Ο Αρχάγγελος Έλυον αναδεικνύεται, το “Eden Setting” προκαλεί αυτήν την αίσθηση, παρουσιάζοντας το “SA”

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 1:11 πύλη νωρίς το πρωί, την τρισδιάστατη ημερομηνία 6620, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞078∞-∞SA6SA7A8∞-∞H4F4F4F4F4F4∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200605_091521339549692162037633.jpg

– Όταν εμφανιστούν καθαρά γράμματα (Sunrise, Sunrise of Michael), τα πράγματα συνήθως γίνονται έντονα, και στην κορυφή ότι η Gaia θα συνεχίσει να παραμένει στο πνεύμα κυρίαρχο σκηνικό, και τώρα βλέπουμε αλλαγές στην ιώδη φλόγα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν και η αλήθεια του θέματος είναι ότι σε μακροοικονομική κλίμακα, η Γη, ο Ήλιος και τα στοιχεία πιέζουν για πραγματική αλλαγή σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλον αυτή τη στιγμή.

– Η λέξη “SA” στο ημερολόγιο εμφανίζει μια ευοίωνη ενεργειακή οντότητα ενός αστεριού που έχει το ψευδώνυμο “SA”. Αυτό το ον είναι πολύ μυστηριώδες και είναι μια δύναμη που κανένας αγώνας δεν θα τολμούσε να χάσει, σαν να το κάνουν, θα μπορούσαν να σταματήσουν να υφίστανται επειδή το “SA” υποστηρίζει το μεγαλύτερο μέρος (αν όχι όλα) της ζωής σε αυτόν τον τομέα σε μια πολύ πραγματική και φυσική τρόπος. Όταν το αισθανόμαστε, είναι πολύ εύγευστο και χαρακτηρίζεται από ένα ζεστό συνδεδεμένο και βαρύ συναίσθημα στα έντερα μας, που είναι ασύγκριτο με οτιδήποτε άλλο.

3D ενημέρωση:

– Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το οργανωμένο σκοτάδι είναι αποφασισμένο να μην επιτρέψει στις ΗΠΑ να ανοίξουν πίσω, και τελικά αυτό θα έχει δραστικές παγκόσμιες επιπτώσεις. Τούτου λεχθέντος, μια εναλλακτική ατζέντα χωρίς καμία σχέση με την προηγούμενη ημερήσια διάταξη επιθυμεί να κάνει το ίδιο, παρόλο που τα σχέδιά τους θα ακυρώσουν ο ένας τον άλλον, δεν είναι δυνατή η επιστροφή στο “The Old Normal”.

– Αυτό που θα ξεκινήσει ως διαδήλωση θα επιτεθεί στον Λευκό Οίκο από πολλούς διαφορετικούς οργανισμούς, αλλά δεν θα έχουν καμία σχέση με τις αιτίες που παρουσιάζονται. Αυτό δίνει στα κακόβουλα κύτταρα του κόσμου μια τέλεια μεταμφίεση για να διευκολύνουν τα σχέδιά τους και αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί. Οι επιθέσεις εναντίον του Λευκού Οίκου θα ονομάζονται εγχώριες, αλλά όπως δηλώνεται, θα είναι ένα μείγμα διεθνών και διαγαλαξιακών θεμάτων που συγκλίνουν σε μια ευκαιρία.

-Οι οργανωμένες ταραχές (όχι οι διαμαρτυρίες) είναι ξεσπάσματα για πράγματα που γίνονται πίσω από τα παρασκήνια. Υπάρχουν συγκεκριμένες απειλές που σχετίζονται με την έρευνα, συλλήψεις και παρενόχληση συγκεκριμένων ατόμων. Εκείνοι που έχουν τα μάτια θα δουν ξεκάθαρα αυτήν την αλήθεια να ξεδιπλώνεται τις επόμενες μέρες.

