Πώς να χρησιμοποιήσετε τις υπερδυνάμεις σας – Λάμψεις συνείδησης, μήνυμα του Αρχαγγέλου Αριέλ, γιατί χτυπούν τα αυτιά σας

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 12:34 Πύλη, τρισδιάστατη ημερομηνία 52220, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06B5∞-∞RA4RA5A6∞-∞G4E4E4E4E4E4∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200521_1228364291370406015237684.jpg

– Η Γαία είναι σταθερά κλειδωμένη στο στοιχείο του Πνεύματος, αυτό σημαίνει ότι από ενεργητική άποψη παίρνει το τιμόνι. Κανονικά προκαλεί τον Ra (τον ήλιο μας) όταν το κάνει αυτό, αλλά είναι σαφές ότι ο Ra είναι η ηρεμιστική δύναμη σε αυτήν την εξίσωση. Προφανώς, ο Ρα υπάρχει και στο ημερολόγιο, αλλά αυτό ενισχύει μόνο τον νέο του ρόλο.

– Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι πάνω από τη φύση, ενώ στην πραγματικότητα είναι φύση. Η καταπολέμηση της φύσης είναι η καταπολέμηση των συμφερόντων κάποιου. Δεν υπάρχει διαχωρισμός ενός ον από τον πλανήτη στον οποίο κατοικεί. Μόλις ένα ον εισέλθει σε έναν πλανήτη: ατμόσφαιρα, πλέγματα και συστήματα υποστήριξης ζωής, συνδέονται για πάντα άμεσα, ειδικά όταν το κατοικούν.

– Το “Shrines of Consciousness” είναι μέρη της / στη συνείδηση όπου μπορείτε να πάτε για να διαχειριστείτε θεϊκές δυνάμεις με έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο. Με άλλα λόγια, υπάρχουν διαθέσιμα κέντρα με συναισθήματα όπου μπορείτε να διαχειριστείτε συγκεκριμένες υπερδυνάμεις. Οι χρησμοί της αρχαίας Ελλάδας περιγράφουν μια αίσθηση που είχαν πριν από τα οράματά τους. Μερικές φορές θα προκαλούσαν αυτό το συναίσθημα και έτσι θα προκαλούσαν αυτά τα οράματα κατά βούληση. Με τον ίδιο τρόπο που ισχύει για την τηλεκινητική, στοιχειακή ή οποιαδήποτε άλλη δύναμη, υπάρχει μια συγκεκριμένη ζώνη αίσθησης που σχετίζεται με κάθε δύναμη και όταν μπορείτε να καλέσετε αυτό το συγκεκριμένο συναίσθημα, μπορείτε να καλέσετε αυτήν τη συγκεκριμένη δύναμη.

– Το χτύπημα στα αυτιά θα είναι το κυρίαρχο σύμπτωμα ανόδου της στιγμής, καθώς οι ζώνες ακοής μας προσαρμόζονται στην αύξηση της συχνότητας. Με άλλα λόγια, συντονίζουμε σε διαφορετικό σταθμό και ο ήχος δεν έχει ρυθμιστεί ακόμα. Όταν τελειώσει αυτό, θα υπάρχουν νέοι και καταπληκτικοί ήχοι διαθέσιμοι για τον ουρανίσκο της ανθρωπότητας.

– Ο ΘΥΛΟΣ μπορεί να είναι εκεί, αλλά ο ΧΡΟΝΟΣ μπορεί να μην είναι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε επιμελείς στη νοοτροπία μας, ο χρόνος είναι αντιληπτικός και αν κολλήσουμε στη λάθος αντίληψη τίποτα δεν θα πάει ομαλά. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η τήρηση της ημερομηνίας του αρχαγγελικού ημερολογίου είναι τόσο σημαντική γιατί όταν αποσυνδεόμαστε από τους ρυθμούς του 3D, ο συγχρονισμός μας γίνεται άψογος στο 5D και έτσι αρχίζει η αληθινή μαγεία.

