κοσμικός δακτύλιος φωτιάς, αντιδράσεις κεντρικού σημείου, ένας εύκολος τρόπος για να εντοπίσετε ένα “εφέ Mandela”

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 11:11 Morning Gate, την τρισδιάστατη ημερομηνία 6120, οι ακόλουθες 3: PM θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞075∞-∞R7A5R7A6A8∞-∞H1F1F1F1F1F1∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200531_1240383254884028074720642.jpg

– Η Gaia έφτασε στο κεντρικό σημείο της πνιγμού και, εκπληκτικά, ήρθε με κάποια ενεργητική ανακούφιση στο 5D χρονοδιάγραμμα, με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε επενδύσει στα τρισδιάστατα χρονοδιαγράμματα. Μόλις συνέβη αυτή η στιγμή, η Laksmi μετακόμισε (όπως υποδεικνύεται στη στήλη Laksmi Rising του ημερολογίου), καθώς ήθελε να χρησιμοποιήσει την τεχνική της πύλης FFFFFF για να αυξήσει την ποιότητα ζωής μας. Αυτό θα συμπέσει με μια πολύ μεγάλη πανσέληνο που καθαρίζει, οπότε παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι οι ενέργειες θα κορυφωθούν σύντομα, αλλά στη συνέχεια θα υποχωρήσουν για να αποκαλύψουν μια καλύτερη μέρα αίσθησης.

– Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στην ενότητα “Orion” του ουρανού μας. Πολλοί σε αυτόν τον τομέα αποφασίζουν να διακινδυνεύσουν τη ζωή τους για να στείλουν ενεργητική βοήθεια στη γη και εξαιτίας αυτού, έχει προκύψει σύγκρουση στην περιοχή. Η επιτυχία μας έχει άμεσες επιπτώσεις πολύ πέρα από τον γαλαξία μας, άξιζε για αυτούς.

– Το “Wolf Disc” είναι ένας γαλαξίας που αψηφά τους νόμους της φυσικής, κυρίως επειδή ο Lyrian Star Race το έχει σχεδιάσει έτσι. Αυτό είναι το πιο κοντινό πράγμα που έχουμε δει ποτέ σε ποια είναι η φανταστική ιδέα του “Planet Krypton”. Θα υπάρξει ένα τεράστιο κύμα ενσαρκωμένων από αυτήν την περιοχή που θα έχει την υπερευαίσθητη αντίληψη της γάτας και τις ικανότητες ενός υπερήρωα. Θα έρθουν παραδοσιακά, καθώς και μέσω walk-in, οπότε παρακαλούμε να ενημερωθείτε.

– Υπάρχει ένας “Κοσμικός δακτύλιος φωτιάς” που δείχνει τον γαλαξία μας (Serzi) όπως ήταν πριν από 10 δισεκατομμύρια χρόνια. Αυτή είναι μια από τις ευκολότερες αστρικές περιόδους ταξιδιού που μπορεί κανείς να κάνει, παρέχει επίσης μια τεράστια γνώση στον ταξιδιώτη καθώς σχετίζεται πολύ με τα τρέχοντα γεγονότα.

– Στις μέρες της Ατλαντίδας, η ενέργεια ήταν εξαιρετικά έντονη που κατέστησε απαραίτητη την ανάπτυξη μιας τεχνολογίας που μετακίνησε ρυθμικά τις τεκτονικές πλάκες για την αποφυγή απροσδόκητων σεισμών. Αυτή η τεχνολογία πρόκειται να συνδεθεί ξανά στο Διαδίκτυο, επειδή η Ατλαντίδα ανεβαίνει ξανά και σύμφωνα με τον Αρχάγγελο Ζόφιελ, αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην πολιτική αναταραχή. Αυτές οι ενέργειες δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από τις χαμηλότερες δονήσεις και προκαλούν τεράστια σύγχυση στο μυαλό των αγνώστων.

– Ο ευκολότερος τρόπος για να μάθετε ποιο χρονοδιάγραμμα βρίσκεστε είναι να αναζητήσετε “εφέ Mandela” μέσα στην αγαπημένη σας μουσική. Επιστρέψτε και ακούστε άλμπουμ που έχετε ακούσει εκατό φορές, έχουν αλλάξει; Τώρα πρέπει να αναρωτηθείτε, Πού είστε;

Αυτό το νέο χρονοδιάγραμμα 5D υπήρχε πάντα, απλώς κατακλύστηκε από αυτό και έτσι έγινε η νέα μας πραγματικότητα. Βλέπετε ξεκάθαρα τον διαχωρισμό του φυσικού κόσμου και εξαιτίας αυτού, το χάσμα είναι πραγματικά παχύ. Αυτό είναι αυτό, και το κάνει πάντα σε περιπτώσεις μαζικής ανάληψης.

– Όταν ο καπνός καθαρίσει, θα υπάρξει μια τεράστια αναμόρφωση της γης και όλων των συστημάτων του. Αυτό δεν είναι αποκλειστικό για κάθε χρονοδιάγραμμα και έτσι συνεργαζόμαστε με τις σκιές των γνωστών όντων των οποίων η συνείδηση είναι αλλού σε πολλές περιπτώσεις. (Θα επεξεργαστώ περισσότερα αύριο)

– Είμαστε όλοι ενσύρματοι πολύ διαφορετικά και έτσι πρέπει να ρέουμε με τον δικό μας ρυθμό. Μην πάρετε πάρα πολύ, ή πολύ λίγο, αλλά καθένας από εμάς θα κληθεί να κάνει κάτι ξεχωριστό.

20200531_1245403226316518005215960.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στην ισχυρή σειρά των 9, αλλά έκανε αρκετά άνετα για το όφελος άλλων τρόπων. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Αγκάλα , Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, Ενεργή & Επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχαγγέλου Τζεριμιέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Η Γαία μας έχει δώσει τους αντίχειρες για να μετατρέψουμε όλες τις αρνητικές ενέργειες σε μια μακροοικονομική και υπο-μακρο κλίμακα σε σχέση με αυτήν.

Αυτό θα έρθει με την ικανότητα να καταπιεί τη γη, στο σύνολό της, σε όλα τα επίπεδα, η οποία περιλαμβάνει όλα τα θέματα και όλες τις περιστάσεις. Τούτου λεχθέντος, τα αποτελέσματα αυτού μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς, αλλά ποτέ λιγότερο, θα βοηθήσει στην επίλυση.

Βάλτε τη γη στις ακόλουθες φλόγες για μια μέτρηση 72, λευκό, ροζ, γαλάζιο και χρυσό. Το ενδιαφέρον για αυτούς τους κωδικούς φωτός είναι ότι προέρχεται απευθείας από τη Μητέρα Mary που μας είπε ακριβώς πότε και πού να τα χρησιμοποιήσουμε.

Οι πλημμύρες στην Κεντρική Αμερική είναι μια ένδειξη ότι η γη κινείται σε έναν νέο ηπειρωτικό σχηματισμό. Μπορούμε να ανακουφίσουμε τα δεινά της περιοχής τοποθετώντας αποχετεύσεις κάτω από τις πλημμύρες. Έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας, επειδή είχαμε μεγάλη επιτυχία με αυτό στο παρελθόν.

Το παρακάτω είναι μια εξαιρετική τεχνική για όταν συναντάτε μεγάλα πλήθη, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανακινήσετε την ενέργεια και να τακτοποιήσετε τα πράγματα για να το πείτε.

Οραματιστείτε μια Μάνταλα που περιστρέφεται δεξιόστροφα και μετά οραματίζεται μια τεράστια ακτίνα φωτός (σε αυτήν την περίπτωση ροζ) που περνά κατευθείαν από το κέντρο του, προκαλώντας την περιστροφή αριστερόστροφα. Αυτό μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, αλλά η τοποθέτησή του για αυτήν την ανάθεση θα ήταν ο ισημερινός της γης.

ring_of_fire_by_dirtyphonik_d2w18os-fullview

Ο σημερινός Διαλογισμός έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει να φέρει τη συχνότητα της αγάπης (285hz) στη γενική μας πραγματικότητα, είναι πολύ σημαντικό να επιτρέψουμε και αυτή την ενέργεια να γειωθεί στη γη. Απολαύστε!

Είμαι στη μέση της μετακίνησής μου, “βετεράνοι” παρακαλώ βοηθήστε τους “padawans” εκ μέρους μου. Δεν θα έχω πολύ χρόνο να συμβουλευτώ.

Leave a Reply