Φλόγες στον ουρανό, πολλά Quan Yins και Marys, Royal αστέρια

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 11:11 π.μ. Πύλη, τρισδιάστατη ημερομηνία 52020, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06B4∞-∞Q9A4Q9A5A6∞-∞G3E3E3E3E3E3∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English 中文版 ~ Polski

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200519_1317157672212176085438265.jpg

– Η Γαία είναι στο πνεύμα κυρίαρχο περιβάλλον και σύμφωνα με αυτήν, δεν θα αλλάξει έως ότου εμφανιστεί μια μεγάλη αλλαγή. Φαίνεται σαν να το κάνει αυτό για να αλλάξει τις ρυθμίσεις της ώστε να ευνοεί τις “μορφές ζωής” που επιθυμεί να ευδοκιμήσει και όχι τόσο για εκείνους που δεν το κάνει. Αυτό το κάνει σε συχνότητα, καθώς μια καρδιά κάτω από μια συγκεκριμένη συχνότητα απλά δεν θα αρέσει με τις νέες της ρυθμίσεις. Είναι ο οργανισμός στον οποίο υπάρχει, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πόσο θα θέλει να παίξει.

Το Schumann έχει χτυπήσει το 110 και δεν είμαστε πουθενά κοντά στην κορυφή του. Τα συνημμένα συμπτώματα θα είναι έντονα, αλλά θυμηθείτε ότι έχουμε κωδικούς για να μας βοηθήσετε.

– Ο αστερισμός Antares είναι γνωστός για τις θαυμάσιες κοσμικές γέφυρες. Οι Antares μαζί με τα άλλα «Royal Stars of Persia»: Το Aldebaran στον Ταύρο, το Fomalhaut στο Piscis Austrinus και το Regulus στον αστερισμό του Λέοντα, είναι τα κύρια σημεία διέλευσης ενός τεράστιου διαγαλαξιακού υπεραστικού ταξιδιού. Τα μεγάλα μυαλά της Περσίας το γνώριζαν καλά, επειδή τα αστέρια με τα οποία συσχετίστηκαν ήταν από αυτό το τμήμα, και έτσι το ψευδώνυμο γεννήθηκε.

Το υπεύθυνο μέρος για αυτά τα θαύματα είναι ένα ον που περιλαμβάνει το σύνολο των προαναφερθέντων αστερισμών που δεν έχουν όνομα που μπορούν να διατυπώσουν οι λέξεις. Αυτή η ενέργεια μόλις άρχισε να γεφυρώνει τον πλανήτη μας στις ανώτερες διαστάσεις και την ανώτερη διαστατική ζωή σε αυτό, έχει πάρει ένα άμεσο ενδιαφέρον για την ανθρωπότητα και προσθέτει τον πλανήτη μας στον αυτοκινητόδρομο αναλόγως.

Κατά συνέπεια, η Γη θα επηρεαστεί με έναν πολύ άμεσο τρόπο από αυτό που θεωρείται ως η 12η διάσταση και πάνω. Για να βοηθήσουμε να χωνέψουμε τι σημαίνει αυτό για εμάς, θα ήταν σαν να βρίσκεστε σε ένα πλήρως υπό πίεση δωμάτιο που αναπτύσσει μια τρύπα και στη συνέχεια η πίεση πέφτει ξαφνικά επιτρέποντας σε τεράστιες ενέργειες να αρχίσουν να πλημμυρίζουν μέσω του σχισίματος. Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ έντονη εμπειρία, αλλά θα παρέχουμε βοήθεια στις σημερινές εργασίες.

Καθώς αυτές οι υπερ-φυσικές λεωφόροι καθίστανται διαθέσιμες στις γενικές μάζες, θα βιώνουν νέα πράγματα που μπορεί να φαίνονται περίεργα για αυτούς. Για όσους δεν γνωρίζουν την υψηλότερη διάσταση, θα ήταν σαν να ξεκινήσετε μια ταινία και χωρίς να το γνωρίζετε, μια νέα ταινία ξεκίνησε στα μέσα του δρόμου και υπάρχει μια εντελώς διαφορετική αναπαραγωγή ταινιών που κανείς δεν θα συνειδητοποιήσει έως ότου ξεκινήσουν οι πιστώσεις.

– Όλοι καθόμαστε μπροστά από το “Infinitely Expending Creator Source”, για να το πούμε. Το υψηλότερο από όλα τα υψηλότερα βλέπει τα πάντα να συμβαίνουν με εξαιρετική εγγύτητα. Αυτό είναι μια παρενέργεια του να αναφέρουμε το μυαλό-μάτι της θεότητας, συμβαίνει μια μεγάλη ανάλυση και μέσω αυτού, όλοι μαθαίνουμε πολλά για τον εαυτό μας.

– Υπάρχουν πολλοί Quan Yins και Mother Marys εδώ, πολλοί που είχαν πολύ μεγάλη συνείδηση στη μήτρα τους. Αυτό θα αποδώσει πολύ καθώς αυτά τα όντα και η ανθρωπότητα, προχωρούν στο πνευματικό τους ταξίδι, εάν δεν το έχουν ήδη κάνει. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι μητέρες του “The Christened Ascended Masters” θα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα την επόμενη ζωή, καθώς δεν είναι εύκολο να φέρει αυτόν τον τύπο ενέργειας σε αυτόν τον κόσμο, και έτσι πρέπει να ανταμειφθούν. Με άλλα λόγια, μην φοβάστε τους αγαπητούς Εργάτες Φωτός, ανεξάρτητα από το πόσο σκοτεινή είναι η Μητέρα σας σε αυτήν τη ζωή, θα είναι η τελευταία ζωή που θα έπρεπε να βιώσει σε μια τόσο πυκνή φυσική πραγματικότητα.

