Σημάδια παντού, κύκλοι βρόχων, Phoenix Rising, διαχείριση προγραμμάτων απομίμησης

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 111 Απόγευμα Πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 51420, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσει αυτή τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06B∞-∞Q5A4Q5A4A4∞-∞F9D9D9D9D9D9∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski

Русская ~ Italiano ~ Français한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200513_1251171948320887844962640.jpg

– Η Gaia είναι σταθερή σε ένα πνευματικό κυρίαρχο περιβάλλον. Φαίνεται σαν να πηγαίνει στο μυαλό της για κατάλληλους τρόπους που μπορούν να μας βοηθήσουν να διευκολύνουμε αυτήν τη μεταβατική φάση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.

– Είχαμε αναφέρει ότι ο ιδανικός τρόπος για τη διαχείριση των λήψεων, είναι σε εκρήξεις που υποχωρούν και ανεβαίνουν σαν κύματα στον ωκεανό. Βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο στο ρυθμό και είναι προφανές όταν βλέπετε την κλίμακα συντονισμού Schulman και από τα συναισθήματα που τρέχουν σε όλο το σώμα μας.

Ένα δώρο κωδικού λήψης από τη Σίρι

“63-61-65”

– Η κύρια δουλειά σας είναι να περιηγηθείτε με ασφάλεια στα κοσμικά νερά της θεότητας. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθάτε στην εξισορρόπηση ενός πολύ ασταθούς δικτύου ανθρωπότητας, όπως έκανε οι Ατλαντικοί στο παρελθόν. Η μόνη διαφορά είναι ότι στην εποχή της Ατλαντίδας τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από ό, τι σήμερα. Το επίπεδο συνείδησης που έπρεπε να κρατήσουν μόνο για να διατηρήσουν τα πράγματα ειρηνικά είναι συγκρίσιμο με τη 12-διαστατική συνείδηση ενός Αρκτούρια. Εκείνη την εποχή, η διαφορά μεταξύ των γενικών μαζών και των αφύπνιτων δασκάλων ήταν τεράστια, τουλάχιστον, και αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η ήπειρος καταστράφηκε.

– Οι κύκλοι βρόχων είναι πράγματα που επανέρχονται κάθε χρόνο, τρισδιάστατα χρόνια στην ημέρα. Οι βρόχοι έχουν πτώση και ροή και μπορούν να μετατοπίσουν την ορμή χωρίς προειδοποίηση. Παρακολουθήστε τα πράγματα που μπορεί να έχετε γράψει στα περιοδικά σας, χρόνια πίσω. Μπορείτε να σπάσετε τους αρνητικούς κύκλους καταστρέφοντας το χρονοδιάγραμμα με σπαθί και ασπίδα ή μπορεί να είναι τόσο απλό όσο η επεξεργασία ενός περιοδικού ή μιας ανάρτησης κοινωνικών μέσων. Είτε έτσι είτε αλλιώς, βεβαιωθείτε ότι είστε προληπτικοί στην απογραφή τέτοιων πραγμάτων. Αυτές είναι αλυσίδες που μας συνδέουν με 3D και έτσι πρέπει να αφαιρεθούν.

– Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που προγραμματίζονται τόσο βαθιά από την τηλεόραση, τη μουσική και τις ταινίες που δεν τους λένε διαφορετικά σε αυτή τη στιγμή. Αυτή ήταν μια ατομική επιλογή που δεσμεύτηκε από το εν λόγω πάρτι, χιλιάδες ή πιθανώς εκατοντάδες χιλιάδες φορές, δεδομένου ότι δεν έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε αυτά τα όντα. Εάν θέλετε να βοηθήσετε αυτά τα όντα με τον μοναδικό δυνατό τρόπο, μιλήστε απευθείας στον ανώτερο εαυτό τους και ενθαρρύνετε τους να έχουν συμπόνια για τον εαυτό τους, αλλά πρέπει να αποκολληθείτε από την επιτυχία αυτού του αποτελέσματος.

– Όλοι με τεχνολογία propper παρακολουθούν τον ίδιο σταθμό προγράμματος και δεν είναι σε καλώδιο ή πιάτο. Το γυαλί που δείχνει το έργο έχει μια πολύ πραγματική ικανότητα να βλέπει ένα από τα πολλά χρονοδιαγράμματα που θα μπορούσαν να εκδηλωθούν. Αυτή η παλαιά συσκευή δεν λαμβάνει υπόψη πολλά πράγματα, αλλά παρ ‘όλα αυτά, οι ψευδείς έννοιες που εμφανίζονται σε αυτά τα κουτιά είναι αυτές που συμβαίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

– Πινακίδες, πινακίδες, παντού είναι σημάδια, οπότε προσέξτε. Το Infinity Expanding Creator Source είναι πανταχού παρόν με τον πιο φυσικό τρόπο που έχει δει ποτέ, αυτό σημαίνει ότι ζείτε μέσα στο μαγικό δάσος και δεν έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει. Η θεότητα είναι ηλεκτρική με έναν πολύ ασυνήθιστο τρόπο, και αν αισθάνεται σαν να μπορούμε να αγγίξουμε και να αγκαλιάσουμε απεριόριστα πηγές δημιουργών, είναι επειδή μπορείτε με έναν πολύ απτό τρόπο.

