salathiel επιτρέπει ένα τεράστιο περιθώριο για λάθη. Πρόκειται για έναν αυτορυθμιζόμενο χρονοδιακόπτη χρονοδιαγράμματος που βελτιώνει την ποιότητα ζωής σας χειρίζοντας το διαστημικό διάστημα. Αυτό είναι ένα απαλό, αλλά εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο που δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ελαφρά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200509_000159477030287649317045.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και αυτή η μορφή θα παραμείνει συνεπής. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά εργαλεία εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτήν την επιλογή.

Οι Εργάτες του Φωτός είναι το νούμερο ένα αμυντικό σύστημα που έχει ο πλανήτης Γη έναντι των εισβολών των αστεριών. Είτε το αρέσει είτε όχι, θα υπάρξει μια μέρα που όλοι είμαστε ενωμένοι ως μια ενοποιημένη κοινότητα σε μια πολύ μεγαλύτερη γαλαξιακή κοινότητα αστεριών όντων.

Θα κάνουμε ένα γαλαξιακό σκούπισμα, αυτό ευθυγραμμίζει όλη τη μηχανική του γαλαξία με τα ιεραρχικά συστήματα μηχανικής του σύμπαντος.

Ένα γαλαξιακό σκούπισμα ξεκινά από το τσάκρα της καρδιάς σας και ακτινοβολεί σε παλμούς φωτός για να φτάσει στις εκτάσεις του γαλαξία μας (Serzi). Οι παλμοί πρέπει να είναι δυνατοί και γρήγοροι και με την ακόλουθη σειρά κωδικού φωτός.

Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό Μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Πετρόλ – Ροζ Χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Indigo – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Ουράνιο τόξο

Μόλις ολοκληρωθούν οι παλμοί, πολλοί γαλαξιακοί ναοί θα συνδεθούν στο Διαδίκτυο. Δημιουργήστε ένα φάρο για να καλέσετε τις ενέργειες από αυτούς τους ναούς.

Για να δημιουργήσετε ένα φάρο, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε κρύσταλλο χαλαζία και τοποθετήστε το στην παλάμη του αριστερού σας χεριού. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια έλξης (κλήρωση), προκαλώντας τεράστια θερμότητα που βγαίνει από την πέτρα στο χέρι σας. Θα ξέρετε πότε ολοκληρώνεται από τη μαγνητική αίσθηση που θα ακτινοβολεί.

Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε αυτήν την πέτρα κάπου ξεχωριστή, ή να την θάβετε εάν θέλετε να την αφήσετε ανενόχλητο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό θα προκαλέσει σημαντικές μαγικές ανωμαλίες, οπότε μην ανησυχείτε.

d8yznry-2dc5e692-a637-498b-bf22-30c946260871371918058614244180.jpg

Ο σημερινός διαλογισμός είναι μια τεχνική καθοδηγούμενου διαλογισμού που ονομάζεται “The Dragon Breath”

Το Διαδίκτυο είναι ουσιαστικά μειωμένο καθώς η λογοκρισία είναι εμφανής και έχουμε παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκουν αυτό το έργο μέσω της Google, επειδή καταργούνται οι δημοσιεύσεις μας στα κοινωνικά μέσα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί μέσω email για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε αυτές τις πληροφορίες καθημερινά. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να αρχίσουμε να αποφεύγουμε τους όρους που προκαλούν στα κοινωνικά μέσα να μειώσουν την εμπλοκή των δημοσιεύσεών μας, οπότε θα πρέπει να είμαστε δημιουργικοί με τη διατύπωση και τα σκόπιμα λάθη μας.

One comment

Leave a Reply