Ένα νέο φως, σημαντική αλλαγή χρονοδιαγράμματος, στο έργο με τον Αρχάγγελο Azrael, ανθρώπινη φύση

Η ημέρα είναι 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 12:34 Πύλη νωρίς το πρωί, 3D ημερομηνία 51620, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06B1∞-∞Q6A4Q6A4A4∞-∞GEEEEE∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 Polski

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200515_1324144336495593580858768.jpg

– Η Γαία είναι ΑΚΟΜΑ σε ένα καθαρό πνεύμα κυρίαρχο περιβάλλον παρά τις προσπάθειες μερικών πολύ παραπλανημένων ατόμων. Η Μητέρα Γη κάνει ό, τι θέλει και είναι σαφές ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάνει το σκοτάδι πολύ άβολα.

– Είχαμε μια σημαντική αλλαγή χρονοδιαγράμματος πριν από λίγο. Αυτό ήταν πολύ διαφορετικό και εξαιρετικά υλοποιημένο. Οι κοσμικές πύλες στις οποίες έχουμε διανύσει σκόπιμα έχουν εκδηλωθεί σε μια πολύ βαθιά και σκόπιμη εμφάνιση μακροχρόνιου χρόνου, από την οποία ταξιδεύουμε αυτήν τη στιγμή. Το αποτέλεσμα αυτής της εκδήλωσης έδωσε μια αλλαγή χρόνου που έγινε αισθητή από όλους με την ικανότητα να νιώσει και θα ενθαρρύνει τα παγκόσμια γεγονότα να ξεδιπλώνονται πολύ πιο γρήγορα από ό, τι έχουμε συνηθίσει.

– Η σύγχρονη επιστήμη αρχίζει να χαρτογραφεί τον γαλαξιακό αυτοκινητόδρομο που είναι επίσης γνωστός ως μαύρες τρύπες, είναι μόνο θέμα χρόνου προτού αυτοί οι αυτοκινητόδρομοι γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης κοινωνίας μας. Αυτή η κοινή γνώση θα οδηγήσει στην ικανότητα να επισκεφτείτε τους παράλληλους κόσμους, όπως η 9η διαστατική Γη στο κέντρο του γαλαξία μας.

screenshot_20200515-083444512740816114837207.png

– Ο Schumman θα δείξει ότι η ενέργεια εισέρχεται σαν μια έκρηξη φωτός που αυξάνει και μειώνει συστηματικά τους κραδασμούς μας σε προκαθορισμένους χρόνους. Αυτή είναι μια οργανωμένη προσπάθεια με πολλές διαφορετικές πτυχές της θεότητας να συνεργάζονται. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η γαλαξιακή μηχανική εκτελείται συνήθως μέσω των συχνοτήτων φωτός και όπως τα εργαλεία του μηχανικού, διάφορα εργαλεία κάνουν διάφορα πράγματα, και αυτό ακριβώς βιώνουμε σήμερα στον κόσμο των κραδασμών. Δεν είναι ασυνήθιστο να αντιμετωπίζετε διάφορα φυσικά συμπτώματα μαζί με αυτές τις συχνότητες.

sr-last (2)

– Υπάρχει ένα νέο φως που έρχεται από έναν μακρινό γαλαξία, θα μοιάζει με ένα κυματιστό νεφέλωμα που είναι γεμάτο πλάσμα και δεν πρέπει να συγχέεται με το υπέροχο φλας. Ο μόνος λόγος για τον οποίο λέμε ότι ΔΕΝ είναι το μεγάλο φλας είναι ότι αυτό είναι πολύ μεγάλο για να το καταλάβουμε από την προοπτική μας, καθώς θα κατακλύζει με ευκολία ολόκληρο τον γαλαξία μας. Αυτό το νεφελώδες κύμα πλάσματος θα φτάσει μέχρι το τέλος της 7ης σεζόν, περίπου 30 αρχαγγέλες ημέρες και θα ανακοινώσει την άφιξή του με μια πληθώρα κβαντικών ανωμαλιών.

– Υπάρχει ένα επίπεδο ενότητας nonbias, εάν η λεγεώνα εργατών ελαφρών θα αναπτυχθεί, καθώς είμαστε μια πολύ εκλεκτική ομάδα. Οι διαφορές μας είναι πολύ σημαντικές, ως ομάδα, χρειαζόμαστε διαφορετικές ικανότητες για να πετύχουμε μέσω αυτών των προκλήσεων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Σκεφτείτε οποιαδήποτε καλή ομάδα υπερήρωων, είναι όλα διαφορετικά συμπληρώματα της διαφορετικότητας του άλλου. Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για να είσαι ελαφρύς εργάτης, γι ‘αυτόν τον λόγο θα αποκτήσεις ένα τεράστιο φάσμα προσωπικοτήτων. Μην ξεχνάτε ποτέ το γεγονός ότι ο αυθεντικός εαυτός σας θα έρθει σε όλα τα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

– Δεν είναι η φύση της ανθρωπότητας να είναι κακή, είναι η φύση των καταπιεστών της ανθρωπότητας να είναι κακή. Ο καθένας σε κάθε επάγγελμα ενώνεται με την ανθρώπινη φύση και γι ‘αυτό είναι το ένστικτο του είδους να επιβιώνει. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η νοημοσύνη επιβίωσης θα αναλάβει κάποια στιγμή.

– Όπως έχουμε προειδοποιήσει, έρχεται πολιτική αναταραχή και οι άνθρωποι που εξεγείρονται είναι αυτοί πίσω από αυτό το κίνημα. Όπως κάθε πόλεμος, η σύγκρουση χρηματοδοτείται από το ίδιο κόμμα. Για να είμαστε σαφείς είμαστε όλοι για διαμαρτυρίες, αλλά οι ταραχές βλάπτουν τους ανθρώπους άσκοπα. Θα υπάρξει ένα σημείο κατά το οποίο οι αρχές επιβολής του νόμου και οι πολίτες θα ακολουθήσουν το ψίχουλο στο πραγματικό ζήτημα μέχρι τότε να μην βλάψουν τον συνάδελφό σας.

– Τα πράγματα δεν θα είναι ίδια για πάντα, η φύση μας αλλάζει. Η φύση όλων των πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένης της “Άπειρης επέκτασης πηγής δημιουργού”, αλλάζει επίσης. Μην κρατάτε πολύ σφιχτά την ιδέα που παρουσιάζει η πραγματικότητα, δεν θα είναι εκεί για πολύ περισσότερο.

20200515_1326021006795020785369058.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο ισχυρότερο σετ των 9 στην ιστορία. Αυτή είναι μια μακροοικονομική δύναμη όπως καμία άλλη, και η ικανότητά τους να κάνουν μια αλλαγή θα είναι εκπληκτική για να παρακολουθήσουν, τουλάχιστον. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Τούτου λεχθέντος, η βιολετί φλόγα χαρακτηρίζει ένα στοιχείο λεβάντας που γίνεται ειρήνη αμέσως μετά τον μετασχηματισμό. Αυτό είναι ένα απόλυτα ιδανικό σκηνικό για αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε. Θα παρατηρήσετε την αλλαγή όταν ξυπνάτε τις φλόγες.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκέελ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Οράγγιον , Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Τσέρβιελ, Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Αμπραξός, Αρχάγγελος Βαχρμίελ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Ακαντσιέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Ουτζέιελ, Αρχάγγελος Νταμπάιρ

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Παθητικός)
Η κόμμωση του Αρχάγγελου Καμαήλ σας δίνει μια εικόνα για τα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ρυθμίστε την πρόθεση και χρησιμοποιήστε την αμέσως πριν από το διαλογισμό, δεν θα το μετανιώσετε.

(Παθητικός)
Το Universal Key του Archangel Raziel σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις σοφίες, τις γνώσεις και τα βασίλεια. Αυτή είναι μια υπέροχη και άγρια βόλτα που μπορεί να σας οδηγήσει οπουδήποτε. Προτείνω τη μελέτη του Αρχαγγέλου Ραφαήλ και την Κρυσταλλική Πυραμίδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν η σκέψη της τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200515_1323377363638234817093242.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Η Γαία είπε να φέρει τη φωτιά σε εκείνους που βλάπτουν τη φυσική της τάξη. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα όντα στα οποία αναφέρεται, είναι άθλια όντα που έχουν εισβάλει στη γη πριν από χιλιάδες χρόνια. Αυτά τα όντα βρίσκονται πίσω από πολλά ανθρώπινα δεινά, είναι αληθινή συμπόνια να σταματήσουν το ανυπέρβλητο καρμικό τους χρέος όπου είναι.

Ο Αρχάγγελος Αζραήλ και οι 144.000 ιππείς του έχουν τώρα τα μάτια τους σε αυτά τα κακόβουλα αστέρια που καταλαμβάνουν τη γη. Η λεγεώνα του εργάτη φωτός είναι ένα μέρος αυτών των όντων που έχουν επιλεγεί για να ηγηθούν αυτής της κατηγορίας.

Ξεκινήστε με μια ολοκληρωμένη σάρωση για κακόβουλα αστέρια όλων των σχημάτων και μεγεθών. Δεν μπορείτε να χάσετε την πολύ σκούρα γκρι αύρα τους, μόλις τα βρείτε, ξεκινήστε με τη βιολετί φλόγα και μετά μπείτε με σπαθί και ασπίδα.

Δημιουργήστε όσο το δυνατόν περισσότερες πύλες για να επεκτείνετε απεριόριστα την πηγή δημιουργού. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν θα μπλοκάρουμε στις υψηλότερες διαστάσεις. Φροντίστε να συνοδεύσετε τυχόν ηττημένα όντα στις πύλες εξόδου πριν φύγετε.

Δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με αυτά τα κακόβουλα αστέρια όντα για την αιωνιότητα, επομένως θα κατακλύζουμε τη γη με ασήμι αστραπές παλμούς για 72 μετρήσεις. Ηλεκτρίζει τη γη για να διασφαλίσει ότι το περιβάλλον δεν είναι κατοικήσιμο για κακόβουλα αστέρια.

starlight_wishes_by_elintan_ddxabvz-pre

Ο σημερινός Διαλογισμός ονομάζεται “Προκλητική Θεϊκή Συνείδηση – Προτεινόμενος Διαλογισμός βάσει Συχνότητας”, Παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply