Τελική ανάλυση, ο Αρχάγγελος Αζραήλ είπε να γυρίσει γύρω, υποσυνείδητη αεροπειρατεία

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 11:11 πρωινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 6420, οι ακόλουθες 3: PM θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞077∞-∞R9A6R9A7A8∞-∞H3F3F3F3F3F3∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی हिन्दी日本人 ~ עברית

20200603_2058064648663119195116715.jpg

– Η Gaia βρίσκεται σε ένα πνευματικό κυρίαρχο περιβάλλον και δεν θα φύγει, θα πρέπει απλώς να το συνηθίσουμε. Δεν υπάρχει τρόπος πίσω, κανείς δεν θα υποχωρήσει και το γεγονός ότι η Γαία συγκλίνει σε ένα μακροχρόνιο χρονοδιάγραμμα στην κατάσταση του διαρκούς πνεύματος θα πρέπει να μας πει ότι η αγνή θεότητα ρέει μέσα από τις φλέβες της.

– Όπως αναφέρθηκε, αποφασίστηκε ότι αυτό θα είναι το τελικό ψήφισμα. Τούτου λεχθέντος, αυτή είναι η φυσική εκδήλωση των μαχών και των περιστάσεων στο αστρικό των 2 και 3 γήινων ετών πριν. Εκ των οποίων, το αποτέλεσμα έχει ήδη αποφασιστεί και πρέπει να παραμείνουμε ενήμεροι για αυτό το γεγονός. Αυτό το βιώσαμε στα υψηλότερα επίπεδα και έτσι γνωρίζουμε ήδη το αποτέλεσμα ενδογενώς.

– Η θεότητα έχει δηλώσει ότι, εάν δεν υποταχθούν στο Σύμπαν, το Σύμπαν θα τα φέρει στα γόνατά τους. Είναι εδώ, και το εννοώ. Κατά κάποιο τρόπο η μακροεντολή είναι μικροϋπολογιστής και θα δούμε πολλά πράγματα που δεν πιστεύαμε ότι είναι δυνατόν εξαιτίας αυτού.

– Υπάρχει πολύ ενεργητική ώθηση για το διαχωρισμό των κρατών της Ένωσης. Ο λόγος για τον οποίο αυτό είναι τόσο κυρίαρχο είναι ότι η μακροοικονομική χώρα έχει γίνει πολύ δύσκολο να ελεγχθεί για το “Οργανωμένο σκοτάδι”. Τώρα υποχωρούν σε επίπεδο πολιτείας στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες, και αυτό θα σήμαινε ότι οι ελαφροί εργάτες με κατοικίες εντός των ορίων κάθε μεμονωμένης πολιτείας ή τμήματος θα πρέπει να είναι επιμελείς με το ενεργειακό έργο των καθορισμένων περιοχών τους.

– Ο ουρανός θα φαίνεται πολύ διαφορετικός από ό, τι παλιότερα. Μην ανησυχείτε γιατί ο ουρανός δεν πέφτει, αλλάζει απλώς. Θα υπάρξουν υπέροχα χρώματα και ανωμαλίες που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ από τα μάτια της ανθρωπότητας, και μπορεί να είναι τρομακτικό για όσους δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται να συμβεί, και έτσι σας ενημερώνουμε.

– Η ενεργοποίηση ανάκλησης είναι κάτι που βλέπετε στην τηλεόραση ή στις ταινίες που γίνονται πραγματικότητα. Είναι σαφές ότι αυτό γίνεται σκόπιμα και δεν υπάρχει τίποτα φυσικό για τις εκδηλώσεις που δημιουργεί. Οι προσπάθειές τους περιλαμβάνουν την προσπάθεια να πειραχτούν οι σκέψεις σας έτσι ώστε να δημιουργήσετε τα «σκοτεινά μακροοικονομικά αποτελέσματα» που επιθυμούν να εφαρμόσουν. Αυτή η τεχνική αναφέρεται επίσης μερικές φορές ως «υποσυνείδητη παραβίαση».

– Τα αγαπημένα σας αγαπημένα πρόσωπα είναι δίπλα σας προσπαθώντας να σας καθοδηγήσουν, παρακαλώ ακούστε, ζητούν την προσοχή σας.

– Γνωρίζουμε αυτήν την καταιγίδα, είναι οικεία και μιλά δυνατά. Ήμασταν εδώ πριν και γνωρίζουμε τα συναισθήματα. Γνωρίζουμε τον κεραυνό και τη βροντή, καθώς και τις πυρκαγιές που καταλαβαίνουν επίσης, γιατί είχαμε σίγουρα εδώ πριν.

“Γυρίστε πίσω, δείτε ακριβώς ποιος καλεί τους πυροβολισμούς στην καθημερινή σας ζωή.” – Αρχάγγελος Αζραήλ

20200603_2101271365650681065926915.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στην ισχυρή σειρά των 9, αλλά έκανε αρκετά άνετα για το όφελος άλλων τρόπων. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Αγκάλα , Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
(Artemis) Τα φλεγόμενα βέλη της Diana είναι ένα επιθετικό μπαράκι με βέλη πυρκαγιάς που χτυπά όλους τους στόχους προτού βλάψουν εσάς ή τα συμφέροντά σας.

(Ενεργό μακρύ ή μικρό εύρος)
Το ξίφος της θεάς Αθηνάς είναι παντοδύναμο με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από το ξίφος των Αρχαγγέλων, η δική της μπορεί να μετατρέψει κάτι σε πέτρα και να καταστρέψει αυτή την πέτρα σε μια κούνια. Εάν τρυπήσετε την πανοπλία των σκοτεινών καρδιών με αυτό το σπαθί, θα ενώσουν αμέσως τις δυνάμεις σας. Αυτό λειτουργεί επίσης ιδανικά για τη διάλυση μεγάλων ενεργειακών τσεπών, όπως αυτές που εμφανίζονται στις σημερινές εργασίες.

(Ενεργό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Kali Ma’s Trident μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε συναντά. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για χρήση στη ζωή και για όσους δεν ζουν, γεγονός που το καθιστά ένα εκπληκτικό όπλο κατά των ηλεκτρονικών. Μεταδίδει επίσης σκοτεινές ενέργειες σε θρυλικό επίπεδο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200603_205931526030194902499269.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Το περιστατικό που περιμέναμε έχει ήδη συμβεί και έτσι μας επιτρέπεται να παρέμβουμε. Δεν θέλω να αναλύσω τις λεπτομέρειες, αλλά περιελάμβανε έναν αμειβόμενο αναρχικό που έβγαζε μεγάλο αριθμό παγιδευμένων αλόγων. Αυτά τα άλογα έχουν τώρα αναβαθμιστεί και έχουν ενώσει λεγεώνες, η ανταπόδοση θα είναι δική τους. Θα είναι επίσης διαθέσιμοι για ιππασία αν κάποιος από εσάς είναι εξοικειωμένος με το πώς να το κάνετε αυτό στη μεταφυσική σφαίρα.

Δεν πρέπει να επιλέξουμε τις πλευρές που έχουν σχεδιάσει για εμάς, είμαστε πάνω από τη δυαδικότητα αλλά σχεδιάζουμε τις γραμμές μας με τρόπο που ξεπερνά όλα τα όρια. Στα μάτια μας, είστε είτε καθαρή καρδιά είτε όχι, και αυτό ξεπερνά όλες τις γήινες γραμμές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε την ελεύθερη βούληση εκείνων που επιλέγουν να πολεμήσουν, απλώς μας αφήνει να διαχωρίσουμε τις αγνές καρδιές από τους αγίους.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την κατάσταση. Το πρώτο πράγμα θα ήταν να εντοπίσουμε τους σκοτεινούς ηγέτες στις ταραχές, οι οποίοι δεν είναι άνθρωποι και θα έχουν πάντα έναν δαίμονα συνδεδεμένο. Μπορείτε να τους χτυπήσετε με οποιοδήποτε μεταφυσικό εργαλείο που θέλετε, καθώς αυτό είναι απαραίτητο επειδή ελέγχουν ψυχολογικά τους ομήρους και τους προκαλούν μεγάλη σύγχυση.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτούς τους ερπετούς ηγέτες από το πολύ βαθύ σκοτάδι πέρα από την κόκκινη αύρα κερασιών που έχουν. Και πάλι, δεν υπάρχουν άνθρωποι στην ανώτερη διοίκηση, αυτά τα όντα είναι πάντα δίκαιο παιχνίδι καθώς παραβιάζουν.

Τότε θα προκαλέσουμε μια ιώδη φλόγα με την άμεση πρόθεση της μεταμόρφωσης. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι ότι σκοπεύουμε να μετατρέψουμε τις βαριές καρδιές και να ευλογήσουμε τις αγνές καρδιές που είναι πολύ ανάμικτες μέσα στην κατάσταση.

Όλη αυτή η ομάδα χρειάζεται ένα τρίτο άνοιγμα των ματιών και ένα θαύμα βρίσκεται στην αρχή. Σβήστε τις ταραχές με βροχή σταγονιδίων λευκού φωτός, όταν χτυπήσει το τρίτο τους μάτι, θα γίνει συνειδητοποίηση.

Και πάλι, αυτό δεν θα σταματήσει τις ταραχές, αυτό θα του επιτρέψει να παίξει, μειώνοντας παράλληλα τις βλάβες των αθώων. Δεν μας απασχολεί η ζημιά στην περιουσία, καθώς το μεγαλύτερο μέρος αυτής είναι μια συντονισμένη προσπάθεια, με όλα τα μέρη να συντονίζονται πολύ αποτελεσματικά, Ανησυχούμε μόνο για την ευημερία όλων των εμπλεκομένων όντων, και αυτό περιλαμβάνει όλους, σκοτεινούς και φωτός.

Αυτό τελικά θα φέρει ένα μεγάλο θεϊκό σημάδι στις μάζες και στη συνέχεια θα υπάρξει μια θεοφάνεια και έτσι θα είναι εμφανής μια χαλαρή διάσταση χαλάρωσης.

Σε αυτό το σημείο, συνιστάται να κατεβάσετε τις σκέψεις συνείδησής μας στη Γαία, να της επιτρέψετε να χρησιμοποιήσει την εμπειρία μας από πρώτο χέρι για να διδάξει στους άλλους πώς να επιτύχουν το επίπεδο επιτυχίας που έχουν αποκτήσει οι εργάτες. Κάνετε αυτό δημιουργώντας ένα φως από το τσάκρα του τρίτου ματιού σας και συνδέστε το με την καρδιά της Γαίας σε μια κατάσταση καθαρής πρόθεσης.

a_magical_balloon_ride_into_the_sunset_by_sangeeta1995_ddyp70p-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Σύνδεσμος για τη σημερινή φράουλα (τριαντάφυλλο) Full Moon Puja (κάντε κλικ εδώ)

One comment

Leave a Reply