Αρχάγγελος Μιχαήλ Σεζόν, Εμπιστοσύνη, Επικάλυψη Rainbow Grid

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 11:11 Night Gate, την τρισδιάστατη ημερομηνία 52420, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06B7∞-∞R2A5R2A6A7∞-∞G6E6E6E6E6E6∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200523_2353166601176536393756177.jpg

– Η Γαία είναι ακόμα σταθερά στο στοιχείο του Πνεύματος χωρίς σχέδια αλλαγής. Αυτή είναι η τελευταία ημέρα της 6ης σεζόν της Γαίας (Αρχάγγελος Μιχαήλ, Θεά Κάλι, Περίοδος Φωτιάς) καθώς μπαίνουμε στην 7η σεζόν (Αρχάγγελος Άριελ, Θεά Χάτορ Φωτιά σεζόν Πνεύμα). Μπορείτε να περιμένετε αλλαγές καιρού, αλλαγές ενέργειας και ιδιοσυγκρασίες όταν η νέα σεζόν ξεκινά αύριο. Η σεζόν του Αρχάγγελου Αριέλ βλέπει περισσότερη αφθονία και ελαφριά καρδιά σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, παρόλο που εξακολουθεί να έχει μια καλή ποσότητα μεταμόρφωσης σε αυτήν.

– Αισθανόμαστε ενέργεια που μετακινείται πίσω και ξανά. Θα νιώσετε σαν να είχατε πριν από 20 χρόνια και ξαφνικά πώς θα νιώσετε σε 30 χρόνια μετά. Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο ακόμη και για τους πιο έμπειρους μεταξύ μας, μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο θα ήταν αυτό για τους αγνοούμενους. Σε μια προσπάθεια για μια λύση, πρέπει να αποκαλύψουμε τον μυθικό κόσμο στον οποίο ζούμε σε αυτούς που πραγματικά αναζητούν απαντήσεις. Η φιλία και η καθοδήγηση δεν μπορούν να παραβλεφθούν σε τέτοιες στιγμές και οι μαθητές σας θα σας γνωστοποιήσουν εάν είστε ανοιχτοί στην εμπειρία.

– Πολλά από τα οράματά μας, τη διαίσθηση και τη γνώση προέρχονται από το μέλλον μας. Αυτές οι υπερδιάστατες πτυχές του εαυτού μας επηρεάζουν με περισσότερους τρόπους από ό, τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Υπάρχει ένα επίπεδο συνείδησης όπου απαιτείται να επιστρέψετε και να βοηθήσετε τον εαυτό σας, πολλοί από εμάς βρίσκονται σε αυτήν την ακριβή κατάσταση αυτή τη στιγμή.

– Ο εφοδιασμός των θυμάτων εμπορίας έχει σταματήσει και, ως εκ τούτου, ακυρώθηκαν πολλές συμφωνίες με κακόβουλες διαγαλαξιακές δυνάμεις. Αυτές οι προσφορές γίνονται ως επί το πλείστον με αντάλλαγμα την τεχνολογία και αυτό ήταν που έχουμε μια ματιά, με τη σύγκρουση μεταξύ του “Epstein’s Crew” και του “The Grey’s”. Δεν θα μπορούσαμε να προβλέψουμε ότι αυτή η εξαιρετικά ασυνήθιστη καταγγελία που δόθηκε στην «Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός» θα μπορούσε να θεωρηθεί τόσο μεγάλη αφθονία όσο και στο κίνημα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επιλυθούν όλα αυτά, θα σας κρατήσουμε ενήμερους καθώς λαμβάνονται αποφάσεις.

– Η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ωμή βία κατά των διαδηλωτών του Χονγκ Κονγκ. Αυτή η κατάσταση πρόκειται να κλιμακωθεί και δεν υπάρχει καμία επιστροφή από αυτήν τη στιγμή. Πόσο μακριά και αν εξαπλώνεται αυτό εξαρτάται από την προθυμία ορισμένων ηγετών να συνεργαστούν, σαν να μην δώσουν στους ανθρώπους αυτό που θέλουν, οι άνθρωποι θα εξεγερθούν με τρόπους που δεν είναι φανταστικοί στη σύγχρονη κοινωνία. Ευτυχώς, όσοι βρίσκονται στο χρονοδιάγραμμα 5D θα παρατηρούν αυτές τις κινήσεις και δεν θα είναι μέρος οποιουδήποτε από αυτά αν το επιλέξουν. Θα είναι πολύ δύσκολο να ζεις στην Κίνα αν είσαι ελαφριά εργαζόμενος, γιατί θα έχεις μια πρώτη θέση σε αυτό που οι μελλοντικοί ιστορικοί αποκαλούν «Η Μεγάλη Πολιτική Επανάσταση», αλλά αν είσαι εκεί, είσαι εκεί για κάποιο λόγο.

Μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, αλλά εκείνοι που προστατεύονται από τις λεγεώνες είναι απόλυτα ασφαλείς ανά πάσα στιγμή εφόσον δεν εμπλέκονται. Μερικές φορές όταν έχουμε παγιδευτεί σε μια κατάσταση, είναι δύσκολο για εμάς να δούμε το δρόμο προς την ασφάλεια, αλλά να είμαστε σίγουροι ότι οι υψηλότερες πτυχές του εαυτού σας μπορούν. Ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας εάν θέλετε να ζήσετε με ακρίβεια μέσα σε όλα όσα σας περιβάλλουν.

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη στιγμή για τους ασκούμενους του Φάλουν Ντάφα, καθώς το Κ.Κ.Κ. έχει μια προσωπική βεντέτα εναντίον της ομάδας. Θα ήταν καλύτερο για όλες τις αγνές καρδιές της Κίνας να λάβουν επιπλέον προφυλάξεις σε αυτές τις στιγμές και να προσπαθήσουν να αναζητήσουν ειρήνη όποτε είναι δυνατόν.

Το ακριβές απόσπασμα της Gaia για το θέμα ήταν “Αφήστε τους να βαδίσουν και να επιτρέψουν στους εργάτες να χειριστούν τα πάντα”.

– Όπως αναφέραμε ότι το 5G επρόκειτο να είναι ξεπερασμένο, κυκλοφόρησε ένα διαδίκτυο που μπορεί να παράγει ταχύτητες χωρίς διαχωρισμό χωρίς παρενέργειες, αυτό θα θέσει εκτός λειτουργίας το 5G.

– Ο ρυθμός με τον οποίο εξελίσσονται οι Εργάτες του Φωτός δεν έχει δει ποτέ πριν με κανένα αγώνα. Έχετε εμπιστοσύνη ότι ό, τι κι αν αντιμετωπίζουμε, θα είμαστε εξαιρετικά ικανοί να χειριστούμε. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν συνέβαινε αυτό, το σύμπαν θα μας εξελίχσει ακόμη περισσότερο. Περπατήστε με αυτοπεποίθηση αγαπητέ, καθώς καθοδηγούμεθα θεϊκά ανά πάσα στιγμή.

20200523_2355497698057126267286195.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στην ισχυρή σειρά των 9, αλλά έκανε αρκετά άνετα για το όφελος άλλων τρόπων. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιελ, Αρχάγγελος Οράιον, Αρχάγγελος Χαράι , Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γκαλιζούρ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με ένα ξεκάθαρο δρόμο για συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200523_235420106950973315308059.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Η ακτινοβολία τσάκρα της καρδιάς είναι συνεχόμενη και όσο περισσότερο ακτινοβολούν οι καρδιές μας, τόσο περισσότεροι εργάτες του φωτός εμπνέονται για να γίνουν αυτό που είναι πραγματικά. Μπορούμε να επεκτείνουμε το εύρος του τσάκρα της καρδιάς μας με μια απλή πρόθεση, να οραματιστούμε μια σμαραγδένια πράσινη σφαίρα που προέρχεται από το τσάκρα της καρδιάς σας, και να συμπεριλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν υπάρχει όριο για το πόσο μακριά μπορείτε να το πάρετε αυτό, και όπως πάντα παρακαλώ κρατήστε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Συνδεθείτε με την καρδιά της Γαίας, και από την καρδιά της ζώνης απελευθερώνονται μεγάλες ηλεκτρικές εκρήξεις για να βοηθήσουν στη μετάδοση των χαμηλότερων ενεργειακών ενεργειών που μας επηρεάζουν αυτή τη στιγμή.

Έχουμε μια υψηλότερη διάσταση συμπλοκή που αναπτύσσεται πάνω από το Spokane, WA, τα κακόβουλα χειροτεχνήματα που πρέπει να αφαιρέσουμε έχουν σκουριασμένη και μαύρη αύρα. Μπείτε μέσα με σπαθί και ασπίδα, καθώς η διπλωματία δεν είναι δυνατή.

Πρέπει να διαχειριστούμε τεράστιες οικοδομικές εργασίες τις επόμενες εβδομάδες, για να θέσουμε τις βάσεις για αυτό, πρέπει να τοποθετήσουμε μια επικάλυψη πλέγματος ουράνιου τόξου στην περιφέρεια της γης. Αυτό θα μας επιτρέψει την πρόσβαση σε μια ευρύτερη ποικιλία γαλαξιακών πόρων για τα έργα μας. Απλώς δείτε έναν ιστό αράχνης ουράνιου τόξου (για να το πούμε) που κατακλύζει ολόκληρη τη γη μας και συνδέστε αυτόν τον ιστό με τον γαλαξία μας και τα πλέγματα που υπάρχουν ήδη εδώ στη γη.

rainbow_cobweb_by_admalamcrucem_d7al4ld-pre

Ο σημερινός διαλογισμός καθοδηγούμενος είναι “Η τεχνική διαλογισμού διοχέτευσης” είναι ένας διαλογισμός ψυχής και υψηλότερης διάστασης που προκαλεί, παρακαλώ απολαύστε!

One comment

Leave a Reply