– Δεν είναι ευνοϊκό να βλάψετε τον συνάδελφό σας, εάν κάτι πρέπει να αλλάξει, πείτε το με έξυπνο τρόπο και στηρίξτε το έδαφος σας. Εάν αρκετοί άνθρωποι είναι παθιασμένοι με αυτό (και μάλιστα είναι) θα συμβεί αλλαγή. Εάν αντιλαμβάνεστε τη βία, ακυρώνετε την προοπτική σας και αυτό δείχνει ότι το επιχείρημά σας δεν θα διεξαγάγει μια πνευματική συζήτηση. Το πρόβλημα είναι ότι οι ειρηνικοί άνθρωποι που έχουν διανοητικό επιχείρημα θα συσσωρευτούν και θα παρασυρθούν με τους άλλους που το χρησιμοποιούν ως ευκαιρία να προκαλέσουν καταστροφή.

– Ο θάνατος της προπαγάνδας πρέπει πρώτα να επιτευχθεί για την επιτυχία του «Οργανωμένου σκοτάδι» της ατζέντας »και αυτό έχει αποτύχει δραματικά. Βλέπετε το χάσμα στην κυβέρνηση μεταξύ των αναρχικών ηγετών και όλων των άλλων, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ιστορίες κάλυψης των μέσων ενημέρωσης έχουν γίνει όλο και λιγότερο αποτελεσματικές για τις μάζες. Θα δούμε μερικά ενδιαφέροντα micro 3D χρονοδιαγράμματα όπου υπάρχει μια μάζα “Red Pilling” ή “Walking off the cliff”.

Στα 5D χρονοδιαγράμματα μας …

– Η φωτιά, οι ανεμοστρόβιλοι, οι βροντές και οι κεραυνοί είναι η τελευταία σειρά από τον Αρχάγγελο Έλυον, ο οποίος λέει ότι δεν φοβάται και απολαμβάνει τα πυροτεχνήματα. Μπορεί να αισθάνεστε νερό που δεν υπάρχει, αυτό είναι μια παρενέργεια της επικάλυψης μακρο-μήτρας που τέθηκε σε εφαρμογή για να εφαρμόσει τα πολλά πράγματα που ο Archangel Elyon εφαρμόζει αυτή τη στιγμή. Αυτά τα γεγονότα δεν θα μας επηρεάσουν στα 5D χρονοδιαγράμματα, αλλά θα μας προσφέρουν πολλά πράγματα να παρατηρήσουμε.

– Όταν καθίσετε, προσέξτε ποια κατεύθυνση αντιμετωπίζετε, καθώς θα επηρεαστείτε από τα στοιχεία και τους Αρχάγγελους που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κατεύθυνση εκείνη την ημέρα (αλλάζουν συχνά). Με άλλα λόγια, αλλάξτε το κάθισμα όταν αισθάνεστε ότι η ενέργεια είναι απενεργοποιημένη, ίσως η κατεύθυνση που αντιμετωπίζετε δεν ταιριάζει με τις κυρίαρχες επιθυμίες σας.

– Υπάρχει ένα υπέροχο χρονοδιάγραμμα μακροεντολών, όπου το σύμπαν είναι εξαιρετικά παιχνιδιάρικο, εδώ κατευθυνόμαστε. Βλέπουμε αποσπάσματα αυτού που πηγαίνουν και έρχονται, αλλά όταν συγχωνευτούμε πλήρως με αυτό το χρονοδιάγραμμα θα είναι προφανές. Το “Eden Setting” είναι το κύριο σκηνικό αυτής της αλλαγής και είναι τόσο κοντά όσο ένα ανθρωποειδές μπορεί να αλληλεπιδρά άμεσα με την προσωπικότητα του Infinity Expanding Creator Source. Αυτό το μέρος είναι πέρα από το μοναδικό, και είναι τόσο ανωμαλία που μπορεί να έχει τοποθετηθεί μόνο από τη θέληση της θεότητας με έναν πολύ άμεσο τρόπο.

