Boom του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Καθοδήγηση από τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, Επιτυχία ανάθεσης

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Κατά τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 12:34 Πύλη απογεύματος, ημερομηνία 3D 51720, οι ακόλουθες 3: Η ΜΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06B2∞-∞Q7A4Q7A4A5∞-∞G1E1E1E1E1E1∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200516_1757547608862734163901282.jpg

– Η Gaia εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα πνευματικό κυρίαρχο περιβάλλον καθώς η στήλη Lakshmi την κάνει ξαφνικά να κινηθεί σε μια προσπάθεια να αυξήσει την ποιότητα ζωής μας. Αυτές οι θεϊκές γυναικείες πτυχές του σύμπαντος ήταν σε τέλειο συγχρονισμό μέχρι πολύ σύντομα πριν. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε ένα τροχόσπιτο με μεγάλη αλλαγή που καθοδηγείται θεϊκά από τις αίθουσες της μεγαλύτερης αγάπης.

– Σύμφωνα με τη «Σύγχρονη Επιστήμη», οι πόλοι της Γης αλλάζουν μεταξύ 9 – 37 μιλίων ετησίως. Πρόκειται να τριπλασιαστεί πριν τελειώσει το 3D έτος, τα αποτελέσματα του οποίου θα είναι προφανή και εκτεταμένα.

– Τα “ενδιάμεσα” είναι τα παιδιά κάποιου με αγγελική ψυχή και κάποιος που είναι ευθυγραμμισμένος με το αντίθετο. Αυτά τα όμορφα όντα παρέχουν ισορροπία σε όλα τα πράγματα μόνο από τα υπάρχοντα και παρέχουν κοινό ενδιαφέρον για όλες τις πλευρές που πρέπει να επενδύονται. Αυτή η ιδέα ταξινομήθηκε από τη θεότητα και είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο βλέπετε τέτοια πολικά αντίθετα σε σχέση με τους γονείς, επειδή η σύλληψή τους είχε αποφασιστεί από την ανώτατη εξουσία που υπάρχει. Υπάρχουν πολλά οφέλη στο να είσαι σε αυτήν την ενεργητική θέση, καθώς τελικά θα γίνουν απίστευτα προικισμένοι “Hyper Hybrid Angels”, αλλά αυτό δεν εκδηλώνεται πλήρως μέχρι την ενηλικίωση.

– Οι τρομεροί ηγέτες λένε ότι η ηγεσία είναι μια λεπτή γραμμή μεταξύ του αρκετά απαίσου και του να δίνει στους ανθρώπους αυτό που θέλουν. Αυτή η γραμμή έχει αγνοηθεί και τώρα δεν υπάρχει καμία επιστροφή, όσοι έχουν αυτή τη νοοτροπία θα έχουν πολύ δύσκολο χρόνο να υπάρχει κανονικά λόγω αυτής της ψευδούς εμπιστοσύνης.

– Ένα μήλο υλοποιείται από το δέντρο, φαινομενικά από το τίποτα. Τίποτα σε κάτι-ness είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δείτε το θεϊκό χέρι στη δουλειά. Το γεγονός ότι έχουμε αυξήσει τη μαγική κβαντική μας ικανότητα, παρατηρώντας το θεϊκό χέρι θα είναι πλέον συνηθισμένο.

– Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ο βασιλιάς που σας επιπλήττει για τις κακές σας συνήθειες, και είτε του αρέσει είτε όχι, έχει πάντα δίκιο. Εάν ακούτε μια γονική σκέψη στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας ενώ τρώτε πρόχειρο φαγητό και παρατηρείτε το πράσινο χρώμα ταυτόχρονα, μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτή η ιδέα προήλθε από αυτόν. Η άλλη σχετική αλήθεια είναι ότι είναι επίσης εξαιρετικά επίμονος.

– Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ έρχεται με μια μεγάλη φυσική έκρηξη, μετά από μερικές πολύ μη διαφημιστικές θεατρικές τις τελευταίες ημέρες. Έρχεται γρήγορα και με μεγάλο σκοπό, θα μπορείτε να τον νιώσετε να προσγειώνεται στη γη χωρίς καμία αμφιβολία για το ποιος ή τι είναι.

– Νέες ενέργειες αναβάθμισης έρχονται από το Sirius. Αυτές οι ενέργειες δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν στη γη και έχουν φτάσει όπως είχε προγραμματιστεί.