– Εάν η φυσική δεν έχει απάντηση, η κβαντική φυσική. Αυτό συμβαίνει επειδή η φυσική βρίσκεται στο απόλυτο έλεος της κβαντικής φυσικής, πρέπει να αλλάξουμε αναλόγως το κύριο επίκεντρο της επιστημονικής σκέψης.

– Ο ουρανός φωτίζεται με ενέργεια και η ανατολή του ηλίου ήρθε σε αυτό ΤΩΡΑ με τις υψηλότερες και βαθύτερες δυνατές ενέργειες.

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο ισχυρότερο σετ των 9 στην ιστορία. Αυτή είναι μια μακροοικονομική δύναμη όπως καμία άλλη, και η ικανότητά τους να κάνουν μια αλλαγή θα είναι εκπληκτική για να παρακολουθήσουν, τουλάχιστον. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκέελ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Οράγγιον , Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Τσέρβιελ, Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Βαχρμίελ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Ανταντσιέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Αμπρασντάν, Αρχάγγελος Νταμπέλ

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και ενεργή)
Το ξίφος του μεγαλείου του Αρχαγγέλου Τζεριέλ είναι μια παντοδύναμη μετασχηματιστική δύναμη με ακρίβεια. Είναι πιο απαλό στο περιβάλλον από άλλα σπαθιά μετασχηματισμού στην κατηγορία του. Είναι εντελώς μυστικό σε παθητική λειτουργία και είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο κατά οποιασδήποτε ανεπιθύμητης αρνητικής ενέργειας.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν η σκέψη της τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Ιοφιέλ ενισχύει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια να δουλεύουν για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι λαμπεροί ήχοι του Archangel Jeduthun προσελκύουν τους πιο θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας, ενώ ενισχύουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας χαρούμενος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200519_1320083287018973814003653.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, αυτή η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Η σύγκρουση της Ανδρομέδας βρίσκεται σε πυρετό. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες ότι αυτό δεν συμβαίνει στον γαλαξία μας, παρόλο που είμαστε άμεσα συνδεδεμένοι με αυτόν. Αυτή η μαζική σύγκρουση δεν έχει επίλυση και με πολλούς τρόπους δεσμεύονται όλοι σε έναν αιώνιο βρόχο. Αυτός ο βρόχος πρέπει να σπάσει, αλλά αυτός είναι ένας φυσικός βρόχος που αναπτύσσεται σε σύγκρουση και κανονικά δεν θα παρέμβουμε. Αυτά θα εμφανιστούν ως μια παχιά μαύρη λαστιχένια ταινία που θα είναι δύσκολο να κοπεί. Πρέπει να διαχωριστούν σχετικά με αυτήν τη σύγκρουση το συντομότερο δυνατό, υπάρχει μια ειρηνική λύση εάν όλοι θα ηρεμήσουν.

Επιπλέον, θα στείλουμε το γαλαξία Andromeda “The Pink light of Peace” και για να διασφαλίσουμε την ισορροπία θα κάνουμε το ίδιο και για το Serzi (Ο γαλαξίας μας).

Υπάρχουν κακά πλοία με αστέρια που προκαλούν ένα βουητό, σταματήστε το βουητό με κάθε κόστος. Μπορείτε να πείτε ποια πλοία είναι από το εξαιρετικά δυνατό δυναμικό που εκπέμπει. Τίποτα καλό δεν προέρχεται από αυτό το βουητό ή από αυτά τα πλοία.

Τα ζώα και τα φυτά του κόσμου μας ευδοκιμούν, αλλά καθώς συνεχίζονται οι αναβαθμίσεις, αισθάνονται επίσης τις πολύ έντονες λήψεις. Για να ανακουφίσετε τα εσωτερικά τους συμπτώματα, παρακαλούμε δώστε το “Emerald Green” και το “Rainbow Cooling Plasma” για μια μέτρηση 72 και φροντίστε να καλύψετε κάθε ουγγιά του πλανήτη Γη μαζί του.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το τμήμα “Royal Stars of Persia” του σύμπαντος δημιουργεί γέφυρες υψηλότερης διάστασης. Αυτό μπορεί να είναι πολύ έντονο, αλλά με τη βοήθειά μας, μπορούμε να αρχίσουμε να συνδέουμε μεμονωμένα σκέλη φωτός από τους αστερισμούς με τον εαυτό μας, τη γη και τον γαλαξία μας. Πηγαίνετε στα βασιλικά αστέρια και ξεκινήστε να συνδέετε χειροκίνητα κάθε σκέλος φωτός που μπορείτε με τον κλάδο μας.

20200519_1322134555574733779588396.jpg

Ο σημερινός καθοδηγημένος διαλογισμός ονομάζεται “Βαθιά γνώση της ενέργειας” Παρακαλώ απολαύστε!

One comment

Leave a Reply