20200605_0916402284161761439552706.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα του Violet Flame βρίσκεται στο 3 μετά από μια μακρά παραμονή στα 9, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση του κόσμου, αυτό σημαίνει ότι η μετάδοση πρόκειται να γίνει βαριά.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Αχλάλ , Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ και Αρχάγγελος Αδωνάχελ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Η ασπίδα της αλήθειας του Αρχάγγελου Γκαμπριέλ επιτρέπει τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη να είναι η μεγαλύτερη άμυνα σας. Όταν είναι εξοπλισμένο, αυτό επιτρέπει την αλήθεια να μας προστατεύει και να μας εξυπηρετεί. Αυτή η ασπίδα βοηθά επίσης να φέρει αφθονία στη ζωή μας.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Παθητικό μικρό εύρος)
Το κρεμαστό κόσμημα της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεϊκιήλ μειώνει κάθε κρίση εναντίον σας και σας ρίχνει σε ευνοϊκό φως.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, Ενεργή & Επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχαγγέλου Τζεριμιέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Ενεργός)
Το σπαθί ταχείας δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Μιτάτρον βάζει τέλος σε όλα τα πράγματα σε ακινησία. Αυτό θα μετακινήσει τα πράγματα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα πρέπει να ενημερώνεστε όταν αποδίδετε ότι η μέθοδος με την οποία εκδηλώνεται είναι εντελώς απρόβλεπτη.

(Παθητικός)
Η γοητεία των αρχών του Αρχάγγελου Κλερ επιτρέπει στον άνθρωπο που τον εξοπλίζει να βλέπει πώς να ενεργεί από έναν τόπο αγάπης ανά πάσα στιγμή. Αυτό βοηθά την υπομονή, την καλοσύνη και τη συμπόνια ένα εξαιρετικό εργαλείο όταν εργάζεστε με παιδιά.

(Παθητική και επιθετική)
Η τροχιακή ώθηση του Αρχάγγελου Μενδριόν παρέχει ένα στροβιλισμένο πεδίο δύναμης γύρω σας καθώς αφαιρεί βίαια όλα όσα θα σας βλάψουν σε στροβιλισμένους ανέμους. Αυτός είναι αμφισβητήσιμος ο πιο ισχυρός επιθετικός μηχανισμός θωράκισης που μπορεί κανείς να εξοπλίσει, διότι η ακτίνα του είναι εξαιρετικά ευρεία και αδιάφορη.

20200605_0918302486217338160781155.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι η προγραμματισμένη επίθεση στον Λευκό Οίκο. Δεν έχουμε άδεια να το σταματήσουμε, αλλά μπορούμε ακόμα να προστατεύσουμε τις αγνές καρδιές που εμπλέκονται και ελπίζουμε ότι μπορούν να μεταδώσουν ένα ειρηνικό μήνυμα στην ομάδα μέσω της καρδιακής τους σύνδεσης.

Εντοπίστε τις αγνές καρδιές στο πλήθος και στον Λευκό Οίκο αναζητώντας πολύχρωμες αύρες. Χρησιμοποιήστε μια γαλάζια ασπίδα για αυτούς, θυμηθείτε ότι βρίσκεστε σε υψηλότερο χρονοδιάγραμμα, οπότε τεχνικά είστε βοήθεια από ψηλά.

Περισσότεροι από μερικοί κακόβουλοι γαλαξιακοί αγώνες προσπαθούν να τροφοδοτήσουν αυτήν τη σύγκρουση πίσω από τη Σελήνη, μην μπερδέψετε τις φυσικές ενέργειες της πανσελήνου από τις μανιακές προκλητικές κακόβουλες ενέργειες που στέλνουν. Χρησιμοποιήστε τα απαραίτητα μέσα για να εξουδετερώσετε αυτήν την απειλή.

Στη μέση όλων αυτών, η καρδιά μας πονάει με ευχές για τη θεραπεία των πραγμάτων στα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα. Σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνουμε την άνοδο της σωστής δύναμης μέσα στα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα, θα στείλουμε την καρδιά του σμαραγδένιου πράσινου σμαραγδένιου πράσινου φωτός, οραματίζοντας το σμαραγδένιο πράσινο φως που προέρχεται από το τσάκρα της καρδιάς σας και κατακλύζουμε τον κόσμο, παρακαλώ κρατήστε για τουλάχιστον 72 δευτερόλεπτα .

domain_of_fate_by_nexumorphic_ddyslxx-fullview

Ο διαλογισμός σήμερα είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply