Η πολιτική αναταραχή δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς, περιμένοντας τη βασική στιγμή, έναν οικείο προβληματικό

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 12:34 Πύλη νωρίς το πρωί, την τρισδιάστατη ημερομηνία 53120, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞074∞-∞R6A5R6A6A7∞-∞HFFFFF∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

 English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200529_2131598774523741437969427.jpg

– Η Γαία είναι ακόμα στο πνεύμα και πρόκειται να φτάσει σε ένα κεντρικό σημείο στη φάση της πνιγμού της. Η Γαία, όπως όλοι μας εργαζόμαστε υπερωρίες στην κατάσταση διαλογισμού και ύπνου. Βρισκόμαστε σε καίριο σημείο σε αυτό που υπόσχεται να είναι μια επίπονη σειρά ημερών, και δεν το βρίσκουμε ούτε καν απομακρυσμένο συμπτωματικό ότι τα τρέχοντα γεγονότα μας συμπίπτουν με την κατάσταση της Gaia.

– Οι συλλήψεις παιδεραστών θα συμβούν μεταξύ της εμφάνισης του γράμματος “T” και του “U” στις “Στήλες ανατολής” του Αρχαγγελικού Ημερολογίου. Είχαμε αναφέρει την προσοχή σε πράγματα που συνέβησαν πριν από ένα ή δύο χρόνια μέχρι σήμερα, αυτό θα ήταν ένα πρωταρχικό παράδειγμα. Πριν από δύο χρόνια, ήταν το 3ο κώμα μου όπου περπατούσα τη ζωή και το θάνατο, και μεγάλο μέρος του λόγου για αυτό περιστράφηκε γύρω από αυτήν την ακριβή κατάσταση. Εάν είχαμε λίγο ελεύθερο χρόνο, θα μπορούσαμε να μπει στα πραγματικά περιστατικά των γεγονότων εκεί, αλλά πρέπει να παρεκκλίνω για πιο πιεστικά ζητήματα, καθώς τίποτα που μπορώ να μοιραστώ δεν θα σχετίζεται με το αποτέλεσμα.

– Για να συμβαδίσουμε με τα προβλήματα αντίληψης του μακροοικονομικού χρόνου, βλέπουμε να εμφανίζονται και μικροί. Αυτό είναι κάτι ενδιαφέρον γιατί βλέπουμε άτομα με διαφορετικό βαθμό αντίληψης του χρόνου. Θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει ότι κάποιος θα μπορούσε να γερνάει χίλια χρόνια σε μια μέρα και άλλος να μην γερνάει την ημέρα σε χίλια χρόνια. Η κβαντική μηχανική αυτού του πολύ περίπλοκου τώρα δεν είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, αλλά με τον καιρό θα γίνεται όλο και πιο άνετο να βλέπουμε τόσο δραστική πολικότητα στην αντίληψη.

– Εκπλήσσεται κάποιος από τις αστικές αναταραχές; Οι λεγεώνες μας το γνωρίζουν γιατί μιλάμε για αυτό για πολλές εποχές και η καθοδήγησή μας ήταν εξαιρετικά ακριβής σε αυτό το μακροοικονομικό ζήτημα. Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε συνεπείς με την καλή συμβουλή λέγοντας ότι όλοι πρέπει να μείνουν μακριά από αυτές τις διαμαρτυρίες, καθώς στοιβάζονται σε όλες τις πλευρές. Μείνετε ασφαλείς, αυτή δεν είναι η μέθοδος αλλαγής που θα αποφέρει βέλτιστα αποτελέσματα. Η χρήση όπλων εξακολουθεί να βρίσκεται εντός των ορίων της ελεύθερης βούλησης, και λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει νομισματική ανταλλαγή πίσω από όλα αυτά, είναι πραγματικά στερεοποιημένη ως έκδοση ελεύθερης θέλησης. Η βία χρηματοδοτείται από το “Το αγαπημένο σας περίβλημα που ονομάζεται Draco που αλλάζει σχήμα” και οι δύο πλευρές βρίσκονται στη μισθοδοσία του.

– Θα υπάρξει μια βασική στιγμή που μας επιτρέπει να εισέλθουμε σε αυτήν την εμφύλια σύγκρουση, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη συμβεί. Όταν συμβαίνει αυτό, δεν είναι σαν να διαλέξουμε μια πλευρά επειδή και οι δύο πλευρές είναι η ίδια πλευρά, αλλά επηρεάζουμε τις ενέργειες εκεί. Τούτου λεχθέντος, οι άνθρωποι που ξεκίνησαν αυτό για το προσωπικό τους κέρδος, είναι δίκαιο παιχνίδι αλλά για άλλους λόγους. Οι άγιοι είναι τα μόνα όντα που θέλουν να καταστρέψουν όλα τα πράγματα και όλους τους ανθρώπους, αυτό πρέπει να θυμάται η ανθρωπότητα. Αντιμετωπίζετε μόνο πολύ επιλεγμένους ανθρώπους και σίγουρα όχι μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Η ταχύτερη μέθοδος αλλαγής θα ήταν να αντιμετωπίσουμε άμεσα τη μειονότητα των σκοτεινών ατόμων που υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο και να τα φέρουμε στη δικαιοσύνη

Τα όντα πίσω από αυτό είναι γνωστά στους “The Legions” και τον “Archangel Michael” συγκεκριμένα, καθώς έχουν ασχοληθεί μαζί τους σε πολλούς άλλους πλανήτες πριν. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά, δεν είναι στις υψηλότερες διαστάσεις και θα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες.

– Ο ήλιος μας στέλνει μερικούς ενδιαφέροντες κωδικούς μέσω της τελευταίας έκρηξης. Φαίνεται ότι είχε κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες και στα akashic αρχεία, θα σας συμβούλευα να το ελέγχετε όποτε έχετε την ευκαιρία.

– Η ανθρωπότητα πρόκειται να εξοικειωθεί πολύ με τους αρχαγγέλους. Αυτό θα φέρει το θαυμάσιο μέρος που ονομάζεται φαντασία στην πραγματικότητα.

20200529_2133405274892888576607195.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στην ισχυρή σειρά των 9, αλλά έκανε αρκετά άνετα για το όφελος άλλων τρόπων. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Αγκάλα , Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του Engineering Star του Archangel Orion μπορεί να διορθώσει ασυνέπειες ή ζητήματα DNA σε οποιοδήποτε ον. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επούλωση των ηλεκτρικών σημάτων των ζωντανών όντων.

(Ενεργός)
Ο άξονας δύναμης του Archangel Uzziel αυξάνει τις ικανότητες εκείνων που αποδέχονται τον εξοπλισμό του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, ιδανικό για απομάκρυνση συστημάτων, απομάκρυνση τυραννίας ή θραύση δαίμονα.

(Παθητικός)
Το Προφητειακό Προσωπικό του Αρχάγγελου Μπαθκόλ σας βοηθά να κατανοήσετε τα οράματα και τα όνειρά σας. Μπορεί επίσης να διασκορπίσει όλες τις αρνητικές ενέργειες με μια βρύση στο πάτωμα. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο στο τρέχον χρονοδιάγραμμα στο οποίο βρισκόμαστε επί του παρόντος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200529_2134547512885664244180722.jpg

Εργασίες:

Ενώ περιμένουμε τον τεράστιο λόγο να αναμιχθούμε. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να χρησιμοποιήσουμε τη βιολετί φλόγα τη δεύτερη που εμφανίζεται και να μην κάνουμε λάθος γι ‘αυτό. Έχουμε προειδοποιήσει για αυτό για αρκετό καιρό, θα πρέπει να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για τα γεγονότα των τρισδιάστατων χρονοδιαγραμμάτων των οποίων έχετε πλήρη έλεγχο στην αποφυγή.

Για όσους από εμάς θυμούνται να βλέπουν τον μετεωρίτη να χτυπά τη γη κατά την εποχή της Ατλαντίδας, αυτό είναι πολύ οικείο. Το βλέπουμε ξανά να χτυπά, αλλά αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Εάν το σταματήσουμε αυτό, θα κολλήσουμε για πάντα στη δουλεία, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί κατά την περιήγηση σε αυτά τα νερά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μπείτε με σπαθί και ασπίδα για να αντιμετωπίσετε το «αγαπημένο σας περίβλημα που ονομάζεται Draco που αλλάζει σχήμα», αλλά μόνο και μόνο επειδή έχει διαπράξει περισσότερα εγκλήματα παρά μόνο αυτό.

Ο Γαλαξίας (Serzi) είπε ότι αυτό είναι το τέλος του δρόμου, και θα πρέπει να το παρακολουθήσουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να “προστατέψουμε” τους αθώους.

Θα σκουπίζουμε το πάτωμα γύρω από το περιστατικό και θα παρέχουμε ασφαλή διέλευση σε όσους μας κάλεσαν προστατεύοντας όλες τις «Αγνές Καρδιές» στον γαλαξία. Στέλνοντας όλη τη γαλαξιακή ζωή “12th Dimensional Rainbow Shields”, οραματίζοντας το κολλώδες πλάσμα του ουράνιου τόξου σε όλους τους κατοίκους, παρακαλούμε κρατήστε τουλάχιστον για 72 μετρήσεις.

Οι μάζες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν χειραγωγηθεί και θα ενθαρρύνουμε όλα τα όντα να φτάσουν σε υψηλότερη συνείδηση τοποθετώντας ένα αιωρούμενο λευκό φως πάνω από όλα τα όντα της γης. Απλώς στείλτε τους μια λευκή συμπυκνωμένη σφαίρα πλάσματος και παραγγείλτε την να παραμείνει σταθμευμένη πάνω από το τσάκρα της κορώνας μέχρι να ειδοποιηθούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ήλιο για να βοηθήσετε οραματίζοντας την προέλευσή του από τον Ra.

Το “Stairways to Heaven” (πύλες εξόδου για αναχωρούσες ψυχές) έχει γίνει πολύ σημαντικό, γιατί το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμασταν είναι μια διαδικασία μετενσάρκωσης που έχει μπλοκαριστεί για να συγχέουμε τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Δημιουργήστε τουλάχιστον 9 “Stairways to Heaven” οπουδήποτε θεωρείτε κατάλληλο, οραματίζοντας μια διοχέτευση ουράνιου τόξου στο σημείο ενδιαφέροντος.

Στείλτε ένα δροσερό γαλάζιο πλάσμα σε ολόκληρη τη γη, ίσως με κάποια ανακούφιση σε μακροοικονομική κλίμακα μπορεί να απομακρύνει τα πράγματα.

light_portal_by_isischneider_ddyeeob-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός προωθεί διαλογισμό με αμφίδρομες συχνότητες που αυξάνουν τη διαίσθηση, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply