Γνωρίζατε, μαζική δραστηριότητα από την Ανδρομέδα, πάρα πολλές αναβαθμίσεις και συμπτώματα ανάληψης που πρέπει να μετρήσετε

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 12:34 Πύλη νωρίς το πρωί, 3D ημερομηνία 51920, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06B3∞-∞Q8A4Q8A5A6∞-∞G2E2E2E2E2E2∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

YouTube ~ English ~ 中文版 ~ Polski

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200518_1349063198687232310771255.jpg

– Η Γαία είναι στο στοιχείο του πνεύματος αφού φλερτάρει με την ιδέα της μετακίνησης σε μια φωτιά. Ξέρω ότι λέγεται κάθε μέρα, αλλά αυτό που κάποτε ήταν οι προβλέψιμοι ρυθμοί της γης, είναι τώρα μια συναισθηματική απάντηση σε διάφορα ερεθίσματα.

– Το “Comet Swan” φέρνει μια πολύ ισχυρή αναβάθμιση για να συνοδεύσει την πληθώρα άλλων ισχυρών αναβαθμίσεων που έρχονται αυτή τη στιγμή. Οι αναβαθμίσεις που έρχονται αναβαθμίζουν επίσης τον Ήλιο μας (Ra) καθώς η επιρροή του Serzi (ο γαλαξίας μας) γίνεται πιο κυρίαρχη στο ηλιακό μας σύστημα.

– Οι εισερχόμενες ενέργειες έχουν προκαλέσει τα στοιχεία να αναβαθμίσουν τις ικανότητές τους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ισχυρότερες και πιο εξελιγμένες εκδόσεις τους. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το συνειδητό μέρος αυτών των στοιχείων αναβαθμίζεται επίσης, οπότε το πώς αισθάνεστε για τα στοιχεία θα παίξει όταν εργάζεστε μαζί τους.

– Όπως έχουμε συμβουλεύσει, ο συντονισμός Schumann δεν θα μπορεί να μετρήσει σωστά αυτά τα εισερχόμενα κύματα ενέργειας. Το μέγεθος της δύναμης που έχει αποφέρει αυτή η άνοδος είναι απαράμιλλο και μπορείτε να βασιστείτε σε διάφορα συμπτώματα (σώμα και μυαλό) εξαιτίας αυτού.

– Η αλήθεια για τη διαφθορά εντός του Κ.Κ.Κ. είναι κρίμα για την ανθρωπότητα.

– Ανησυχούμε πολύ για το ότι δεν θα υπάρξει τρόπος διεξαγωγής δίκαιων και έντιμων εκλογών οπουδήποτε σε οποιαδήποτε χώρα. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να επανεξεταστούν προτού μπορέσουμε να προχωρήσουμε, βλέπουμε την κατάρρευση όλων που οργανώνονται με πάρα πολλούς τρόπους για να το καταγράψουμε εξαιτίας αυτού.

– Βλέπουμε περισσότερη δραστηριότητα από την Ανδρομέδα από οπουδήποτε αλλού στο σύμπαν, σαφώς, ότι ο τομέας είναι το επίκεντρο της αρχαίας σύγκρουσης εδώ στη γη.

– Οι ντίβες και οι θεότητες και οι μυθικές λεγεώνες αναλαμβάνουν εκπαιδευτικό ρόλο. Τώρα θα ήταν μια καλή στιγμή να αφήσετε όλες τις προσδοκίες σας για την πραγματικότητα. Άρνηση οποιωνδήποτε εννοιών περιορισμών, καθώς η προφητευμένη «Επιστροφή των Αθάνατων» έχει ξεκινήσει επίσημα.

– Ξέραμε ακριβώς τι θα ήταν το ταξίδι και το τελικό αποτέλεσμα αυτής της ζωής πριν φτάσουμε εδώ στη γη. Δεν υπάρχει κανένας από εμάς που θα το είχε περάσει όλα αυτά, εκτός αν το τελικό αποτέλεσμα συνειδητοποιήσει ότι άξιζε.

20200518_1351586160793827724364460.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο ισχυρότερο σετ των 9 στην ιστορία. Αυτή είναι μια μακροοικονομική δύναμη όπως καμία άλλη, και η ικανότητά τους να κάνουν μια αλλαγή θα είναι εκπληκτική για να παρακολουθήσουν, τουλάχιστον. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκέελ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Οράγγιον , Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Τσέρβιελ, Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Βαχρμίελ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Ανταντσιέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Αμπρασντάν, Αρχάγγελος Νταμπέλ

(Παθητική και ενεργή)
Το ξίφος του μεγαλείου του Αρχαγγέλου Τζεριέλ είναι μια παντοδύναμη μετασχηματιστική δύναμη με ακρίβεια. Είναι πιο απαλό στο περιβάλλον από άλλα σπαθιά μετασχηματισμού στην κατηγορία του. Είναι εντελώς μυστικό σε παθητική λειτουργία και είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο κατά οποιασδήποτε ανεπιθύμητης αρνητικής ενέργειας.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν η σκέψη της τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Ιοφιέλ ενισχύει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια να δουλεύουν για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι λαμπεροί ήχοι του Archangel Jeduthun προσελκύουν τους πιο θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας, ενώ ενισχύουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας χαρούμενος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200518_13501447986178745538858.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, αυτή η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Οι Αρχάγγελοι, Δράκος, Γαλαξιακοί και Διαγαλαξιακοί Λεγεώνες θα βοηθήσουν σήμερα σε αυτά τα καθήκοντα.

Πριν προχωρήσετε, αγγίξτε την καρδιά, την επιθυμία και τη θέληση του Gais. Είναι πολύ απαραίτητο να ακούσουμε τις επιθυμίες της σε όλες τις σημερινές εργασίες, καθώς υπάρχει πάρα πολύ.

Θα διοργανώσουμε “Violet flame Bursts” που θα στροβιλίζονται σε όλο τον κόσμο. Θα πάρουν όλο και περισσότερη ορμή καθώς παλμώντας συνεχώς. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική επούλωσης δράκων, την τυπική τεχνική επούλωσης απόστασης ή οποιαδήποτε άλλη μορφή που σας ταιριάζει.

Ο Serzi (ο γαλαξίας μας) αναμένει εισβολές ατμών κακόβουλων αστεριών δυνάμεων που εισέρχονται από την ανδρομέδα του ουρανού μας. Είναι καλύτερο να τους συναντήσετε έξω από τα σύνορα του γαλαξία μας για να προκαλέσετε ελάχιστη διακοπή στη γη και τους κατοίκους της.

Χρειαζόμαστε μια πληθώρα πυλών εξόδου με χωρητικότητα κενού που τοποθετείται από τη γαλαξιακή σύγκρουση που αναφέρθηκε παραπάνω, και σε όλες τις διαστάσεις της γης. Εάν όχι, τα πράγματα μπορούν να συσσωρευτούν πολύ γρήγορα.

portal_by_elenalight_dbo73wt-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

One comment

Leave a Reply