Εντυπώσεις τρίτων ματιών, νοημοσύνη του Αρχάγγελου Ζόφιελ – Παλαιά οστά δεινοσαύρων

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 12:34 απογευματινή πύλη, τρισδιάστατη ημερομηνία 52320, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και ευγένεια σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06B6∞-∞R1A5R1A6A7∞-∞G5 ανά χρήσηE5∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200522_2230399180002975586553877.jpg

– Η Γαία βρίσκεται στο σκηνικό “Δεν κινούμαι” καθώς διατηρείται σε ένα κυρίαρχο πνεύμα. Αυτό την αναγκάζει να κουκούλι και επιτρέπει επίσης στον ανώτερο εαυτό της να αναλάβει με έναν πολύ άμεσο τρόπο. Σκεφτείτε το σαν το Grey Gene X-men όταν πηγαίνει στο Φοίνιξ, ως ήδη ισχυρό ον, έγινε παντοδύναμο για να αποκαταστήσει τη θεϊκή θέληση.

– Ταξιδεύουμε με υπερβολικές ταχύτητες σε νέες και μη ελεγχόμενες περιοχές του σύμπαντος και σε περισσότερες κατευθύνσεις από ό, τι μπορεί κανείς να μετρήσει. Ωστόσο, οι ενέργειες που λαμβάνουμε ως εισερχόμενες είναι επίσης πολύ έντονες. Η ώθηση και το τράβηγμα αυτών των γεγονότων μπορεί να σχίσει το μη συμβατό σε τεμάχια. Εάν δεν έχετε τακτοποιηθεί η ψυχή σας, θα είναι δύσκολο να το κάνετε με αυτές τις ενέργειες. Δεν λέμε ότι κάποιος πρέπει να είναι απόλυτα διαφωτισμένος, αλλά πρέπει να είναι στο δρόμο με κάποιο τρόπο σχήμα ή φόρμα τώρα.

– Το μαγνητικό πεδίο της Γης μόλις κυκλοφόρησε, αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι μιας οξείας αλλαγής πολικού καπακιού. Υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν ταυτόχρονα που θα είναι δύσκολο να παρακολουθήσουμε τα πάντα στο σύνολό του, αλλά αυτό είναι ένα που πρέπει να παρακολουθούμε. Με βάση την προηγούμενη εμπειρία υπάρχει μια φάση προσαρμογής 90 ημερών σε αυτό το flip, το οποίο πλησιάζουμε τώρα.

– Οι Λεγεώνες μας είναι ειδικοί στο χειρισμό χρονοδιαγράμματος (μεταξύ άλλων, φυσικά) και όλες οι σημαντικές εργασίες σχετικά με αυτό έχουν ολοκληρωθεί. Αυτό σημαίνει ότι ό, τι βιώνουμε θα καθοδηγείται θεϊκά και θα έχει ευνοϊκό αποτέλεσμα. Ήμασταν σε ανελέητο χρονοδιάγραμμα και έπρεπε να κάνουμε μια σκληρή αλλαγή για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά μας.

– Για εβδομάδες σας προειδοποιούμε ότι ένας δεύτερος ιός έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα. Αυτό ανατέθηκε από μια πολύ πανικοβλημένη διεφθαρμένη κυβέρνηση που προσπαθεί απεγνωσμένα να πολεμήσει εναντίον του λαού της και άλλων κυβερνήσεων. Αυτή η εξαιρετικά ασταθής περιοχή χρειάζεται τη βοήθειά μας, αλλά πρέπει να σεβόμαστε την ελεύθερη βούληση, οπότε πρέπει να μείνουμε έξω από τις αστικές αναταραχές που πρόκειται να προκύψουν.

– Το ουράνιο τόξο που πρόκειται να πυροβολήσει στον ουρανό και όχι ένα ουράνιο τόξο, είναι η πρώτη από τις πολλές ακτίνες που θα μπορούν να δουν με γυμνό μάτι.

– Εργαζόμαστε δημόσιες σχέσεις για το Anunaki, και έχουν αναλάβει την ευθύνη για τις καλλιέργειες των βουνών Kush, και για αυτό, θα είμαστε αιώνια ευγνώμονες. Επιθυμούν επίσης να μάθουμε για τη συμμετοχή τους στη δημιουργία του φεγγαριού. Η θεωρία του ηλεκτρικού σύμπαντος μας λέει ότι το φεγγάρι σχηματίστηκε όταν ένα ηλεκτρικό γεγονός που έπληξε τη γη από έναν πλανήτη που διέρχεται. Αυτό τέθηκε σε κίνηση από το Annunaki που είναι ειδικοί στην κατασκευή σφαιρικών πλανητικών σκαφών. Επιθυμούν να γνωρίζουμε ότι η Γαία θα έχει τις ίδιες ικανότητες με το Νιμπίρου και τελικά θα μετακινηθεί στο σύστημα των αστεριών Πλειάδων, αλλά αυτή είναι μια ιστορία για άλλη μια φορά.

– Η αποτύπωση τρίτου ματιού είναι πολύ ισχυρή αυτή τη στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι οτιδήποτε ασχολείστε ηλεκτρονικά μπορεί να έχει κάποιο είδος παρενέργειας. Εάν κλείσετε τα μάτια σας και εξακολουθείτε να βλέπετε σε τι ασχολήθηκε, θα είχε αποτυπωθεί στο τρίτο σας μάτι. Για να το καταλάβετε αυτό, σκεφτείτε τα βιντεοπαιχνίδια και τις εφαρμογές και πώς, όταν κοιμάστε, η εικόνα του παιχνιδιού εξακολουθεί να υπάρχει όταν κλείνετε τα μάτια σας. Αυτό δεν είναι αβλαβές παρενέργεια, καθώς δεν δημιουργούνται όλα τα ηλεκτρονικά με καλές προθέσεις.

– Η Εννοιολογική Ιδέα του «Αφήνοντας» σημαίνει, δίνοντας στη θεϊκή ελευθερία να κάνει τις κινήσεις της. Ανταποκρίνεται στη συχνότητά σας και θα σταματήσει εάν νιώθετε άβολα. Εάν μπορείτε να κάνετε ροή, θα έχετε την πλήρη δύναμη της θεότητας πίσω σας, αυτό είναι το πιο σημαντικό περιβάλλον που μπορεί κανείς να έχει. Σε αυτό το περιβάλλον, υπάρχει ένα σημείο συνείδησης όπου ο χρόνος δεν είναι πλέον μονόπλευρος και ο χειρισμός των χρονοδιαγραμμάτων γίνεται χωρίς κόπο για λογαριασμό σας. Επίσης, σε αυτήν τη ρύθμιση τα άψυχα αντικείμενα δεν είναι τόσο άψυχα, όταν η πηγή δημιουργού που επεκτείνεται απεριόριστα χωνεύεται πλήρως όπως όλα, όλα γίνονται πηγή, ακόμη και τα μικρότερα πιο ασήμαντα πράγματα. Τα αντικείμενα που δεν ζουν είναι ενέργεια, και ως εκ τούτου είναι ζωντανά μέσω του βλέμματος της θεότητας, σε αυτήν τη ρύθμιση “Απέραντα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού” καλύπτει όλα τα πράγματα με έναν πολύ πραγματικό τρόπο και αυτό σημαίνει ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

20200522_2232493023724975746443257.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στην ισχυρή σειρά των 9, αλλά έκανε αρκετά άνετα για το όφελος άλλων τρόπων. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιελ, Αρχάγγελος Οράιον, Αρχάγγελος Χαράι , Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γκαλιζούρ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200522_2231397388926667251394473.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, αυτή η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Όπως ανέφερα προηγουμένως, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τις αστικές αναταραχές στην Κίνα λόγω της ελεύθερης θέλησης, αλλά μπορούμε να συμπιέσουμε τον ΝΕΟ ιό που κυκλοφόρησε το Κ.Κ.Κ.

Στείλτε σμαραγδένιες πράσινες φλόγες και σμαραγδένια πράσινα φώτα στη Γη με σκοπό να μεταδώσετε όλους τους ανθρωπογενείς ιούς και λοιμώξεις.

Ο Αρχάγγελος Ζόφιελ μας ενημέρωσε για μια κρυφή επίθεση που πρόκειται να λάβει χώρα στον Αστερισμό των Ανταρέων. Η επαναστατική ομάδα των Δράκωνων που είναι υπεύθυνη ονομάζεται “Old Dinosaur Bones” επειδή είναι πολύ παλιά, αδύναμη και μοιάζουν με αρπακτικά. Εκτός από αυτήν την κατάσταση που εμπίπτει στη δικαιοδοσία μας, οι επιτιθέμενοι θα έρχονται κατευθείαν για τη γη εάν δεν νικηθούν εδώ. Προσπαθήσαμε να προειδοποιήσουμε τους πολύ ευγενείς “Marchon Race” που ζουν εκεί και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία επίσης, αλλά φαίνεται ότι είναι το μόνο ικανό κόμμα που μπορεί να κάνει τίποτα γι ‘αυτό.

Για να προσθέσετε καύσιμα στη φωτιά, το “Old Dinosaur Bones” είναι υπεύθυνο για το δυναμικό βουητό σε αυτόν τον τομέα του γαλαξία μας. Εάν ακούσετε ένα δυνατό βουητό πηγαίνετε στην πηγή του και το καταστρέψετε. Αυτά τα βουητά πλοία είναι ανιχνευτές που παρακολουθούν τα πάντα και όλοι στη γη, τόσο πολιτικούς όσο και κυβερνητικούς.

Υπάρχει ένα τεράστιο άνοιγμα πύλης στο “Mount Shasta’s Peak”, ας βεβαιωθούμε ότι βγαίνουν μόνο καλοπροαίρετα πράγματα. Για όσους δεν έχουν φυλάξει ποτέ μια πύλη στο παρελθόν, θα δείτε την αύρα πρώτα, να κάνετε την κρίση σας βασισμένη αποκλειστικά σε αυτό. Έχουμε φύλαξη των Αρχαγγέλων, αλλά για να διασφαλίσουμε ότι κατανοείται η ελεύθερη βούληση απαιτείται η παρουσία μας. Πηγαίνετε πέρα από το διάστημα και το χρόνο και χρησιμοποιήστε σπαθί και ασπίδα όταν συναντάτε ένα μη φιλικό ον και διπλωματία όταν συναντάτε ένα φιλικό.

Εάν βρείτε αυτό που πρέπει να κάνετε ανατροπή, δημιουργήστε μια πρόσθετη πύλη εξόδου για αυτούς, μην τους στείλετε πίσω με τον τρόπο που ήρθαν ή θα συνεχίσουν να επιστρέφουν.

_wrath_of_god__by_era_7_davhkf9-fullview

Καθοδηγημένο Διαλογιστικό Ταξίδι στην Πόλη του Φωτός – Έκλειψη Ήλιου και Σελήνης

Leave a Reply