“Πιείτε από το ποτήρι σας με σιγουριά. Θα ξαναγεμιστεί από το θεϊκό” – Ariel

– Οι Fireballs που φαίνονται στο Schumann Resonance είναι μια έκπληξη μόνο στο γεγονός ότι ο Schumman ήταν πραγματικά σε θέση να το πάρει. Σας λέμε καθημερινά ότι θα συνεχίσει να μπαίνει, με νέους και συναρπαστικούς τρόπους, γι ‘αυτό, δεν ήταν έκπληξη. Αυτή η συγκεκριμένη ανωμαλία προκαλείται από μια αναβάθμιση που προέρχεται από την Ανδρομέδα και αποτελεί μεγάλο μέρος του λόγου της σύγκρουσης σε αυτήν την περιοχή. Αυτή η ενέργεια διέφυγε για να συγχωνευθεί με την ανθρωπότητα σε αυτόν τον θεϊκό χώρο και χρόνο.

sr-last5861797449917937699.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο ισχυρότερο σετ των 9 στην ιστορία. Αυτή είναι μια μακροοικονομική δύναμη όπως καμία άλλη, και η ικανότητά τους να κάνουν μια αλλαγή θα είναι εκπληκτική για να παρακολουθήσουν, τουλάχιστον. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκέελ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Οράγγιον , Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Τσέρβιελ, Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Βαχρμίελ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Ανταντσιέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Αμπρασντάν, Αρχάγγελος Νταμπέλ

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στην καρδιά σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρονοδιαγράμματος του Vahu Mana είναι μια εξαιρετική πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, εάν η σκέψη της τραγωδίας εισέλθει στον εγκέφαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Ιοφιέλ ενισχύει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια να δουλεύουν για λογαριασμό σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200521_1233018820021580415074899.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, αυτή η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Υπάρχει μια λεπτή ισορροπία που έχει διαταραχθεί, οι ενέργειές μας σήμερα ανατίθενται από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Οι τεκτονικές πλάκες κάτω από τον Ινδικό Ωκεανό κυματίζουν σε κομμάτια, αυτό προκαλείται από τις τεράστιες εισερχόμενες ενέργειες, τον επιταχυνόμενο ρυθμό των μετατοπίσεων των πόλων και την άνοδο δύο μεγάλων χερσαίων εκτάσεων. Αυτό το σεισμικό γεγονός έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει το μεγαλύτερο Sunami στην ιστορία μας. Πρέπει να διατηρήσουμε ένα αυστηρό πρωτόκολλο ηρεμίας του ροζ φωτός στον Ινδικό Ωκεανό. Οραματιστείτε το ροζ φως που συγκεντρώνεται στον Ινδικό Ωκεανό και εκπέμπει σε όλα τα άλλα υδάτινα σώματα από εκείνο το σημείο, παρακαλώ κρατήστε για τουλάχιστον 72 μέτρηση.

Πρέπει να βοηθήσουμε στη δημιουργία μιας χοάνης κάτω από τις μαζικές πλημμύρες στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Αυτή η χοάνη πρέπει να είναι ασημί και σπειροειδής αριστερόστροφα για να διασφαλιστεί η σωστή αποστράγγιση, και πάλι για τουλάχιστον 72 μέτρηση.
Το ακόλουθο αίτημα έγινε εφικτό από τις πολλές εισερχόμενες αναβαθμίσεις και μπορείτε να περιμένετε έναν πολύ επικοινωνιακό φυσικό κόσμο που θα αποκαλυφθεί στο εγγύς μέλλον λόγω αυτού. Τα ζώα της Αφρικής ζητούν παρέμβαση στις πολλές παραβιάσεις των ζώων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της περιοχής. Θα ξεκινήσουμε αυτήν τη μακροπρόθεσμη αποστολή κατακτώντας την αφρικανική ήπειρο με έντονες ιώδεις φλόγες, ακολουθούμενη από σμαραγδένιο πράσινο πλάσμα, όπως πάντα συνιστάται να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

20200521_1229406571813639871675566.jpg

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply