Ένας αρχάγγελος Chamuel είδος της ημέρας, με λίγη βοήθεια από τους Lightworkers, Virus 2.0

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 8:08 μμ.51220, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06A9∞-∞Q4A4Q4A4A4∞-∞F8D8D8D8D8D8∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano ~ Français

한국어 ~ Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200512_1907082109311931924174358.jpg

– Η Γαία παρέμεινε σε ένα πνευματικό κυρίαρχο περιβάλλον χωρίς σημάδια αλλαγής. Πρόκειται για μια μάλλον ασυνήθιστη συμπεριφορά για οποιονδήποτε πλανήτη, καθώς η φάση της πνιγμού της έχει γίνει περισσότερο τρόπος ζωής από ό, τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Το συναισθηματικό κλίμα της ανθρωπότητας είναι σίγουρα ένας παράγοντας που συμβάλλει σε αυτό, αλλά ως επί το πλείστον, αυτή είναι η θέλησή της.

– Υπάρχουν περισσότεροι εισερχόμενοι κωδικοί φωτός, λήψεις και αναβαθμίσεις από ό, τι μπορούν να μετρηθούν. Αυτά θα αισθάνονται σαν μια ήρεμη αίσθηση ανακούφισης λόγω των αναβαθμίσεων DNA που έχετε ήδη αφομοιώσει και επειδή υπάρχουν διαφορετικοί βαθμοί από αυτό, μπορεί να μην είναι συνηθισμένο για όλους. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλοι θα φτάσουν σε ένα σημείο όπου αυτές οι πυκνές ενέργειες θα αισθάνονται ανακουφιστικές.

– Η μέρα αισθάνεται ομαλή και εύκολη σύμφωνα με την ενεργητική ροή και αυτό είναι σίγουρα μια αλλαγή του ρυθμού που ελπίζουμε να γίνει το νέο μας φυσιολογικό. Αυτό το σκηνικό είναι αυτό που έχουμε το παρατσούκλι “Chamuel είδος της ημέρας”, επειδή αυτό είναι το προτιμώμενο μηχανικό περιβάλλον του Αρχάγγελου Chamuel, ισορροπημένο και σταθερό.

– Όσοι οδηγούνται από φόβο δεν θα επικρατήσουν στο φως της ημέρας. Υπάρχει πάντα ένα άλμα πίστης και μια σκοτεινή νύχτα της ψυχής που απαιτείται για να αποκτήσει πρόσβαση σε μια διαδικασία σκέψης υψηλότερης διάστασης, αλλά αυτή είναι μια φυσική συνέπεια της εξέλιξης. Αυτό είναι το ίδιο για όλες τις μορφές ζωής, κάποιος θα πρέπει να πετάξει πέρα από τον ωκεανό για να προωθήσει το είδος.

– Όπως αναφέραμε, το τμήμα Γουχάν στην Κίνα βλέπει έναν δευτερογενή ιό που προέρχεται από το ίδιο μέρος. “Αυτοί” λένε ότι είναι ο ίδιος ιός, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν είναι. Αυτό κυκλοφόρησε πολύ πιο γρήγορα από ό, τι περίμενα, έτσι αυτό το στέλεχος είναι πολύ ασταθές, που σημαίνει ότι θα χτυπήσει σκληρά για μια σύντομη έκρηξη, αλλά η διάρκεια ζωής του είναι πολύ περιορισμένη. Αυτό το στέλεχος πλήττει τους ανθρώπους της αφρικανικής και των ιθαγενών καταγωγής σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλο, επειδή είναι γενετικά σχεδιασμένοι για να το κάνουν. Οι πρωταγωνιστές πίσω από αυτήν την ατζέντα προσπαθούν απεγνωσμένα να απομακρύνουν τη γενετική επιρροή του Annunaki.

Δεν είναι τυχαίο το Χονγκ Κονγκ να διαμαρτύρεται και είναι θέμα χρόνου προτού όλα είναι εντελώς εκτός ελέγχου σε αυτήν την περιοχή του κόσμου. Το κλίμα του κόσμου θα ακολουθήσει το προβάδισμα του Χονγκ Κονγκ καθώς οι ταραχές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν πρόκειται να πυροδοτήσουν μια σειρά από παρόμοιες επιθετικές διαμαρτυρίες σε όλο τον κόσμο.

Γνωρίζουμε ότι η πολιτική αναταραχή θα εκδηλωθεί με πολλαπλές προσωπικές επιλογές και έτσι δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Το σχέδιο δράσης μας είναι να ανεβάσουμε το χρονοδιάγραμμα 5D, καθώς κάναμε ό, τι μπορούμε για τα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα. Εάν κάποιος δεν μπορούσε να κινηθεί σε 5D χωρίς να εξαντλήσει κάθε πιθανή επιλογή όσον αφορά τη συμπόνια, εμπιστευτείτε με όταν λέω ότι έχουμε εξαντλήσει κάθε πιθανή επιλογή. Μπορούμε μόνο να αφήσουμε και να ελπίζουμε να ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ένα άλλο μονοπάτι. Εκείνοι που βρίσκονται στο 5D χρονοδιάγραμμα δεν θα επηρεαστούν από το χάος στα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα, κάντε το καλύτερό σας για να μην εμπλακείτε σε αυτά τα χρονοδιαγράμματα ενώ “απογειώνουμε”.