– Τι θα συμβεί όταν οι γενικές μάζες συνειδητοποιήσουν ότι ο κόσμος δεν είναι το ίδιο μέρος που νόμιζαν;

– Η αποστολή που ξεκινήσαμε πριν από λίγες ημέρες για ταυτόχρονη ενεργοποίηση των ναών Annunaki και σταθεροποίηση των σηράγγων στο Τενεσί ήταν μεγάλη επιτυχία. Προειδοποιήσαμε ότι θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε μεγάλη σεισμική δραστηριότητα εάν δεν είμαστε προσεκτικοί. Με μεγάλη γνώση, πετύχαμε τον στόχο μας και η μόνη παρενέργεια ήταν 4 μικροί σεισμοί που δεν προκάλεσαν καμία ζημιά. Δεν θα μπορούσαμε να το εκτελέσουμε καλύτερα από αυτό, Μεγάλη δουλειά!

20200516_1801546005524672607433042.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο ισχυρότερο σετ των 9 στην ιστορία. Αυτή είναι μια μακροοικονομική δύναμη όπως καμία άλλη, και η ικανότητά τους να κάνουν μια αλλαγή θα είναι εκπληκτική για να παρακολουθήσουν, τουλάχιστον. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκέελ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Οράγγιον , Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Τσέρβιελ, Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Αμπραξός, Αρχάγγελος Βαχρμίελ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Ακαντσιέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Ουτζέιελ, Αρχάγγελος Νταμπάιρ

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν η σκέψη της τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200516_1759476299378266293917373.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, αυτή η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Εκείνοι που αντιτίθενται στην ανάληψη της θεότητας νικήθηκαν πέρα από την πεποίθηση, και αυτοί που “Αριστερά Πίσω” βρίσκονται σε μια απελπισμένη κατάσταση πανικού. Για να αποφύγουμε τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσουν αυτά τα όντα, θα προκαλέσουμε ένα “Pink Ray Flame” ακολουθούμενο από ένα “Violet Flame” για 72 μετρήσεις για ολόκληρη τη γη. Αυτό θα μετατρέψει τυχόν ζητήματα χαμηλού ψέματος και θα εκθέσει τα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν με σπαθί και ασπίδα και στη συνέχεια να ξεκινήσει σε μια πύλη εξόδου την οποία θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε.

Οι τρόποι θεραπείας του Δράκου είναι πολύ διαφορετικοί από τις παραδοσιακές τεχνικές θεραπείας. Η ακτινοβολούμενη ενέργεια που παράγεται βγαίνει από τα τσάκρα της καρδιάς και του λαιμού μας, για την έλλειψη καλύτερου τρόπου για να το θέσουμε αυτό, σκεφτείτε τα “Care Bears”.

Θα χρησιμοποιήσουμε το σμαραγδένιο πράσινο δράκο για να καταπιούν ολόκληρη τη γη και αν μπορείτε να την απλώσετε μέχρι τις παραλίες του γαλαξία μας, κάντε το. Συνιστούμε πάντα να κρατάτε αυτά τα πράγματα με 72 μετρήσεις, αλλά είναι εντάξει να κάνετε διαλείμματα εάν χρειαστεί.

uncrown_by_chriscold_ddxe6fz-pre

Ο σημερινός διαλογισμός ονομάζεται “Κύματα Ενέργειας”, παρακαλώ απολαύστε!

Σε μια προσωπική σημείωση: Αναγκαζόμαστε να μεταφέρουμε κατοικίες σε όλα αυτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενδέχεται να μην μπορώ να δημιουργώ νέο περιεχόμενο YouTube καθημερινά ή να μετατρέπω αυτό το έργο σε πολλές γλώσσες που συνήθως κάνω, αλλά είμαι βέβαιος ότι η δουλειά μου θα συνεχιστεί καθημερινά, αλλά μπορεί να χρειαστεί να υπομείνω μαζί μου για μερικές εβδομάδες. Τούτου λεχθέντος, ο σκοπός αυτού είναι να είμαστε στην εργασία με τις αναθέσεις μας και να μεταφέρουμε σχετικές πληροφορίες σε αυτές τις εργασίες, που δεν θα αλλάξουν.

2 comments

Leave a Reply