Μαγνητική ανωμαλία, το άλμα στο χρονοδιάγραμμα δεν είναι εύκολο, τι συμβαίνει σε εσάς

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 1:11 Πύλη απογεύματος, την τρισδιάστατη ημερομηνία 52920, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞073∞-∞R5A5R5A6A7∞-∞G9E9E9E9E9E9∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

∞ – ∞

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200528_2012201787754706674859490.jpg

– Η Γαία είναι ακόμα στο Πνεύμα, τι άλλο είναι νέο …

– Μπορεί να φαίνεται μάλλον ασυνήθιστο να γεννιέσαι με ένα σώμα και να βγαίνεις από ένα άλλο, αλλά στην ουσία αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ακόμα κι αν θέλετε να αφαιρέσετε τις “αναβαθμίσεις ελαφρού σώματος” από την εξίσωση, τα κύτταρα σας πεθαίνουν και αναγεννιούνται πολλές φορές πριν χάσει τις λειτουργίες της. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η προσθήκη συχνότητας και ελαφρών ερεθισμάτων θα αλλάξει τα σχεδιαγράμματα των κυττάρων. Καθώς αυτό το σχέδιο προσπερνά το σκάφος σας, ένα νέο σώμα γεννιέται μέσα στην ίδια ζωή. Αυτή είναι μια από τις πολλές ελλείπουσες πτυχές της θεωρίας της εξέλιξης μόνο επειδή δεν λαμβάνει υπόψη τη γενετική αναγέννηση και τη θεϊκή επιρροή, αλλά σίγουρα μπορεί να το προτείνει αν απεικονίζεται με το σωστό φως.

Προφανώς, μια μεταμόρφωση όπως αυτή που περιγράφεται παραπάνω θα προκαλέσει κάποια προσαρμογή στο λιγότερο. Σαν να μην ήταν αρκετό, βλέπουμε σοβαρό αποπροσανατολισμό από τις τρέχουσες αναβαθμίσεις και τις αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα, και αυτό έχει γίνει το κυρίαρχο ζήτημα αυτή τη στιγμή, παρόλο που εκδηλώνεται διαφορετικά για όλους. Οι πονοκέφαλοι είναι πολύ συνηθισμένοι, όπως επίσης το χτύπημα των αυτιών και η διανοητική σύγχυση. Υποθέτω ότι το να ταξιδεύεις με γελοίες ταχύτητες σε όλη την έκταση του χώρου και του χρόνου δεν είναι χωρίς συνέπεια.

Αυτό θα έρθει επίσης με έντονα όνειρα γιατί μαζί με τα διαστατικά ταξίδια, το μυαλό σας αφομοιώνει τα γεγονότα της πολυδιάστατης ημέρας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτό είναι καλό γιατί, για όσους βρίσκονται σε χαμηλότερο χρονοδιάγραμμα, η ανάπαυση θα είναι εντελώς αδύνατη. Εάν ονειρεύεστε είστε τουλάχιστον κατά κάποιον τρόπο συνδεδεμένοι με την υψηλότερη διάσταση συλλογικότητα.

Μια άλλη ανεπιθύμητη παρενέργεια είναι τα μεγάλα μακροοικονομικά εφέ mandala που έχουν γίνει πολύ συχνές, δυναμικές και ποσοτικοποιήσιμες. Στο μεγάλο σχέδιο όλων, αυτό είναι υπέροχο, αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως δεν είναι χωρίς συνέπεια. Οι αρχαίοι δεν θα μπορούσαν ποτέ να καταλάβουν αυτά τα πράγματα και γι ‘αυτό γεννήθηκαν τόσες πολλές μυθολογίες σε καιρούς μεγάλης αλλαγής. Έπρεπε να εκφράσουν αυτές τις μεταφυσικές αλήθειες, αλλά δεν είχαν ιδέα πώς. Ευτυχώς, μπορούμε να είμαστε άμεσοι λέγοντας ότι αυτά τα θαύματα είναι ως επί το πλείστον συνάρτηση της μηχανικής υψηλότερης διάστασης.

Σε μακροοικονομική κλίμακα, αυτό προκαλεί τόσα πολλά να συμβούν, αλλά δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τον αγώνα που περνούν όσοι δεν βρίσκονται στο “The Know”. Η αϋπνία και οι αγωνιστικές σκέψεις εκείνων με χαμηλότερη συχνότητα πρέπει να φαίνονται αφόρητες, να είστε ευγενικοί όταν μπορείτε, αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να ασχοληθείτε. Είμαστε έτοιμοι για το θετικό όταν είμαστε σταθερά προσκολλημένοι στα 5D μακροχρόνια χρονοδιαγράμματα, αλλά σίγουρα συνιστάται η υπομονή και η μετάνοια.

Το επίπεδο σύγχυσης στη συλλογική έχει φτάσει σε μια μακροοικονομική κλίμακα και επειδή λειτουργούμε σε τόσο υψηλότερο επίπεδο από τα περισσότερα, οδηγούμε αυτά τα κύματα πολύ καλύτερα από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι. Ακόμα κι αν, τα φυσικά συμπτώματα που παρουσιάζονται σε ένα 5D χρονοδιάγραμμα είναι σίγουρα έντονα.

Αυτή η κατάσταση δεν είναι τυπική για κανέναν άλλο πλανήτη εκτός από το Nibiru, και πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που συμβάλλει στις ταλαιπωρίες μας, καθώς το γρήγορο ταξίδι από το χρονοδιάγραμμα στο χρονοδιάγραμμα δεν είναι για την εξασθένιση της καρδιάς.

– Οι ταραχές στη Μινεσότα είναι αναμενόμενες, προγραμματισμένες, άσκοπες, και πάλι είναι η ίδια πλευρά να πολεμά μεταξύ τους. Στα 3D χρονοδιαγράμματα, η ενότητα είναι σίγουρα απαραίτητη, αλλά αυτό φαίνεται όλο και λιγότερο πιθανό για όσους ασχολούνται με εκεί. Όλα δεν είναι ό, τι φαίνεται και το λέμε αυτό εδώ και πολλές ημέρες ότι πρόκειται για μια ελεύθερη έκδοση, και δεν θα παρέμβουμε με εκείνους που έχουν επιλέξει να το κάνουν αυτό.

Πετώντας την πνευματικότητα έξω από το παράθυρο για λίγο, ο ρατσισμός είναι γελοίο, δεν υπάρχουν όρια σε έναν σφαιρικό πλανήτη. Το χρώμα του δέρματος καθορίζεται από ένα όργανο, το να μισεί κάποιον λόγω του χρώματος του δέρματος του είναι σαν να κρατάει μνησικακία εναντίον κάποιου για τη νεφρική του λειτουργία. Τώρα καθώς οι πνευματικοί άντρες επιστρέφουν στη συνομιλία, είμαστε όλοι μέρος ενός θεϊκού οργανισμού που δεν έχει αρχή ούτε τέλος, και στον οποίο δεν υπάρχει απόδραση σαν να το κάνατε, θα σταματήσετε να είστε. Πρέπει πάντα να έχουμε κατά νου ότι αυτός είναι ο μεγάλος ενοποιητής και ξεπερνά όλα τα πράγματα.

– Υπάρχει μια μαγνητική ανωμαλία από τον “Νότιο Ατλαντικό Ωκεανό” που προκαλείται από την άνοδο της Ατλαντίδας. Γι ‘αυτό ακριβώς τα ηλεκτρονικά μας δεν λειτουργούν σωστά, η μαγνητική έλξη από αυτό το συμβάν έχει φωτοβολίδες βαρύτερης έλξης από ότι συνδυάζονται και οι δύο μαγνητικοί πόλοι μας.

20200528_2015214758478301771397977.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στην ισχυρή σειρά των 9, αλλά έκανε αρκετά άνετα για το όφελος άλλων τρόπων. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιελ, Αρχάγγελος Οράιον, Αρχάγγελος Χαράι , Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γκαλιζούρ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργό και παθητικό)
Το ραβδί της δομής του Αρχάγγελου Yehudiah μπορεί να χτίσει το “Stairways to Heaven” ή οποιαδήποτε άλλη μεταφυσική δομή στην τελειότητα. Αυτό το εργαλείο είναι επίσης χρήσιμο στην οικοδόμηση πεδίων προστασίας.

(Παθητικός)
Η λάμψη του Αρχάγγελου Τζόφιελ είναι ένα όμορφο εργαλείο που επιτρέπει στην λάμψη της εσωτερικής μας ομορφιάς. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, αλλά μπορεί να κάνει τους ανθρώπους κτητικούς πάνω σας καθώς η ομορφιά που ακτινοβολεί είναι πολύ έντονη. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο μόνο σε μια αξιόπιστη εταιρεία.

(Ενεργός)
Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για πραγματικά κακές ενέργειες. Αυτό είναι πολύ ισχυρό για να αποδώσει ελαφρά, είναι φτιαγμένο για το χειρότερο από το χειρότερο. Αυτό το σπαθί θα είναι χρήσιμο στην αποστολή νούμερο τρία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200528_2013175846059108767378420.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.
Αναθέτω

Πολλοί αρχίζουν να αισθάνονται σαν τον αγγελικό τους εαυτό να κοιτάζουν κάτω από τα κάτω χρονοδιαγράμματα από ψηλά. Έχουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν ταυτόχρονα και πετάμε πάνω από τα φυσικά περιστατικά της γης και ακόμα προσπαθούμε να παρέχουμε ένα καθοδηγητικό φως για όσους έχουν ανάγκη. Είναι σαφές ότι είμαστε μέρος της ίδιας οργάνωσης και πρέπει να αρχίσουμε να αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας όπως κάποτε κάναμε «Οι Έσσεν», όπως μια κοινή κοινωνία Ανθρώπων και Αρχαγγέλων.

Σε όλη την πνευματική κοινότητα υπάρχει η συναίνεση ότι είναι πολύ αργά για να αλλάξει κανείς στα υψηλότερα χρονοδιαγράμματα. Παρόλο που μπορεί να συμβαίνει αυτό, δεν είναι πολύ αργά να ρίξουν τόνοι σχοινιών για να βοηθήσουν να σηκωθούν.

Οραματισμού, λευκές ακτίνες φωτός που εισέρχονται από τους ουρανούς διεισδύουν βαθιά στις χαμηλότερες διαστάσεις της γης. Απλώς θυμηθείτε, ότι μπορείτε να οδηγήσετε ένα άλογο στο νερό, αλλά δεν μπορείτε να τον κάνετε να πιει … αλλά μπορείτε σίγουρα να τον διψά.

Ένας εύφλεκτος δακτύλιος αερίου έχει αναπτυχθεί έξω από τη μαύρη τρύπα των γαλαξιών μας, πολλές πύλες εξόδου χρειάζονται σε αυτήν την τοποθεσία το συντομότερο δυνατό.

Υπάρχει ένας κρυμμένος ναός κάτω από την “έρημο της Σαχάρας”. Αυτός θα είναι ο κεντρικός μας κόμβος για τα πλέγματα που δημιουργήσαμε πρόσφατα. Ενεργοποιήστε αυτόν τον ναό με ασήμι και μετά συνδέστε το “Rainbow Overlay” με το ναό.

total_solar_eclipse__by_bella9wolf_ddxygeo-fullview

Ο Διαλογισμός Σήμερα είναι ένας Προτεινόμενος Διαλογισμός 17 Λεπτών που περιλαμβάνει Συχνές Θεραπευτικές Θεραπείες για το στομάχι και το άγχος, καθώς και τους ακόλουθους Δείκτες: 741hz Επίλυση Προβλημάτων, Αφυπνιστική Διαίσθηση 734hz, Μείωση Άγχους 428hz και Θεραπεία 258hz Love.

Leave a Reply