Συλλεκτικό Tug of War, Μήνυμα Annunaki, Hammer του Αρχάγγελου Μέτατρον

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 12: 34.51120, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06A8∞-∞Q3A4Q3A4A4∞-∞F7D7D7D7D7D7∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano ~ Français

한국어 ~ Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200510_1916144452548864988627534.jpg

– Η Γαία είναι πάλι σε μια από τις διαθέσεις της και έχει πάει σταθερά στο πνεύμα της για άλλη μια φορά. Αν θυμάστε ότι ήταν πνεύμα κυρίαρχη για 6 συνεχόμενες μέρες θέλει να «φωτιά» και «πνεύμα-φωτιά» και στη συνέχεια να αντιστρέψει την πορεία της πίσω στο πνεύμα όπου ήταν τις τελευταίες δύο ημέρες. Κανείς δεν ξέρει ούτε και όταν της ρωτάτε τι είναι η απάντηση να πάρει είναι βασικά “Θα κάνω ό, τι θέλω!”

– Υπάρχει ένα “Tug of War” στη συλλογική και εξαιτίας αυτού, ο κόσμος μας δεν μπορεί να επιστρέψει στον τρόπο που κάποτε ήταν. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να μην κοιτάξουμε πίσω, καθώς αυτή είναι η μόνη μας επιλογή σε αυτό το θέμα. Τα χρονοδιαγράμματα των μακροεντολών, μας ωθούν προς τα εμπρός με αστραπιαίες ταχύτητες με τους προσωπικούς μας κβαντικούς χορούς. Βλέπουμε έναν πλανήτη σε μεταβατικό στάδιο, και μεγάλο μέρος αυτού εξακολουθεί να είναι θέμα προσωπικής επιλογής, αυτές οι προσωπικές επιλογές στη συνέχεια συσσωρεύονται στη συλλογική και εκδηλώνονται στην κβαντική μας πραγματικότητα.

– Η ζωή είναι ζωή και οι λεγεώνες δεν βλέπουν τη διαφορά μεταξύ των εντόμων, των ζώων και των ελαφρών εργατών. Αυτό συμβαίνει επειδή όλη η ζωή είναι αισθαντική και πρέπει να σεβόμαστε πλήρως αυτό το γεγονός και τις επιλογές τους σε αυτό. Τούτου λεχθέντος, οι ακρίδες δεν κληθούν ποτέ, τους ζητείται απλώς να κάνουν μια δουλειά και λόγω της σχέσης που έχουν με το άτομο που ζητά, αισθάνονται την ανάγκη να υποχρεώσουν ή όχι.

– Βρισκόμαστε σε ένα νέο μέρος του σύμπαντος που δεν έχει ταξιδέψει ποτέ ο serzi (ο γαλαξίας μας) και αυτό είναι σε συνδυασμό με το νέο τμήμα του γαλαξία που δεν έχει ταξιδέψει ποτέ το ηλιακό μας σύστημα. Αυτό έχει κάνει το πέπλο να τεμαχιστεί σε μικροσκοπικά κομμάτια, αυτό επηρεάζει επίσης τη μαγνητική πολικότητά μας, καθώς και τη γενική μηχανική του γαλαξία μας.

– Αναφέραμε ότι θα υπήρχε μια μεγάλη συγκέντρωση που άλλαξε από ένα φυσικό πάρτι σε μια συνάντηση στο αστρικό. Το γεγονός ότι αυτό δεν συνέβη στη φυσική προκάλεσε σε βάθος τους ανώτερους εαυτούς μας και η επίθεση της ενέργειας που φέρεται εδώ ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό από την αντίσταση που έχει αντιμετωπίσει η πνευματική εξέλιξη σε αυτό το θέμα, και γενικά επίσης.

– Το Annunaki θέλει να μάθουμε ότι ναι έχουν όλα να κάνουν χωρίς τον χειρισμό του DNA μας, αλλά απολύτως καμία σχέση με την υποδούλωση της ανθρωπότητας. Θα γίνουν γνωστοί στις μάζες και είναι αποφασισμένοι να βάλουμε το ρεκόρ πριν από τότε.

– Πραγματικά δεν θέλω να το μεταφέρω σωστά, γι ‘αυτό θα το προνοώ ξανά λέγοντας ότι λατρεύουμε, αγαπάμε και εκτιμούμε τους ανθρώπους της Κίνας. Ο σημερινός ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ότι όλοι οι δρόμοι του οργανωμένου σκοταδιού οδηγούν στο C-C-P.

– Ο γιγαντιαίος μεταφυσικός και φυσικός σεισμός ξεκίνησε από τον Αρχάγγελο Μέτατρον με ένα πολύ ειδικό σφυρί, θα χρειαστούν μερικές ανατολές για να εκδηλωθούν.

– Οι Sunrises και Sunrises του Michael “με” Q “δεν έχουν απογοητεύσει μέχρι στιγμής.

– Ξεκίνησε η κίτρινη / πορτοκαλί / χρυσή ακτίνα του Αρχάγγελου Τζόφιελ. Αυτό προκαλεί ευχάριστη αλλαγή με πολύ οξύ τρόπο.

20200510_1919308283872725587474685.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο ισχυρότερο σετ των 9 στην ιστορία. Αυτή είναι μια μακροοικονομική δύναμη όπως καμία άλλη, και η ικανότητά τους να κάνουν μια αλλαγή θα είναι εκπληκτική για να παρακολουθήσουν, τουλάχιστον. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκέελ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Οράγγιον , Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Τσέρβιελ, Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Αμπραξός, Αρχάγγελος Βαχρμίελ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Ακαντσιέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Ουτζέιελ, Αρχάγγελος Νταμπάιρ

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν η σκέψη της τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Λόφιελ ενισχύει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια να δουλεύουν για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι λαμπεροί ήχοι του Αρχάγγελου Τζεντούθουν προσελκύουν τους πιο θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας, καθώς και ενισχύουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας ευτυχισμένος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

(Ενεργό και παθητικό)
Το προσωπικό της αρκούδας του Archangel Dubbiel μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα πράγματα που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)
Ο Κορν του Chayyliel καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Αυτό είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

(Παθητικός)
Η γοητεία της θεϊκής άδειας του Αρχάγγελου Οφαμίλ δίνει την άδεια στο θεϊκό χέρι της απείρως επεκτεινόμενης πηγής να παρεμβαίνει άμεσα στη ζωή σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200510_191712888079544496193995.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Υπάρχει ένας λίγο γνωστός ναός Annunaki στη Νότια Αφρική περίπου 90 μίλια από το Μαπούτο. Αυτός ο ναός δεν είναι ενεργός για πάνω από 200.000 χρόνια στη γη και θα ανοίξουμε τις ενεργειακές του πόρτες σήμερα.

Ενεργοποιώντας αυτόν τον ναό ενεργοποιούμε το υπερδραστικό DNA της φύσης. Αυτό ενσωματώνει όλη τη φύση στην οποία περιλαμβάνεται η ανθρωπότητα και προσθέτει αναβαθμίσεις DNA για να χειριστεί τις επερχόμενες ατμοσφαιρικές αλλαγές.

Υπάρχουν σήραγγες στο Τενεσί, στις ΗΠΑ που χρησιμοποιήθηκαν αρχικά από το Annunaki, και θα κινδυνεύουν να καταρρεύσουν λόγω αυτής της ενεργοποίησης των ναών. Αυτές οι σήραγγες βρίσκονται κάτω από πολλές κατοικημένες περιοχές και η σταθεροποίησή τους θα είναι η υψηλότερη προτεραιότητά μας όταν ο ναός είναι ενεργός.

Σκουπίστε αυτές τις σήραγγες με βιολετί φλόγα και μετά χρησιμοποιήστε βιολετί πλάσμα για να κρατήσετε τις σήραγγες σταθερές. Συνιστάται πάντοτε να κρατάτε αυτά τα εργαλεία για τουλάχιστον 72 μετρήσεις ή περισσότερο εάν είναι δυνατόν.

Λειτουργώντας από την 6η διάσταση, μπορούμε να ρυθμίσουμε την αίσθηση του χρόνου με πολύ μεγαλύτερη ευκολία από ό, τι θα μπορούσαμε στην 4η διάσταση. Φωτίζοντας την 6η διάσταση με το φως του ουράνιου τόξου, φέρνουμε ένα επίπεδο καθαρότητας στην υψηλότερη διάσταση αντίληψή μας και έτσι καθαρίζουμε την τρέχουσα πραγματικότητα χώρου / χρόνου μας. Και πάλι συνιστάται να το κρατήσετε για 72 μετρήσεις.

constellation_by_vv_ave_ddsyvil-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός έχει τίτλο “Γρήγορη παρακολούθηση της διαδικασίας ανάληψής σας”

Το να το καταστήσετε απόλυτα σαφές στο συνειδητό και υποσυνείδητο μυαλό σας είναι καθοριστικής σημασίας για τη διαδικασία ανάληψης. Τούτου λεχθέντος, αυτός ο καθοδηγημένος διαλογισμός κάνει ακριβώς αυτό και διαθέτει τόνους θεραπευτικών κωδικών, λήψεων και αναβαθμίσεων. Απολαύστε!

* Γίνετε μέλος της κοινότητας FaceBook *

https://www.facebook.com/groups/574543206465202/

Leave a Reply