– Οι γενικές μάζες πρόκειται να περάσουν σε μια φάση σύγχυσης και οι εργάτες του φωτός θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να πάρει τα κομμάτια της τραυματισμένης νοοτροπίας τους. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, ευγενικοί και να θυμόμαστε ότι ο καθένας είχε μια πρώτη μέρα να ξυπνήσει.

20200512_1909434732810788597213891.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο ισχυρότερο σετ των 9 στην ιστορία. Αυτή είναι μια μακροοικονομική δύναμη όπως καμία άλλη, και η ικανότητά τους να κάνουν μια αλλαγή θα είναι εκπληκτική για να παρακολουθήσουν, τουλάχιστον. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκέελ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Οράγγιον , Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Τσέρβιελ, Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Αμπραξός, Αρχάγγελος Βαχρμίελ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Ακαντσιέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Ουτζέιελ, Αρχάγγελος Νταμπάιρ

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το προσωπικό του Archangel Azrael σάς επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από θεϊκή άποψη. Είναι ένα σύμβολο σοφίας και ο εξοπλισμός του έχει απίστευτα αποτελέσματα στην αντίληψη της σκέψης σας και στην ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε την καθημερινή ζωή.

(Παθητικός)
Η χοάνη χρονοδιαγράμματος του Archangel Asteroath σάς φέρνει σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα από αυτό που στοχεύατε. Ανεξάρτητα από το πότε ή πού πηδούμε, θα σας πάνε πάντα έναν δρόμο ή δύο ψηλότερα. Αυτό βασικά κάνει τα πάντα καλύτερα σε όλους τους τομείς.

(Ενεργός)
Το Kali Ma’s Trident μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στη ζωή και στον λίθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Archangel Lofiel ενισχύει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια να δουλεύουν για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι λαμπεροί ήχοι του Archangel Jeduthun προσελκύουν τους πιο θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας, ενώ ενισχύουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας χαρούμενος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

(Ενεργό και παθητικό)
Το προσωπικό της αρκούδας του Archangel Dubbiel μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα πράγματα που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)
Ο Κορν του Chayyliel καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Αυτό είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

(Παθητικός)
Η γοητεία της θεϊκής άδειας του Αρχάγγελου Οφαμίλ δίνει την άδεια στο θεϊκό χέρι της απείρως επεκτεινόμενης πηγής να παρεμβαίνει άμεσα στη ζωή σας.

20200512_1908188274544144349314740.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Τα κοσμικά σάρωση συνεχίζονται καθώς προχωράμε με τις γαλαξιακές βαθμονομήσεις μας. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι η γέφυρα ουράνιων τόξων της Αρκτούριας είναι ο μόνος νόμιμος τρόπος εισόδου και εξόδου από τον γαλαξία μας, αλλά αυτό που μπορεί να προκαλέσει έκπληξη είναι ότι η γέφυρα του ουράνιου τόξου δέχεται συνεχώς επίθεση.

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα τμήματα της γέφυρας ουράνιου τόξου που δέχονται έντονη επίθεση και θα βοηθήσουμε τους γαλαξιακούς και διαγαλαξιακούς λεγεώνες να τους υπερασπιστούν. Μπείτε μέσα με σπαθί και ασπίδα και μετά νιώστε τον δρόμο σας μέσα από την αντιπαράθεση.

Καθώς τα τμήματα της γέφυρας γίνονται πιο ασφαλή, ράψτε και θεραπεύστε τις περιοχές που ελευθερώθηκαν πρόσφατα για να τις βοηθήσετε να παραμείνουν έτσι.

Ο Αρχάγγελος Μπαρακίλ πρόκειται να ενεργοποιήσει και να βαθμονομήσει σωστά κάθε ναό στη γη, ακολουθούμενο από τους υπόλοιπους στον γαλαξία. Αυτή είναι μια χειροκίνητη εργασία και υπάρχει ένας αμέτρητος αριθμός ναών στην άμεση περιοχή μας που επηρεάζει την πραγματικότητά μας. Θα τον βοηθήσουμε σε αυτό το έργο, υπάρχει κάτι παραπάνω από αρκετή δουλειά για να περάσει και αυτό είναι κάτι που θα ήθελε να συνεργαστεί.

Μπορείτε να πείτε τι πρέπει να γίνει από τις αύρες των ναών, προφανώς, στοχεύουμε σε μια καθαρή ή ανοιχτόχρωμη αύρα. Εάν συναντήσετε έναν ναό που απαιτεί άλλα συγκεκριμένα φώτα, είστε ελεύθεροι να το υποχρεώσετε από τα αιτήματά του, αρκεί να ανταποκρίνεται στη διαίσθησή σας.

the_white_city_by_ellysiumn_ddvsa5p-fullview

Ο σημερινός Διαλογισμός σάς βοηθά να συνδεθείτε με την Απειρά Αναπτυσσόμενη Πηγή Δημιουργού για μια στιγμή με το θεϊκό.

Leave a Reply