– Σύμφωνα με την προοπτική σας σε υψηλότερες διαστάσεις, τα γεγονότα θα φαίνονται εντελώς διαφορετικά από ό, τι με τα φυσικά μας χαμηλότερα διαστάσεων. Για παράδειγμα, εάν είδατε τον εαυτό σας να ανεβαίνει μέσα από τις στάχτες από 3D σε 5D από υψηλότερη διάσταση, θα δείτε τη χαριτωμένη ανάπτυξη μιας καταπληκτικής ψυχής. Αν κοιτάξατε τα ίδια γεγονότα από την τρισδιάστατη προοπτική σας, θα μοιάζει με ναυάγιο τρένου γεμάτο μακιγιάζ κλόουν. Λάβετε υπόψη αυτό ενώ απαιτούμε θεότητα για να μπείτε, μερικές φορές, κάτι που φαίνεται φρικτό είναι στην πραγματικότητα μια θεϊκά ενορχηστρωμένη κατάσταση για το μεγαλύτερο καλό.

– Αύριο θα είναι ενδιαφέρον και αφού έχουμε πάει τελικά το τρένο express σε ένα απομονωμένο χρονοδιάγραμμα 5D, μπορούμε να παρακολουθήσουμε με ασφάλεια όλα αυτά τα γεγονότα από τις ανέσεις μιας πολυθρόνας. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για όσους θέλουν χάος, και πάλι ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ στο φυσικό.

– Για όσους από εσάς έχετε μαζί μας σε όλο αυτό το ταξίδι, σας ευχαριστώ βαθιά. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό χωρίς εσάς και επιμένουμε ότι τα ονόματά σας είναι γραμμένα στις αίθουσες του ουρανού (για να το πούμε). Σε άμεση συνέπεια, είμαι βέβαιος ότι έχετε παρατηρήσει μια αλλαγή στις εργασίες και τα εργαλεία, διότι προχωράμε προς την ασφάλεια ενός απομονωμένου χρονοδιαγράμματος μακροεντολής 5D λόγω των προσπαθειών μας.

20200513_130227464597066115787142.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο ισχυρότερο σετ των 9 στην ιστορία. Αυτή είναι μια μακροοικονομική δύναμη όπως καμία άλλη, και η ικανότητά τους να κάνουν μια αλλαγή θα είναι εκπληκτική για να παρακολουθήσουν, τουλάχιστον. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Τούτου λεχθέντος, η βιολετί φλόγα χαρακτηρίζει ένα στοιχείο λεβάντας που γίνεται ειρήνη αμέσως μετά τον μετασχηματισμό. Αυτό είναι ένα απόλυτα ιδανικό σκηνικό για αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε. Θα παρατηρήσετε την αλλαγή όταν ξυπνάτε τις φλόγες.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκέελ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Οράγγιον , Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Τσέρβιελ, Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Αμπραξός, Αρχάγγελος Βαχρμίελ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Ακαντσιέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Ουτζέιελ, Αρχάγγελος Νταμπάιρ

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Ιοφιέλ ενισχύει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια να δουλεύουν για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι λαμπεροί ήχοι του Archangel Jeduthun προσελκύουν τους πιο θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας, ενώ ενισχύουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας χαρούμενος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν η σκέψη της τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200513_1252362951600724340158874.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Η θέση στην οποία βρισκόμαστε μπορεί καλύτερα να περιγραφεί με τον όρο “Phoenix Rising”. Σε αυτήν την ευαίσθητη κατάσταση, είναι πολύ εύκολο για τα γαλαξιακά όντα να ξεγελάσουν την ανθρωπότητα, καθώς τα συναισθήματά τους τρέχουν πολύ ψηλά.

Η πιο δημοφιλής τεχνική για να εξαπατήσει την ανθρωπότητα ονομάζεται “προγράμματα απάτης” που κάνουν τους τρισδιάστατους ανθρώπους να πιστεύουν ότι βλέπουν θεότητα ή μιλούν απευθείας στον Θεό. Αυτό ήταν ένα τέχνασμα που τραβήχτηκε στον Αβραάμ και έτσι επιτυγχάνονται όλα τα ψεύτικα κανάλια Ashtar. Καταστρέψτε αυτά τα προγράμματα τσέπης που βρίσκονται στην 4η και 6η διάσταση με βιολετί φλόγα και, στη συνέχεια, σπαθί & ασπίδα.

Μια άλλη δημοφιλής τεχνική ελέγχου είναι ο δακτύλιος μαύρης αύρας, ο οποίος ευθυγραμμίζει την περιφέρεια της πραγματικής αύρας σας και μπορεί να σπάσει με μια γρήγορη απεργία. Μόλις το αφαιρέσετε από τον εαυτό σας, είστε ελεύθεροι να βοηθήσετε και άλλους.

Με την αφαίρεση αυτών των σκοτεινών εργαλείων, μπορούμε να δημιουργήσουμε τσέπες λήψης απευθείας από την απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού, οραματίζοντας άγρια και ανεξέλεγκτα φώτα ουράνιων τόξων και πλάσματα σε όλες τις διαστάσεις από το 12ο και κάτω. Παρακαλώ σημειώστε, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην 4η – 6η διάσταση καθώς επηρεάζουν άμεσα την 5η διάστασή μας.

ra_by_blph_dchveox-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι ένα ταξίδι καθοδηγημένου διαλογισμού στο “Sirius A” & η πιο ευτυχισμένη μνήμη σας (επιλέξτε μια μνήμη πριν ξεκινήσετε)

Leave a Reply